icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

gilly
8. apr 2010

ahojte dievcence, tak aj ja sa pridavam do tejto skupinky 🙂 vsetkym vela stastia, nech nam to vyjde 😉

andelik
8. apr 2010

Deni66...najlepsie by bolo, keby si toho objednala viacej, aby doprava bola lacnejsia...manzel ma autodopravu medzi UK a SK...popozeraj a daj vediet ci sa ti nieco pocilo...mozes tu stranku dat aj rodine a znamim 😉

sasettka
8. apr 2010

gilly, ahoj, vitam ta tu a dakujem...za to stastie 😵

peach
8. apr 2010

Ahojte, ja sa s vami musim rozlucit, dnes mi spadla teplota o pol stupna, idem na zachod a dostanem take silne kramy,... no niet pochyb ze ja tehotna nie som. Dakujem za milu spolocnost. Vsetkym Vam drzim palce do tehotenstva, a nech mate krasne vonave vianocne darceky. 🙂

avanka
8. apr 2010

Peach, mrzi ma to ☹ ☹ ☹ budem na teba mysliet a drzim palceky.....

zahrika
8. apr 2010

caute kocky.. tak ja mam pocit ze na mna zacali ist tie slavne nevolnosti..cely den stiahnuty zaludok ako keby na nom kamen bol a na nic ani pozriet.. az do vecera..potom vecer sa najem a zas nic moc pocity ☹
vidim ze ste tu vacsina chore.. no super, tiez nic moc 😖
Monik, no vitaaaj, aj som si myslela ci naaahodou neprides k nam 😅

biela
8. apr 2010

Peach, je mi to ľúto ☹
držkaj sa

biela
8. apr 2010

andelik ja isto iste pozriem, ja také veci zbožňujem 😉

peach
8. apr 2010

dakujem 🙂

petika
8. apr 2010

Ahojte, pridavam sa k Vám, nám to vychádza na začiatok decembra 🙂 všetkým veľa šťastia

sasettka
8. apr 2010

peach ☹ skoda...doprcic.....
petika, achoj 🙂 vy uz mate premyslene aj mena, jeeeej 😵

biela
8. apr 2010

Petika, aj tebe veľa šťastia, vitaj!!!
veru, už ste vybrali aj mená. no možno to ešte budete meniť, či už je to tak na sto percent?
ja som pri Oliverkovi vedela od 3.mesiaca že to bude Oliver, nikomu som to ale nehovorila. všetci sa to dozvedeli až keď sa narodil. 🙂 mali pekné prekvapenie.

matilde
8. apr 2010

dobryyy vecer tehulky,
ako nas pekne pribuda, vsetky vitam a vsetkym nam opat drzim palce,aby bolo vsetko v poriadku a zvladli sme to spolu az do vytuzeneho konca 🙂

my sme boli dnes vacsinu dna vonku, okrem poobedneho spanku malej, konecne krasne pocacisko,
dufam, ze aj vy ostatne ste si uzili slniecko

mne nadcha pomaly ustupuje, ten physiomer mi pomohol behom 3 dni, tak sa vytesujem,
ale zase zacala mi moja sezona na alergiu, tak zase tomu musim odolavat, lieky uz mam, tak hadam, to nejak s malou bodkou vydrzime

brusko mi uz zacina vyzerat uuuplne tehotne a prsia sa uz nalievaju zavratnou rychlostou ako pri malej, este ale nebolia

my mame pre syna vybrane meno uz daaavno, bude mat po tatikovi a co sa tyka dcerky, tak mam asi 3 favoritov

a ozaj, ktore ste este na FB a chcete sa aj tam s nami stretnut a kuk fotocky?

pekny vecer 🙂

moncika15
8. apr 2010

zahrika, teba som tu prisla vystopovat,ked sa sama neohlasis ako sa mas 😝 skoda ze sme neni v jednej teme. ja mam TP 20. novembra ale normalny porod do 4.12 tak som zvedava. mozno by som mala ist pozriet aj do oktobroviek 😀

lucylulu
8. apr 2010

peach so sorry :( ale verim ze zachvilku nam napises ze sa to podarilo 😉 dnes mi je dost na prd zaludok dava zabrat asi si vezmem dovolenku 😒 inak dnes som rozmysla nad menom ak chlapec paci sa nam Alex ak dievca Natalia 🙂 Sasestka pozeram ze len ja som nenapisala svoj vek mam 28 🙂 pekny den

zahrika
9. apr 2010

Monik, tak to ja este mozno tiez budem mat iny terminos.. cakam co mi poviem doki but tyzden..idem az vo stvrtok..
to uz bude uuuplne vsetko vyjasnene 🙂

iljanka
9. apr 2010

Dobre ranko. Sasettka, mozes ma pridat do tabulky. Mam 28🙂
Andelik, ja som mala ten vytok asi 7 dni a teraz uz len minimalny. Vcera a predvcerom to bolo uplne slabulinke len jedenkrat a len trosicku. Snazim sa na to nemysliet. Inak citala som si novu knihu o tehotenstve a tam pisu, ze je normalne ked na zac. tehotenstva pride nadcha, lebo sa viac prekrvuje organizmus, cize opucha aj sliznica v nose... Ja zatial nemam, ale uz cosi v nose citim 🙂 Rano mi bolo tiez dost divno, nevracala som, ale asi k tomu moc nechybalo. Prsia ma bolia vacsinou vecer, niekedy ani na boku nemozem lezat, aby som si ich nezmackla... 🙂

bublinka11
9. apr 2010

Dobre ranko kocky 🙂 Ja len hlasim, ze boj s nadchou zacinam vyhravat 😀 Tuto noc som uz dychala nosom a citim sa uz omnoho lepsie! Pomohlo naparovanie nad slanou vodou a teda tie oceanove kvapky 🙂 Nikdy som nebola taka disciplinovana, vzdy som na nadchu kaslala, pride, odide 🙂
No a zatial stale priznaky nechodia. Vcera som sa vytesovala, ze bolia prsia a prestali 😕 Dijanka aj ja ich citim trochu navecer, minulu noc som tiez nemohla naboku spat, ale teraz uz v pohode...co to znamena??? 😕 Ja z toho vzdy zacnem byt nervozna.

iljanka
9. apr 2010

Bublinka, to je super, ze nadcha odchadza 🙂 Tie prsia ani mna teraz vobec nebolia, ani ich necitim. Vzdy to je len navecer. A stale si ich pozeram ci sa nezmensili 😀 Asi je to dost skoro na nejake vacsie priznaky. Zavisi to od hormonov, ktore sa zacinaju viac produkovat a cim dalej tym narastaju, takze priznaky sa dostavia neskor. Neboj, ked ti bude byvat zle, tak si budes zelat, aby ziadne priznaky neboli... 🙂

bublinka11
9. apr 2010

Iljanka dakujem za povzbudenie...este s jednou vecou sa ale priznam, i ked nerada...mam normalne placlive chvilky. Chyti ma taky smutok, bojim sa, ci toto nie je len sen, ale ci to je vobec pravda. Poplacem si a potom je lepsie...snad toto dlho trvat nebude 😉

iljanka
9. apr 2010

my neuveris, ale vcera vecer a dnes rano som si pomyslela ako nasim oznamim, ze budu mat vnucika alebo vnucku a pustili sa mi slzy a v aute, ked som sla do prace tak zase... 😢 romanticke filmy radsej nepozeram, lebo by sa mi zase mm smial 🙂 revala by som ako zmyslov zbavena 😀
mna tiez casto napadne, ze je to len sen, ze nemozem byt taka stastna, ale na druhej strane preco nie, ved si to zasluzime !

bublinka11
9. apr 2010

Iljanka ked ja neplacem az tak od dojatia ako proste mi pride nieco luto alebo zacnem pochybovat, ze je v brusku vsetko O.K...potom sa tym zaoberam a skonci to placom.
Nasim to oznamim po utz...nech uz to tu je 🙂

deni66
9. apr 2010

caute babenky, dnes som sa prvy raz v noci zobudila na strasnu bolest prs, neviem ako si mam lahnut aby bolo lepsie,este som negrckala aj ked vcera som mala na mále,ale to mozno bolo tou slanou vodou co som kloktala..aj mna uz choroba pomaly opusta.,.dnes pojdem zas na slniecko,liecit sa...andelik tie botasky si popozeram a potom ti dam vediet ....
sasettka mozes dat aj mna do tabulky..terminik mam 1.12. mam 27 rokov a som z Kremnice 😎

bublinka11
9. apr 2010

Ahoj Deni, tak krasne priznaky 🙂 kedy ides k Dr.? A este sa spytam, kedy sa ti vlastne priznaky spustili, az teraz?

tehulka4
9. apr 2010

caute kocendy..tak soms i robila testik aj dnes, 16DPO mam // obe rovnako tmave...🙂) takze to vyzera zatial nadejne..kocky, nemusia vas hned boliet prsia, mna pri oliverovi neboleli vobec, jedine som niekedy mala citlivejsie bradavky..u kazdej je to tehotenstvo uplne ine.a co sa tyka toho placu, este to len pride....a u mna to zostalo dokonca aj teraz...som nejaka vacsia citlivka nez som bola. 😀 tak jasne ez nerevem stale ale urcite som zostala po predchadzajucom tehotenstve citlivejsia. o nadche neviem,a kurat ze som mala asi prve 2 trimestre upchany nos, takez sa mi zle spavalo.

deni66
9. apr 2010

ja uz som bola u doktora..ma vypisal na PN,lebo som mala spinenie,zobrali mi aj krvicku a mala som uz zvysenu hladinu HCG a v pondelok idem na sono a malo by byt vidno srdiecko 🙂 no mna prsia bolia asi tyzden...ale dnes v noci to bolo dost intenzivne...no a uz mam aj prve sono za sebou....bolo vidno 5 mm vacok (ale to preto ze som bola na tom zakroku a preto to tak sledovali..u normalneho gyndu mi este sono nerobil) a ine priznaky..nechuti mi kava :( no co uz....a bolesti v podbrusku..ale ze to sa roztahuje maternica..tak to sa da vydrzat 😀 a ty uz mas nejake priznaky?

sasettka
9. apr 2010

tehulka, supeeeeeer 😉
juch, uz len 3 a mozme sa pustit do tabulky no. 2 😎 😀

bublinka11
9. apr 2010

Tehulka tak super! Ja testy preventivne uz nerobim, kedze som to mala potvrdene z krvi a viem, ze by ma testy stresovali 🙂
Ked ja som citila, ze mam bolestive prsia a aj bradavky, ale akosi to ustupilo...takze ja hned myslim na najhorsie 😒
A este ma aj krize popichavaju ☹

tehulka4
9. apr 2010

tak ja osm ibas trasne unavena, prespala by som aj cely den, niekedy ma pobolieva chrbat, podbrusko to berem uz ako samozrejmost a nenormlane sa mi zvacsilo brucho..citala som niekde ze druhorodickam je brucho vidno skor, lebo sa zvacsuje rychlejsie, ale tak s tymto som nejak neratala...vyzera to tak, ze ked pojdem k dr pre potvrdenie aktivity srdiecka, tak si budem musiet ist kupit nejake tehu nohavice, lebo uz tie najvacsie a najvolnejsie rifle co som mala zapianm uz len tak tak.. 😝

tehulka4
9. apr 2010

no na zatial sa s vami rozlucim, lebo musim ist s oliverom na 11 na plavanie tak nech stihame...tak zatial s amajte peknucko.. 😉