V decembri 2010 budem maminou
Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉
www.maderna.sk ,www.mojamoda.sk, www.bambulky.sk tieto stránky som pozrala, ale všeliaké sú, niektoré veci sa mi zdajú predražené
ahojte, prajem všetkým pekný aj keď upršaný deň, všetkým ktorým začali nevoľnosti želám veľa sily a aby to vydržali, choručkým tehuľkám skoré uzdravenie a ostatným šťastné tehuľkovanie.
illaria tie tehotenské pásy sa páčia aj mne, pri prvom som nemala, ale teraz min. 2 kúpim 🙂 mohla by si hodiť link kde si videla aj s potlačou?
Avanka držím palce, aj ja idem o dva týždne , tiež nevidel srdiečko , tak dúfam že to bude v poriadku
illaria1 si ma predbehla, ďakujeme za linky
avanka držím palce
ja dúfam že už konečne vyzdraviem a budem môcť ísť lekárovi, snáď tento štvrtok, už by som rada videla tú malú bublinku a vedela či je zatiaľ všetko v poriadku tak ako má
http://www.mojamoda.sk/e-shop/tehotenske-pasy/v... tu sú fakt pekné tie pásy
tie pásy su úžasné, už nech máme brušká 🙂 len mne sa páčia všetky, tak už teraz mám dilemu 😀 😀
avanka, tak pekne oddychuj 🙂 a držím palce
Dobré ránko babulky,ja som asi pozadu 😝 ..ten pás to je na niečo dobré,alebo je to len módny doplnok k oblečeniu?Inak je to pekné. A teraz ste ma trošku vyĺakali,lebo mne je zle len tak zľahka,žiadne vracanie,tak dúfam,že to neznamená nič zlé...
denika vôbec to neznamená že je niečo zlé, každá tehuľka je iná 🙂 a všetko sa ešte môže zmeniť a keď nie, môžeš byť rada 🙂
http://www.bess.sk/detske-oblecenie/kategoria/t...
tu su tusim najlacnejsie.....
Deni, tie pasy su dobre, ked chces nosit svoje veci, nemusis si kupovat tehu tricka.......mne to pride zbytocne, ja som v pohode nosila svoje veci az do porodu, s vynimkou tehu nohavic samozrejme...a pas som nepotrebovala, ale zase je to modne a in 😉
a to, ze ti nie je zle, nic neznamena, niekomu je zle, niekomu nie, kazde tehotenstvo je ine.....
ja som si dala pohar tepleho kakaa a je mi lepsie 😉
Kocky ja sa teraz spytam taku otazku mimo tehu oblecenia...mate nejaky vytok? Lebo ja mam taky priestvitny stale a dost a dnes som spozorovala aj taky kremovy. Je to normalne?
bubli, aj ja mam vytok a je to normalne, nesmie byt zlty...
ahoj avanka preco nesmie byt zlty ☹ ?
ja mam zlty a husty ☹ uz druhy den
Bubli,avanka - aj ja mám---
bublio, aj ja mám výtok a niekedy mám pocit, ýe pričla mrcha, také vlhko, alebo že som sa pocikala 😀 a tiež je niečo medzi krémovým a priesvitným
ježi, prepáč bubli, to "o" za menom mi ušlo 🙂 a výtok je dobrý, lebo robí ochranu, aby sa nič nedostalo do maternice
Tak som rada kocky...tiez mam pocit, ze prisla MS alebo ze som dost vlhka, v noci chodim aj kvoli tomu casto na WC, ze to citim. A az dnes rano teda ten biely... 😨
A zase mi je smutno...dokedy toto bude trvat?????????
ahojte,
ja som tiež najprv nechápala, načo sú tie tehotenské pásy. dík za vysvetlenie. 🙂 je to veľmi pekné.
ja mám tehu tričká ešte z minula, na leto mám dvojo gatí, ale čo som mala nohavice, tie som nosila skoro stále a úplne som ich zodrala, tak musím kúpiť niečo. tiež sa mi páči tá značka maderna, ja pozriem niečo na mimibazáre, niečo lacnejšie. zväčša nakupujem tam...
boli sme s Olim vonku, stavili sme sa v škôlke, tak od od septembra je Oliverko malý škôlkar. už sa veľmi teší. my chodíme spolu na rôzne krúžky, tak je zvyknutý na detičky a páči sa mu to. dúfam, že sa rýchlo adaptuje.
bublinka, ani mne nebýva zle, dúfam, že ani nebude. nemám rada vracanie ... však kto má, však? 🙂
Danu, lebo to moze byt priznakom nejakeho zapalu....vtedy je lepsie ist k lekarovi
avanka, tak priesvitný a biely je dobrý a žltý je zlý?
Bal, tak by to malo byt......aspon sa to tak vsade pise....
a nesmie zapachat....
Kočky pozrite www.buduca mamicka.sk,aj tam su tehu vecičky.
Denika ani mne nebýva zle,iba níekedy mávam takú ako keby ťažobu na žaludku ale zatial som ešte ani nevracala, dufam že ani nebudem 🙂
Ahojte maminky, ja mam stale pocit napinania na vracanie, ale nevracala som, teda iba raz. Mna skor pobolieva to podbrusko ako na mrchu, vytok mam mokry, a sem tam citim napatie v prsiach. No vyhodil sda mi herpes na pere, alebo opar, neviem, co si mozem dat. lebo herpesin krem je iba po zvazeni s dr. No teraz som do 22.4 u sestry v UK, takze neviem ako si pomoct. A k dr idem, az koncom aprila.
Tiez si potrebujem kupit nejake nohavice tehu, len ja som nizka postava, tak mavam problem aj s obycajnymi, no hadam nieco zozeniem.
No asi je este skoro na tehu nohavice, len ja zachvilu nic nezapnem a to na vahe som schudla kilo... 😀 akosi som nafucana...este chvilu pockam, mozno to pominie...skusim si zohnat mozno len nohavice na gumu, nie este tehu...
jedna moja znama, co je tehula uz dlhsiu dobu....si nevie tie tehu-gate vynachvalit...ze ona ich bude nosit urcite aj potom 😀 su velmi pohodlne, netlacia....a nie je vidiet, ze su tehu.... 😅
utekam do lekarne po cosi, co mi zlepsi ranne vstavanie..... 😅
Sasett mne bolo vcera zle...aj v sobotu vecer, ale nevracala som, ale mala som na male... 😒 Dnes je uplne O.K. a taaaaaaak som sa napraskala na obed! Je to akoby striedavo oblacno...
No zeby som si tie gate isla uz pozriet?
No ja zatial len cakam na nevolnosti, v prvom teho mi bolo odzaciatku strasne zle, ale teraz si davam velky pozor na to co jem, vobec nejem nic tazke, takze dufam, ze mi ani zle nebude.
Jedine sa citim strasne unavena, okrem ineho, ani neviem, ze som teho...
ja budem mat asi tiez len rannu nevolnost, na obed som sa najedla a je mi fajn, tak som rada.....
ja kludne budem vracat aj celych 9 mesiacov, len nech to dobre dopadne 😉 a v novembri sme 4
ja som mala tehu gate tie s tym pasom vyvysenym az pod prsia
http://www.4mama.sk/?page=shop&cat_id=13&id=169...
taketo jedny na leto a 1 rifle a fakt je to pohodlne, nikde to netlaci.....este som si kupila 1 v C&A biele menšestrove......
pri Lukaskovi som ich zacala nosit az v 6 mesiaci, lebo dovtedy som nemala brusko, tak som zvedava, kedy vykukne teraz 😀
ahojte.pišete tu ze o dva tyzdne idete zas no kontrolu ku gynekologovi?Mne urobil sono ,povedal ze som v piatom tyzdni a povedal ,ze az v 12.tyzdni mam prist na ultrazvuk.Tak teraz neviem 😒

ahojte, pred chvilkou som prisla od dr., ten akciu srdiecka nevidel, ale vraj je zatial vsetko v pohode a uvidi sa o 2 tyzdne na kontrole......to by som mala byt uz 8+6...
dostala som Duphaston 2xdenne po 1 tbl, Ascorutin a vypytala som si Torecanove cipky, lebo mi zacalo byt vcera riadne zle, aj som vracala a dnes mi tiez nie je najlepsie 😒
na to vsak povedal, ze oni sa tomu len tesia, ze ked je vraj nevolnost, je to len dobre, ze vsetko prebieha tak ako ma.......
tak lezim a oddychujem