V decembri 2010 budem maminou
Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉
ahojte, kazdy vecer ked si lahnem do postele ma zacne boliet brucho presne ako pred mrchou..trva to uz asi tyzden...a celu noc...je to len priprava maternice na porod? ci? 😉
@larmimi zrejme ano. ved uz sa ti to krati. Ja zase len co si sadnem/lahnem - mala zacne kopat a tak sa krutit, ze mam pocit ze mam v bruchu votrelca ako z toho filmu. V noci som kvoli tomu 20x hore. Skus zmenit polohu (aj ked to si uz asi skusala). Moze ti nejaka cast babatka tlacit na nejaky nerv.
@kvojtanikova to nebude tym ako lezi, je to presne ta bolest brucha..ta zenska ako pred mrchou 🙂 sa divam ze to mame naopak, ja mam 4rocne dievcatko a cakame chlapca...a vy 4 rocneho chlapca a cakate dievcatko 😉 super
@kvojtanikova a bude sa volat Matejko 😀
@larmimi he este povedz ze mala sa ti vola Barborka a bude to naozaj "naopak" 😀 Maly sice chce Martinku ale dufam ze ho prehlasujeme. Matej je v poslednej dobe inak dost popularne meno, ale keby som sa mala rozhodnut este raz, dam ho tiez. Drzim palce nech sa tvojmu Matejkovi dari a dufam ze uz coskoro bude vonku🙂
@kvojtanikova dakujeme aj my drzime palce ! mame to velmi tesne..aj ty chces byt este na vianoce radsej s bruchom? ja teda hej... 😅
mala sa nevola Barborka 🙂 a veru sa aj mne zda ze sami matej vsade a to som si myslela ze pri tych kristianoch a sebastianoch sa to nestane..
@larmimi no, priznam sa ze uvazujem. Uz by som to rada mala za sebou ale zase nechat si ujst kapustnicu a vyprazanu rybku.... ked budem kojit si to uz nebudem moct dat 🙂 Ako zvladas nakupovanie darcekov? este sa motas po obchodoch alebo uz s takym bruchom radsej nie?
@kvojtanikova darceky som riesila este v oktobri novembri a teraz uz mam vsetko aj zabalene..takze nakupne centrum uz nemusim...este tesco na nejake drobnosti a cokolady a je to 🙂
@f1 oni radi vtipkuju 😀 ...vcera som bola na poradni a akosi mam od tedy krvavy vytok...to asi ako ma vysetril...aj sa citim zas tak vselijak...ja este chcem byt doma aspon do nedele...vzdy si tak hovorim a zatial mi to vyslo.no uvidime 😉
@slniecko_z doki mi povedal vcera len tolko,ze u mna cakat do 40tt nemoze koli prezretej placente...tak ze nic konkretne neviem,dohodneme sa bud.stvrtok ovsem ak to dotedy vydrzim 😒 on povedal ze nech aspon prekrocim ten 38tt..neviem co bude lebo som akosi zas nesvoja a krvavy vytok...hmmm..dufam ze v nedelu budem este doma to mi dojdu svagrovci svokrovci...
@koriatko
@alzbetka490 to ma len tak napadlo 😀 ze to nieje zly datum...taky lahko zapametatelny a mozno porodim 19teho to by bola sranda tedy sa narodila moja mama..tak by slavili z babkou naraz narodky 😀
@heli1984 no to sa aj ja tesim ze ssi akurat jeho vystihla...on je fakt super len skoda ze ide ordinovat do serede
@marika1977 ahojcek. ked som mala pri detoch po vysetreni krvavy vytok , tak na druhy den uz prisli kontrakcie. vcera ma sice prezrel uz tak ostrejsie, vravel ze sa uz skracuje krcok, ale zatial rovnako. ja by som xcela rodit nieco pred 17tym.
@marika1977 Ja som mala minuly tyzden po vyserteni tiez take hnede spinenie, trvalo to 2 dni a potom nic. Pri vysetreni sa tam moze nieco podrazdit, to je normalne. No ak by ten vytok prisiel len tak z nicoho, to je asi "predzvest" porodu, aj moja mama tak rodila ze najprv vytok potom kontrakcie.
@marika1977 no hlasim sa z poradne tak vypada to ze az neporodim dnes tak do konca vikendu bola som aj na pasoch a pekne kontrakcie brali mi aj krv koli tomu pankreasu ze keby to bolo zvysene tak idem hned na salu a daju mi vyvolavacku ale boli take iste ako ked ma prepustali v pondelok no aspon, ze viem ze uz to mam rozbehnute a je to otazka hodin .tak som rada normalne som sa potesila
@slniecko_z vidis moja tak si sa dockala 😉 bude mikulasske babo? 😀 drz sa a nech vam to rychlo ubehne 😀 drzim siiiilno palceky 😉
@marika1977 no myslim, ze by to aj dnes mohlo byt tym vysetrenim mi tiez asi pomohol zacala som krvacat volako ale na hnedo tak hadam do vecera by to slo 🙂
@slniecko_z držím palce, nech to máte rýchlo za sebou 🙂
@slniecko_z vidis moja a ja sa este stranim...ja som vcera mala cerveny vytok a dnes uz lem ruzovy...a kus bordelu so mna vypadol asi zatka ale ken kusok...ja sa zas bojim ja este nechceeeem....aspon do pondelka nie ☹ od rana poslovia...aj sa mi snivalo ze mi praskla voda a ja som sa potom prechadzala po chodbe nemocky vsade plno zien a ja som cakala kedy ma chytia bolesti a nic len voda fuc a strasili ma ze nasucho sa velmi tazko rodi...tak to som rano vstala a nechapala som....ja nemavam taketo sny....a ako sa teraz citis?nemas kontrakcie?
@marika1977 bolia ma krize a brucho ale este nic strasne aj sestricka na mna kukala ked som bola na pasoch ze ci ma nic neboli 😕 dr myslel, ze kym budem cakat na vysledky ze ma to uz chyti tak stale chodil ze ci v pohode zlaty bol tak uz len cakat 😉 aj tlak som mala vysoky ale ze to tym ze sa to spustilo uz.normalne uz sa zacinam bat 😅
@neliq dakujem hadam to pojde rychlo uz 🙂
@slniecko_z držím palce, nech to dobre dopadne a čím skôr máš malinkú náručí 🙂 som zvedavá aké meno to nakoniec bude 😉
@marika1977 este dako vydrz v kope vyloz nohy a veget cez vikend sa setri aj ked myslim, ze sa ti to uz krati ja taketo sny som este nemala asi by ma siblo,
rodit na sucho to sa da?
@koriatko no aj ja som zvedava vsak som aj v tej cakarni rozmyslala, ze do kelu ved este nemozem ist rodit vsak neviem ake meno by som nahlasila 😀
@slniecko_z ja neviem to vo sne ma strasili tym ☹ asi som to volakde pocula alebo citala a teraz ma vo sne strasili tym a to sa mi tam objavovali baby co som s nimi bola pred 14r.ked som porodila prvu v nemocke...nechapem 😒 😒 😒 ale budem v kope 😀 ja este malej nedovolim von 😀 keby sa to tak dalo co?a teba poslali domov alebo pises uz z nemocky?
@marika1977 aj ked ide prec ja ostanem unho !! budem radcej cestovat do serede ale budem vediet ze som ok!! lebo planujem este jedno babo vsak ty to vies poznas ma 😉
@slniecko_z neboj, pozrieš na ňu a niečo ti napadne... čo bude pre ňu ako stvorené 😉 super, že to máš za chvíľu za sebou, ja už nemyslím na nič iné, len na to... a tie dni mi ubiehajú pomalyyy...
@slniecko_z michaela 😀 😀 😀 😀 😀 to by bola sranda...ale pekne meno
@heli1984 na tvojom mieste by som aj ja tak robila...mne to je uz jedno ja zatvaram obchod 😀 skoda lebo zaverecna sa mohla urobit aj inak namiesto dievcatka mohol byt chlapcek ale co uz....je tak ako je aspon mojim dceram okomentujem frajerov 😀

@alzbetka490 dakujeme pozeram ze uz aj vy to mate za par 🙂 takze pasticky aj my drzime 😉