icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

vera1132
7. apr 2011

ked mam malého na kolenách "ked mi trošku sedí" tak on sa odťakuje, ako by si sám chcel posedieť. odtiahnesa s chrbatikom a vydrží chvilu byť neopretí omna. a funí pri tom ako keby obehol ihrisko 🙂
to čo ma ako byť? snaží sa už posadiť ? ? ? aj vaši drobci to robia? 🙂

slniecko_z
7. apr 2011

@gilly ale este nie uz ma ide porazit taka zla mala ked zaspava lebo ju to boli si ide rozdriapat tie dasienka uz aj srackovat zacala a zubu furt nikde vidiet ho ale sa nechce prerezat toto aj pri malom som mala tie prve to je najhorsie

f1
7. apr 2011

@vera1132 ano na fejsi. aj marika je tam. je to rychlejsia komunikacia, tu tu ako keby mrzlo. aj fotky si tam prezerame 🙂 🙂 😉 😀 😀
@gilly stale mu prezeram prstom ale nic necitim, tak uvidime. 😎 aj nas vsetko strka a je z toho na nervy potom vzdy ho musim ukludnit ceckom 😀 😵
@shira_ nema biele fliaciky na jazyku? (žabku)
@kvojtanikova
@zahrika presne tak ked sa neda tak sa neda. ja som dceru kojila necele 2 mes. a je zdravsia nes syncek. 🙂 aj papulnatejsia je 😀 partner vravi, ze to z toho nekojenia je taka bestia 😀 😀 😀 😝

vera1132
7. apr 2011

@f1 a ako si ma našla?

f1
7. apr 2011

@vera1132 ano aj moj to robi. dviha sa z polosedu. spravne by sme ich nemali davat sediet, ale ja to robim a natacam ho pri tom. 😀 aj ako padne na bok 😀 aj vonku ked uz place tak ho opriem a pozera na okolity svet. 😅

f1
7. apr 2011

@vera1132 teba som nenasla. mariku 1979 aj ty si na fejsi?tu chodim len predavat vecicka a obcas sem na vas kuknem 🙂

vera1132
7. apr 2011

@f1 aj moj lúbi sedieť v lehatku a vidi ...
hej aj ja som na FB

f1
7. apr 2011

@vera1132 ja som sa tam zareg. koly kamoskam zo strednej, ktore som nevidela fakt od strednej 😎 😖 pretoze zdrhli do nemecka robit operky. a ja sprosta som sa vydala. oni su tam stale a nasli si ma cez email. a aj so susedkami klabosime a davame stretka na kocikovanie 😀 a samozrejme s rodinkou, ktora je na vychode,hlavne mojim rodicom netere ukazuju fotky maleho a celaj mojej rodinky,lebo sa tam ukazujeme 1-2x do roka. 😖 ☹

vera1132
7. apr 2011

@f1 no, na niečo je ten FB dobrý ako jaj konik 🙂

shira_
7. apr 2011

@zahrika veru, dnes ráno to pokračovalo, hladný bol a zase štrajk. zase len lahnúť a nechať ho samého prisať. ja mám v tej polohe už mravcov aj v ruke aj v nohe aj chrbát ma tak bolí, už po pár minútach, lenže jemu to trvááááá po ležiačky by sa cickal aj hodinu. no ale čo mama nevydrží pre blaho dieťaťa 😝 takže uvidím ako zvládneme deň a budem jej volať ☹ v 3.mes. mal 7050g a dalšiu prehliadku máme až v 5.mes. ale myslím že bebaa je rekordérka tá má vyše 8kg. s kojením si nerob starosti, natrápila si sa dosť. vidíš ja som mala mlieko aj všetko v pohode a teraz mám toto za odmenu 😠
baby ja neviem z čoho to je, tiež sa prehýna ako luk, hlava dozadu a reeeev 😠 😠 😠 dúfam že to prejde samo.

shira_
7. apr 2011

aj moj sa tak dvíha.
na jazyku nemá nič zlé, pozerala som mu pusu. aj ušká skúšam, či ho nebolia. ale on je inak v pohode, len ked zbadá prsník to je koniec... neváži si 😀 nevie čo ho živí!

vera1132
7. apr 2011

ako obliekate deturence von do kočíka? ? ?

palabra
7. apr 2011

caute, no moj maly je tiez tieto dni nejaky divne zly...Ktovie cim to je....

napriklad dnes sme boli von ze body s kratkym rukavom na tom len taka tensia kosielka, polodupacky a prikryla som deckou, ked svietilo slniecko tak som odokryla trosku. No a saozrejme ciapocku - tak snad dobre obliekam 😉

shira_
7. apr 2011

@vera1132 body s dlhým, polodupačky alebo punčošky, čiapka, deka. odkrývam a zakrývam podľa slnka a vetra, dnes bolo teda riadne teplo.

maja2005
8. apr 2011

Ahojte, aj my sme decembrovi, maly sa mi narodil 2.12. a chcela by som vediet ci niedko z vas nebyva nahodou vo vrakuni, blizkosti lesoparku, lebo nemame s kym chodit von
A este rada by som vedela ako deturence obliekate do autosedacky?
Dakujem

gilly
8. apr 2011

@maja2005 ahoj, aj moj sa narodil 2. 12. 🙂) ale byvame v trnavke

oblecenie do autosedacky zavisi od toho ci ideme na dlhsiu cestu - to len dam body, polodupacky a prikryjem dekou
ak treba, ak na kratku cestu s tym ze bude aj von, tak davam aj mikinu a ked je chladno tak zavinovacku do autosedacky

gilly
8. apr 2011

@slniecko_z chuda male, musi byt z toho dost mimo ked sa zubok nechce prerezat. Tak ale snad to cim skor prejde. Ozaj a davas nieco na dasienka? ja ani neviem, ze ci take nieco pomaha ci nie....

slniecko_z
8. apr 2011

@gilly cal gel to jej pomohlo ale grcala potom tak neviem je to sice od piateho mes.... teraz nedavam nic vytrca jej spicka zubu ale stale obalene dasnom neviem ako dlho este

zuzkaznr
8. apr 2011

Ahojte. Dlho som tu nebola tak nestiham vsetko citat...Moja mala je uz riadna bacula 🙂 Ako tak citam tak ja ju asi obliekam viacej...dnes som jej zbadala aj potnicky...Ako casto kupete deturence? Ja kupem kazdy druhy den,ale asi zacnem kazdy den ked bude tak teplo ako vcera 🙂 Uz sa vam tahaju deticky sediet? Moja hrozne,len by sedela 😀

zuzb
8. apr 2011

ahojte...som tu nová, ale máme niečo spoločné 😉 Paľko sa narodil 29. 12., bývame v Senci, radi by sme boli, ak by sme si našli nejakých kamarátov-tky 😀

lenka1803
8. apr 2011

Ahojte! Som tu nová a chcela by som sa k Vám pridať! tiež budem v decembri 2010 maminkou!
Predpokladaný termín mám 1.decembra ale to sa určite môže ešte zmeniť........ S manželom sa strašne tešíme bude to naše prvé bábätko, a už teraz sa tešíme!
Keď píšete o tom, že nemáte žiadne také príznaky, ak mám povedať pravdu ani mne zatiaľ nebýva dajako zle...nevoľnosti aj prídu ale nie tak, že by som sa šla (vyvracať), jedine chodím často cikať, mam citlivé bradavky a strašne som unavená! A aj preto, že mi ráno nebývalo ,,zle" som nedúfala v to, že by som bola tehotná a keďže mi nechodila menštruácia tak som si spravila teh. test a vyšiel pozitívne a tak som zašla k doktorke a ta mi to potvrdila.....!!!! Sme spolu s manželom šťastný, že budeme rodičmi....... :o)
Budem rada ak budem môcť tu s vami komunikovať...... Pekný deň prajem Lenka!

shira_
8. apr 2011

@zuzkaznr ja kúpem denne lebo tomáško to má strašne rád, a kvoli režimu, rituálu. nemydlím, nešampónujem, len dávam do kúpeľa oilatum alebo weleda mliečko, nechám ho nech si v kýbliku pošpliecha a vyteší sa. kaká raz do týždňa tak vtedy namydlím riťku, inak nie.
@slniecko_z fíha vy už máte 4 mesiace. dokelu, riadne to letí
@zuzb vitaj 🙂

lenka1803
8. apr 2011

Prepáčte pomýlila som sa zle som si všimla rok zabudla som že už je rok 2011. Ja budem v decembri 2011maminkou!

shira_
8. apr 2011

@lenka1803 🙂 blahoželám k tehotenstvu, pripomenula si mi našu obrovskú radosť, ktorú sme zažívali pred rokom. táto radosť trvá odvtedy stále, pri pohlade na nášho synčeka 🙂

kvojtanikova
8. apr 2011

@zuzkaznr ahoj, aj ja obliekam viacej, chvalabohu ze tu nie som jedina🙂 Ja som skratka hrozna "zmrzlina" a zial prenasam to aj na deti. Moj syn spava v tielku, pyzame a ponozkach... (ale zato sa nezakryva, to aby ste si fakt nemysleli ze som chybna) ale spava tak cely rok, ci v lete ci v zime. Akurat menim pyzamo za hrubsie zimne a tenucke bavlnene v lete. A spoteny nebyva vobec. Obe deti kupem denne, tiez je to cosi ako "ritual". Boruskino kupanie trva cca 2 minuty🙂 a krpec sa bud sprchuje (tiez 2 minuty) alebo kupe vo vani s penou, hrackami atd. (cca 15 minut) podla toho ci chceme pozerat spravy alebo nie 😀 😀
@zuzb vitaj medzi nami. ja som sice z opacneho konca SR ale pokecat tu mozeme a velmi sa na to tesim.
@lenka1803 jaaaaj velmi ti zavidim tie krasne pocity co mas teraz, takto vlani som sa aj ja vytesovala. Z celeho srdca ti drzim vsetky palce aj prsty a nech ti to krasne ubieha.

lenka1803
8. apr 2011

@kvojtanikova : Ďakujem! Je mi to ľúto, že som sa tu k vám zaplietla dnes som sa tu zaregistrovala a moc sa tu nevyznám učím sa pomaly! A naozaj som akosi nepostrehla, že je tam napísane december 2010! Mrzí ma to!

kvojtanikova
8. apr 2011

@lenka1803 ozaj sa nemas za co ospravedlnovat. Vsetkym si nam tu zlepsila naladu a pripomenula krasne chvile.

zuzb
8. apr 2011

@shira_ ...........tak teda čaute kočky, akurát mi malý zaspal na gauči, tak mám chvíľu čas aj čítať aj písať.... 😵

shira_
8. apr 2011

@zuzb hej aj moj spí tu pri mne, len ja ho musím ešte hojdať poritom. nechce sa mi ísť von, tu je nejaká besná víchrica. teplo je, ale všetky možné predmety lietajú po dvore.

zuzb
8. apr 2011

aj Paľka treba hojdať, ale ked mi už je ťažký, tak bohužial musí si poradiť aj sám 😎 , ja už som bola von a teraz čakám na mangela možno ho vytiahnem na zmrzlinu 🙂