V decembri 2010 budem maminou
Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉
a ani nehovorim, co vsetko musime dakedy zvladat s tymi nasimi chlapmi🙂
ahojte uz sme doma z nemocnice .malika sa narodila 25.11. 🙂
@silvia1124 jeej normalne ti zavidim ze uz ste doma aj ja cem
od vcera obeda ma velmi bolia lonove kosti. Nemozem ani poriadne chodit. 😢 Neviete ci to moze byt spojene s porodom? Nic ine ma neboli a ani poslickov nemam.
@marika1977 neviem, ako budem kojit ked pojdem do roboty, chcela by som kojit čo najdlhšie. bud odsajem a da mu z flaše, a ak nebude chciet flašu, tak mi ho donese alebo prídem ja neviem aký budeme mať režim to je všetko ešte ďaleko a malý si určí čo a ako. budeme sa musieť prispôsobiť, ja mám pracovný čas ako si spravím a viac menej si robím v robote čo chcem 😀 neviem ale celkom presne ako to dáme dohromady, viem že to nie je jednoduché, niektoré detičky dokážu piť aj z fľaše aj z cecíku, niektoré ako dostanú flašu už cecek nechcú, niektoré zas nechcú flašu. ťažko takto dopredu povedať 😒
@silvia1124 Gratulujem a prajem veeeľa zdravíčka a veľa mliečka 🙂
@silvia1124 gratulujem, 😀 nech sa dari
@janulka80 ja mavam tieto bolesti,ale ja mam chore klby...moze byt ze dosledkom vahy tiez tie tvije trpia a preto bolia a velku rolu zohrava aj pocasie...ak by ta boleli aj po porode,nevahaj a chod k ortopedovy.v tehu su kosti velmi zatazene a moze sa naplno prejavit deformita alebo sa nadmerne deru...v tom lepsom pripade to mas prve priznaky toho,ze mali sa uz pomali zosuchava do lonovej kosti a chysta sa von 😀
@shira_ tak to mas dobru pracu 😉 to budes vediet v pohode zmaknut...z vlastnej skusenosti viem,ze mne mensia flasku nikdy nechcela to ked som jej ju dala tak ju napinalo a tak isto z dudlikom...ona len vylucne cicik a potom neskorsie poharik a lyzicku....to odstriekavanie mliecka je veeelmi narocne a velmi boli,ja by som sa na tvojom mieste asi zriadila tym stylom ze radsej maleho doniest a nakojit ale ved uvidis.to mas vyhodu,ze mas volny pracovny cas 😀
@marika1977 dakujem 😉 praveze ono to zacne, trva par hodin a potom v noci alebo nad ranom uz je vsetko ok 🙂 asi to bude tou polohou ako vravis...lebo uz to trva tyzden keby to boli kontrakcie uz by som davno porodila 😀
@79zuzana no urcite nie si sama kto ma vacsie dieta, neviem co sa to na svete deje ale strasne velke deti sa rodia...aj 5kg a nie jedno co som pocula...tak by ozaj nebolo od veci rodit v tom 38tt 😅
@sisna no moja ja som fakt velmi zvedava co sa ti narodi... 😀 ja ti to dievcatko velmi doprajem,ale pri prvom je aj tak jedno co to bude...sice,ked spetne pouvazujem ze namiesto evi by som mala chlapca 😖 radsej nie,neviem si predstavit ako by moj 14r.syn robil palacinky upratoval umyl riady a postaral sa ked treba o mladsiu sestru a chodil pre nu do skolky a bol doma a ucil sa a s kamaratmi tak cez vikend......ja si myslym ze je to nemislytelne,aby sa jeden chlapec takto spraval 😅 😅 😅 tak ti predsa len doprajem dievcatko,tvoju pomocnicku do buducna...ja som straaasne tuzila po synovi a hlavne koli muzovi,to viem,ze on by sa v nom videl 😀 bohu zial clovek mieni osud meni ale uz je dobre uz sme sa zmierili vsetci ze dievcatko do 3tice...a to by prisiel sok ak by sa naozaj narodil chlapcek to tak ako povedal moj zensky...som zvedava co budes mat ty ale ver mi ze aj na svoje som zvedava 😀
@larmimi nboj,uz len par dni a na tehu budeme v dobrom spominat 😀
@marika1977 ahojcek. este si cela? 😅 no s tou ga mas pravdu. co si pisala o tej holke co robi tu tabulku,ako to mam urobit? zajtra ideme do poradne tak som zvedava co povie nove. mne uz to dychanie lezie na nervy. uz ani rozpravat neviem, abysom sa nezadychcala. 🙄
no baby...skrine upratané všetky, aj v predsieni, aj špajza, aj kuchynské. veci zbalené v taške, ešte mi príde pomoct zajtra jedna pani poupratovať kompletne byt. všetko pre malého mám nachystané. ešte v piatok mám ísť podpísať leasingovu zmluvu na auto, aby sme mali vdosť veľké 😉 a už len rodiť! čakám každým dňom, ale nič. muž čo sa týka sexu ma stále obchádza veľkým oblúkom 😀 😀 ja myslím že sa tak bojí toho pôrodu, že to nechce mať na svedomí, že ho spustil on 😎 čo ho mám znásilniť?
a neviem ani ja, ako sa dostať k tej tabulke...
@shira_ aj u mna rovnako s mojou polovickou 😀 🙂 😉
ked som lezala s deniskom na kramaroch, tak mi kazali dat mu mlieko z flase a pritom bol plne dojceny a pekny valibuk. (boli sme tam s krvickou). tak som skusala ich flase ale nexel ich. pouzila som svoju avent a tu pekne prijal.ono ten dudlik sa dost podoba prsniku. ale posledny den v nem.som ho aj tak iba dojcila aj doma.to bola jedina skusenost s prvou a poslednou flasou. 🙂
Baby, ktoré máte termín budúci týždeň, aké máte cervikálne skóre??? 🙂
@marika1977 aj ja stale priberam. sestricka no 68? a ja nie 69! kazdy tyzden mam o kilecko navyse. 😝 uz aj puchnem 🙄
@f1 napis jej internu postu vola sa sasettka,a ked ju poprosis,prihodi ta tam len jej napis aj zakladne info..vo fotoblokoch najdes tu tabulku....decembrovciatka....tak sa na to mrkni. 🙂 o zadychani ani nehovor aj ja funim uz ako lokomotyva a tot som sa v noci zobudila na to ze chrapem...no hruza uz som ako moj muz ☹ a to som v zivote nechrapala brrrrrrrrrr
@shira_ hihihihihihi...to moj ma obchadza dvoma oblukmi s prava aj z lavva a to mu sex spominam uz nieco vyse tyzdna...presne to,ze oni sa boja ze mi koli ich klatikom porodime...ale moze byt 😀 ja sa snazim kazdy den volaco upratat snazim sa po troske naraz uz nevladzem a robi mi problemi aj pozmyvat...to mi idr trtac a krize rozhodit,tak zmyvam tak na striedacku po1izbe kazdy den nech je cisto 😉
@shira_ to tej babenke musis napisat...zadaj si internu postu tot hore si klikni a do kolonky ze komu napis sasettka to je jej nik a popros ju ci by ta mohla pridat do tabulky +udaje o sebe a babatku a TP
pomoooooooc staršne som unavena a nič sa mi nechce a musim toho este tolko spravit 😒
@marika1977 no uz som jej to poslala. a potom ako dalej? poslem jej intr.postu,ked pridem z porodnice?
@heli1984 mam presne ten isty problem☹ ja som si urobila cesto na linecke a už je druhy den v chladnicke... boli sme len v obchode par metrov a zda sa mi, ze som zdolala Everest.
@marika1977 aj ja som zvedava, ako nam to obom dopadne, hlavne,nech su zdrave tolko deticiek naokolo nema take stastie... ja sa bojim, ci si vobec celkovo budem vediet poradit a co si s tym stvorenim pocnem🙂

@feb13 Ved aj ja sa obavam☹ ale neboj nic, vsetci maju urcite take obavy a ked sme zvladli tych bratov🙂))