icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

algi
17. máj 2010

...ja stale vravim ze chlapi su jak domace zvieratka /cest vynimkam/ 🙂 . treba im navarit, oprat, ozehlit, upratat, dat zasexovat a pod. 😀 . no a nedajboze nejaka choroba, prip. porezany prst.... 😀

algi
17. máj 2010

..ale co by sme bez nich robili, zeby nudili ? 😀

zuzusa
17. máj 2010

vitezova, no to mas fakt blbu situaciu. Prave teraz, ked by ta mali podporovat, tak ta este nervuju. Ved prve tyzdne su najhorsie a mozno ked budes v 8 alebo v 9 mesiaci, tak budes mat tolko sily, ze budes robit za dvoch. Ale povedz im, ze pre teba je zdravie babatka dolezitejsie, ako to co si myslia. Dufam, ze to rychlo pochopia.

fecova
17. máj 2010

ahojte, tak ako sa mate? dlho som tu nebola, nebol nejak cas, inak vsetko ok, len kedy uz prestanu tie nevolnosti, tak sa vsetky drzte...

son1cka
17. máj 2010

Cauko baby, bola som dnes u ocneho a je mi na prd. Vcera som vracala a praskla mi cievka za okom, takze vyzeram cool -vsade stecena krv + ako bonus mam aj kvalitny monokel...mm place, ze si budu mysliet, ze ma tyra...Ocna mi povedala, ze ked som tehu tak rodit jedine sekciou, aby mi "neodisli" oci. Takze super. A este ze sa to krvacanie moze opakovat, takze ak budem zasa grcat, mozem cele tehu vyzerat ako keby sa so mnou kazdy den pohraval Mike Tyson... ☹ ☹ ☹
Vitezova, najdolezitejsie je babatko a potom ty...potom nic, potom mm, 2 kopy hnoja, zasa dlho nic a potom vsetci ostatni vratane svokry...Takze klud a staraj sa o seba.

aspinka
17. máj 2010

Takto kdeby ste cez vikend pisali 😅 by som mala co pisat. Vitezova nic si nerob z tych mudrosti a z muza tiez nic nerob VITEZOVA som si vsimla ze ma tvoj mm 23r tak teraz pocitaj ze este takych 10rokov a mozno ti dospeje moj ma 35r a niekedy ma take reci ze si hovorim ze este nedospel. Muzi su v nazoroch dost ovplivnitelny cim mladsi tym viac ale mal by stat za kazdu cenu za tebou by som chcela vidiet co by robil keby sa ti nieco stalo!
Ja som malu cakala a mala som 27r a bolo mi hrooozne zle nic som nejedla cele dni som prelezala v bolestiach moj organizmus bol v soku a takto som lezala dva mesiace. A si predstav ze teraz zase mi je zle a to uz mam viac a moje kamosky okolo im nic nebolo kazdej som sa pytala zle ti neni ze nie ako keby sme ani neboli tehotne chcelo sa mi kricat. Teraz bola tehotna svagrinna a nic jej nebolo a ked som teraz ja otehotnela zas ma to zlomilo len by mi niekto povedal ze simulujem ho kopne do zubov 😠 Nastastie moj mm ma pozna a vie ze ja len tak lahko nesimulujem a ked mi je zle tak uz to musi byt vazne. Ale nedaj sa a pekne im povedz ze su zeny ktorym nic neni a su zeny ktore si prve tyzdne odtrpia a od mm cakas podporu a nie urazky.

zebricka23
17. máj 2010

vitezova - vykasli sa na nich......aj ked ze ta pucuje aj manzel je sila 😒
ja to nechapem, to im robi dobre, ze ta takto napadaju???? 😨 ved keby ti bolo dobre a mohla by si pomahat,urcite by si to robila....ved sa jedna o vas domcek, tak to nechapem.......
kazde tehotenstvo, je ine a nemoze sa porovnavat...... 🙂 drzim ti paste, aby si to rychlo uvedomili 🙂

aspinka
17. máj 2010

baby vas docitat. lelagula na tie hlieny si daj morsku sol ono ti to zriedi hlieny a nos precisti ten sa 100% moze mne ho odporucala moja doktorka ked som bola zafufnana.
Najhorsie je co mam varit? Uz by sa patrilo aj nieco zjest normalne varene 😀 Ked vam poviem moje vcerajsie menu jogurt, sackova polievka, pecene zemiaky, vifonka, pecene zemiaky som dojedala este o jednej v noci inak vam poviem toto babo je riadny hlados cely moj muz stale pyta jest a ja nemam na nic chut pri malej mi bolo zle ale nic som jededla len ovocie teraz mam normalne krce ked nejem tak si mrnus pyta jest a ja nemam na nic chut 😅 tak nasilu nieco tlacim.
Co budete varit dajte nejake typy? 😉

katarinka795
17. máj 2010

Ahojte tehulky,
vitezova - neda mi nic nepovedat, nechapem ako sa moze k tebe niekto z tvojich blizkych tak spravat, je tazko si nevsimat take reci, ale musis hlavne koli sebe a babetku, vy ste teraz najdolezitejsi. Ja takuto netoleranciu nepoznam, zvracam skoro zo vsetkeho a manzel ked ma vidi, ked vyjdem zo zachodu trpi hadam este viac 🙂 Zacala som uz aj z domu robit, lebo v robote sa to nedalo vydrzat, ale co sa tyka domacich prac je to len minimum co urobim, tiez mam koli tomu vycitky, ale potom si poviem, ze nemam mat preco, proste nepatrim medzi tie stastnejsie, ktorym nic nie je a nebudem sa za to hanbit, pevne verim ze to co chvila prejde a vratim sa aspon ciastocne do normalu. A ked nie tak budem celych 9 mesiacov oddychovat a robit skoro nic 🙂

zuzusa
17. máj 2010

Aspinka, aj moj muz mal vcera vifonku 🙂 a velmi mu chutila 🙂 Niekedy si treba zaspominat na studentske casy...

andelik
17. máj 2010

Ahojte tehulky,

vitezova...hlavne sa nedaj a ich reci pustaj jednym uchom dnu a druhym von...vzdy pocuvaj svoje telo co ti hovori, pretoze teraz je najdolezitejsie,aby babatko bolo v poriadku a malo vsetko co potrebuje...ale je dost smutne, ze tvoj manzel by ta mal pochopit a podrzat v kazdej situacii a nie ti podkopavat kolena...ten kto si neprezil nevolnosti v tehotenstve, tak nech nic nehovori, pretoze si to nevie ani len predstavit...skus mu povedat, ze ked bol niekedy po opici a bolo mu strasne zle a ze tebe je teraz takto kazdy den a mozno to pochopi 😉

Uz neviem, ktora to pisala ale na palenie zahy dostat v lekarni aj tabletky zo sody bikarbony, tak ak mate problemy so zahou a bojite sa, ze vas soda bikarbona napne, tak sa skuste pozriet po tych tabletkach 😀

Mne je zatial dobre, tak snad to tak dnes aj zostane 😀 ...manzela mam na tyzden doma na SK a uz mi tak strasne chyba, uz aby bol spat 😀

tereza79
17. máj 2010

má tu niekto termín 30.12 2010 ako ja?Not o už len je hlúpy termín, no čo už. 😢

zebricka23
17. máj 2010

tereza 79 - ahoj viacere tu mame termin na konci decembra....posledne dni.....ja mam podla uzv 31.12.2009 podla PM 29.12.2009 🙂

iljanka
17. máj 2010

ahojte babenky. Tak zase po dlhsom case... Ako tak citam tak vacsine nam je zle. ☹ Ja uz sa len modlim, aby to preslo, lebo je to fakt na nervy.
vitezova -vazne si z toho nic nerob, mysli predovsetkym na male a na seba. Ved ked ti bude lepsie, tak budes pomahat. My momentalne staviame, uz dokoncujeme, dom a ja som totalne k.o. Nemozem ani sama pre seba varit, nie tak este chlapom na stavbu. Zo vsetkych pachov je mi zle, ked sa nenajem kazde dve hodiny, tak hned musim bezat vracat... 😝 Dakujem Bohu, ze moj mm to chape a tiez svokra s mojou mamou. Obe sa snazia aj varit aj pomahat. Ja, ked mi je trosku lepsie, tak sa snazim aspon vybrat dlazby a spotrebice, aj ked sustredit sa na nieco je pre mna tazke. A keby aj niekto daco hovoril, ze nic nerobim, je mi to jedno. Ja viem, ze keby som mohla, tak by som robila a nebudem sa trapit este aj kvoli zadubencom...
Vcera sme boli na obed v restike a potom na veceru som vyprazala zmrazene hranolky 😀 Inak sme nerobili vobec nic, len lezali a pozerali telku 🙂
son1cka -ja mam tiez od minuleho pondelka prave oko ako zombie 😀 Tiez mi to prasklo pri vracani, ale dokiho to nejako nevzalo, povedal, ze to mi zmizne. Tak uvidime, ze kedy a ci to znova budem mat.

catherine214
17. máj 2010

Ahojte baby,

ja som bola vo stvrtok na utz a bolo vidiet srdiecko, tak som bola strasne rada.
Vitezova tvooj muz by sa mal asi zamysliet nad sebou, taketo keci ti rozpravat, ked sa necitis dobre, mne je tiez strasne zle a moj mm to vidi, no skusil by mi cosi take povedat, ze som leniva a podobne, podla mna si z tvojej rodiny nic nerob, a oddychuj

tereza79
17. máj 2010

veď to je hrozné,chudák dieťa,tak na Silvestra by som narodeniny mať nechcela ale čo už,žena mieni maternica mení.

albao
17. máj 2010

catherine: ahoj! Ja som bola na srdiecku dnes a bije 😵 Mam obrovsku radost 🙂

catherine214
17. máj 2010

Jeej super, mame rovnaky termin 😀

albao
17. máj 2010

catherine: a aj podla velkosti ti sedi termin? Lebo mne uuuuplne na den presne - sono aj podla kalkulacky na webe sa zhodli na 31.12. 😀

aspinka
17. máj 2010

Blahozelam k srdieckam. Co sa terminu tyka nechapem ze mne nesedia podla PM a podla utz pritom tyzden a den sedi. Pri malej mi sedelo podla PM 28.5. a podla utz 27.5. a teraz mi Dr vypocital podla PM 12.12. a podla utz 9.12. ale neviem ako mu to pocita podla PM lebo mne vychadza 5.12. a ked si dam do pasu jeho vypocet nesedia mi tyzdne a tie nam sedia aj jemu aj mne tak uz to neriesim hlavne ze na Vianoce uz budem doma! 😀
Inak uvazujem ze pojdem do GIN FIV na platene 3D utz lebo ja som to babo ani poriadne nevidela a tam maju super monitor a dobry utz podla cenniky sa plati za 3D od 12-16tt 17€ co nie je take hrozne. V neskorsom stadiu uz pytaju ovela viac to by som isla inde.

yaninna
17. máj 2010

ahojte!
aj ja som dnes bola u dr. a vsetko ok, srdiecko bije ostosest! tak sa vytesujem. drobec ma uz 12 mm 🙂

aspinka, aj ja idem do gyn-fivu na ten skory 3Dutz, mna objednali na 14tt, ano, a povedali mi presne sumu 17€, uz mam aj termin.

avanka
17. máj 2010

Aspi, ale ty musis brat vypocet podla dr., lebo v 11-13tt sa robi UTZ, kde ti spresni termin porodu podla dlzky plodu a ten sa uz nemeni....termin PM tu nie je vobec smerodatny...
mne sa to tiez posunulo o tyzden a uvidime v pondelok, aky bude konecny termin

avanka
17. máj 2010

a tam uz budu vediet povedat aj pohlavie, ci este nie?

tina28
17. máj 2010

tereza79: aj ja mám termín 30.12. Lenže to nie je ani Silvester? Ty kokso-možno budeme 1.1. kývať v TV novinách na divákov a budeme sa chváliť novorodeniatkami novoročnými... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Ja počkám, čo povie doki 8.6. Ale viem, kedy sme splodili bábo, tak som si vypočítala druhý termín pôrodu a ten mi vychádza okolo 25.12. Tak-či-tak sme zle pracovali na bábätkách, lebo buď budú oslavovať narodeniny s Vianocami, alebo so Silvestrom. Sme im dali - chúďatkám ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ Budú nás milovať 😉

yaninna
17. máj 2010

avanka, tak to neviem. pri prvom mi povedali v 20tt. sa mi zda, ze pred tymto terminom to este nie je vidiet, ale mozem sa aj mylit.

yaninna
17. máj 2010

tina, my sme sa o mimi snazlili rok. tiez som mala svoje vysnivane terminy porodu a december k nim rozhodne nepatril. ale ked sa rok nedari, tak potom je uz clovek vdacny za akykolvek termin porodu, hlavne, ze budeme mat zdrave male vonavucke miminko 🙂

yaninna
17. máj 2010

a a propo, ja mam termin 31.12., tiez ziadne terno pre drobca...

albao
17. máj 2010

yanina: my sme na tom rovnako. Som stastna, ze mame miminko a ze je vsetko pekne ako ma byt. A tie narodeniny mu nejak vynahradime 😵

tina28
17. máj 2010

Veď ja nehovorím nič. Mám 33 a skúšali sme cca 6 mes. Som si myslela aj s mm, že prestanem brať tbl., pomilujeme sa a splodíme bábo. Lenže toto sa môže stať tak v rozprávke, alebo mladým babám na diskotéke. Takže ja som brala tiež hocijaký termín a je mi to úplne jedno, len nech sú naše miminôčka zdravučké a nech sa narodia riadne v termíne a nie pred ním...

zebricka23
17. máj 2010

to pohlavie,uz zvacsa vedia urcit v tom 17tt na 3D.....skor asi nie....
ja rozmyslam stale nadtym odberom z krvi....do 2.6 ako idem na odbery sa mam rozhodnut....a tyzden nato by som uz vedela......uvidim,asi sa rozhodnem asi posledny den 🙂

nas sa podarilo na prvykrat neplanovane.....ale chranili sme sa a tento mesiac sme sexovali az raz...a si vravim, ze to by bola nahoda...vobec osm netusila kedy mam plodne dni.....tak ale trafili sme sa......aj ked som bola zo zaciatku v riadnom skodu,terza by som nemenila........

druhe dieta som neplanovala opat na zimu,kedze prvy je novembrovy 😒 chcela som letne...no co uz 😀