icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

lulkax5
2. dec 2010

hej hej pichol mi injekciu ale mini davku takze som to trosku citila ale co neurobim pre drobceka 🙂 no ja uz budem 40tt a maly bude matokolo 4 kil ak nie viac a nejak sa netvarime ze by sa nam na svet chcelo takze asi to tak bude lepsie 🙂

emmaelzer
2. dec 2010

@slniecko_z ved to, oni ti mm tak zmeknu, ked to babo uvidia a este ked su pri tom porode a vidia, cim ta zena presla... 😉

emmaelzer
2. dec 2010

@lulkax5 ako som tu uz pisala, vela sexu, a teply kupel robia zazraky a tiez stiplave jedla.... 😎

lulkax5
2. dec 2010

@emmaelzer hihi 🙂 uz to nebudem pokusat kedze mam ako tak dohoduty utorok lebo ak by sa uz zacal nejak pytat tak sa to len predlzi 🙂 a vy uz viete co cakate ?? 😲

emmaelzer
2. dec 2010

@lulkax5 nevieme, a ani nebudeme vediet, lebo tu nehovoria pohlavie, iba ak by sme isli na 3d sukromne, co je velmi drahe, takze zatial neplanujeme, a asi sa nechame prekvapit, co bude velmi tazke... 😒

slniecko_z
2. dec 2010

@emmaelzer no moj bol aj teraz asi bude uvidime podla toho kedy ma to lapne 😀

lulkax5
2. dec 2010

@emmaelzer aha vy byvate v anglicku ?? ja tam mam sestru 🙂

emmaelzer
2. dec 2010

@lulkax5 ano v UK

lulkax5
2. dec 2010

@emmaelzer parada 🙂 ano tam to je vstko drahe a hlavne vsetko naopak jak tu ... drzim palceky ! 🙂

emmaelzer
2. dec 2010

@lulkax5 veru ano, 3d stoji 120 libier....dakujem, a ja drzim palce hlavne tebe

aleola
2. dec 2010

ahojte..no mne ako bolo dobre ziadne bolesti nic.. tak v noci mi pravdepodobne odtiekla ta hlienova zatka..asi je to viac nez pravdepodobne ze to bola ona.. a bolesti v krizoch a v podbrusku, ma sprevadzali do rana a obcas aj teraz cez den sa to objavi.. taaaak som velice zvedava co a ako.. dr. ma tiez uz v pondelok nepozeral od spodku, a ani pred tyzdnom..neviem ci som bola a na kolko otvorena, tiez neviem kolko vazi babo ani mi to nikdy nebolo povedane..a ako sa bude volat s tym je tiez problem.. ale najpravdepodobnejsie to bude mala Ema..(Rebeka, Sara) ale tiez som poucala, ze mamicky zvyknu ked babo uvidia povedat uplne ine meno..tak uvidime co ja tam vyhlasim.. 🙂 snad ale budem vediet, kedy mam vziat nohy na plecia a utekat do nemocnice.. 😀 a nikde sa nepise kolko plodovej vody ma vytiect..ci si to vsimnem..niekde citam ze je to taky splech, niekde ze to moze aj pomaly vytekat.. clovek by mal byt z toho asi aj dost mokry, ci? ak mi to praskne niekde na ulici.. 😉 drzte sa

feb13
2. dec 2010

@aleola plodova voda, ak praskne nahle, vytecie vraj okolo 2dl naraz a zvysok odteka postupne az do porodu... tak to si urcite vsimneme, keby... 😉 no hej na ulici to moze byt dost blbe a tiez v aute cestou do porodnice takze ja som si uz zabezpecila XXL nocne inkontinencne vlozky od babky, lebo bezne menstruacne vlozky tolko tekutin nenasaju. A na priprave nam poradili spavat na nepremokavej podlozke pre pripad ze by sa to stalo v noci. Ale vraj niekedy to zacne odtekat len po kvapkach, tak to neviem ci by som hned zistila, aj ked nam hovorili ze sa to da odlisit od mocu tym, ze plodovu vodu sa neda zadrzat stiahnutim svalov ale aj tak neviem ci by som to spoznala. Podla mna ty mozes ocakavat porod tak do 3 dni, mojej kamaratke sa to tiez takto zacalo a porodila o 50 hodin neskor. Snaz sa co najviac spat kym nemas pravidelne kontrakcie lebo potom uz nebudes moct. Fuh jak je ti dobre

shira_
2. dec 2010

ja som bola dnes na kontrole. malý sa má dobre, krčok úplne zavretý, všetko ok, mňa nič nebolí ani sa nechystá... tak ja neviem dokedy budem ešte s tým kotlom 😀 dr. síce povedal že to sa môže všetko zmeniť odrazu ale neverím. dávam si ešte dva týždne 😉

marika1977
2. dec 2010

@79zuzana ono tam nemusis mat krv ani nic take...to je len taky divny sliz a niektorym ani nevyde alebo vychadza po kuskoch..to asi bola zatka 😉 neboj,za chvilku to mas za sebou

heli1984
2. dec 2010

@marika1977 ahoj moja ako sa mas??
komu to mam napisat aby ma pridala do decembroviek??

marika1977
2. dec 2010

@aleola
@feb13 ahojte dievcata...aloa plodovku si vsimnes urcite...ona odteka tak ako pise feb,teda vedsinou a zalezi aj na tom kolko jej mas ale asi dostatok,lebo ak by jej bolo malo tak si uz v nemocke...drzim ti palceky,za chvilku tio mas za sebou 🙂

marika1977
2. dec 2010

@heli1984 jej nick je sasettka...napis jej normalne internu postu..to kliknes tam hore kde mas obalku a napis jej termin porodu aj meno maleto a odkial si...a ona ta tam prida 😉 mi sa mame dobre a cca v38-39tt uz rodim...vsetko mam v tele na porod nachystane 9.12 idem na poradnu merania a dohodneme sa s janickom,kedy ma odrodi...12.12 to sa mi lubi ten datum 😀 ale inac neviem...nechcel nic dopredu lebo ze mozem zacat rodit aj v noci dnes alebo o 3dni lebo u mna uz 3tie a pojde rychlo...len este chce pockat 38tt,teda dufa ze to este aspon dotedy vydrzim...

heli1984
2. dec 2010

@marika1977 oki dakujem, to som rada ty to uz mas zratane ale co ja ?? ☹

marika1977
2. dec 2010

@f1 baby aj nieco take splietaly ze uz ma za sebou alkoholovu krizu,to ked som bola v nemocke tak som sa podozvedala vselico...vsak havranek je najlepsie vybaveny zensky...on ma tie najmodernejsie najdrahsie pristroje..kebyze mam prasule mozno aj ja knemu chodim ale mne je to v podstate jedno...ja len,ze nahodou som si vybrala velmi dobreho,mileho a ochotneho janicka ktory nic nenechava na nahodu...no som s nim nadmieru spokojna...aj dneska som bola...akurat jedna rodila a ten janicek stiha vsetko..aj ju kontroloval aj nam spravil poradnu ultrazvuk...ti koki klobuk dolu pred nim 😀 u mna to vyzera ze som uplne pripravena na porod..porodne cesty a vsetko okolo toho,ze kedykolvek ...len dufa ze to vydrzime do 38tt a potom uz asi pojdeme rodit 😀 😀 😀 aj sa tesim,na vianoce budeme uz mozno doma 😀

marika1977
2. dec 2010

dievcence,Mariah porodila vcera...ma krasne dvojicky dievcatka...to len pre info,tie ktore ste snou pisali 😀 😀 😀 maju sa fain 😀

heli1984
2. dec 2010

@marika1977 to som rada ze som ti poradila s janickom!!! 🙂 ja len jeho viem odporucat kazdej jednej co ide rodit alebo planuje babo 😉 😉 😉 😉 ten doktor je ako sen z peknej rozpravky 😉 😉 😉 😉 😉

slniecko_z
2. dec 2010

@marika1977 uz som kukala ze kde si dnes cely den ?ako kedy ides rodit?

slniecko_z
2. dec 2010

@marika1977 s tou zatkou sranda vsak mne odisla uz kedy a nic som v kope stale

alzbetka490
2. dec 2010

@aleola Ja som tiez na tom ako ty. Strasne bolesti ma chytili -krize a brucho ako pred menzesom a dych sa mi zrychlil.Nemohla som sa ani pohnut.Trvalo to 2 hod. Potom to preslo. Odvtedy ma bolia krize stale a brucho sem tam. Doktor povedal, ze takto sa to zacina a ze mam len cakat co bude dalej, lebo este sa neotvaram. No uzas -to ma teda potesil. 😒 Tiez mam zmiesane pocity z toho vsetkeho -ale dako uz musime dobojovat 🙂

alzbetka490
2. dec 2010

@lulkax5 Paralen mozes urcite. Drzim palce! 🙂

koriatko
2. dec 2010

@marika1977 aj mne sa páči 12.12. mohlo by sa aj malému... 😉

alzbetka490
2. dec 2010

@marika1977 12.12 je kraasny datum 🙂

aleola
2. dec 2010

@alzbetka490 jj musime veru.. mna tie krize na stastie stale nebolia obcas maju prestavku, ked ich necitim.. ale dneska si ich citim teda paradne casto, aj ked sedim ci lezim, chodim....musim casto menit polohu.. tak zacina 😅 vravel pan dr... sa uz celkom aj tesim teda.. vobec si neuvedomujem co ma caka..co je dobre si myslim aspon nestresujem.. 🙂

aleola
2. dec 2010

@feb13 pani ja som ani na ziadnu pripravu nechodila.. ked som sa pytala svojho dr..on ze to mate este cas.. no a cas ubehol ako voda a ani som sa tam nedostala.. ale sestricka vravela, ze oni povedia co treba robit ako dychat.. tak budem sa ich snazit posluchat..a hlavne teda pocut.. 🙂

f1
2. dec 2010

@marika1977 cauko. no ja som bola tiez v poradni a robil si srandu, ze ked mam predosle v 41tyzdni,tak zeby aj toto???!!!!!!! no fasa! hlavne ze minule tvrdil, ze to bude skor. ale pri dnesnej prehliadke mi povedal , ze sa uz krcok skracuje. este si robil prcu ci mi ma zistit kto ma sluzbu na silvestra. 😠 a ja ze dufam ze nie stastny a on nie nie sviatky maju mladucky!!!!!!!!!!! no tak ides rodit na sviatky a mas janicka 😀 havranek ma sluzbu 27 ho.
s havrankom mas pravdu ma tam vsetko , preto som si ho vybrala. ja nerada chodim po doktoroch a hlave od dveri k dveram. este aj prsniky robi u seba , ma vsetko jednorazove, takze ani sestricka nechodi do vnutra. a cele tehotenstvo som videla maleho na velkom LCD Televizore. a koli prsnikom som tam bola aj s luciou,lebo mne nasiel 3 cisty. tak som sa vilakala, ze som ju hned nahlasila na kontrolu a ma to OK.