icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

f1
1. dec 2010

@alzbetka490 mozno si to videla v telke. su to velke papierove balony, na nich je upevnene nieco zapalne. to zapalis, balon sa nafukne a leti do vzduchu. ja na tu konstrukciu davam (prilepim) papierik s prianim. vlastne povera je taka, ze to leti do nebicka a prianie sa splni. www.balonystaatia.sk

alzbetka490
1. dec 2010

@koriatko To je dobre , ze sa ti nezda velke -tak nech ti to vydrzi 😉 Mne sa zda asi preto , ze ho uz mam hrozne nizko, ked sedim dotyka sa stehien -tak asi preto .

f1
1. dec 2010

@marika1977 super. nahoda alebo osud. 🙂 janck uz nepije zatial. no uvidim na koho natrafim. havranek hlavne cisarske, takze si ic naplanuje na pondelky. zatial mam s nim velmi dobre skusenosti,len tie peniazky, ale slobodna volba je sukromny. chodi k nemu aj moja dcera a tiez si ho pochvaluje a ked som bola s nou na prvej prehliadke 15r tak jej vsetko pekne povysvetloval. co si na nom a sestricke cenim 😅 ze ma volaju po mene a tym padom tam odyde ta ostychavost. da sa s nim o comkolvek porozpravat. ja idem do poradne zajta, tak som zvedava co nove.
Neviem ci tie balony stastia nevypustime(nevytlacime) vsetky na silvestra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😀 😅 😎 ☹ 😉 😀 😝 😝

alzbetka490
1. dec 2010

@f1 -Aha, takze to su tie papierove lampiony alebo take nieco...Je to mile, to asi vyskusam tento rok. Dik 🙂

f1
1. dec 2010

@alzbetka490 su aj v roznich farbach. akurat dnes som obj.segre farebni mix . jeden vyde asi na 1.60 e . maju akcie na rozne mnozstva. ja som dala pre kazdho jedno nech si kazdy sam da svoje prianie. 🙂 Kurier ti ho doruci do 3 dni.

bebaa
1. dec 2010

@jantulka presne tak aj ja.... 15 a dost a do dnes 18 a to este necele 3 tyzdne....

zivika
1. dec 2010

ahojte baby, chcem vas poprosit o nazor. dnes som bola u doktorky, robila mi ster na streptokoka a poobede som zacala mat taky hnedy vytok...myslite, ze to moze byt hlienova zatka? mam trosku stres, ze na mna dojde porod a ja este nemam vsetko pochystane 🙂

shira_
1. dec 2010

@zivika ja myslim že nie, mňa ten ster bolel ako svina, sice som nemala potom krvavy výtok ale keby bol tak sa nečudujem. len som mala potom do večera hnusné bolesti a brucho ako kameň.
@marika1977 ja si neostriham nechty na nohách, ponožky aj čižmy mi dáva muž, kožuch čo som s ním počítala na 100% že mi vydrží lebo je široký, mi je malý, to som zistila dnes, keď som si dala šaty, že sa aspoň raz pekne oblečiem. minule som si kúpila depilačný krém aby som sa nemusela holiť, len mi zašiel na sliznicu a potom ma to štípalo neskutoče 3 dni, dávala som si na to kalciovú masť. tak som si povedala že sa nabudúce oholím tak som sa včera holila pomocou zrkadla- výsledok katastrofálny, porezala som sa asi na 5 miestach, miestami zase ostali chlpy, všetko svrbí a hryzie. keď mi to prestane, tak to znamená že sa môžem holiť znova. na brucho položím normálne pohár alebo tanierik, do auta a z auta vyliezam ako zdravotne postihnutá. vážim 80kg začala som na 66 ale ja potrebujem dať dole aj tých 6 čo som pribrala pred tehotenstvom. v obchodoch len kukám, aké krásne veci, a kedy si ich budem môcť dovoliť 😒 keď len sedím alebo polihujem, tak sa cítim dobre, len nesmiem nič robiť, lebo vtedy si uvedomím aká som nemožná veľryba. dnes som sa rozplakala ráno, aká som hrozná. ale muž ma utešoval. podprsenky už nenosím, lebo mi brucho vytláča ten tvrdý spodok z podprsenky hore na prsia a to ma bolí. nohavičky som si kúpila bavlnené veľkosť 46, normálne mám veci 38 😀 😝 už musím vydržať, nepozerať sa do zrkadla a nezbierať zo zeme žiadne veci 😠

jantulka
1. dec 2010

@bebaa no vidim ze nesom sama ale tak co uz narobime ved casom to dufam zhodime

shira_
1. dec 2010

brucho mám 111cm, to pochopím, ale že boky 108 😠 😠 😠 😠 to čo je????? ako mi to zmizne? 😕

heli1984
1. dec 2010

@shira_ ja som vahu schovala 😠 😠 😠 meter ten som zahodila od nervov 😅 😅 😅 😅 a potom som si kludne dala cokoladu 😝 😝 😝 😝 a teraz si hovorim bude co bude 😀 😀 😀 😀 😀

79zuzana
1. dec 2010

@marika1977 dakujem 🙂 🙂 🙂 poviem ti pravdu, ze uz mi je to aj jedno, ze co sa narodi 😨 len nech sa uz konecne narodi. Od soboty mam kontrakcie, hlavne vecer, celkom nepravidelne, ruky a nohy spuchnute a tusim ma uz boli uplne vsetko. Dnes naobed som si dala teply kupel /// citala som, ze to vraj rozbehne porod 😀 /// a nic. Akurat pred chvilkou som bola na WC a vysiel zo mna nejaky priesvitny sliz. Myslela som , ze je to ta hlienova zatka, ale vsade citam, ze ta ma byt hnedo ruzova a nie priesvitna... tak nic.. cakame do rana 😀 😀 😀

feb13
2. dec 2010

No baby ja som bola vcera na kontrole aj na ultrazvuku, babatko vazi vraj 3450g co som spokojna aj ked 3tt predtym povedali 3000g co nie je velky prirastok ale vraj aj prietoky su OK, viacej som sa vsak neotvorila a doktor povedal "dame este jednu kontrolu o tyzden a potom uvidime" co neznie velmi dobre. 😒 Strasne som zufala lebo 2 mesiace som lezala kvoli hroziacemu predcasnemu porodu a nakoniec budem aj prenasat a este koncim s vyvolavackou... vecer som aj sneh odpratavala a nic, ani trochu mi pritom netvrdlo brucho... no ked toto viem, ziaden kludovy rezim nedodrzim... este aj dneska som z toho nejaka nesvoja, nic sa mi nechce ☹

@79zuzana mohla to byt zatka, nemusi byt krvava

feb13
2. dec 2010

@zivika ani podla mna to zatka nebola, v poslednych tyzdnoch moze sa objavit take spinenie po podrazdeni, ked tam praskne nejaka mala cievka lebo vsetko je uz velmi prekrvene, minule po vysetreni som spinila aj ja, ale nemalo by to trvat viac ako 2 dni a nemalo by to byt silne cerstve krvacanie

emmaelzer
2. dec 2010

@slniecko_z stale nic? tomu babatku je v tom brusku ale dobre....asi si naozaj pocka na tvoj termin, a bude mat narodeniny somnou....

slniecko_z
2. dec 2010

@emmaelzer no nic stale v kope toto nie je normalne fakt si tam postavila dom 😒

emmaelzer
2. dec 2010

@slniecko_z a kontrakcie uz nemas?

slniecko_z
2. dec 2010

@emmaelzer nie normalne ti ma to vsetko preslo ale za to taka som nervozna ako pes neda sa so mnou vydrzat vsetko ma hned rozculi chudak mm a nas maly no uplne ako pred kramami proste

lulkax5
2. dec 2010

baby netrhali Vam niektorej vo vyssom stadiu tehu zub ??? mne prave dnes a neviem ci si mozem dat nieco od bolesti ..

emmaelzer
2. dec 2010

@slniecko_z to je pochopitelne, musis sa uz citit strasne velka a nepohodlna, a este k tomu s malym...ale sa na to priprav, ze ked ti praskne plodova voda, tak to pojde rychlo 😉 urcite si uz aj otvorena...

emmaelzer
2. dec 2010

@lulkax5 kludne si daj paracetamol, ten sa moze v teho.

slniecko_z
2. dec 2010

@emmaelzer zajtra mam poradnu no tak som zvedava co mi povedia nech si ma tam aj hned nechaju ze pani idete rodit normalne by som mu pusu dala 😀

emmaelzer
2. dec 2010

@slniecko_z no dufam, ze uz do zajtra ani nevydrzis a ze ti coskoro praskne voda 😉 budem drzat palce 🤐
Inak mate uz meno?

lulkax5
2. dec 2010

@emmaelzer cize paralen 500 mozem ? no kurnik v utorok mam planovanu sekciu tak mam obavu akekolvek lieky 🙂 a dakujem

slniecko_z
2. dec 2010

@emmaelzer no mohla by boli ma brucho ale uz si to ani nevsimam no meno nemame vsak ja som chcela lilianku a moj mangel ma zotrel ze to nie to je skarede a lily sa volal nas pes no jak sprosty cize sme bez mena toto sa asi malo komu stane ze par dni pred porodom nevedia ake daju meno

emmaelzer
2. dec 2010

@lulkax5 no, ja som brala paralen bez problemov, dali mi ho aj v nemocnici...drz sa, chuda, ti nezavidim s tym zubom..

lulkax5
2. dec 2010

@emmaelzer juuuuj mi hovor a hlavne ma to tak vcera vecer prekvapilo a to mam na utorok na 99,9 percenta planovanu sekciu . snad sa nic nedomrvi :(

emmaelzer
2. dec 2010

@slniecko_z nam sa to stalo...nakoniec sme ale obaja suhlasili, ked sme malu videli...inak pre chlapca sme tiez nikdy nemali ziadne meno, este ani doteraz sa nezhodnem...ale skoda, ze nesuhlasi, Lilianka je pekne.

emmaelzer
2. dec 2010

@lulkax5 a preco ides na sekciu? Inak ako ti ten zub trhali? Umrtvil ti to zubar?

slniecko_z
2. dec 2010

@emmaelzer no my sme mali mat patrika a ked sa maly narodil a sestricka sa ma oyptala tak ja ze Michael a mm pozrel na mna ze co to vypravam 😀 a mame miska 😀 tak to budem musietasi aj teraz urobit 😒