icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

zuzkaznr
21. dec 2010

Ahojte. vcera sme boli s malou na prvej poradni a dostali sme jednotku s hviezdickou 😀 . baby po akej dobe pojdete s babatkom von? ja sa bojim toho ze je zima...

slniecko_z
21. dec 2010

@zuzkaznr ja som bola po dvoch tyzdnoch vonku a v pohode len je oblec poriadne a hotovo ale ten tyzden este pockaj

marika1977
21. dec 2010

@heli1984 oki...a co potrbujes pre maleho?co ti mam kupit ked vas pojdeme pozret?dneska som ti volala len si nedvihla...ani sa necudujem,ani ja som nestihala dvihat tel.v prve dni doma 😀

marika1977
21. dec 2010

@zuzkaznr ja som dnes uz bola...prvy krat...nieze by som chcela ale musela som bo pre lieky...ale chcela som az tak na bud.tyzden volakedy...dobre som malu nababuchala a ceeelu cestu mi prespala,jej sa bude v kociku pacit 😀

marika1977
21. dec 2010

@mykka to mas trosku iny ako ja ale u nas v galante nastavuju kontrakcie na 20cinu,pokym sa krivka kolise po 40ku tak su to len poslickovia ale nad 40 az po 100 su kontrakcie to vyzera ako riadne kopce a vrchy 😀 a vrchna ciarka taka zubata same spice tak to je akcia srdiecka babatka to by malo v cislicach byt od 120do160+-vtedy je babo v poriadku a take kostrbatejsie ciarky hore dole tak to su pohyby ked sa mrvi....

marika1977
21. dec 2010

@f1 tak to ano,mne ho pozicia bratrancova zena 😉 chvala bohu nemusim kupovat...tak to co vyteka je mliecko?chudence babatka,co si musia vztrpiet uz ako malinke...svokra hovorila ze aj moj rado to mal take a im to vraj kazali tedy vytlacat...ja sa jej len dotknem didiky a uz placka,ju to boli ale doki mi povedal ze s tym netreba nic robit len 2xdenne natierat fasr´tumgelom tak po kupani jej to pomasirujem...u nas v rodine je kratkozrakost dedicna..ma ju mama teta stryko bratranec sesternice aj ja..a z muzovej strany tam maju zas oslabeny ocny sval aj muz aj svagor krsna aj svokra aj radov bratranec a aj mojej lei trosku to lave uteka ale emka riadne skuli 😀 ...toho som sa aj obavala...vsak uvidime ale mame dobreho detskeho lekara tak ma vypise na merania zraku 😉 ja by som to fakt chcela hned podchytit aby mi nebola potom smutnucka ze sa jej smeju ☹

marika1977
21. dec 2010

@f1 juj to nieje dobre...aspon ze luciu mas ok.moja leja je uz chvala bohu v poriadku uz moze byt pri malinkej 🙂 aj sa tesi ...no,ja som bola donutena ist von....to mama mi robi do 5tej a eva maju dneska cajovi tak tiez dojde az vecer a ako ju poznam este sa zaklebeti zo spoluziackami 😝 tak som si chtiac nechtiac musela vyrazit von....ja ani neviem aki ortopedi su v galante...poznala som jedineho,dr.kaiser,ale neviem ci este robi v galantskej nemocke,ten bol velmi dobry,knemu som chodila s mojou koxartozou...sak hadam volakoho tam najdeme,ja sa koli tomu nabudem trepat do nitry 😝

marika1977
21. dec 2010

@kvojtanikova maleho mas veeelmi zlatuckeho 😀 ved uvidime co povie ocna ci ja ani neviem kam ma detsky posle.bohu zial,ja som donutena ist von aj z malinkou...nemam ju na koho nachat...vsetci su v robote,skole a na 5rocnu leju v ziadnom pripade...to ju moze napadnut zobrat malu na ruky a volakde jej vypadne...to ich teraz berem obe a hotovo...lutujem take matky,ktore fakt ziju s detickami uplne same,nemaju to lahke ☹

marika1977
21. dec 2010

@slniecko_z to iste aj ja ale u nas je vyhoda,ze mala sa uz oblieka sama len upravit ju musim...ale kym som porobila ukony aj som sa zadychcala a spotila 😀

marika1977
21. dec 2010

@feb13 ahuuu...uz davno si tu nebola...ako sa mate ?a mas chlapceka?

marika1977
21. dec 2010

tak sa majte,moj cas vyprsal malinka je hore aj tak tu nieste...zdravim vas vsetky...no dufam ze vsetky naraz nerodite??

slniecko_z
21. dec 2010

@marika1977 no to mas dobre moj si vie obliect len tricko pancuchy ale to dakedy naopak 😉 a vie sa obut ale aj tak ho radsej obleciem sama nech ho poriadne zababusim. no ale je to sila s dvoma detmi 😅 ist von ale zatial zvladam

feb13
21. dec 2010

@marika1977 Diky, hej uz som napisala ze sme uz doma. Mame sa dobre len nemam vela casu chodit na internet ani vas nestiham citat. Ale inak materstvo zvladam zatial lepsie nez som si myslela 😉 my von este nechodime, az od buduceho tyzdna, ak nebudu velke mrazy.

bohumka
21. dec 2010

jééj, veď vy tu už skoro všetky máte bábatká. Gratulujem a trošku aj závidím, že ste to stihli pred Vianocami. Mne dnes odišla hlienová zátka a mám aj také nepravidelné a slabé bolesti, čo som doteraz nepoznala. Preto mám pocit, že ma to chytí cez Vianoce. Všetko mám už nachystané a bábatka sa neviem dočkať, no bolo by mi aj trošku ľúto, že nevidím radosť v očkách mojej dcérky pri rozbaľovaní darčekov. Od rána som si myslela, že večer už budem v nemocnici, no nejako sa to nestupňuje. Dokonca som čítala, že od hlienovej zátky do pôrodu môže prejsť niekoľko dní. No som rada, že sa už konečne niečo deje a doki ma o štvrtok pochváli, že sa aspoň pomaly otváram. Hlavne aby všetko dobre dopadlo

buducanevesta
21. dec 2010

@shira_ aaaale, nam dnes lekar oznamil, ze uz sa otvarame :DDDD huraaaaaaaaaaaa :DDDDDDDDDDDd

sisna
21. dec 2010

@mykka ahooj, no citim sa jeden den tak, druhy tak, dakedy take cudne krce od pupka az dole, brucho tvrde stale ako skala, ale inak si neviem predstavit, teda nezda a mi, ze by to dako malo už prist. Ale mam už tak trochu aj dost...ved to pozname...hlavne ta zaha je zo dna na den horsie, a posledne 3 dni mi byva zas na zvracanie. Ja uz neviem...Som zvedava, ako nam to vyjde s tymi terminmi🙂 my asi dievca, ale nie je to na sto pro, tak ani nemozme poriadne nic take kupit🙂 (A Ty ako?

heli1984
21. dec 2010

@marika1977 ahoj a ty co potrebujes??

79zuzana
21. dec 2010

@nya ano... upozornil, vlastne sa ma lekar spytal, ci to vobec chcem. Vysvetlil mi co to vlastne je a co bude robit ale rozhodnut som sa musela sama. ASi zalezi od lekara co to robi, ale mna to naozaj vobec nebolelo, len to bolo trochu neprijemne.

79zuzana
21. dec 2010

@zuzkaznr my sme s nasou bambulkou uz boli vcera na skolskom vianocnom koncerte 🙂 🙂 🙂 Vydrzala tam s nami v pohodke cele dve hodiny, vlastne ich prespinkala 😉 Ale boli sme autom, takze vlastne vonku ani velmi nebola. Ale ked nam ustupia mrazy (momentalne je tu -11) tak urcite vyjdeme aspon na par minut aj s kociarikom.

shira_
22. dec 2010

ahojte baby ja som od včerajšej noci v nemocnici, prišli sme o 1.30 lebo prišli bolesti po 5 minútach a pôrodníca ďaleko tak boli stresy. Na prime otvorená len na prst, do rána som čakala že sa to bude stupňovať lenže ráno bolesti prešli. Tak ma tu nechali že by sa to malo vrátiť... Lenže bohužiaľ nič sa nedeje a som tu len preto že som po termíne a aj tak by na už zajtra brali do nemocnice. Prišla som sem v pohode lenže čím viac tu som, tým viac stretávam zúfalé baby s hroznýni bolesťami a po x vyvolávackách a všelijaké zle scenáre. Už sa ani nedivím že nerodím v tomto prostredí. Je mi tu aj smutno aj sa tu nudím. Už to vidím aj ja na vyvolávacku, bojím sa toho... Bolesti mám akurát tak že mi nedajú spať, inak nič z toho. Tak držte palce, dúfam že sa skoro ozvem že malý je na svete.

bebaa
22. dec 2010

@shira_ drzime palce 😉

kvojtanikova
22. dec 2010

@shira_ neboj sa urcite to zvladnes, drzime ti vsetky palce aj prsty. Ved ta hadam nenechaju tolko sa trapit. Vyvolavacka nemusi byt zla, moze ti to ozaj pekne rozbehnut a za dve-tri hodinky budes mat synceka.

koriatko
22. dec 2010

Ahojte baby, tak sa hlásim, Filipko sa narodil 17.12. o 17.00 s mierami 3,23 kg a 48 cm. Začalo to už okolo polnoci, odtieklo mi trochu plodovej vody a začali pravidelné aj keď slabšie kontrakcie... Ráno okolo 5 sme sa už radšej vybrali do nemocnice hlavne kvôli tej plodovke... A po ťažkom a dlllhom trápení sme sa nakoniec dočkali... 🙂)) Filipko je nádherný a ten pocit byť mamou neopísateľný 🙂
Držím palce všetkým, ktoré to máte ešte pred sebou...

slniecko_z
22. dec 2010

@koriatko gratulujem 🙂

slniecko_z
22. dec 2010

@shira_ drzim palce ono tie vyvolavacky davaju tak ci tak ale pomoze to inak by niektore baby rodili aj tri dni tak nech to mas rychlo za sebou 🙂

marika1977
22. dec 2010

@heli1984 este neviem ale asi nejaky dievcatkovsky svetrik,nieco ruzove alebo tak... 😉 ale tebe co kupim?...silviiny isli dole niesli chlapcov na prazdniny,tak potom ked aj ona bude moct okolo 27ci tak nejak tak sa stavime 😀

marika1977
22. dec 2010

@feb13 tak gratulujeeeem 😀 aj ja si snazim aspon par minutiek ukrojit kym je pokoj a kuknem sem...teraz mi este deti spia tak frisko vyuzijem chvilku...najmensia sa doooobre dokakala a tak sa jej najlepsie spinka 😅 s plnou plienkou 😀 😀 😀 no ja zas musim von...nemame ani 1rohlik len kusok chleba...musim nakupit,co uz,nemami kto skocit do obchodu...aj varit treba..a kolko ti vazil mali?a ako sa vola?potom sa ozvi... 🙂

marika1977
22. dec 2010

@slniecko_z tak to je...no chvala bohu,mala si naopak permanentne oblecie len tielko...

marika1977
22. dec 2010

@shira_ ja som veeela myslela na teba...v nemocke su hrozne len prve 2dni...nejak ich pretrp,ja som mala neuveritelne depky a stale som sa rozplakala ale po 2dnoch som sa ukludnila...uvidis,porodis,maleho budes mat pri sebe a tych par dni ti ubehne ako voda...mrnatko dokaze s nami mamkami urobit zazraky,uvidis,aka budes stastna 😀 len to nejak vydrz a potom bude uz dobre...drzim silno palceky a prajem znesitelny porod 😉 😉 😉

marika1977
22. dec 2010

@koriatko Gratulujem!!!!tak to mas aj ty za sebou a prajem vela zdravicka stasticka a hlavne veeeela mliecka 😀