V decembri 2010 budem maminou
Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉
@zahrika Mozes aj doma, kedy to neviem ale asi to budes citit, podla mna pred odchodom do nemocnice. Alebo po prichode mozes poprosit sestricku aby ti to dala, ak nie si si ista ako to pouzivat. To co sa predava v lekarni je podstatne mensia davka nez co sa pripravuje v nemocnici, takze podla mna moc skoro sa to neoplati, hlavne ak este planujes jest. A vraj je to bez receptu ale kolko stoji netusim.
@zahrika po tom dlhom vyšetrení som zabudla aj na exkurziu, len viem že rodí sa na 4.posch. to mi stačí. no a keď nedostanem klystír, tak sa tam pose....rovno na stole, nie? viem že niečo sa dá kúpiť aj na doma, ale kedy a ako si to dať, neviem. a ešte som si stopla cestu do nemocnice, trvá nám to 30min.
@shira_ no to je iste.. ked mi nedaju tak bude sranda velikaaaa 😀 no co uz..
mne to trva z domu cca 20-25min, ale zalezi kedy ides.. uz som sla aj 40, ked bolo aut jak nasr... o 4tej pobede...
no som zvedava, ked neporodim cez vikend, tak v pondelok sup sup na kontrolu do nemocky 🙂
@shira_ No hej len moja kamoska co nedavno rodila, zacala mat kontrakcie o druhej v noci a to hned a 10 min a porodila dalsi den pred stvrtou v noci takze za 26 hodin... co by bolo dost vela tak dlho nejest... ja som rozhodnuta jest a pit do poslednej chvile kym je to mozne, aspon nieco lahucke, samozrejme ak mi nebude na zvracanie. V nemocnici uz jedenie vacsinou zakazuju a niekde aj pitie. Ja som taky "hladny typ" 😅 no pri menstruacii som mavala hnacky aj od zaludka mi byvalo zle, takze ak to bude nieco podobne, mozno mi nic ani nebude chutit. Uvidime - len aby uz... 😅
Ahojte. Dnes som bola na kontrole,vsetko je v poriadku,krcok sa mi vraj skracuje. Doktor povedal,ze do cca 10 dni porodim. Uvidime ci ma dobry odhad 🙂
@feb13 ty mas uz predporodne priznaky...a beries to statocne,nieje dobre stresovat lebo clovek nikdy nevie kedy ho to poriadne chyti...u teba uz za chvilku 😀 a kto vie co je aj zo slnieckom...dnes ste babby akosi ticho 😅
@zahrika neviem o tom ze by si zena pred porodom sama davale klystyr...ale radsej sa poytaj svojho lekara ci sa to moze tak to by som si supla potom aj ja ked to na mna dojde 😉
@zuzkaznr moja vela stastia a hlavne,nech ti to ubehne jedna radost 😀
@feb13 inac tie iste priznaky mam aj ja uz par dni a ja este nexcem rodit!!!!!!!!este nech mala ostane a rastie..ruzovy vytok a v noci bolesti akurat ja som otvorena len na 1cm a trosku aj hnacky ale len take v norme to asi telo vyhadzuje zo seba co nepotrebuje 🙂
@marika1977 no neviem ci za chvilku, ako ma strasili predcasnym porodom, mozno nakoniec budem rada ak nebudem prenasat 😒 lebo niekedy je mi praveze moc dobre
@marika1977 bodaj by to tak bolo, 😀 to by bola potom sranda, 😀
@slniecko_z myslíme na Teba, držkajte sa a vydržte ešte 2v1 moja aspoň ten týždeň
...nejako je tu podozrivo ticho... som zvedavá, s čím novým baby prídete, dúfam, že je všetko OK 🙂
@koriatko no možno pribudne nejaké miminko aj dnes 🙂
@feb13
@heli1984
@koriatko ja som este 2v1 a mam pocit ze takto este nejaku dobu zotrvam...ale dneska uz muzikovi pokoj nedam a po mesiacoch abstinencie nieco poriesime...len aby som si viac neuskodila 😒 dufam...baby fakt je tu ticho ale to asi tym ze je vikend 😀 dufam ale slniecko byva aj cez vikend na MK...kto vie co je s nou...feb a ty?
@zuzkaznr
@shira_ baby,este ste cele????????,
@marika1977 aj ja som myslela na slniecko... no mozno to uz ma za sebou 😎 uvidime....
Ja som muzickovi nedala pokoj ani vcera, ani dnes, tiez to bolo po mesiacoch abstinencie (teda aspon tou normalou formou 😉 ) tak uvidime, ako to pojde dalej
tak baby sme tu....😀 Lilianka sa narodila v sobotu 27.11. o 6:20...miery 2620g a 46cm..mala je v inkubatore lebo sa vraj narodila v 37tt a mala plytsie dychanie a ze je v stresse ale zatial je vsetko v poriadku a v utorok by uz mala byt pri mamicke tak drzte palce nech nam dovtedy dojde mliecko....
@smejo251 No gratulujem 🙂 tak ty si z nas asi prva 😉 a hlavne aby jej nedavali pit z flasky, potom s kojenim podla mna problem nebude
@marika1977 no so mnou sa nic nedeje, a inak s manzelom fungujeme uplne normalne uz nejaky ten cas a nic to nerobi (sice som sa otvorila z 1cm na 2, tak mozno aj predsa len pomaly), dokonca ako mi pritom tvrdlo brucho pred zakazom, tak teraz ani to... takze si podla mna neublizis
a my este stale nist ☹
@smejo251 a je to tam!!! gratulujeme🙂
@slniecko_z ahooooj no ako pokracujete ? my stale nic .. 😅
my tiez stale nic.. a ani sa netvarime, ze by sa malo nieco zmenit..
ja si myslim ze fakt asi na jar porodim 🙂

@feb13 no ja som na tom tak ako ty tiez vyckavam lebo to uz malo byt a este nic poslickovia ako hovado a furt nic