icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

ivona2010
16. dec 2010

ja som bola na prietokoch, už mám pravidelných poslíčkov, malý je poriadne aktívny a vraj dosť veľký a bolo by dobre keby sa to pomaly rozbehlo...povedala Dr., no a ja som dnes pol dňa ešte nakupovala, ale takou pomalou chôdzou s kolegynkou z práce....
to pálenie záhy ma zabije, mi bolo až na odpadnutie, normálne som musela nabehnúť do lekárne a tam mi predali nejakú jednorazovú vzorku za 50 centov a pomohlo mi to na dve hoďky

danka135
16. dec 2010

@79zuzana gratulujem ku krasnej dcerke, nech ste hlavne obe zdrave 🙂

buducanevesta
16. dec 2010

@nya
u mna nic neopucha :D, nic neboli.....dnes som prinutila lekara, nech mi zmera malicku a uz mame okolo 3400 g....celkom slusne :DDDD
pocit velryby sa este nedostavil, som si myslela, ze byt v 9 mesiaci bude ovela horsie....,-D Napriek tomu by som to uz mala najradsej za sebou (aj ked mam trochu strach) a najradsej hned zajtra. :D No ani 26-teho nie je zly termin, to by bolo ideaaalne. :D A ty by si mohla OSLAVOVAT. :DDDDD To su ale zvlastne sviatky, co? Dnes som pobalila vsetky vianocne darceky.....som na seba hrda. :D
Zajtra idem do porodnice, nech si ma aj tam uz zacnu trosku obzerat. :D Trochu sa tam otukam a "spriatelim" , ved by som tam mala stravit "dovolenku" pocas najkrajsich sviatkov v roku. :DDDD
Budes mat zaplateneho lekara? Ja zatial nemam....

bebaa
16. dec 2010

@79zuzana to ta tak rychlo pusitli???? je kráááááááááááásna

marika1977
16. dec 2010

@shira_ momentalne su vsetci v euforii 😀 muz ju ide spapkat od lasky a starsia sa nevie na nu vynadivat 😀 😀 😀 len mensia je ukratena ☹ ☹ ☹ bo mi je velmi chora,zapal priedusiek,na antibiotikach tak ju musim drzat dalej ale chvala bohu chape to len ja si aj poplacem lebo mi je jej veeelmi luto ze ju takto musime od vsetkeho izolovat 😢 ale cakam a dufam ze sa mi cim skor vyzdravie

marika1977
16. dec 2010

@79zuzana riadne babo 😉 ....blahozelam 😀 😀 😀

marika1977
16. dec 2010

@koriatko ono to finale mas uz za dverami,nebooooj 😀

marika1977
16. dec 2010

baby,uz aj heli1984 to ma za sebou...ma krasneho syna 😀 😀 😀 ostatne napise ona ked dojde z nemocky 😉

shira_
16. dec 2010

@79zuzana panebože, tak to vôbec nebola malá Zuzanka... ty kokso. nech ste zdravučké, teda riadny výkon 😝

shira_
16. dec 2010

aj heli blahoželám 🙂 ale to tu pekne odsýpa 😉 . ja tu budem do konca či čo? mne je stále zle, nič nepomáha. Dnes len vývar s ryžou a mrkvou, nové lieky na kyselinu ale non stop mi je na vracanie. aj som sa bola prejsť v mraze, nech poriadne vymrznem, aj som sa vyhriala v sprche..nič. teraz som zase o hlade a neviem, či teraz už nejdem vracať od hladu. budem sa snažiť trochu spať ale nedávam tomu veľké nádeje. ale mám pocit, že do nedele už nevydržím, to sa nedá 😒 buď porodím už každú chvíľu alebo sa mi polepší. neviem si predstaviť takto fungovať až do vyvolávačky 😲 😢

shira_
16. dec 2010

@marika1977 chudiatko Lea, dobre aspoň, že tomu rozumie. ale ešte si malej užije 😉 nebude sa ti pliesť Eva a Ema?

kvojtanikova
17. dec 2010

@shira_ no prasina kyselina, ja som si teraz okolo polnoci dala za lyzicku masa co som vecer varila a teraz tu takto strasim, co som mohla pekne spat... tiez som blba, naco som do tej kuchyne liezla.
@zuzana79 @heli1984 gratulujem, Zuzka uzasne vyzera na fotke po porode, to ja som taka krasna neni ani za normalnych okolnosti...
jaj aku mam filozoficku naladu. dneska pozerame spravy a maly furt prepina programy, tak mu vravim "Matejko, este raz prepnes, ta zbijem ako hada!" (no velmi pedagogicke, to nabolo, uznam) , ale maly na to zapotil " A ako sa bije had?" 😀
No ma ta slovencina co do seba. Tiez napriklad nechapem preco sa hovori "spi akoby ho do vody hodil", ked jediny krat ked clovek spi vo vode je babo v brusku a ako tak nanho pozeram to tiez nie je bohvieaky spanok, ako sa tam furt natriasa a mrvi...
Tak dobru noc vam vsetkym prajem, dufam ze uz coskoro budem moct zalahnut aj ja.

shira_
17. dec 2010

@kvojtanikova tak ja som musela ísť včera spať doslova vyhladovaná, len som si dala trošku hroznového cukru, aby ma tak nenapínalo na vracanie. podarilo sa mi zaspať a po včerajšej únave som chvalabohu prespala celú noc. tým pádom mi je zase dobre a žiadny pôrod sa nekoná. mňa asi porazí, malý sa mrví, pohodička, nehľadá si cestu von ani náhodou 😒

mamazuzu
17. dec 2010

@shira_ podla mna ty uz dlho pokope nevydrzis, ked ti je takto zle.

mamazuzu
17. dec 2010

@79zuzana gratulujem k zuzanke. je nadhernaaa, ale teda s takou vahou ti musela dat zabrat. ja nechapem, preco taketo velke babatka rodia prirodzene a nie cisarskym

shira_
17. dec 2010

@mamazuzu no veď to práve, že mi je teraz ráno zase dobre. aj sa chystám raňajkovať, uvidím čo bude cez deň.

mamazuzu
17. dec 2010

@larmimi mna ani nenapadlo, ze by ta plodovka mohla vytekat v takych malych mnozstavch, ze by sa to dalo pomylit s vytokom. to su ale nastrahy, co tu na nas cakaju 😖

mamazuzu
17. dec 2010

@shira_ podla mna uz kazdu chvilku pojdes. niektore prehana, ty zase vracas... a uz mas po termine, tak uz ten krpcek snad vyleze 🙂

larmimi
17. dec 2010

@mamazuzu skor je to vynimocne, ale na predporodnych stretnutiach nas na to asistentka upozornovala ze aj to sa uz stalo 😒

danka135
17. dec 2010

ahojte, tak ja som v pohode prezila noc, bola som len 3 krat na wc, ale inak ziadna zmena, akurat vcera vecer ma bolelo podbrusko tak ako pred kramami. ale bolo to len 5 min, a odvtedy uz nic takze neviem, co bude s nami

mamazuzu
17. dec 2010

@danka135 tak si na tom rovnako ako ja. mna tiez nic neboli. ziadny origos poslickovia. mna ked boli v podbrusku ako pred kramami, tak to trva tak asi pol minuty a tot vse. 😖

emmaelzer
17. dec 2010

@slniecko_z Ahoj moja, strasne ti gratulujem k Lilianke ako sa mate?

slniecko_z
17. dec 2010

@emmaelzer ahoj dakujem no mame sa fajn zatial len papa a spi tak je to fajn 😉 mozem sa aj malemu venovat len zacala mat problemi s kakanim 😒

emmaelzer
17. dec 2010

@slniecko_z moja zlatucka, masiruj jej brusko a daj jej trosku po kvapkach obycajnu sterilizovanu vodu

slniecko_z
17. dec 2010

@emmaelzer uz som skusala aj ten espumisan no ale ze by to zabralo no neviem 😒 masirujem aj cvicim z nozickami tak apson trosku poprdka vodu som neskusala chcela som jej kupit uz cajik mozno uz aj smadna bude predsauz dost mlieka vypije

marika1977
17. dec 2010

@shira_ uz teraz ich pletiem 😀

marika1977
17. dec 2010

@slniecko_z a kojis malu alebo jej varis mliecko?ak varis,tak som od jednej baby citala ze dala do lusky namocit trosticka ovsenych vlociek,nechala prevarit vodicku zliala a s tej spravila mliecko..neviem,ale u nej to zabralo

slniecko_z
17. dec 2010

@marika1977 mala je na umelom kym mi prislo moje tak si zvykla na umele a to moje uz vracala. ovsene vlocky to skor ju bude viac dut nie?

f1
17. dec 2010

@marika1977 kuk ahojcek. marika ako je to s tym pupcekom. mam cakat kym odpadne samo? malemu sa to uz dava dole okolo pupceka. nepytala som sa sestriciek! 😝 doteraz sme vzdy prisli uz bez tej svorky.

emmaelzer
17. dec 2010

@slniecko_z v materskom mliecku mas aj tekutinu, ze sa nic extra nemusi pit, inak ja som nikdy nedavala ziadne caje, len obycajnu vodu a ta tiez trochu prezenie, u nas to fungovalo
Tiez sme vzdy pouzivali proti kolike kvapky, pred kazdym krmenim