icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

danka135
19. dec 2010

ahojte kocky, tak ja som uz pobalena do nemocnice, zajtra rano nastupujem na prijem, uvidime co povedia doktori a co sa bude diat, myslim na vas a dufam ze to vsetko zvladnem a malicky bude zdravucky, hned ako to bude mozne tak sa ozvem. majte sa zatial pekne a keby som tam aj na vianoce tak vam zelam krasne prezitie vianocnych sviatkov v kruhu rodiny.

bebaa
19. dec 2010

@danka135 drzim palec..ja idem zajtra tiez do nemocky, ale iba na kontrolu, asi si ma tam nenechaju....ale veci si mam zobrat, keby nieco 🙂

shira_
19. dec 2010

@danka135 držím palce, nech máš porod rýchlo za sebou a nech ti to všetko dobre dopadne 🙂
@bebaa ja som bola dnes, cítila som sa tak dobre, že som išla bez vecí. tak mám prísť zase v stredu. prečo myslíš že ťa tam nechajú? u nás nenechávajú, pokiaľ nie si 8 deň po termíne, alebo keď už ozaj nerodíš...

mamazuzu
20. dec 2010

ahojte baby, uz niektora z nas zufalych cakateliek cez vikend porodila? asi nie...
@nya ja som pocula, ze to doktor vie nejako postuchat, ale teda netusila som, ze sa to vola hamiltonov hmat. a to vazne boli? to som tiez nevedela. znamej to doktor spravil a do vecera uz prisli na nu bolesti...

shira_
20. dec 2010

@mamazuzu ja som neporodila, po včerajšom "pošťuchaní" mám stále krvavý výtok, tak som zvedavá čo do večera... no čakám každú chvíľu, ale keď nemám kontrakcie ani krčok sa neotvára, tak si nepomôžem.

f1
20. dec 2010

@shira_ ahojcek. dakujem 🙂 no a stretli sme sa s marikou. ta prisla a porodila 😀 supeer. 😀
a ty si este 2v1 ?

f1
20. dec 2010

@zuzkaznr gratulujeem. 😅

f1
20. dec 2010

@marika1977 ahoj. nam to vcera odpadlo pi kupani, normalne som sa zlakla. 😕 teraz to cistim a dufam ze ten pupcok sa stiahne dovnutra
Dominik je velmi dobre babo . spinka 2 aj 3 hodky. dokonca aj Denisko ho nebudi. On ho stale chodi kontrolovat, pusinkovat a chvalit aky je peknucky, kedze prvy krat povedal ze je skaredy (minozemstan) 😀 asi ho to trapi, tak mi stale hovori aky je pekny. 😉
popri Dominikovi stiham csetko este aj na trhu som bola 😉 az nechapem ze je moj. 😉

shira_
20. dec 2010

@f1 no, to aj ja by som si priala. prísť a porodiť. lenže malý ma chce asi poriadne vytrápiť 😒

shira_
20. dec 2010

@f1 super že máš také zlatíčko.ja sa neviem dočkať mojho. len by ma nemal moc trápiť, aby som mala ešte chuť na sestričku alebo bračeka pre neho 😉

adupal
20. dec 2010

shira- neboj, chuť na súrodenca dostaneš, síce aj ja som po 29 hod. pôrode tvrdila že druhé až ked bude mať 3 roky, potom som sa chcela zamestnať a že druhé, až ked bude prvák. Minulý rok v lete sám začal že chce dvojičky- bračeka so sestričkou. Začiatkom roka sme sa s mužom zhodli že už je najvyšší čas a tak bude medzi nimi bez mesiaca 5 ročný rozdiel.
Všetkým, ktoré už prenášate alebo máte teraz termín prajem veľa šťastia a rýchli pôrod.

f1
20. dec 2010

@shira_ aj mna maly vytrapil. 😖 v podstate som rodila 24 hod. zaciatok vo stvrtok o 23tej a porod v piatok o 22:25 takze super 😒
kazde tehotenstvo ine , aj porod iny. 😖

f1
20. dec 2010

@marika1977 kasli na robotku a chod si s malinkou lahnut. ja si lahnm k nemu raz doobeda a velmi to pomoze

buducanevesta
20. dec 2010

@kvojtanikova
pozoor pozooor, zo mna uz obcas vychadza hnedy hlien....asi sa uz pomaaalicky zaciname otvarat. Ale naozaj len pomalicky. :D

shira_
20. dec 2010

@buducanevesta zo mňa vyšiel pred 2t. a nič. po včerajšom vyš. vylieza zase. a nič, zavreté. na porazenie 😢

f1
20. dec 2010

@shira_ kedy mas natupit do nemocnice?

shira_
20. dec 2010

@f1 v stredu kontrola. buď ma tam nechajú hneď alebo vo štvrtok už stopercentne. nejak som to neriešila, neverila som že vydržím dovtedy. dnes mi je zle už od rána. brucho mám ako kameň a spodok brucha pobolieva. pojdem si napustiť vaňu a uvidíme. lenže mne to doteraz vždy v noci prešlo a ráno som sa zobudila v suchu s brušiskom, bez kontrakcií 😠 😠 😠

f1
20. dec 2010

@shira_ tak sa chod vycvachtat. takze vo stvrtok urcite rodis?

mamazuzu
20. dec 2010

@shira_ podla mna uz ti to prichadza 😉 sak uz by bolo na case, nie?

mykka
20. dec 2010

ahojte maminy a "skoro-maminy" 🙂 mate tu niektora termin 31.12. 😵 ???

shira_
20. dec 2010

@f1 ano, najneskor štvrtok. ak budú vyvolávať a nezaberie, tak čo? asi teda možno aj piatok 😕 no každopádne sa to blíži, hurá

nya
20. dec 2010

Neviete ci ma nejaky efekt aj take to bezbolestne tvrdutie bruska?
Ja mam poslednych par dni skoro cely den uplne tvrde brucho, tak rozmyslam, ci to ma aj nejaky efekt na otvaranie.

shira_
20. dec 2010

@nya mne tvrdne brucho tiež, ale od štvrtka do nedele sa mi len trochu skrátil krčok a zmäkol, lenže je stále zavretý. teraz sa mi ale zdá, že mi brucho tvrdne viac, už sú to vyslovene také sťahy. aj ja som zvedavá, či sa niečo deje... tie sťahy ma tiež nebolia 😕

bohumka
20. dec 2010

ak ti začnú vo štvrtok vyvolávať, budú robiť všetko preto aby si v ten deň aj porodila. Najprv dajú tabletku do vnútra a ak nebude stačiť, nasledujú injekcie, infúzie. Ja som to zažila aj so všetkými bolesťami a otvorila som sa len na tri. Nakoniec zistili, že to nemá zmysel a pár minút pred polnocou urobili cisársky. Mám strach, že aj teraz ma to čaká, lebo mňa ani len v bruchu nepichne a doteraz neviem, čo je tvrdnutie brucha. Na Teba to isto zaberie a vo štvrtok si budeš v náručí držať svoj uzlíček. Ja idem vo štvrtok k dokimu, som zvedavá, či ten sex, prechádzky v snehu a neustála práca pomáha. Ak to bolo zbytočné, tak ho asi začnem ukecávať na cisársky, aby som si nevytrpela bolesti zbytočne ako minule

shira_
20. dec 2010

@bohumka ja už nezvládam ani prácu ani sex...iba tie prechádzky. pri každom sťahu mi ide na vracanie, tak len predýchavam. dr. hovoril že telo sa tak chystá. ja myslím že bude dobre. a keď sa nepodarí vyvolať porod, nebudem prvá ani posledná so sekciou. hlavne aby bol malý v poriadku. už mi je ozaj jedno... malý sa našťastie stále hýbe, to je taká útecha od strachu.

sisna
20. dec 2010

@mykka Ahoj, no ja mam prvy termin 27.12, dalsi 31.1 a dalsi 1.1. Tak som zvedava...

adupal
20. dec 2010

Mne švagrina pri prvom poradila, aby som sa prešla po schodoch. Bývali sme na 8 poschodí, tak som sa 3x prešla hore- dolu a večer som dostala prvé kontrakcie. Pomaly som sa otvárala celý ďalší den, tak mi museli dať čípok, infúzie a nakoniec ked mi prepichli vodu sa to rozbehlo a do 2 hod som porodila.

sante
20. dec 2010

Volám sa Magdalénka, narodila som sa dnes o pol druhej poobede, vážim 2600 gramov a meriam 48 centimetrov 🙂

marika1977
20. dec 2010

@f1 no dnes som zalahla...ale asi len na pol hodku bo dosla mama aj malinka sa prebrala a to od rana pendlujem ☹ cakala som detskeho lekara na 3tiu tak som chcela komplet vsetko vyriadit a len tak tak som stihla este aj leu mi pozrel uz je koooonecne v poriadku a moze ist k malinkej...len mame mensie problemiky,malej velmi uteka lave oko tak musim potom na vysetrenie aj ze hernia..ale je len slaba ci co ze to bude doki sledovat a co ma najviac soklo je ze jej chudatenku malinkej opuchli a veeelmi zatvrdli didiky ☹ ☹ ☹ ze to ma silnu hormonalnu reakciu na materske mlieko a ze sa s tym nic neda robit len fastum gelom natierat a po case to zmizne ...chudatko moje ak ju tam chytim tak ju to boli az mi je do placu...ale inac v poho 😉 😉 😉 len kila akosi stagnuju u mna ☹ 75a nizsie nejde 😖 😖 😖

marika1977
20. dec 2010

@sante gratulujem je nadherna a malej magdalenke aj jej maminke prakem len to najlepsie do zivota 😀