V decembri 2010 budem maminou
Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉
bubli, inak aj mna nejak prestali prsia boliet.....v noci ich citim, ale takto cez den ani nie... 😒
unavena som aj ja...nist sa mi nesce....jedine ist sa prejst, ked je vonku tak kraaaasne, len robota sa sama neurobi ...
tehu a kedy chces ist k doktorke? a nemas tehugate po minulom tehu? kde sa to v tt vlastne predava? 😅
aspinka a ako bojujes sa tym nechutenstvom..lebo ja ked uz poriadne vyhladnem,tak tazko do seba nieco dostanem,a teda s riadnou nechutou a potom mi je aj tak zle 😒
Sasettka presne ako ja...ja ich teda citim vecer, ked si davam dole podprdu, tak vtedy...minulu noc ma boleli, tuto uz nie.
Asi sa moc sledujem...bola som doma kvoli tej silnej nadche a tak nemam moc co robit...to je tym.
Teraz tie krize, take divne pichanie v nich, tak aj to teraz riesim a myslim na to...no, mala by som sa niecim zamestnat 🙂
deni nijako ked ma to prejde tak sa najem verim ze obed zjem vcera som ho zjedla schutou ale rano a vecer je to horsie vcera som si dala banan na veceru a dnes jogurt na ranajky verim ze obedom si to vynahradim 😉
tak to ja byvam viacej hladna..mne uz banan na veceru nestaci 😉 ako kedysi..ale akurat mi prisli knizky ze stravovanie v tehu..tak si idem precitat a ked tam nieco dobre objavim tak vam napisem 😎
bublinka, no...ved aj ja sa dost pozorujem....ked mam co na robote, je to lepsie veru....vcera som mala aj to podivne pichanie a bolenie, co sa mi vobec nepacilo.... ☹ hadam je to ok.... 😔 ako mi radila jedna babulka v inej teme, treba sa nabit pozitivnou energiou 🙂)))
inak tie nevolnosti...no snazim sa casto papkat a male porcie, je to vcelku fajn, len sa tusim rozozieram 😅 teraz neviem, co je lepsie, mat nevolnosti, abo sa prepchavat? 🙂)
no deni, daj potom aj nam dake tipy 😉
Sasett...mne tiez bolo vselijako minuly tyzden a teraz sa rozozieram 😀 Ako sa vies nabit pozitivnou energiou? Ja by som sa hned, ale akosi to nejde ☹
Ahojte kočky,ja som sa vrátila od doktora a konečne už bolo vidieť bublinku! 😅 Už sa môžem vytešovať aj keď obavy budú stále a nemôžem sa vynadívať na fotečku z utz. Zasa mám ísť 19-teho,tak už dúfam aj ja uvidím srdiečko... 😵
sasettka aj ja som zacala s tym castym jedenim a male porcie a veru lepsie ako nevolnosti...a jasne ze dam tipy...len najprv musim nieco spravit do roboty,lebo mna ta robota nepocka :( kedze robim ludom vyplaty..xixi... a potom sa hned pustim do knizky a hned vam aj pisem 🙂 tak idem makat..
no sak to.... 😀 ked pocujem energia, predstavim si slnko a cokoladu.....to prve svieti, tesim sa...ale ze by ma to dako nabijalo...neviem neviem 😅 a cokolada mi tiez nejak speci nesmakuje....takze asi bude treba najst nejaky iny zdroj 🙂)))
Denika super! A srdiecko este teda nebolo? Ja idem buduci strvtok, tak snad uz bude 🙂 Ty mas ake priznaky?
Sassetka, energia, pozitivne myslenie, precitala som xy knih o tom, ale nedari sa a nedari akosi 😖
jaj...no uz aby sme aj my videli fazulku, najlepsie aj zo srdieckom....a pride prival pozitivnej energie, ze? 🙂))
ja sa len obavam, ze ak aj pojdem ku gyn. nabuduci tyzden, nebude ochotny mi spravit utz....bo on ma na vsetko caaaaaaas 😖
Ja som uz objednana na 15., ale najradsej by som tiez sla hned 🙂
denika, parada 🙂 moj doktor robi hned ultrazvuk, ked sa mu daco nezda. Ja idem znova asi vo stvrtok, ale srdiecko myslim este nebude, lebo tento tyzden bolo malicke len 3 mm... Inak som stale hladna, hlavne takto pred obedom a vecer. No a ked sa najem, tak mam nafuknute brucho aj tri hodiny.
ahojte tehulky 😀 čo nového? nestíham dočítať 😖
budúci týždeň v piatok idem na uzv, tak dúfam, že tam niečo bude 🙂 tak som si pre istotu urobila nový testík a je silnejšííí 😀
sasettka a ked mu povieš, či ti ho neurobí, ani tak nie?
bublinka, ani nevrav, ja by som hned šla, ale zasa by mi potom bolo luto, že ešte nič nevidno
babulky, aj vás tak pichá bruško, teda skôr tak ako sú vaječníky? a ked kýcham, tak ma tak bodne, až si musím čupnúť ☹
balambi, mne to robilo predtym, mozno tak uplne na zaciatku tehu, ale teraz uz nie...
Balambi aj mna vselijako brusko zo zaciatku bolelo...este tak 3 dni dozadu pri kychnuti tiez tak vajecniky, ze som musela predychavat. Je to O.K.
iljanka, tak to si ma trošku ukľudnila 🙂 ďakujem. no, ved aj ja som len uplne na začiatku, podľa mňa ešte ani v tom 5tt nie som 🙂
iljanka, myslis, ze este nebude vidiet? podla mna by uz mohlo, budes 7tt....ved, uvidime 😉
balambi, mna tak tiez niekedy pri kychnuti zaboli.....
a neviem s tym mojim gyn....mozno ked nanho pritlacim 🙂)) ale urcite si ho tym padom budem musiet zaplatit.... ale uz som si dala od poistovne vyzistit, na co mam pravo, takze ma len tak neototo 😀
sasetka, tak mu nevrav, že si tehu, len mu povedz, že Ťa bolí bruško a tvár sa, že o ničom nevieš 🙂 a bude Ti musieť urobiť sono v rámci diagnostiky a pri tom zistí, že si tehu 😅
ahojte tehulky 🙂 chcem vám dnes popriať krásny dnik, aby nás už konečne opustili všetky choroby a iné veci ktoré nám nedovolia sa naplno tešiť z našich detičiek, inak srdiečko sa tvorí koncom 6tt, takže v 7tt by už malo byť vedieť. Ja sa už uzv neviem dočkať, chcela som ísť doktorovi budúci týždeň v utorok, ale asi počkám do štvrtka, dúfam že dovtedy budú bacily definitívne preč 🙂
Bublinka,ja mám také príznaky,že ma stále bolí ten pažerák až sa mi ťažko dýcha a keď sa najem tak sa to zhorší.Ešte mám nafúknuté brucho a prsia akože cítim,ale nejak zvlášť ma nebolia. Ja som bola na ultrazvuku v sanatóriu,kde mi robili IUI,tak preto som pod takým častým dohľadom a platila som za utz skoro 18 eur! Vraj to už poisťovňa neprepláca,ale teraz neviem,či len u nich alebo tak celkovo.K svojej doktorke pôjdem asi až po 19-tom,keď mi ešte raz v sanatóriu potvrdia,že všetko sa vyvíja tak ako sa má....a to pichanie v podbrušku som mala aj ja,ale teraz už nie..
Ahojte babulky 🙂 pozdravujem všetky budúce mamičky - tehuľky 😵 Tak pozerám, že všetky máme skoro rovnaké ťažkosti, tak som sa aj ukľudnila...som na konci 6tt a mám stále trochu bolesti ako pri MS a pobolievajú ma aj kríže, brucho ako keby som mala trochu svalovicu. No a ako ste písali, keď idem kýchnuť, tak sa musím už vopred prikrčiť. Ale celkom som sa ukľudnila, keď čítam, že je to bežné. Ja som tehu zistila len tento utorok a stále mi to príde ešte také neskutočné... 😀 v stredu som bola u doktora a ten mi spravil ultrazvuk a tiež to potvrdil, videla som už aj ako bilo srdiečko 🙂 no a pokiaľ sa budem cítiť v poho, tak mám prísť do poradne až o 6 týždňov. Teraz ma trochu trápi nachladnutie, ale čítam, že sa s tým stretne asi každá budúca mamička. Aj keď včera som sa riadne naplašila, keď som si prečítala na nete kadejaké katastrofické scenáre 😝
ahojte baby este neviem ci sa pridam k vam ,ale idem sa opytat aj vas boli ako na mrchu a trochu krize?
robila som si test a mala som velmi jemnu druhu ciarku
Ahoj Fenkalili, vitaj medzi nami 🙂 Co si citala o nachladnuti? Ja som mala teraz 3 dni poriadnu nadchu, ale nebola som sama a niektora kocka tu pisala, ze v zaciatku tehu to byva casto. Hlavne sa treba liecit prirodnou liecbou, ziadne atb a ziadne Ibalginy a podobne. Krize zacali boliet vcera vecer aj mna a pokracuje to stale...a dnes vynimocne citim aj unavu, ale to asi z tazkej noci.
no...balambi...a na to sa ma spyta, ze kolko vam meska ms...a ja...hmmm....3 tyzdne? 😀 na to mi asi neskoci, a bola som aj na prehliadke min. mesiac a bolo jasne, kedy bude ovulka, takze ho len tak neoklamem 🙂))
denika, 18eur??? aaaaa....to u mojho platim 10...a tiez mi vravi, ze to poistovna nepreplaca....
ja vam tu asi skopcim, co mi odpisali z tej poistovne, ked som sa pytala, ze na co mam ako tehotna u doktora narok....
monko...na konci 6tt? ze by to vcerajsie pichanie bola prva akcia srdiecka? akoze elektrosoky som tam mala... 😀 😅

Ahojte. Tak mne pomaly zacina byt rano zle kym sa pozviecham nic moc a este mi nechuti jest takze klasika ja asi nemam tie tehotenstva ine ale pokazde zle zle zle a nechutenstvo. Od dnes zacinam 7tt tak som zvedava ako sa to bude stupnovat 😉