V decembri 2010 budem maminou
Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉
@zuzumajko moja neboj sa, keby bolo fakt niečo zlé, tak Ti to iste povie, alebo by Ťa poslal na špecializované pracovisko. Ja som tak musela ísť, ale ako vravím, vraj NT do 3mm je v poriadku, aj som to tu na fóre niekde čítala. Každý lekár má trošku iné postupy, niekto hodnoty napíše presne, niekto len prítomné. Dôležité je, že kostička tam je. Mne NT merali presne 13+1 tt a bolo to 1,5 tak mám uvedené v tehu knižke.
@marcelkatt no, ja napr este tehu knizku nemam. Lebo sice lekar mi potvrdil tehu (5+2tt), potom sme cakali ci bude srdiecko, ale vtedy tam nebol on, zastupovali ho, potom mal dovolenku a az vcera sme sa stretli (11+4 tt) a poslal ma na tamtie vysetrenia s tym, ze tehu knizku dostanem buduci tyzden vo stvrtok, ked pojdem na prvu poradnu 😀 a ze mi tam zapisu aj hodnoty co vyjdu z vysetreni. Inak vcera ten odber krvi...no zazitok. Hovorim sestricke, ze som anemicka a odpadavam a ona na to, ze mam pozerat von. A na parapetnu dosku polozi vsetkych 6 skumaviek ktore ma naplnit 😀 som myslela ze umrem 😀 a potom asi po 4 skumavke ze "netecie vam krv" a zacala tou ihlou tam mixovat..uz mi bolo na omdletie a potom zahlasi ze "nejak vam chladnu ruky"..no akoze, mila babena vsetko, ale keby som nebola myslela na babo, ako sa tam natahovalo a hralo na Sone, asi by som fakt omdlela 😅
Ahojte zeny - mamy - tehulky ... no tak my mame termin na Mikulasa 😕 ...najprv sme ostali z toho obaja s partnerom prekvapeni, lebo sme to neocakavali tak skoro, ale teda uz sa zadarilo 😉 ...no problemy skor nastali pri vybavovani mojich papierov, kedze ja som Slovenka, tatino Rakusan a niesme zobrati...ale nakoniec to dobre dopadlo a ja som od dneska na rizikovom na papieri a o 750eur mesacne bohatsia na konte. Ale stalo to za tie 2mesiace cakania! 🙂 Kedy sa toho dockame na Slovensku, ked mozem rakuske ceny bezneho tovaru porovnat s tymi slovenskymi ???
Ahojte baby. Čakám prvé bábätko a tak som na všetko zvedavá a snažím sa už teraz pripravovať sa na svoju veľkú úlohu maminy 🙂 Zdá sa, že budeme mať všetky nádherný vianočný darček 😉
Ahoj Carinthia21. Gratulujem k získaniu povolenia na trvalý pobyt v Rakúsku. Ja som predtým tiež uvažovala o bývaní v Rakúsku, ale čosi ma tu zdržalo, takže z toho nakoniec nič nebolo. Ale človek nikdy nevie. 😉
ahojte baby, tiež čakáme v decembri, teším sa na moje narodky. Ak to všetko dobre dopadne, budem mať ten najkrajší darček.
V 12. týždni malo bábo 42 mm. Je to ok?
ahojte. aj my cakame v decembri prirastok. 🙂 toto budu najkrajsie vianoce. 🙂
marfusa1 - tak to máš pravdu 🙂 taký krásny vianočný darček ako my dostane málokto 🙂 🙂 🙂
ahojte baby som tu nova, ale ked tak citam, celkom sranda. ja mam termin po dnesku ze 31.12.2010... uz len drzat nohy spolu a mozno to bude prve kosicke dieta roku 2011 😉
@kvojtanikova Ahoj. Gratulujem 🙂) no moje už bude iste na svete 🙂) u nás sa zas môže stať, že bude na Vianoce 😉
ahojte tak zatial sa nam dari, som si citala toto forum trochu dozadu - to vazne si dajaka baba vymyslala somariny ze je tehulka a ma ruzienku a opustil ju muz atd? no fakt nechapem.... akoze je mi jasne ze tu na internete sa dobre schovava ale ze bude takto hrat na city a ostatne ju lutuju to co je prepanajana za netvora?
inak my sa mame fajn, ziadne priznaky uz ma to trochu aj unavuje lebo ked je dakomu aspon zle tak mu je sice zle ale sa tesi ze vie preco, a mne nic nie je a ani nebolo... okrem trosicku narasteneho bruska zatial nic... si normalne robim kazdy tyzden testy ze ci ozaj...
ale som bola na 3D USG - super super odporucam...
@reiva aj ja tebe gratulujem. Vianoce su isto lepsie ako novy rok... ale zase ja si mozno este stihnem vychutnat rybku a zemiakovy salatik... Pri prvom babatku si pamatam posledne jedlo - pecene rebierka s medom, kasa a zeleninkovy salat... a potom do dvoch hodin sme uz aj utekali a museli mi dat klystir a tak mi bolo tych rebierok luto.... 😉
@kvojtanikova 🙂 No toho jedla mi teda bude ľúto, lebo keď sa mi malé narodí, tak si budem musieť dávať pozor čo zjem 🙂 no ale čo človek neurobí pre také malé krásne stvorenie 🙂 No na Vianoce budeme mať asi dosť živo, takže tento rok sa nechystám ani piecť, zamestnám svokru... hm... ale môže sa stať, že budeš mať bábo aj skôr... mamina mi vravela, že niekedy sa hlási bábo skôr, niekedy pozdejšie, podľa toho ako sa mu chce 😉 Tak budeš mať možno aj ty krásny vianočný darček
@reiva ahojky, no to je fakt. ked som kojila tak som toho teda moc nepojedla maly mal reflux a mraucal furt tak som sa snazila mu este nepridavat ziadne drazdive jedla do mlieka, ziadne ovocie, zeleninu, len prazsku sunku, maslo, chleba a vianocku.... neviem odkial ma potom kojaca matka brat vitaminy ☹
@kvojtanikova No to je fakt, švagrinin malý má už 9 mesiacov a tiež do polroka mala len samé trápenie, lebo mal reflux... čakali, kým neprejde postupne na pevnú stravu... po polroku si mohla vydýchnuť, teraz mliečko už nepapá ... 😒 no ja nievem odkiaľ budem brať vitamíny, keď nebudem môcť veľa vecí... asi nejaké doplnky stravy a šaláty, zeleninu a to čo sa u nás dopestuje, inak neviem...
ahoj tak my mame termin 10.12. cakam na vysledky krvi na triple test dufam to bude ok mam obavy lebo este ked som nevedela ze som tehotna som mala stale zapali priedusiek a brala som velmi vela liekov,ale gynda povedala, ze by to malo byt v poriadku,ze mala sa vyvija dobre rastie ako z vody tak dufajme ze to bude ok. toto je nase druhe uz mame dva a pol rocneho chlapca. Je tu niektora,z Prievidze?
@slniecko_z ahoj bývam v TT, ale som z PD a rodiť budem v Bojniciach. Do PD chodím často, býva mi tam ocino a najradšej by som sa tam vrátila.
@slniecko_z Zuzka ahoooj 🙂 poď do súkromnej témy, a môžeš sasettke napísať aby Ťa pridala do decembroviek do tabuľky....
@marcelkatt a do akej sukromnej temy ja sa tu este nevyznam moc. 😀
@slniecko_z decembrovčaitka 2010. Téma je uzamknutá a nik cudí okrem nás decembroviek k nej nemá prístup, takže môžeš písať čo uznáš za vhodné a nik o tom nevie ako tu napríklad.
@marcelkatt no tak som skusila napisat tej sasettke tak hadam sa tam dostanem 🙂
@marcelkatt lebo ked to stlaci s tak to dava,ze to neexistuje
@slniecko_z určite
Ahojte!
Rada by som sa pridala do témy December 2010. 🙂 Čakáme prvé miminko a zatiaľ všetko prebieha ako má..
ahoj babenky,
sorry, ze sa vam vtieram do temy, ale ak nahodou potrebujete nejake vecicky pre babo, staci mi napisat. obe deticky mam zimne a predavam skoro vsetko, od zavinovaciek, spanielskej deky a fusaku, autosedacku... staci mi poslat IP s tym co by ste potrebovali a ja na mail poslem foto
zelam krasne tehulkovanie 🙂
😀 ja mám termín 5. decembra 2010

reiva, zuzumajko, sup medzi nas 😉