icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

son1cka
1. apr 2010

Ahoj Sasettka, Bubli, Nanuska, ja som vas len odskocila pozdravit...dnes mam dovcu a planujem velke nakupy...len sa mi nechce vyrazit von...takze zatial som doniesla len potraviny...Aj vy ste teda z grafov? 😵 😵 Ja som sa rano strasne vylakala, lebo mi straaasne klesla BT...blizi sa moj mrcha time, ale // boli jasne...tak dufam, ze sa to zrovna... 😖

bublinka11
1. apr 2010

Soni ja z tohto dovodu vystresovania radsej od vcera nemeriam a netestujem. Je to tak ako ma byt a ja verim, ze to bude vsetko O.K. 🙂 Podbrusko ma pobolieva, vcera nic, bol klud, dnes sa to znova objavilo, ale citala som tu v starsich temach, ze je to normalne, ze dolezite je, ze nemam spinenie a nekrvacam. Ze telo sa proste musi vysporiadat so zmenami a vsetko sa tam vnutri upratuje. Tak som kludnejsia.

son1cka
1. apr 2010

Dakujem, Bubli, ani ja uz nebudem merat...ale ja som tak trochu testomaniacka....takze ten ranny test si asi neodpustim 😅

sasettka
1. apr 2010

bubli....uff...tak my sme z tych "stastnejsich", snazili sme sa len nieco vyse pol roka... tak pre teba to je taky maly zazrak, vsak? 🙂 vlastne aj pre mna...ale pre teba to musi byt maly velky zazrak 🙂)))
sonicka, ja mam mrchatime 😀 uz za sebou, mala som kratku LF... som myslela, ze v tom je pes zakopany, ale nastastie nebol 😅 aaaa....ostal mi jeden mamatest...co s niiiiiiim? 🙂))))
inak mam dalsiu zmenu, male cervene fliaciky na tvari 😠

bublinka11
1. apr 2010

Soni ja som tie testy strasne porovnavala....kupovala som rozne znacky, tak jasne, ze kazdy bol iny...rozmyslala som nad hcg, nie ja som to radsej stopla. Pockam na prve vysetrenie, uz sa neviem dockat! 🙂

bublinka11
1. apr 2010

Sassetka veru, ja som sa z toho dost dlho spamatavala... 🙂
A vzdy som mala peknu plet, teraz som vyhadzana ako pubertak. A taka blbost, isto to s tym nesuvisi, vzdy mi ocne tiene vydrzali do vecera, teraz? Akoby sa zmyvali alebo co. Mozno mam mastnejsiu plet, ale posledne dni som prisla domov odmalovana 😀

son1cka
1. apr 2010

Bublinka, mne baby z grafov mi radili kupovat si len mamatest / porovnavat len 1 znacku/...Inak mm sa mi vcera smial, ze mam vacsie bradavky...neviem, ci to je mozne... 😕

bublinka11
1. apr 2010

Ja som mala mamatest, ale minula som ich a chcela som kupit, ale nemali, tak som si kupila rapid...ten bol najcitlivejsi a ukazal najslabsiu ciarku 😒
Ja mam dost zapalenu pravu bradavku, som sa pytala na to sestricky, ze je to normalne, ze su to hormonalne zmeny, tak neviem... 😨

sasettka
1. apr 2010

😀 😀 no veru....mastnejsia plet... mozno to nie je az taka blbost, ved sa nam pekne buria hormony v tele 😅
ja nemam vacsie, smrk 😢 😝 hadam porastu, mm sa potesi 😵

baby, som akurat napisala na fb, ze mam ten zapal, aby sa na to hlavne chlapci pripravili, ze ziadne oblievanie ladovou vodou, take soky by mi urcite nespravili dobre...a mna tam vsetci tak krasne lutuju....ach...nerada klamem 😅

son1cka
1. apr 2010

Bublinka...ja lavu... 😀 😀 😀
Rapi je udajne najhorsi, nejaka kocka mala vo fotoalbumoch na 12-13? DC odfoteny mamatest aj Rapid...na mamateste uz pekna dialnica a na Rapi ledva viditelny duch...

bublinka11
1. apr 2010

Soni fakt??? Mne to zo zaciatku akoby mokvalo a teraz to mam take suche, neviem, co si mam na to dat. Ale prepac, som rada, ze nie som sama 😀

son1cka
1. apr 2010

skus kalciovu masticku... 😉 mne to nemokva, len pali...a je hodne zvacsena...este viac ako prava...

bublinka11
1. apr 2010

Mna zo zaciatku svrbela, bolela...teraz akoby sa to liecilo...tak snad vyvadzaju hormony 🙂 Skusim tu masticku.
Ozaj mozem? Lebo mne to pride, ze nemozem nic, vcera som si v lekarni pytala kvapky do nosa a ze tehotne nemozu ziadne... 😨

son1cka
1. apr 2010

Bubli, tu si davaju mamicky ked maju rozzvachlane bradavky....tak podla mna aj tehule...

bublinka11
1. apr 2010

Tak teda dobre 🙂

sasettka
1. apr 2010

kočky a beriete aj nejake vitaminky?

bocjanka
1. apr 2010

Ahojte sa som ani test nerobila, išla som hneď k Dr. nech to potvrdí. Ja som už bola 2x tehotná, ani raz to nevyšlo, urobila som spústu testov, tešili sme sa a potom bum-bác a bolo po všetkom. Prvý krát pred rokom mimimaternicové tehotenstvo, pri ktorom som prišla o pravý vajcovod, zachránili ma v poslednej chvíli. A druhý krát som mala v 5tt miss.ab. Musela som podstúpiť 2 kyretáže, kedže sa im to nepodarilo poriadne vyčistiť, tak som sa po pár dňoch musela znova vrátiť na 2 kyret. Potom som mala silné sťahy maternice. Takže sa ešte moc nevytešujem, všeličo sa môže stať. Ináč beriem Buphaston 2x denne a vitamíny Femibion na odporučenie lekára. Tak vám všetkým držím palce. Na kontrolu mám prísť o tri týždne to ho už bude vidno. 😉

bocjanka
1. apr 2010

Dievčatá šetrite sa, nerobte prudké pohyby a nohy v teple, aby neprechladli.

avanka
1. apr 2010

ahojte, ja sa tak velmi opatrne pridavam k vam...
som asi v 5 tt, posledny termin menstruacie bol 23.2...opatrne preto, lebo mam za sebou 2 potraty, prvy v 6 tt, potom sa nam narodil Luli a ked mal rok, ostala som planovane tehotna a aj toto tehu skoncilo neslavne v 13tt, zastavil sa rast a prestalo bit srdiecko...takze som bola 9.9 na kyrete a teraz po 6 mesacnej pauze som ostala opat tehotna a snad vas nenastvem 😀 ale vzdy som ostala tehu prvy mesiac, ako sme sa rozhodli, ze chceme 😀 😀
tak preto si ani tyzdne do pasu nepisem a budem dufat, ze bude vsetko o.k.
k dr. som sa objednala na pondelok 12.4, hned dostanem aj lieky na podporu tehu....
a ziadne priznaky nemam ani ja, iba velmi citlive bradavky..

sasettka
1. apr 2010

bocjanka, tak tebe prajem z celeho srdca, aby ti to tentokrat skutocne vyslo 😔 😵

btw. bola som si dat ponozky 😀

sasettka
1. apr 2010

avanka, no ja mam termin poslednej ms tyzden po tebe, takze je mozne, ze si uz v 6tt 😉 a aj tebe prajem, nech mas tohtorocne vianoce este krajsie vdaka zdravuckemu babatku v naruci 😵

avanka
1. apr 2010

Sasi, dakujem 😉 a kedy si si robila prvy test? lebo ja 24.3 a ciarka bola asi az po hodine aj to uplne slabulilinka, az 26 mi ukazal silnu, takze ja som asi ovulovala neskor 😅

sasettka
1. apr 2010

ach...baby...osud nezmenime...treba len dufat a verit 😔

sasettka
1. apr 2010

avanka, test som robila najprv 12dpo...co bolo v pondelok a bola tam slabsia ciarka, ale vysla do 3min....a potom o 2 dni neskor a pekne // asi to tak bolo, ze si mala posunutu ovulku 🙂

avanka
1. apr 2010

Sasi, v pondelok 29? ci 22?

samasa
1. apr 2010

Ahojte babenky... Držím vám všetkým palčeky, aby vám to všetkým vyšlo a tento rok ste dostali najkrajší darček pod stromček 😀.

sasettka
1. apr 2010

ava, 29. 🙂
samasa, dakujemeeeeee 😵

bocjanka
1. apr 2010

Sasettka dík, musíme dúfať. Už sa teším na ďalšiu kontrolu. Mám už aj foto plodového váčku, dr. povedal, nech si odfotím foťákom 🙂 Tak dievčatá nech všetky pekne rastieme. Inak som rada, že mám termín pred Vianocami, že pod vianočným stromčekom bude malé s nami. Ako pozerám, tak zatiaľ máme všetky termín pred sviatkami. Inak moje malé som dostala ako darček k mojim narodeninám, ktoré som nedávno oslávila.

avanka
1. apr 2010

Bocjanka, treba dufat, ze tentokrat to vide 😉
Sasi, ved 12 na kontrole sa uvidi podla UTz presne, aky som datum

bocjanka
1. apr 2010

5. týždeň
Mama Objavia sa symptómy ako bolesť chrbta, búšenie srdca, kŕče v nohách a ranná nevoľnosť. Ale je veľa žien, ktoré nemajú žiaden z týchto symptómov.
Dieťa Od tohto bodu sa neurčitý tvar embrya začína formovať. Nervová trubica, ktorá sa nakoniec zmení na miechu a mozog, prechádza od vrchu až na koniec embrya. Tento týždeň začína biť srdce. Už je možné rozoznať hlavu od chvost dieťaťa. Priemerná dĺžka je 1,5 – 2,5 mm.