V decembri 2010 budem maminou
Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉
@grenka no vidis a ona moze byt ze napriklad nemoze mat kocku ale to co ma byt to bude a ja som stastna za vsetko co mi zivot nadelil mozno keby som bola slabsej povahy tak sa zosypem ale ono to bude dobre
@f1 tak to si ma potesila 🙂) a dodala si mi nadej. To si mala riadne odlisne tehotenstva 😅
@marika1977 Dakujem za povzbudenie. Som zvedava aka bude konecna vaha. A odo dnes jem po 20:00 uz len ovocie -len ci to vydrzim ? 😝 Inac ja sa v noci tiez prehadzujem z boka na bok ako ty -a stale sa pritom budim. Obcas som uz 5:30 hore a uz nespim 😵
@andrea0903 ha som tiez povedala nech je to hocico a hlavne zdravucke a v poriaku 🙂 🙂
@silvia1124 a Magne B6 ti nedavaju? Mne tiez v auguste namerali vysoky tlak 138/105! a chceli ma hned hospitalizovat , ale najprv mi dali tyzden cas -musela som ostat doma a lezat a brala som Magne B6 - a potom sa tlak ustalil. Odvtedy ho beriem kazdy den a musim sa viac setrit a vela oddychovat.
@andrea0903 Drzim vam palce! 🙂
@alzbetka490 dakujem aj vam len to najlepsie zelam 😀
@alzbetka490 ale nemusis sa tyrat hladom...na to mas cas ked porodis a prestanes kojit,potom ak chces peknu vahu,bude to dost vtedy nejedavat..a si uz v 34tt a to ma mali krasnu vahu,tes sa ze to bude pekny velky chlapak 😀 bratrancovi sa narodil tiez 4kg chlapcek a naaaadherny 😀 teraz ma uz 10mes a ked som bola pozret na nich v nemocke,aj som tiiisko zavidela to krasne babo 😉 a nieco na to aj mna panbozko obdaril 😀 aj ked sme v plane ani nahodou dalsieho potomka nemali...tak teraz tiiiisko zavidim tebe ze mas baculateho malinkeho v brusku 😀 😀 😀 a dufam ze ani moj nieje krpcek,lebo vadsie deticky maju vzdy lepsi start do zivota 😀 a su krasne 😀
caute caurte baby ako sa mate???tak uz sa nam to kraaaatii.....
Ahoj 🙂 je tu nejaká budúca mamina zo Zvolena, alebo sa aspoň chystá pred Vianocami rodiť v zvolenskej nemocke? 🙂
@marika1977 no tak to dufam ze to bude ok na kontrolu idem az o tyzden tak dufam ze to bude dobre snazim sa vela lezat ale ma uz z toho az zadok boli a ty ako??
@jantulka uz sme sa s feb bali ze co je s tebou ze niesi na fore...tak ste ok...to je dobre 😀 no,u mna nastava obdobie nervov z nemohucnosti...vcera sme mali aj 2navstevi a len som sa hambila lebo mm kaslal na upratovanie a dcera nebola doma.....to je na dlho 😠
@smejo251 cav...tak to ano 😀 a uz ste zacali chystat detske izby?
@marika1977 no tak to aj mna niekedy zlosti ze mi manzel nechce pomoct a potom to u nas vyzera ako po vybuchu ale nerobim si z toho nic ved musia to pochopit ze teraz to nejde mat cistucko ako niekedy
@jantulka ja viem,ja si to vzdy aj hovorim...len mi sme 4ria a je smutne ked mm sedi celi den za pc a totalne kasle na vsetko...a to nehovorim,ze vcera ani v obchode nebol a to chladnicka przdna len navarene bolo a deti mi ju kazdu chvilu otvarali...ja mam obchod od domu dost daleko a nieje to bohvie co peso sa tahat z igelitkami 600mtam 600spat.. 😠 tak sa teraz veeelmi na nho hnevam 😠
@marika1977 tak to ti verim moj aspon tolko spravi ze mi ide na nakup ale ani to nie je bohvieco a inac uz si zbalena do nemocnice??
@jantulka to je hlavne ze ste na tom dobre...ja som mala taky strasny sen,ze som zacala krvacat a vo sne som hystercila utekala do nemocky ...no hruza to sa mi kazdu chvilu hluposti snivaju a mm povedal,ze to je z nedostatku sexu 😀 moze byt...mame to teraz zakazane ☹ ☹ pocitam ze aj vy ste tak na tom ☹ ☹ ☹
@marika1977 no presne tak uz mesiac co nam doktor zakazal a mna uz ide porazit a tie sny mam aj ja take asi pred tyzdnom sa mi tiez podobne snivalo hned som musela vstat a pozriet sa ci je vsetko ok lebo to bol taky zivy sen ale vraj to sa sniva preto lebo sa babo hybe nie preto ze by to tak malo aj zle dopadnut
@jantulka akoze aj moj chodi ale vies,to mame do 4tej poobede dnes hladovat?on nerozmysla a ked mu nieco poviem tak somre a huci ako syrena ...no tazko snim...zlenivel,veeelmi nebol takyto ☹ ...uz mam co to pobalene ale este mi vela veci chyba,ja balim tak postupne...stale nieco prihodim do tasky. 🙂
@marika1977 no ja som na tom asi tak ze len papuce a uteraky mam zbalene jooj sa tak bojim ze nestihnem si ani tasku zbalit a ked to necham na manzela ta to aj tak dopadne polku veci tam nebudem mat
@jantulka moze byt.ja som dnes o 4tej bola na nohach co sa mali vrtel a zobudil ma...sak si predstav,teraz do porodu ziadny sex,potom po porode krami dlho a az ked sa zahojime,az potom volaco...to vychadza tak na febr.marec 😒 hruza...to je paradne dlho
@marika1977 no tak to mas pravdu ale ja sa tam strasne bojiiim porodu ze az kazdy ma len utesuje ze aj ja som to zvladla zvladnes aj ty ale ked si predstavim ze budem rodit 12 hodin tak mam dost
@jantulka to radsej nenechavaj...ja ak by som povedala muzovi tak tam nemam nic 😉 on by mi povedal...ja neviem co kde mas ulozene a co ti mam zbalit,pobal si to sama...on sa ma akurat tak opyta...uz si sa zbalila?a tym to pre nho hasne.vcera som sa ho pytala ci bude pri porode a on na to....neviiim... 😝 tak tak
@marika1977 no moj zasa chce byt pri porode ale ja velmi nechcem lebo on este viec stresuje ako ja to by mi tam asi nijako nepomohol
@jantulka ono je to tak,aj mi co sme uz rodili mame obavy a bojime sa tak ze je to uplne normalne...treba si to pretrpiet a porom ked je uz dieta vonku pride veeelka ulava a radost 😀 na to sa treba sustredit,ostatne okolo toho nieje az tak podstatne...neboj zvladnete to sak aj lekari pomozu 😉 a on ked tam chce byt tak ho nechaj,nech vidi co je to porod...ver mi,na to nezabudne do konca zivota 😀
@marika1977 no ved to verim na to nezabudnem ani ja a ty si uz mala manzela pri porode ci to bude po prvy krat??
ahojte ktora z vas bude rodit v kosiciach v novej nemocnici???
@jantulka moj prvy muz,ked som rodila ,bol v krcme s kamaratmi opity na mol...a druhi sa prechadzal na chodbe...nechcela som aby bol pri mne uplne mi stacila sestricka a doktorka a to sa ma aj viackrat pytali ci ho nezavolaju...neviem preco,ale nechcela som aby tam bol...aj tak pocul vsetko lebo bolo skoro rano v nemocke ticho a dvere pootvarane tak ze pocul aj pokyny doktorky aj mna a ked bola mala uz vonku,potom prisiel za mnou ale to bol taky biely ako stena...neviem neviem ci by vnutri neodpadol...este 2dni sa s toho nevedel spametat a to moj chlap nieje ziadna padavka 😀

@f1 no ja mam z prveho manzelstva tieto dve kocice a muz ma z prveho 13roc.chlapca ktoreho uz nevidel 4roky a moj byvaly muz sa nasich deti vzdal tak moj terajsi si ich osvojil a skusame stastie my sme naopak spolocne pochovali chlapca a to je ty kokos ine kafe a na pubertu sa ja tesim 😀 a kupele by sa zisli jak svinucha......ja ked som doma detom povedala ze to bude dalsia segra tak starsiu skoro slahlo a odmietla so mnou komunikovat 😀 😀 😀 ale teraz je uz vytesena jak leco................a kde si tu v Ke byvala? inak ja mam väcsinu rodiny z SNV..........ja keby som mala odist tak najradsej zo SR uplne