V decembri 2010 budem maminou
Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉
baby tak dufam, ze si tu budeme vymienat rady a postrehy pocas celeho nasho tehulkovania 🙂
Dufam aj ja Vlocka... 🙂
jeeej, uz je tema aj decembroviek 🙂 🙂
Misino, veru sme cerstve este 🙂
Tak ja sa tiež pridávam, ak bude všetko ok, tak sa malé narodí 4.12. 🙂
Ahojte baby, pripajam sa ako buduca mamina, lekar nam vyratal termin na 5.decembra 2010. Velmi velmi velmi sa tesim.
Ahojte kocky, tak sa postupne rozrastame, super 😉 A napiste nieco o sebe, priznaky, ako dlho ste sa o babo pokusali... 🙂
Ahojte, neviem, ci tu uz patrim, ale som 13DPO, mam // na tehu teste, pred 2 dnami som bola na gynde a z krvi bolo tehu potvrdene...Teraz si nadavam, preco som testila tak skoro, lebo mam strasny strach, ze este dojde predsa len mrcha....
Ahoj Son1cka...preco si nadavas, ved ked bolo potvrdene z krvi, tak je to jasne, nie? 🙂
Inak ja som si robila test v pondelok, tiez som bola 13 DPO a tiez som si nadavala, lebo tam bola slaba druha ciarka, ale ukludnili ma vysledky z krvi.
Ahoj bubli...stala sa strasna vec jednej znamej pred 2 tyzdnami...bola tehu...potratila teraz doslova bojuje o zivot,lebo sa to strasne skomplikovalo...tak som z toho uplne hotova, bojim sa aj tesit z tych //. Moj mm je uplne v pohode, ako keby sa nic nedialo, kazde rano sa uz rozprava s mojim bruskom... 😀
Soni to je krasne s tvojim mm 🙂 ...a nesmies sa zamyslat nad tym, co sa moze stat alebo stalo niekomu inemu...ja mam v okoli tiez niekolko pripadov skorych potratov a tiez ma napadalo vselico, ale snazim sa to v sebe potlacat.
Moj mm je tiez trosku opatrny a povedal, ze az po prvom sone to zacne brat tak skutocne vazne...
Hej, aj ja sa neviem dockat toho sona...ak uvidim plieskat srdiecko, tak sa asi zblaznim od radosti... 😵 😵 😵 Inak pisala si, ze nemozes spavat...presne tak aj ja...uz 3 den som hore od stvrtej a pochodujem po byte...poobede som ako matoha, a napriek tomu nemozem vecer zaspat...
Presne tak Soni, ja som dnes vstala 2,40 a 2 hodiny som bola hore...potom som na chvilu zaspala...vecer budem polihovat, co budem unavena a este 1 vec mam od vcera, ja citim strasne creva. Mala som zapchu, to uz preslo, teraz je to opacne, boli ma to pod pupkom na bokoch, akoby stavene vetry...toto co ma byt??? 🙂
Ja zas naopak...akoby som zjedla tonu hrachu s fazulkou...inak udajne je zapcha priznak tehu...takze to mas asi v pohode... 😉
Si nafucana? Tak to som aj ja...normalne musim v praci sediet s rozopnutymi riflami. Ale to vraj prejde. Mna uz zapcha presla, teraz mi vyhravaju stale creva a nechuti mi jest, kebyze nemusim, nejem...co u mna nie je zvykom.
Bubli, ani ja nemam chut, ale mm mi pripravuje same vitaminove bomby...vcera som musela zjest asi kilo mrkvoveho salatu s pomarancom, ananasom a medom...stara sa...tatino... 😵
No mne akurat zakazuje stale...to nemozes, to by si nemala, to ma vitaminy, to nema...strasne 🙂
Ideme pocas Velkej noci na 1 akciu na 2 dni, tak tam budem musiet akurat hladat vyhovorku, preco nepijem...
povedz, ze uzivas antibiotika...na nejaky zapal hrdla, alebo tak...Jaj, musim uz ist, dufam, ze tu tehuliek bude pribudat...a ze vsetko bude O.K.Zatial pa, bubli.. 🙂
papa Soni...a krasnu Velku noc! 🙂
ahojte baby 🙂
mno, dnes mi absolutne nic nie je....uz ani brucho neboli 😕 a s tym nechutenstvom je to podobne....ale ja som vasniva citatelka a chcem vsetko vediet, tak som si precitala, ze nechutenstvo je predpriznakom nevolnosti, ze aj ked nie sme hladne, mali by sme sa naucit kazde 2-3 hodky daco zblajznut 🙂)) vlastne tu na tejto stranke je toho kopec popisaneho....ja som od rana este nic nejedla...ale idem teda na to 🙂)
a ahoj sonicka, sem-tam som zabludila do grafov, bo aj ja som /bola? 🙂 / grafomaniacka, tak si mi teda aspon trosku znama 😅
a este posledna vec 😀
na velku noc mam uz "naplanovany" zapal mocovych ciest 😉 nemoze sa pit kvoli antib...a nemozu ma polievat vedrom ladovej vody 😅
Sasettka dobry napad 🙂 Aj ja som bola kedysi v grafoch, ale asi tak pred rokom...takze mam sa nutit jest? Ja som sa este nedostala k studovaniu tychto veci, chcem si ist kupit knizku.
ja som sa o tom stravovani dozvedela odtialto:
http://www.lpp.sk/index.php?option=com_content&...
a celkom tomu verim... a pcham do seba slane pracliky, bo fakt nic ine do seba nedam... 😅
inak mam aj fotku testov, na 12dpo nic moc, ale 14 uz kraasne // 🙂
Ja som testla 13 DPO...najprv nic, uz som to zabalila a potom aj druha ciarka, tiez je krasne viditelna, nieco medzi tymi tvojimi dvoma 🙂 Mam to potvrdene z krvi a uz som odvtedy netestla. Idem pozriet tu stranku, dakujem 🙂
bublinka11 netajim len sa nam nejako nedari 😠 ale vysledky z vysetreni neukazali nejaku vadu takze sa len snazime o 106 🙂
Nanus ani nam sa dlho nedarilo...a tiez sme boli obaja O.K. Treba verit, nestracat nadej a byt trpezlivi...pride to, uvidis 🙂 Viem, ze sa mi lahko hovori, ale prezila som si toho dost...
bubli a vy ste sa ako dlho snazili?
Sasettka skoro 2 roky...a vy?

U nas to vieme len my dvaja 🙂 A baby tu na konikovi...
Nasim to poviem asi po prvom UTZ a ostatnym asi po 12tt...
Ja trpim nespavostou, ale to z rozursenia asi...a cikat som chodila a dnes som prestala 😕 nechodim vobec, divne, ze?
Ale nechuti mi az tak jest, kedysi som jedla vkuse, teraz len ked musim.