V decembri 2010 budem maminou
Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉
sante aj zakladateľka v našej téme "chcem tretie dieťa" sa objavila medzi tými podvodníčkami, tak aj tu aj tam sme bez zakladateľky 😠 ona každú chvíľu písala nejaký smutný príbeh čo sa jej stal, najskôr otehotnela druhý krát a nechal ju manžel, potom potrarila, vrátil sa ku nej, znova otehotnela, náramne zavčasu vedela že čaká dvojičky dievča a chlapec, potom jej zahynul brat pri autonehode, potom jej vraj ostala po ňom dcérka, ktorú jeho žena nechce, potom zas malá dostala epilepsiu a včera písala, že zas ružienku a dnes sa dozviem, že všetko je klamstvo a my sme ju toľko uľutovali že až 😠 nechápem, čo niekoho na tomto baví 🙂
Baby aj ja mam skusenost s jednou takou to bolo v grafoch BT ale musim vam povedat ja som hned zistila ze je divna uz tie reci skor ci neskor musite takych prekuknut ze su vadni. Menila si niky jak spodne pradlo ale ja som hned vedela ze je to ona ten styl kecov a pisania nasla som ju potom oblbovat aj na inych forach 😎 tiez mala zmysel pre dramatickost a tragickost svojho zivota 😅 potom sme si na jednej teme s babami na nej pekne zgustli nikdy na to nezabudem pisali sme o nej a s nou do noci a rehotali sme sa na PC 😀
mimi, jasne je blbosť nevyužiť to, takže príjemné nákupy a hlavne nakúp 😉
mamama, ty kokso, tá má inú fantáziu 😕 strašné inak, takáto špina, poväčšine ženy tu jej veria a ona je bez chrbtovej kosti, fuj!!!! ale fakt je to chudera, nechcela by som byť v jej koži...
aspinka, nie je nič lepšie ako si takéto niečo potom vychutnať 😉 😀
mamama, no, tak uz viem, co mi ten nick anarida vravel..... prave ten pribeh s bratom som si citala a tiez mi jej bolo luto...... ale akoooo....musi sa nechat, pribehy vymyslala lepsie ako nanuska 😀 😀 😀
ahojte, tak ja teda ziram 😕 😕 sice sa mi nanuska moc nepozdavala, najma tie jej story s lekarmi, ale pripisovala som to antipatiam... oops 😖
a co je teraz vlastne s tou sukromnou temou? keca sa tam?
chorobkam prajem skore uzdravenie! ja tiez lezim, soplim a uz ma to nebavi...
dobru noc! 🙂
no kecá nekecá, sem tam nejaký komentár 😉
baby čo to čítam s tou nanuskou 😨 ...ja som úplne mimo....čo vlastne robila???? ja som tiež v jej súkromnej téme, čo to znamená?
dajte mi bližšie info, lebo som z toho jeleň, do témy decembroviek nechodím dlho a tiež nie veľmi pravidelne 😨 😨
zuzu, nič to v podstate neznamená, len zo zakladalela témy nanuska sa stane teraz sasettka 😉 nanu je zzablokovaná a basta, všetko ide dalej a je o čistejší vzduch 😉
Ste tehotná? Nejedzte tuniaka v konzerve!
„Pravdepodobnosť, že tuniak v konzerve obsahuje nadlimitné množstvá ortute je vysoká a ženy by počas tehotenstva nemali v žiadnom prípade konzumovať tento výrobok,“ uvádza vo svojom stanovisku jedna z najväčších organizácií na ochranu práv spotrebiteľov Consumers Union vo svojom pravidelne vydávanom periodiku Consumers Reports.
Pred dvomi rokmi vydal americký Úrad na kontrolu potravín a liečiv spolu s Úradom na ochranu životného prostredia amerického ministerstva pôdohospodárstva vyhlásenie, v ktorom sa odporúča ženám počas tehotenstva nekonzumovať mäso týchto morských živočíchov:
■mečúň
■žralok
■kráľovská makrela
■tilefish
Podľa Consumers Union, však existujú aj ďalšie živočíchy, ktorým by sa mala tehotná žena vo svojej strave vyhýbať
■dlhodplutvý tuniak
■čílsky zubáč
■platys
■morský rak
■španielske makrely
Dôvodom na toto upozornenie je skutočnosť, že tuniak (najmä dlhoplutvý a žltoplutvý druh) a ostatné živočíchy, ktoré Consumers Union neodporúča konzumovať, obsahujú nadlimitné množstvá ortute, ktoré môžu poškodiť vývoj mozgu plodu.
„Mozog vyvíjajúceho sa človeka je mimoriadne citlivý na ortuť a existujú domnienky, že aj jedno- alebo dvojdňová expozícia plodu vyššou dávkou ortute môže vyvolať trvalé poškodenie jeho mozgu,“ hovorí Jean Halloran, riaditeľka odboru bezpečnosti poravín na Concumers Union.
http://www.hami.sk/sk/vy-a-vase-dieta/tehotenst... možno sa zíde niekomu 😉
šťastny to den včera po 6 rokoch som konečne bola v pisomnom aj telefonickom kontakte s bratom dvojčaťom až som sa rozplakala od šťastia ked som čitala jeho prvu spravu 😀
bre ranko
tak toto bola strasna noc
ja som si vcera poobede dala kavu a doobedu som pila colu, lebo mi nebolo dobre na zaludok a v noci som nemohla spat...
o 1 sa prebrala mala, ked som ju nakojila tak sa zase prebrala v postielke, mne bolo treba strasne na zachod ale ona mala strasne lahky spanok, tak som musela cakat...
po chvili sa mi podarilo odplizit sa na wcko...
no a od 5 som hore 😒
no tak ficim ja k dokimu a potom na tie nakupy, vecer sa ozvem
majte sa pekne tehulky 😉
imarikai a gratulujem a velmi sa tesim s tebou, nech si rychlo vynahradite o co ste prisli 😵
Tak baby uz som odkrvena ale urobila som pruser lebo jak som vecer nastavovala budik nejak som prestavila aj cas a tak sme vsetci pekne vstali namiesto o siestej o piatej este aj malu som poobliekala vsetci pripraveny na odchod a muz a preco je na vsetkych hodina 5 😅 ja som sa tesila ze to budem mat za sebou a potom sa hned najem a hodinu sme museli cakat uz sa mi to raz stalo katastrofa. Ja mam teraz chut na tuniaka takze smola myslim ze z tej trochy sa mi nic nestane hlavne ze nieco do seba dostanem 😀
ahojte...tak ja som tu vcera nebola, pretoze som bola akasi grogy, len som sa povalovala a spala...a tu sa zavtedy udialo tolko veci....s tou nanuskou to je sila...nepochopim takych ludi, co z toho maju, ale nevadi... ☹ sante, fakujem za info o tuniakovi...mam ho rada, takze sa aspon sa ho pre istotu na par mesiacov vyvarujem...tak ja utekam do prace, zelam pekny den a ozvem sa...papapa 🙂
Ahojte, tak dalsi den za nami 🙂 Dnes uz je teplejsie, tak sa hadam aj slniecko ukaze. Tie tripple testy robia v 10-11tom a potom este 15-16tom tyzdni. Mne teraz v pondelok brali jednu skumavku na lacno a este budu v tom 15tom tyzdni. Uz sa tesim 😝 Zily mam len take aby sa nepovedalo... Stale pijem colu a asi to fakt pomaha proti mojim nevolnostiam, len mam vyssi tlak (to som mala aj pred tehotenstvom), tak mi dr. predpisal Magnezium. Baby aj vy mate stale tak vela slin ? Ja straaasne a najhorsie, ked ich musim prehltat, fuuuj 😝 Ale hlavne, ze sa uz necitim ako po opici 🙂
ahojte.
zas mame uprsany den ☹ sice sa lepsie citim, ked je chladno a vlhko, ale zas ked prsi sa s malou nudime doma. susedia prerabaju uz druhy tyzden byt, stale vrtaju a buchaju, tak som z toho uz na nervy.
sante, dakujem ze info o tuniakovi, sa mi zdalo ze som nieco citala ze tuniak sa nema, ale som nevedela preco. ja ked som este nevedela ze som tehu, som jedla aspon 3x tuniakovy salat, strasne ho milujem. tak snad som babatku neublizila?
no ta nanushka, to je sila. tiez som sa chcela prihlasit do jej tej sukromnej temy, ale som ju nikde nenasla, ani ked som klikla na ten link. presne toho sa bojim, ze moje fotky niekto zneuzije, tak sa ich bojim pridavat.
Ahojte, no to by ma fakt ani nenapadlo, ze ne fora chodia aj taki zakomplexovani ludia ako nanuska. Toto je jedine forum, kde som kedy pisala, takze s takymi vecami som sa este nestretla. No co uz, snad raz budeš v zivote stastna a nebude robit take veci.
Ak niektora z vas - normalnych 🙂 urobi sukromnu temu, tak sa rada pridam.
Dobre ranko 🙂
tak ja som bola vcera na tom Draculovi, bolo to fajn, ale ked som bola pred mnohymmi rokmi prvykrat bolo to lepsie 🙂 sedeli sme na boku,a mali to tak blbo vymyslene,jeden stoziar,ze sme polovicu,co sa dialo dalej nie na okraji javiska ani nevideli.......ale tusim cely blok C tak bol......a kedze som sa dovalila domov az o jedenastej, som mierne mrtva.....
akurat som zbastla ranajky,a je mi fajn.......nastastie,mna obchadzaju vsetky stavy, ktore tu rozoberate....mne je zle len ked som hladna, a to som vacsinu dna.....zachvilu je zo mna slon 🙂
nanuska-a podobne podvonicky....nejako sa to tu na MK rozmohlo....tiez mi bolo divne ze sa tu dlhsie neozvala.....tak nech mame v tejto teme od podobnych individui pokoj........mne by teda sukromna tema viac vyhovovala.....ale kedze sa pise tu,tak sa prisposobim 🙂
Mimi 21- tak nech ta sestricka za uplatok vezme, a zelam prijemne nakupy v blave......ja mam vo Zvolene svokrovcov 🙂
tuniak- ja som ho jedla raz v cestovninach...uplne som zabudla,zeby sa nemal...tak si uz budem davat pozor 🙂
a vitam nove tehulky mysku a lily 😉
ahoj maminky 🙂 ja som bola včera na poradni, babulko nám krásne rastie, má 4,1cm takže sme 11tt+2d, o 12 dní idem na odber a uzv meranie bábätka, prvotrimestrálny skríning, tak dúfam že všetko dopadne dobre a nebudem sa musieť rozhodovať či ísť na amniocentézu alebo nie ako pri prvej dcérke ( vtedy som sa rozhodla neísť a máme zdravú krásnu živú dcérenku) 🙂
aj ja vitam nove tehulky, som zabudla napisat 😉
zebricka, aj my sme mali ist vcera na draculu, ale sme nezohnali nikoho k malej, tak sme listky posunuli dalej. snad sa do decembra este dostaneme na daku kulturu, lebo ked budu dvaja krpci, tak to bude tazsie, sa dakam vybrat bez nich 😀
ja by som navrhla tú sassetku, nech skúsi založiť súkromnú tému úplne novú , na nanuskinu sa vykašleme a bude, tak sme to včera poriešili aj v téme chcem tretie dieťa, kde sme mali tiež podvodníčku zakladateľku 😕
mimi a držím palce u lekára a dobre nakúp 🙂
aspinka moja a neumrela si už aj od hladu, keď si musela hodinu čakať 😀 chúďa ten vlčí hlad ráno je hrozný, doslova na umretie 😀
monko ahoj. tesim sa, ze je vase babo ok. ja tiez uvazujem, ci ist na amniocentezu, alebo nie. mam 35 rokov, takze mi to asi navrhnu z dovodu veku, ale mam strach, ze co ak sa nieco stane malickemu.
caute baby,
sem-tam Vas citam, trosku menej prispievam, tesim sa z kazdej novej decembrovky, je nas naozaj pozehnane, co je super 🙂
asi som blba, ale ja stale nechapem to s tou nanuskou, akoze ona vobec nebola tehotna, ani nic podobne? uplne ina identita?
yaninna: veď to, že je tam vždy to riziko že sa môže niečo stať, i keď malé, čítala som že 1% ale predsa.... no neviem...
bambulka814 - ano presne tak 🙂
Ahojte
tak som zase nakukla ze co nove...
No ja som bola na utz 5.5.a idem az 7.6.uz sa neviem dockat!!!
A co sa tu deje s nanuskou?co sa stalo?a ako to funguje so sukromnou temou?
Ahojte, chcem sa spytat, ci ste niektora boli na kombinovanom teste v BA. Viem,ze ho robi lekar v kosiciach..tak ale to je daleko... Ma sa robit v 1. trimestri..viete niekto v ktorom tt je to idealne? Dakujem a prajem pekny den
Dobre ranko babule, a to doslovne, este sme len s drobcom vybehli z posteli 😀 😀 niet sa kam ponahlat 😉
Idem precitat, co ste popisali, zatial pekny dnik prajem 😉

sante mm ide na sluzobku, tak ja sa zveziem s nim 😉
no a sestricku to dufam obmakci, lebo nemam konkretnu hodinu na ktoru by ma objednala, lebo uz mali plno a dr kazal prist za 2 tt