icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

lienka_cmuk
26. sep 2010

no ja mam tiez takeho lekara ze ked mu poviem hocičo tak u nho je všetko v poriadku...tiez ma pobolieva bruško sem tam a vposlednom case mi dost tvrdne brusko a trva to niekedy aj tri hodiny a ked som bola na poradni a povedala som mu to tak sa len zasmial a povedal ze ked mi netvrdne brucho 5 krat denne tak to je v poriadku ale ajtak si myslim ze mi mohol dat niejake lieky............pred mesiacom mi zistil pri ultrazvuku ze mam nizko ulozenu placentu a pytala som sa ho ze co to znamena a on ze to je v pohode a potom som si na internete citala ze to velmi dobre nieje ze hrozi porod cisarskym rezom a pod. pred tyzdnom som mu to hovorila co som si o tom citala a on ze nemam verit internetu a ze uz to mam urcite v pohode a povedal to bez toho aby mi robil ultrazvuk a to sa mi zda divne .............................proste uz neviem co mam robit nechcem menit lekara ked uz mam len dva mesiace do porodu ale ste ma to ze mi nic nepovie a u nho je vsetko len v pohode....nemate niekto podobne skusenosti?

andrea0903
26. sep 2010

@lienka_cmuk no ja som pisala vyssie ale jedno co si na to brusko mozes kupit bez problemov a ani jeden lekar ta zato nezdrbe tak je to Magne B6.....ale nie je to ok s tym lekarom pretoze nizko ulozena placenta neni sranda moze sa este pohnut ale zase nemusi a tam sa to potom riesi chirurgicky........tvrdnutie bruska je normalne ale tiez v miere a nemalo by to trvat tak dlho samozrejme ako u teba......chodis iba k nemu na USG ci aj niekto iny ti ho robi lebo ak bolo by dobre to spomenut inemu lekarovi popripade zbehnut na pohotovost za to nic nedas a aspon budes mat nazor aj ineho lekara......ale to magnezium si kup urcite pomoze to aj tebe a babatku to neuskodi

lienka_cmuk
26. sep 2010

@andrea0903 ultrazvuk mi robi moj lekar ale asi zajdem niekedy na pohotovost ci sa nieco nove nedozviem lebo moj lekar to ma vsetko an haku 🙂

paola881
27. sep 2010

@andrea0903 tiež som tomu nechápala 😒 .som prvorodička a takéto veci nemám odkial vediet,jedine čo vyčítam tu...Nepoznám nikoho od nás kto by zažil niečo takéto.Dost ma tam naplašili,ešte ked mi povedali,že si mám už pobalit veci do pôrodnice,lebo ked ma to chytí ešte raz tak si ma tam nechaju pokial to vydržím 😖 ...Tlak máme taký istý,ja som rada ked sa občas vyšplhá na 90/70 ale už som si zvykla.železo beriem od zač.tehu,som anemická od mala...No nechám to tak,nebudem nato mysliet a snád vydržíme... 😎

andrea0903
27. sep 2010

@paola881 urcite vydrzis len si dopraj oddych a uvids ze to potiahnete inak sa neodporuca uz sex ked mas taketo problemy takze tomu sa vyhni na milion%!!!!!!ja som tiez od malinka anemicka a teraz do toho mam aj hustu velmi krv a podobne.....setri sa a v decembri sup do nemocky po baby 😲 😀

paola881
27. sep 2010

@andrea0903 bez sexu????????To myslíš vážne???????????????? 😒 No môj sex.apetít je veeelmi vysoko 😉 .Opýtam sa dokina čo on nato 🙂 .

andrea0903
27. sep 2010

@paola881 no my takto sme bez uz od mojho tretieho mesiaca a to kazde tehotenstvo.......a o apetite ti myslim ze za tu dobu rozpravat velmi nemusim mas to aj na internete napisane ako je to so sexom v tehotenstve 😀

bebaa
28. sep 2010

Ahojte, je tu este niekto, kto nema kocik???? ja som uz zufala mate niekto:Dorjan PRESTIGE 2010???? paci sa mi, bo je hlboky...vsetky su malicke, uzke..

lulkax5
28. sep 2010

@lubka84 tak gratulujeme 🙂 my cakame chlapceka termin mame 9.12 skoro ako vy 🙂

mucka2505
28. sep 2010

ahojte tehulky mozem sa k vam pridat? ak pojde vsetko tak ako ma tak aj ja sa stanem v decembri maminkou mojej malej a prvej princezničky :O))) ako tehulkujete? 🙂

lubka84
28. sep 2010

@lulkax5...aj my gratulujeme 🙂...uz sa neviem dockat...

lulkax5
28. sep 2010

@lubka84 no mi hovor ja uz si pocitam dni 🙂 a kde planujes rodit ? 🙂

lubka84
29. sep 2010

@lulkax5 rodit planujem v LM...uz som sa bola pozriet v nemocnici a vyzera dobre, doktorov sice nepoznam, ale snad budu v pohode...🙂

anonym22
29. sep 2010

čaute baby,
tak aj ja sa k vam pridávam. Mám termín 30.12. je tu niekto s týmto termínom ???

marika1977
29. sep 2010

@anonym22 ahoj.ja mam termin na dec.25 ale bojim sa ze pride na svet skor ☹ ☹ ☹ dnes ma moj lekar nepotesil 🤐

paola881
29. sep 2010

@marika1977 čo ti povedal ked ta nepotešil????

marika1977
29. sep 2010

@paola881 no nic moc ☹ malinkeho mam natlaceneho v krcku maternice este ze niesom otvorena ani vitok ani kontrakcie...tak ze musim lezat z nohami vylozenymi nahor ☹ ☹

paola881
29. sep 2010

@marika1977 a ležíš doma???ja mám malu tiež dost nízko a bola som 5 dní na rizikovom.

marika1977
29. sep 2010

@paola881 ano nechal ma doma,neviem,viaceri sa pytali ze preco ma nedal do nemocnice...ja neviem,asi niesom na tom tak zle ale moj zensky vo vseobecnosti nerad posiela do nemocnice aj kamoska si skoro creva vyvratila a nedal ju na infuzky...

paola881
29. sep 2010

@marika1977 každopádne držím palčeky aby sa ti to upravilo a nemusela ležat do konca tehu...a aby bolo malinké ok 😉

marika1977
29. sep 2010

@paola881 dakujem dufam ze budeme ok ja sa ti este ozvem co noveho 😀

anonym22
29. sep 2010

@marika1977 tak to mi je luto, no dufajme ze vsetko dobre dopadne. Drzim palce. Ja mam buduci tyzden poradnu tak uvidime co mi povie doki...., dost casto mi tvrdne brucho, ale vraj to je normalne, tak dufam ze to nebude problem.

marika1977
29. sep 2010

@anonym22 diky...ja len pevne dufam ze sa to u mna upravi aj tebe prajem nech si v pohode 😀

paola881
29. sep 2010

@marika1977 dakujem velmi pekne 😉

marika1977
29. sep 2010

@paola881 a ake si mala priznaky?ja som zo starsou lezala v nemocnici 2tyzdne ale to koli mojej chudokrvnosti...nebolo to nic prijemne.v ktorom tyzdni sa moze uz bez problemov rodit nevies?

paola881
29. sep 2010

@marika1977 najlepšie je ked vydržíš do toho 38.tt ale v 37.tt je to už ok si myslím.Ja som mala veliké bolesti v podbrušku a tvrdlo mi bruško,dostala som infuzie,nejaké injekcie a po 5 dnoch v kludovom režime domov...Nesmiem robit nič namáhave a šetrit sa.Chudokrvná som od malička a mám aj nízky tlak 😒

marika1977
29. sep 2010

@paola881 no nic moc..ja s tym kludnim rezimom uz existujem 2tytdne..je to tazke pri dvoch detoch ale starsia mi pomaha.uvidim co mi povie bud.stredu..dufam ze budeme dobre na tom 🙂 tych cca10tyzdnov vydrzime aj na jednej nohe 🙂 🙂 🙂

zuzkaznr
30. sep 2010

ahojte. mne tiez tvrdlo brusko,hlavne ked som stala a makala v robote. doktor ma radsej nechal doma,lebo mavam aj nizky tlak a este sa k tomu pridal zvyseny cukor. Sestricka mi zakazala jest sladke a vselico obmedzit. Ked som to pocuvala,tak som vazne rozmyslala,ze co vlastne teda budem jest. V pondelok idem na prvu kontrolu,tak dufam ze to bude v pohode. vsetkym tehu drzim palce,nech to dotiahnete do uspesneho konca 🙂

paola881
30. sep 2010

@zuzkaznr aj my tebe držíme palec 😉

cica28
1. okt 2010

ahojte kocky najde sa tu niektora ktora bude rodit v topolcanoch???ja budem a chcela bi som ist pozriet si teren.