icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

christie
19. máj 2010

lili vitame ta

mimi21
19. máj 2010

aj ja chcem kapustnicuuuuuuuuuuuu 😝 😝 😝
taku fajnu, domacu, mnaaaaaaaaaaam, baby teda vy tu robite chute
a teraz ma napadlo ze mam este zamrazenu vianocnu 😅

christie
19. máj 2010

ja si idem zajtra na mileticku kupit kapustu, ale musim ju tam vyskusat, lebo minule som kupila a som ju potom vyhodila. Bola nejaka "nasladla", vobec mi nechutila. Ale mozno len mne sa menia chute a kapuste nic nebolo 🙂
a ja len tak, ku chlebiku s maslom si to dam.

myska21
19. máj 2010

Ahojte babenky, som rada, ze uz existuje i forum december 2010, k nam by mal priletiet bocian okolo10.12 a uz sa velmi tesime. Ked si tu pisete o vareni, tak ja sa akurat chystam varit veceru, ale nie a nie sa k tomu prinutit ☹

son1cka
19. máj 2010

Ahoj Myska...aj ja mam 10.12 😀
CHristie, ja ju lubim aj k opekanym zemiacikom mnam mnam... 😵

christie
19. máj 2010

mnam alebo taku dobru jaternicu a opekane zemiaky... ale to sa bojim, nemam znameho ziadneho masiara a bojim sa to.. ale dala by som si
Akurat mi pisti truba, dopiekli sa rebra. mnam, uz sa na to tesim, co som vyrobila

sasettka
19. máj 2010

dobry vecer 🙂
vitam vseeeetky nove tehulky, ktore som este nevitala 😀
a ktora chcete do tabulky, piste IP, nech vas popridavam 😉

https://www.modrykonik.sk/fotoblog/sasettka/alb...

ja chcem palacinkyyyyyyyyy...a s jahodami!!! tu sa to dakedy neda citat, strasne chute mi robite 🙂))

myska21
19. máj 2010

Supeeer son1cka 🙂 tak uvidime ktoremu sa bude chciet skor na svet🙂
Uz mas za sebou nejake vysetrenia? Ja som bola vcera na odber krvi a 1.6 ideme na USG

son1cka
19. máj 2010

skoda ze tu nie je slintajuci smajlik, niekedy by sa hodil...hm...a aj ten grcajuci... 😉

son1cka
19. máj 2010

Myska, mne tiez brali krv + stery na cytologiu + sono. Zatial nic ine. 🙂

bejca
19. máj 2010

ahojte tehulky 😵

mne zatial nic nerobili len som bola na sone 30.4. a odvtedy nic 😅 no a k doki idem az 14.6. ach yo to je doba 😝 a to mi vraj budu brat nejake odbery na tehu knizku + uzv tak uz sa neviem dockat lebo je to este veeeeeeeeeeelmi daleko 😕

vsetkym krasny vecer a nech uz nam pride teplo a slnko 😵

christie
19. máj 2010

uz zajtra sa ma oteplit, super, lebo to je strasne, v tomto pocasi sa mi ani von neche ist a doma uz ma to nebavi... jaj.

mne brali stery, krv, testy na HIV, zltacku a tak, krvna skupina. Najblizsie idem 31.5 - to mam dostat knizku, doniest moc a krv znova. tak uvidime, ake testy robia dalej.

mimi21
19. máj 2010

baby vy tu teda robite chutky, milujem kyslu kapustu a halusky s nou, mnaaaaaaaaaaaaaaam 😝 😝 😝

este co si ja pamatam, tak sa robia testy na toxoplazmozu a pocula som ze uz sa tripple testy robia v 10 a v 16tt, ale zatial mi to nikto nepotvrdil
uz som si na zajtra nachystala cokoladu ako uplatok pre sestricku, nech ma rychlo rano vezme a potom sup, sup na nakupy do blavyyyyyyyyyyyyyy, jupiiiiiiiiii
len ked sa takto tesim, tak urcite nic nekupim 😒

fatmira
19. máj 2010

ahojte baby..nestiham vas citat, lebo mi je total zle... hrdlo ma uz preslo, za jeden den pomohol Homeovox, ale preslo mi to na nos a bojim ze zide na priedusky, tak len lezim a liecim sa...teraz papam Coryzaliu, tiez od tej istej firmy, snad pomoze 😒
Dneska som bola na poradni 🙂 tehu knizku mam uz v kapse.... tlak som mala idealny, kedze mavam nizky, bol trosku strach, tak sa to vynormovalo 😀 ultrazvuk nieco uzasne, mala zabka ma 5 cm, len pocas celeho ultrazvuku si pekne spinkalo, ani zobudit sa ju nepodarilo...ale srdiecko bilo...to je zaklad 🙂
a s odberom krvi uplne fiasko.... sestricka mi nevedela napichnut zilu, tak mi s tou sriekackou tam krutila a krutila, nic prijemne..a potom prestala tiect krv, tak napichla novu zilu...no prezila som... dalsia poradna 14.juna...
inak zajtra prilozim aj obrazok, teraz ledva sedim, a mam nejake krce po brusku ☹
ale zajtra vas isto docitam.. pozdravujem vas vsetky 🙂

lelagula
19. máj 2010

ahojte 😉
sassetka - aj mna tam dopis do tej tabulky este som tam neni 🙂 diky
idem robit palacinky aj ked mi je nejako blbo ale zaroen mam na ne chut. uz nech je piatook idem na kontrolu 😵

sasettka
19. máj 2010

fatmira, nech sa rychlo vyzdravies! odpocinok treba.... dufam, ze to na tie priedusky nepreskoci.... 😒
to s tou krvou poznaaaaaaam.... 😒 raz mi tak nevedela napichut, este to mi chybalo k mojej fobii voci odberu krvi...ved aj z posledneho mam peknu modrinku uz vyse tyzdna.....nevadi, hlavne, ze sme to prezili 🙂
no a tu krv mi brali snad na vsetko, co ste tu spominali 😅 bolo tam toho odskrtaneho kopec, zapamatala som si len toxoplazmozu.... to sa vlastne mame vyhybat zvieratkam, hlavne mackam, co? pre mna tazkeee, ja zvieratka zboznujem 🙂)

lelagula, ty si od trnavy? supeeeer 😉 no idem popridavat 🙂

mimi21
19. máj 2010

sasettka ani ja nie som v tabulke 😉

aj, a branie krvi caka zajtra aj mna a tiez nemam zily, minule mi sestricka povedala, ze si ich mam vziat so sebou ked mi ide brat krv 😅
to zas bude trapenie 😒

mamama11
19. máj 2010

mimi ja ti požičiam, ja mám ukážkové, mne sa skôr sestrička bála, že sa ostrieka krvou, keď videla tú napumpovanú žilu 😀

mamama11
19. máj 2010

baby nanusku asi nenájdete je zablokovaná, teraz som to našla posielam link a vyťahujem z neho kúsok 😒 https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/zablokovani-uzivatelia/

askorka23 + jej dalsie nicky nanuska12 a andrejkaa23 - zavádzanie uzivatelov, vymyslanie si pribehov o svojom zivote + kradnutie fotiek deti z fotoblogov inych uzivateliek a vydávanie ich za svoje vlastne fotky

aspinka
19. máj 2010

ja idem na krv zajtra mne nerobi ziaden problem krv ja som darca a som zvyknuta naposledy som stiekla 450ml ja len ci zvladnem tam prist nalacno 🙄

mimi21
19. máj 2010

mamama tak to je sila s tou nanuskou 😕 😕 😕
ked som bola ja prvykrat tehu, tak tu tiez taka jedna bola, mala nick dianka a tiez si bludy vymyslala o postihnutych detoch, o muzovi co ju tyra a podobne
ja nepochopim preco niecim takymto niekto zabija cas... 😠 😠 😠 😠

myska21
19. máj 2010

mne zas pre zmenu napichnut vedela,ale vysmykla sa jej ihla🙂 tak znova, ano, berie sa v 10 tt tripple test, brali mi asi 6 skumaviek, cukor v krvi, ten tripple, geneticke, pohlavne,krvnu skupinu na Rh faktor..atd 🙂
ale musim vam napisat, ze mne nebolo doteraz vobec zle a vracala som asi 2krat po tazkom jedle, mne slovo ranne nevolnosti nic nehovoria🙂

sasettka
19. máj 2010

jj, tema nanuska....bola riesena aj cez IP, nechceli sme to hned sem davat, kym to nie je 100% overene......
kazdopadne nam ostava len dufat, ze sa sem uz pod ziadnym inym nickom nikdy nedostane.....ani nikam inam.... 😅

mamama11
19. máj 2010

mimi ja som tiež z toho nemilo prekvapená a to som sa pridala aj do súkromnej témy, ktorú založila a zvesela si pridávam fotky, až ich raz nájdem niekde, kde som ich nezverejnila, hrozné 😠 tiež nechápem prečo to niekto robí, buď sa vyťahuje, alebo sa robí chúďatko, neviem čo s tým dosiahne ☹
Myska buď rada a užívaj si tehu bez nevoľností 🙂

mamama11
19. máj 2010

sasettka ja som žiadnu takú IP nedostala, ale už chápem, prečo tak rýchlo chcela ísť do súkromnej témy, bolo to divné, že hneď od začiatku chcela súkromnú tému a pritom sa ešte teraz pridávajú kočky 😒 a ja sprostá som jej tam prešla, že nech máme súkromie 😕

mimi21
19. máj 2010

ja neviem, ale mne tie sukromne temy nejako nerezu, podla mna je to tak trochu zbytocne, ved tu nic take nepreberame
a pred tym, ze mi to tu mm cita, ked sa stazujem na svokru ma neochrania, tak v nich teda zmysel nevidim 😀 😀 😀

sasettka
19. máj 2010

mamama, riesi sa aj zmena zakladatela, jasne, ze nemoze ostat ona 🙄

no ja som napisala len par babam, cakala som, co na to admini, nechcela som to sem davat a kazit temu takym "clovekom" ako je nanuska.....uplne ta chapem, ze si zhrozena, aj ja som kukala ako puk, ze coho je ta zena schopna...ak je to vobec zena.... 😝

sasettka
19. máj 2010

mimi, no ja tu radsej nikoho neohovaram, mam uz respekt voci verejnemu foru 😀 tiez by som si rada pofrflala na svokru, ale 🤐 😀

praveze uz len kvoli takym ludom, ako je nanuska, je lepsie komunikovat v sukromnej skupinke....sak tu clovek aby sa bal dat si fotky svojich deti, ze kto ti ich skopci a da do albumu ako vlastne?? chori ludia....ach ach.....

mamama11
19. máj 2010

veď práve o tie fotky ide, kvôli tomu som bola rada, že súkromná téma a nakoniec zakladateľka podvodníčka 🙂 a dokonca tá istá osoba, čo bola aj v našej téme "chcem tretie dieťa" ako askorka23 ☹
no a s tou zakladateľkou neviem ako sa to vyrieši, ja sa v tom moc nevyznám 😒

sante
19. máj 2010

fattamorgana, to že ideš dnes spraviťť tuniakovú nátierku som si stihla ešte prečítať, tak šup ho a hned bola hotová 😀 a doslova som sa nažrala z nej 😀 dík za tip 😉 ale ttuniak by saa nemal tuším v tehotenstve 😒
mimi, to je super že za čokoládu ťa sestrička uprednostní 😕 teda ak som to zle nepochopila 😅 a teda zo Zolena do Ba na nákupy? 😀
no a nanuška, to je chudinka, je mi z takých na grc, ale čo už, chuda nemá čo robiť, nudný život, na zaplakanie 😉
ja súkromnú temu schvalujem tiež, hlavne kvoli fotkám a baby sa zvyknú aj viac odviazať, ja tak fungujem v dosť temach a pochvalujem si, je to časom úplne o inom 🙂 ale samozrejme že sa nedá nikoho nútiť, každého vec 😉