icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

marika1977
29. okt 2010

@jantulka ahoj moja...no dnes konecne mam silu a trosku aj naladu sadnut za pocitac...male ma 1.900gr tak je to kus baba a sme chvala bohu ok...hlavickou je tak dole ze ju moj dr,bez problemov nahmatal krcek mam este kratsi len som sa uz neopytala kolko cm ale je pevne zavrety tak to vyzera ze dotiahneme do konca 🙂 ale aj som si poplakala aj som v soku,lebo z maleho bude asi mala... 😒 a ja uz vsetko doma na chlapca...som dost sklamana a sokovana lebo to mal byt chlapec.dr. mi na 100perc.nepotvrdil dievcatko,ani on sam mi presne nevedel povedat ze co to vlastne ma byt...tak teraz budem cakat do 11.11 a vtedy poriadne pozrie co to vlastne ma byt... ☹ tak mozno budu doma 3baby....

marika1977
29. okt 2010

@summer21 ako pise feb...prvi ultrazvuk by mal byt najpresnejsi...moja,zo zle vyratanymi terminmi mam vlastne skusenosti 😉 mne sa netrafili u dievcat vobec...u oboch sa minuli o cca1mesiac...cize skor som rodila a pri druhej doteraz dakujem anielom,ze pri nej stali bo som 14dni prenasala bola velka a je v poriadku...ja som teraz v 32tt a male ma 1,900 tak neviem ci to nieje trochu viac ale verim svojmu lekarovi... 🙂
@heli1984 ahoooooj...spolubojovnicka 😀

marika1977
29. okt 2010

@kvojtanikova s tym kaslom si davaj veeelky pozor...ja som koli nemu dopadla tak ako som dopadla...u ziadnej mamicky som nevidela tak visiace brucho ake ho mam ja a to mi male kleslo koli kaslu...fakt mam uplne ine divne brucho ako ostatne 😅 ...kup si hedelix a ked ti kasel neprejde ani od neho,radsej chod ku svojmu obvodakovy,aby sa ti nestalo to co mna ☹
@larmimi ja neviem na isto,ale to hucanie v hlave mas asi z tlaku,vysokeho tlaku...a navaly horucav,to mame asi vsetky 🙂

kvojtanikova
29. okt 2010

@marika1977 no teda to si mala riadne prekvapenie ze dievcatko... isto ste sa tesili na chlapceka. ale nevadi, hlavne nech je v poriadku a budete sa z nej tesit rovnako. Na kasel som si kupila stoptusin detsky sirup lebo z hedelixu ma nuti kaslat este viac. pisu tam ze sa nemoze v prvych troch mesiacoch a ja uz pomaly zacinam osmy... hedelixu som vyjedla za prve tri mesiace tehu asi 4 flase... vtedy som kaslala v kuse asi aj preto som mam placentu velmi nizko najprv bola aj ciastocne prekryvajuca krcok ale teraz sa chvalabohu vytiahla aspon kusok preto nechcem aby zase spadla... na buduci tyzden idem na prietoky tak dufam ze bude vsetko OK.

marika1977
29. okt 2010

@kvojtanikova ak tak vela kasles,mala by si fakt ist k obvodakovi....prekvapenie?to je slabe slovo...sok...tak si predstav ze od 16tt sme v presvedceni ze chlapcek...este aj pipika mu odfotil a teraz....neidentifikovatelne...som s toho dost znicena,financii nieje na zvys a teraz ak nahodou fakt baba,co budem robit s tym vsetkym chlapcenskym.... ☹ ono este nic nieje iste bo dr.mi hovoril ze ak to je chlapcek ma maleho pipika aj vajka a vezmi si,mne male lezi zvysle a prirodzenie ma niekde v oblasti mojho pipku je hlavickou dole tak mu tam nic nevisi ale ak tam ma nieco,tak sa to tak rozplasne ci ako to mam povedat....male mi jednoducho robi stojku na hlave 🙂 pevne dufam,ze to predsa bude chlapec...ved tak preco by mi to vtedy na 100perc.tvrdil...aj som sa ho pytala ci naozaj a on tedy ze ano krasne mu je vidiet pipika tak ja uz fakt neviem... 🤐

heli1984
29. okt 2010

@marika1977 ahoj moja , 😉

marika1977
29. okt 2010

@heli1984 si tu?ako sa mate?co porabate?ja si len tak polezkavam a rozdychavam este stale sok zo vcerajska... 😔

heli1984
29. okt 2010

ano tu som len som strasne smutna, neviem co chcem, ohladom toho co som ti vcera rozpravala,vahovce alebo ostat, neviem sa rozhodnut,neviem co by bolo najlepsie pre nas , ohladom toho vcerajsku sa netrap co mam ti dam ked to tak bude a moj muz vral ze je to dobry napad a treba si pomahat!!! 😉

marika1977
29. okt 2010

@heli1984 oki,ved volaco bude...ved nejak sa uz rozhodnete..sak ak aj zoberiete ten byt vo vahovciach,mozete ho kedykolvek vratit...tam asi nestratis nic,len ziskas viac priestoru a po case uvidite ako sa veci vivinu..hovori sa,lepsi vrabec v hrsti ako holub na streche...len fakt dobre porozmyslajte,aby ste potom nelutovali,ze ani pozemok ani vadsi byt...ale to je na vas 🙂 ja by som na tvojom mieste nevahala...vzdy sa mozes vratit ale ak daju byt inemu tak tam ste potom stratili...

marika1977
29. okt 2010

zeny kde ste vsetky???neviete niektora co je s andi0903?

kvojtanikova
29. okt 2010

@marika1977 andi vzali do nemocky, vraj este tyzden skusia podrzat babo lebo ze nema dost vyzivy ci co a potom urobia sekciu... tak dufam ze bude v pohode. aj dalsia baba tam je s nou - fecova - ci aky ma nick. drzime palce nech su obe aj s babatkami OK.

shira_
29. okt 2010

@marika1977 nám povedali v 16.t. že chlapec, mesiac to bol ešte stále chlapec, potom zastupoval iný dr. a ten to spochybnil, že by to skôr typoval na dievča, lenže ja som mu neverila, ja som už bola tak vyrovnaná s tým chlapcom.muž sa už vytešoval, že bude dievčatko ale ja som si hovorila, že keď už tam niekto raz videl chlapca, tak tam asi niečo je. potom sa dlho nikto nevyjadroval, v 30. tt nám aj ten druhý dr. potvrdil, že je to chlapec. skôr sa zvyknú mýliť opačne, že najprv tam nevidno nič moc, tak to vyzerá na dievčatko a zrazu sa objaví pipík. ja myslím že budeš mať chalana, len sa nejako schoval... Dobre bude tak či tak, len jasné to budeme mať až po pôrode. 😉 Ja mám už tiež všetko chlapčenské 😀

marika1977
29. okt 2010

@shira_ jaaaj moja bodaj by si mala pravduuu...ja som si od zaciatku tehu toho vela vytrpela nechcem o tom ani pisat ale vela som sa trapila koli tomuto dietatku lebo bolo neplanovane necakane...ja som v prvom rade matka a tak som si povedala ze uz ked tak tak nech nam da toho chlapceka a ked to doki potvrdil taaak bola velka radost hlavne z ockovej strany...a teraz...dve pekne dievcence uz mam tak vies,je to trochu smutne pre mna....a ja mam pipika aj vyfoteneho tak som s toho uuuplne mimo....ale ked tak tak nic sa nedeje

heli1984
29. okt 2010

@marika1977 ja neviem lebo tam zas potom investovat do toho bytu tak uz radcej tu kupit ten pozemok ja som toho nazoru , a uz to potom pojde lachsie, lebo bude pozemok a casom sa vsetko upravi a da do poriadku, kym mi babo narastie tak by uz potom bol aj domcek, 🙂 ja to vidim takto 😉 a co je uz moje tak za to sa uz viac nemusim platit najom 🙂 a co by som si tam bez vas pocala 😖 bez teba a silvii by to nebolo ono tam 😎

marika1977
29. okt 2010

@heli1984 neboj zvykla by si si ale asi to co pises je najlepsie riesenie... 😉 dnes som volala s janickom...je to prijemny chlapik..vpondelok co robis?

heli1984
29. okt 2010

@marika1977 no ja nic ja mam casu dost, preco co by si potrebovala???

marika1977
29. okt 2010

@heli1984 ja mam ist v pondelok na vysetrenie k janickovi...teda hovoril mi ze ma celi den sluzbu,aj som chcela ist ale teraz sa nam dodrbkalo auto...roztrhol sa remen...tak ci by si aj ty nesla...len vies,ja nechcem otravovat 🙂

heli1984
29. okt 2010

ok tak pojdeme spolu, aspon sa aj ja s nim porozpravam, ze od kedy by ma zobral alebo ako to bude, alebo co bude

adupall
29. okt 2010

Ahojte. Ja som tu nová. Čakám druhé dieťatko a termín mám 30. december.Pohlavie zatiaľ nevieme, ale o 2 týždne idem na usg tak uvidím, či sa ukáže.

fathi
29. okt 2010

@zivika - bola som teraz prvýkrát na cvičení u dr. jandovej, inak asi máš pravdu že to môže súvisieť aj s počasím 😉

shira_
30. okt 2010

@adupall noo, tak to môže byť aj prvé novoročné 😉

shira_
30. okt 2010

baby vy nejako cvičíte alebo čo? ja som nebola na žiadnom cvičení ani príprave, len doma trošku pocvičím na chrbticu, keď už je veľmi zle 😒

marika1977
30. okt 2010

@adupall to budes mat asi prekvapenie...vidis,a ja som ako dopadla...od 16tt som mala povedane ze to bude chlapcek,aj sme sa veeelmi potesili lebo dve baby uz doma mame a ked sa nam postastilo nahodou,tak uz sme si priali syna...a tot,lekar povedal ze to teraz vyzera na dievcatko... 😨 tak ista si budem,az ked sa to narodi...inak,nic prijrmne bo vsetko mam na chlapca nakupene ☹ ☹ ☹ co uz,len nech je zive a zdrave 🙂
@shira_ v zivote som nijak v tehu necvicila... pokym ma mamicka na to chut a cas nech cvici,ja som pri dievcatach casu nemala a teraz aj tak nemozem nic robit...pre mna je cvicenie zbytocne...potom ked budem chciet schudnut,tak potom si pustim norbiho alebo jogu kazdy den 😀 😀 😀

feb13
30. okt 2010

@shira_ A ty zase nevies spat? 🙂 Ja sa budim prvykrat okolo stvrtej a potom este 2-3-krat do rana... najhorsie je, ze ked sa zobudim, hned citim ze musim cikat, ale ked raz vstanem z postele tak uz znivu nezaspim... takze radsej sa persviedcam ze este to vydrzim a tak si este trosku pospim dorana... Inak ani ja necvicim a teraz si myslim ze ani nemozem, nakolko musim mat kludovy rzezim.

kvojtanikova
30. okt 2010

@adupall vitaj a odkial si? ja mam tiez taky fajn "novorocny termin" takze my uz sa s muzom smejeme ze nam pridu blahozelat z mestskeho uradu🙂
ja tiez nijako necvicim, staci mi prechadzat sa s malym a hrat sa s nim po skolke. ale ja som necvicila ani ked som nebola tehotna ja asi skratka nemam cviciace navyky🙂

morningdew
30. okt 2010

ahojteee 🙂

aj my sa pridavame do temy. tiez cakame mimi - zaciatkom decembra 🙂
aj Vy mavate take neznesitelne bolesti krizov ako ja? niekedy mi trva ozaj hadam aj 5 min, kym vstanem z postele. fuuuuuha! Uz aby to bolo za nami 🙂

ozaj a este cosi:
ako poriesite vianocny stromcek pred najazdmi ziveho rocneho surodenca, ktory je na svoj vek mimoriadne obratny a zvedavy? 😝

vdakaaa

zivika
30. okt 2010

@fathi no uvidime, bola som vcera na krvi, v utorok mam vysledky a idem na usg, tak uvidim, co povedia...dufam, ze vsetko je ok 🙂 od utorka som uz aj na materskej, tak zvazujem to cvicenie 🙂

poppy1
30. okt 2010

@summer21 ja som mala v 30 tyzdni vahu babatka 1650 g. A to som bola sokovana, lebo som pribrala len 7 kg a brusko mam malicke...cize podla vahy sa moc neriad 😉 Inak mne doktor povedal,ze je to uplen normalna hmotnost babatka na ten tyzden...

adupall
30. okt 2010

Som z Liptovského Mikuláša.
Ja som cvičila doma aj pred tehotenstvom a cvičím aj teraz. Chcela som chodiť cvičiť pre tehotné ako pri prvom tehotenstve ale nestíhala som, lebo som v tom čase bola ešte v práci a nemala som kde dať syna.Teraz som už mesiac na PN kvôli tvrdnutiu bruška.

jantulka
30. okt 2010

@marika1977 no tak to som rada ze ste v poriadku a tak dufam ze ja tiez v stredu nezazijem sok ze mi nakoniec povedia ze dianke narastol pipik lebo mna vtedy porazi