V decembri 2010 budem maminou
Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉
aj ja chcem kapustnicuuuuuuuuuuuu 😝 😝 😝
taku fajnu, domacu, mnaaaaaaaaaaam, baby teda vy tu robite chute
a teraz ma napadlo ze mam este zamrazenu vianocnu 😅
ja si idem zajtra na mileticku kupit kapustu, ale musim ju tam vyskusat, lebo minule som kupila a som ju potom vyhodila. Bola nejaka "nasladla", vobec mi nechutila. Ale mozno len mne sa menia chute a kapuste nic nebolo 🙂
a ja len tak, ku chlebiku s maslom si to dam.
Ahojte babenky, som rada, ze uz existuje i forum december 2010, k nam by mal priletiet bocian okolo10.12 a uz sa velmi tesime. Ked si tu pisete o vareni, tak ja sa akurat chystam varit veceru, ale nie a nie sa k tomu prinutit ☹
Ahoj Myska...aj ja mam 10.12 😀
CHristie, ja ju lubim aj k opekanym zemiacikom mnam mnam... 😵
mnam alebo taku dobru jaternicu a opekane zemiaky... ale to sa bojim, nemam znameho ziadneho masiara a bojim sa to.. ale dala by som si
Akurat mi pisti truba, dopiekli sa rebra. mnam, uz sa na to tesim, co som vyrobila
dobry vecer 🙂
vitam vseeeetky nove tehulky, ktore som este nevitala 😀
a ktora chcete do tabulky, piste IP, nech vas popridavam 😉
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/sasettka/alb...
ja chcem palacinkyyyyyyyyy...a s jahodami!!! tu sa to dakedy neda citat, strasne chute mi robite 🙂))
Supeeer son1cka 🙂 tak uvidime ktoremu sa bude chciet skor na svet🙂
Uz mas za sebou nejake vysetrenia? Ja som bola vcera na odber krvi a 1.6 ideme na USG
skoda ze tu nie je slintajuci smajlik, niekedy by sa hodil...hm...a aj ten grcajuci... 😉
Myska, mne tiez brali krv + stery na cytologiu + sono. Zatial nic ine. 🙂
ahojte tehulky 😵
mne zatial nic nerobili len som bola na sone 30.4. a odvtedy nic 😅 no a k doki idem az 14.6. ach yo to je doba 😝 a to mi vraj budu brat nejake odbery na tehu knizku + uzv tak uz sa neviem dockat lebo je to este veeeeeeeeeeelmi daleko 😕
vsetkym krasny vecer a nech uz nam pride teplo a slnko 😵
uz zajtra sa ma oteplit, super, lebo to je strasne, v tomto pocasi sa mi ani von neche ist a doma uz ma to nebavi... jaj.
mne brali stery, krv, testy na HIV, zltacku a tak, krvna skupina. Najblizsie idem 31.5 - to mam dostat knizku, doniest moc a krv znova. tak uvidime, ake testy robia dalej.
baby vy tu teda robite chutky, milujem kyslu kapustu a halusky s nou, mnaaaaaaaaaaaaaaam 😝 😝 😝
este co si ja pamatam, tak sa robia testy na toxoplazmozu a pocula som ze uz sa tripple testy robia v 10 a v 16tt, ale zatial mi to nikto nepotvrdil
uz som si na zajtra nachystala cokoladu ako uplatok pre sestricku, nech ma rychlo rano vezme a potom sup, sup na nakupy do blavyyyyyyyyyyyyyy, jupiiiiiiiiii
len ked sa takto tesim, tak urcite nic nekupim 😒
ahojte baby..nestiham vas citat, lebo mi je total zle... hrdlo ma uz preslo, za jeden den pomohol Homeovox, ale preslo mi to na nos a bojim ze zide na priedusky, tak len lezim a liecim sa...teraz papam Coryzaliu, tiez od tej istej firmy, snad pomoze 😒
Dneska som bola na poradni 🙂 tehu knizku mam uz v kapse.... tlak som mala idealny, kedze mavam nizky, bol trosku strach, tak sa to vynormovalo 😀 ultrazvuk nieco uzasne, mala zabka ma 5 cm, len pocas celeho ultrazvuku si pekne spinkalo, ani zobudit sa ju nepodarilo...ale srdiecko bilo...to je zaklad 🙂
a s odberom krvi uplne fiasko.... sestricka mi nevedela napichnut zilu, tak mi s tou sriekackou tam krutila a krutila, nic prijemne..a potom prestala tiect krv, tak napichla novu zilu...no prezila som... dalsia poradna 14.juna...
inak zajtra prilozim aj obrazok, teraz ledva sedim, a mam nejake krce po brusku ☹
ale zajtra vas isto docitam.. pozdravujem vas vsetky 🙂
ahojte 😉
sassetka - aj mna tam dopis do tej tabulky este som tam neni 🙂 diky
idem robit palacinky aj ked mi je nejako blbo ale zaroen mam na ne chut. uz nech je piatook idem na kontrolu 😵
fatmira, nech sa rychlo vyzdravies! odpocinok treba.... dufam, ze to na tie priedusky nepreskoci.... 😒
to s tou krvou poznaaaaaaam.... 😒 raz mi tak nevedela napichut, este to mi chybalo k mojej fobii voci odberu krvi...ved aj z posledneho mam peknu modrinku uz vyse tyzdna.....nevadi, hlavne, ze sme to prezili 🙂
no a tu krv mi brali snad na vsetko, co ste tu spominali 😅 bolo tam toho odskrtaneho kopec, zapamatala som si len toxoplazmozu.... to sa vlastne mame vyhybat zvieratkam, hlavne mackam, co? pre mna tazkeee, ja zvieratka zboznujem 🙂)
lelagula, ty si od trnavy? supeeeer 😉 no idem popridavat 🙂
sasettka ani ja nie som v tabulke 😉
aj, a branie krvi caka zajtra aj mna a tiez nemam zily, minule mi sestricka povedala, ze si ich mam vziat so sebou ked mi ide brat krv 😅
to zas bude trapenie 😒
mimi ja ti požičiam, ja mám ukážkové, mne sa skôr sestrička bála, že sa ostrieka krvou, keď videla tú napumpovanú žilu 😀
baby nanusku asi nenájdete je zablokovaná, teraz som to našla posielam link a vyťahujem z neho kúsok 😒 https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/zablokovani-uzivatelia/
askorka23 + jej dalsie nicky nanuska12 a andrejkaa23 - zavádzanie uzivatelov, vymyslanie si pribehov o svojom zivote + kradnutie fotiek deti z fotoblogov inych uzivateliek a vydávanie ich za svoje vlastne fotky
ja idem na krv zajtra mne nerobi ziaden problem krv ja som darca a som zvyknuta naposledy som stiekla 450ml ja len ci zvladnem tam prist nalacno 🙄
mamama tak to je sila s tou nanuskou 😕 😕 😕
ked som bola ja prvykrat tehu, tak tu tiez taka jedna bola, mala nick dianka a tiez si bludy vymyslala o postihnutych detoch, o muzovi co ju tyra a podobne
ja nepochopim preco niecim takymto niekto zabija cas... 😠 😠 😠 😠
mne zas pre zmenu napichnut vedela,ale vysmykla sa jej ihla🙂 tak znova, ano, berie sa v 10 tt tripple test, brali mi asi 6 skumaviek, cukor v krvi, ten tripple, geneticke, pohlavne,krvnu skupinu na Rh faktor..atd 🙂
ale musim vam napisat, ze mne nebolo doteraz vobec zle a vracala som asi 2krat po tazkom jedle, mne slovo ranne nevolnosti nic nehovoria🙂
jj, tema nanuska....bola riesena aj cez IP, nechceli sme to hned sem davat, kym to nie je 100% overene......
kazdopadne nam ostava len dufat, ze sa sem uz pod ziadnym inym nickom nikdy nedostane.....ani nikam inam.... 😅
mimi ja som tiež z toho nemilo prekvapená a to som sa pridala aj do súkromnej témy, ktorú založila a zvesela si pridávam fotky, až ich raz nájdem niekde, kde som ich nezverejnila, hrozné 😠 tiež nechápem prečo to niekto robí, buď sa vyťahuje, alebo sa robí chúďatko, neviem čo s tým dosiahne ☹
Myska buď rada a užívaj si tehu bez nevoľností 🙂
sasettka ja som žiadnu takú IP nedostala, ale už chápem, prečo tak rýchlo chcela ísť do súkromnej témy, bolo to divné, že hneď od začiatku chcela súkromnú tému a pritom sa ešte teraz pridávajú kočky 😒 a ja sprostá som jej tam prešla, že nech máme súkromie 😕
ja neviem, ale mne tie sukromne temy nejako nerezu, podla mna je to tak trochu zbytocne, ved tu nic take nepreberame
a pred tym, ze mi to tu mm cita, ked sa stazujem na svokru ma neochrania, tak v nich teda zmysel nevidim 😀 😀 😀
mamama, riesi sa aj zmena zakladatela, jasne, ze nemoze ostat ona 🙄
no ja som napisala len par babam, cakala som, co na to admini, nechcela som to sem davat a kazit temu takym "clovekom" ako je nanuska.....uplne ta chapem, ze si zhrozena, aj ja som kukala ako puk, ze coho je ta zena schopna...ak je to vobec zena.... 😝
mimi, no ja tu radsej nikoho neohovaram, mam uz respekt voci verejnemu foru 😀 tiez by som si rada pofrflala na svokru, ale 🤐 😀
praveze uz len kvoli takym ludom, ako je nanuska, je lepsie komunikovat v sukromnej skupinke....sak tu clovek aby sa bal dat si fotky svojich deti, ze kto ti ich skopci a da do albumu ako vlastne?? chori ludia....ach ach.....
veď práve o tie fotky ide, kvôli tomu som bola rada, že súkromná téma a nakoniec zakladateľka podvodníčka 🙂 a dokonca tá istá osoba, čo bola aj v našej téme "chcem tretie dieťa" ako askorka23 ☹
no a s tou zakladateľkou neviem ako sa to vyrieši, ja sa v tom moc nevyznám 😒
fattamorgana, to že ideš dnes spraviťť tuniakovú nátierku som si stihla ešte prečítať, tak šup ho a hned bola hotová 😀 a doslova som sa nažrala z nej 😀 dík za tip 😉 ale ttuniak by saa nemal tuším v tehotenstve 😒
mimi, to je super že za čokoládu ťa sestrička uprednostní 😕 teda ak som to zle nepochopila 😅 a teda zo Zolena do Ba na nákupy? 😀
no a nanuška, to je chudinka, je mi z takých na grc, ale čo už, chuda nemá čo robiť, nudný život, na zaplakanie 😉
ja súkromnú temu schvalujem tiež, hlavne kvoli fotkám a baby sa zvyknú aj viac odviazať, ja tak fungujem v dosť temach a pochvalujem si, je to časom úplne o inom 🙂 ale samozrejme že sa nedá nikoho nútiť, každého vec 😉

lili vitame ta