icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

marika1977
19. nov 2010

@lulkax5 ja som bola koli odumierajucej placente na pozorovaniach...je to normalny proces len u mna sa to akosi zrychlilo ze dozrievanie placenty je v predstihu ako dozrievanie babatka...ale vcerajsie vysetrenie dopadlo ok bo ju mama bez zmeny,to asi ten fraxiparin zabral 😉 vies co ti poviem,ja ked som sa dozvedela ze som zas vtom tak to zufalstvo sa mohlo u mna krajat ☹ ☹ ☹ to sme ako aj ine mlade rodiny zili z vyplaty do vyplaty 2deti hypoteka za dom....v mojich 33rokoch som vlastne prvy krat poriadne s mojim druhom vystartovala do zivota a krvipotne sme si co to nahonobili...a bum...ja bez prace a namiesto 500eur 300 a potom este menej ...ale zobrala som to statocne a vidis...a to som sa ja denno denne modlikala za chlapca aby mal mm aspon v tej nasej nastavajucej biede trosku potesenia lebo on velmi chcel synka ale akosi nam ten tam nad nami nedoprial...som dost s toho smutna lebo som si musela vela vytrpiet...ale je tak ako je len nech nam zdravie sluzi 🙂

paola881
19. nov 2010

@slniecko_z
@marika1977
@marcelkatt
@zuzkaznr haloooo kočky,čo máte nové 🙂))

slniecko_z
19. nov 2010

@paola881 ahoj nic take po starom 🙂 a ty ako zbalena?

slniecko_z
19. nov 2010

@slniecko_z a este dost ma boli brusko 😒

paola881
19. nov 2010

@slniecko_z práve som hodila do práčky,tak oddychujem 😀 ,bolí bruško???ako,tvrdne ti,či???mna strašne bolí celé lono a panva,mám problém sa vôbec rozhýbať 😒 ...

slniecko_z
19. nov 2010

@paola881 tak ako ked mas dostat .. tak uvidim co bude dalej 😒 uz ma to cakanie nebavi ☹ bud uz nech sa narodi alebo nech ma nic neboli a kludne tam moze byt dalsie tri tyzdne 😒

paola881
19. nov 2010

@slniecko_z to sú asi tí "poslíčovia" 😎 aj mňa tak pobolieva občas...ale tiež už som k.o. ešte keby mám byt takto nejaké 2 mesiace tak asi nevydržím...

slniecko_z
19. nov 2010

@paola881 no vsak poslickuju uz dlho volako dufam, ze mala dr pravdu a do konca tyzdna bude mala von lebo uz fakt ma to nebavi 😒 😒 😒

paola881
19. nov 2010

@slniecko_z a váhu má aku???

slniecko_z
19. nov 2010

@paola881 vsak ja ani neviem mne ti to nikto do teraz nepovedal 🙄

zuzkaznr
19. nov 2010

@paola881 Ahoj. nove nic,len uz bolia vsetky kosti a veru uz by sme to mohli mat za sebou. Cim je to blizsie,tym viac sa zacinam bat kedze neviem co ma caka,ale viem ze to bude boliet ☹

paola881
19. nov 2010

@zuzkaznr presne ako aj ja...☹ den D sa blíži a ja si stále pripadám,že ako je to ešte daleko,že mám čas a nejak si to vôbec neuvedomujem 😀

paola881
19. nov 2010

@slniecko_z a chodíš už do nemocky na poradnu???

zuzkaznr
19. nov 2010

ja som sa vcera pytala sestricky,ze kedy zacnem chodit do nemocnice a povedala ze sa uz nechodi,ze to zrusili. divne 😒

slniecko_z
19. nov 2010

@zuzkaznr neboj to zvladnes

slniecko_z
19. nov 2010

@paola881 nie k mojej a ani mi nepovedala ze by som tam mala chodit este mam u nej poradnu ale to mi dala tak ze mi dala krizik na celo, ze no s bozou pomocou sa snad vidime este takto 😀 no myslim, ze tu poradnu uz asi nestihnem 😀

paola881
19. nov 2010

@slniecko_z jáááááj....mala si íst radšej sama do nemocky na príjm.ambulanciu oni by si ta zobrali...a vedela by si načom si...ked ani nevieš kolko ti malá váži približne...☹

paola881
19. nov 2010

@zuzkaznr ale prd zrušili,aj mne to môj povedal a už chodím od 35.tt do nemocnice na poradne,vždy mi robia ctg aj prietoky a všetko,maju ma pod dozorom.treba sa íst len informovat priamo tam,lebo oni teraz už nič nepovedia.

slniecko_z
19. nov 2010

@paola881 tak teraz uz je to jedno uz ma caka len porod 😉

paola881
19. nov 2010

@slniecko_z ved áno...asi to najťažšie 😀 si priamo z PD??

zuzkaznr
19. nov 2010

@paola881 mozno v Nitre to zrusili 😕

paola881
19. nov 2010

@zuzkaznr mne to bolo povedané aj u môjho gyn.v PD,že to sa tak už nerobí...a aha,robí 😀 😀

slniecko_z
19. nov 2010

@paola881 no tak teraz uz to bude lepsie ako prvy krat 😀 teda dufam 😖 rok byvame vo velkej letotke ale inak som zo zapotociek

zuzkaznr
19. nov 2010

@paola881 a nemala si nejake problemy,zeby ta tam preto poslali?

paola881
19. nov 2010

@zuzkaznr nie,nemala,môj gyn.vlastne asni ešte nevie že chodím tam na poradne,ešte som mu nevolala🙂 vela žien tak chodí,od toho 36.tt.

zuzkaznr
19. nov 2010

@paola881 tak teraz neviem co si mam mysliet,ale hadam to neni take potrebne ked ma tam neposlal 😒

slniecko_z
19. nov 2010

@paola881 to je sranda a to co mu povies ze inak uz chodim inde na poradnu ? 😀 tak ale ty ides cisarskym tak asi je to lepsie

slniecko_z
19. nov 2010

@zuzkaznr ja som ani pri prvom nechodila inde len ku svojej

lulkax5
19. nov 2010

@feb13 no to ja som dnes rano vystartovala k lekarovi ze mi v noci asi odtiekla voda 😀 unik mocu hihi ale som sa zlakla ti poviem ... ja planujem rodit na kramaroch ale porodnikovi mam volat az v pondelok cize este som bola u mojho dokiho 🙂 no verim ze si to nepomylim.. uvidim kedy to pochyti mna 🙂 ty tam mas dohodnuteho lekar 😀 ci nie ?
no tak snad uz o chvilu porodis .. ved uz sa nam to blizi ani sa nenazdame a drobcov budeme mat doma 🙂 ja som mala vcera take nejake bolesti a v noci som sa o tretej zobudila a nevedela som zaspat do 4 ale inak nemam ziadne take potiaze az na tu panvu 🙂 ale asi ma to len caka !! ale poviem ti pravdu ze uz ma to takto nebavi ebo si pridem taka velka nemotorna a tak :(

lulkax5
19. nov 2010

@marika1977 no tak ten tam hore asi vie co je najlepsie 🙂 ja by som druhu hrozne chcela babu .. a ta odumierajuca placenta je uz v pohode ? to aj prvy krat pocujem ze nieco take je .. ale asi som toho este vela nepocula.. 🙂 ja som si zas dnes pre istotu myslela ze mi odtiekla plodova voda 🙂 ale nist .. no verim ze uz to coskoro pride lebo ja sa drobca uz naozaj neviem dockat 🙂