icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

vera1132
17. máj 2011

@slniecko_z no to je krasne, aj moj sa sada ked sedi namne, alebo je troch podložený, tak sa snaží, tak dúfam že aj on urobí niekedy taketo prekvapenie a poteší nas 🙂

bebaa
17. máj 2011

@vera1132 a ked sme na UM aj na MM???
ja som vingantol davala uz iba raz za tyzden...neviem preco, asi som zle pochopila doktorku.

vera1132
17. máj 2011

aj ja som davala UM a MM a doktorka mi povedala že ked už davam UM tak nemusim davať kanavil, lebo v nutrilone je . tak potom ten kanavil sme uživali asi 2týždne .
a vigantol sa užíva to jedného roka dieťata.. každý den po dve kvapky. tak to užívame my. 🙂

vera1132
17. máj 2011

@bebaa aj ja som davala UM a MM a doktorka mi povedala že ked už davam UM tak nemusim davať kanavil, lebo v nutrilone je . tak potom ten kanavil sme uživali asi 2týždne .
a vigantol sa užíva to jedného roka dieťata.. každý den po dve kvapky. tak to užívame my.

bebaa
17. máj 2011

@vera1132 no do prdy, tak ja budem musiet tak davat!!!!

vera1132
17. máj 2011

@bebaa mam jednu známu a tej doktorka niak divne vysvetlila a kanavit davala malému každý den, a nevedeli čo mu je, a nakoniec chudak malý išiel do nemocky, a davali mu protilatky. predavkovali ho. chudak..
a potom zmenili detskú pediatričku, lebo im predpisovala hovadiny.... aj také sa stava

bebaa
17. máj 2011

@vera1132 fuuuu, tak to je neprijemne.

mata_murkova
17. máj 2011

@bebaa vigantol kazdy den 3 kvapky a kanavit v nedelu 2 kvapky aj my sa stale kojime

@vera1132 to ano to pocasie je teraz hrozne chvilu tak chvilu tak ..no nech ste skoro zdravi🙂
@slniecko_z no krasa sikovnica velika teda no nam sa na brusko neprevali len na bok alebo ked jej pomozem trosku tak to ide asi ma velky bruch a nejde jej to preto :D ale z bruska na chrbatik sa sem tam zadari ale pred tatom nie ako napotvoru a potom nam nechce verit ze to vie..teraz som s nou vybabrala a hracku jej ukazujem nad hlavickou a ona ju tak zakloni ze sa az prekoprcne :D tak uz sa aj tato mohol pozriet 🙂

vera1132
17. máj 2011

@mata_murkova dakujeme, 🙂

kvojtanikova
17. máj 2011

@mata_murkova ahoj, vitaj, som rada ze tu je aj dakto novy. Baby my davame vigantol denne 2 kv a kanavit VOBEC, mame dat v den ked dovrsi 6 mesiacov 2kv a to je vsetko!!! tak ja uz ozaj neviem ako to ma byt. Boruska este vobec nesedi ani sa nesnazi, no co uz. ale sme dnes boli na ockovani a aj vazila a merala, tak ma 64cm a 7300g. Za mesiac pribrala cele kilo🙂

aleola
17. máj 2011

kanavit je naco dobry? to vam predpisali? my take nic nedavame..a vigantol kazdy den jednu kvapku nam bolo povedane a citala som niekde, ze dve sa davaju detom,kt. sa predcasne narodili..

shira_
17. máj 2011

@aleola kanavit sa dáva myslím že iba u plne dojčených detí, to je vit. k, my dávame raz za mesiac 1 kvapku. a vigantol nám kázali 2 kvapky aj ked tomáško je skoro 4-kilový a týždeň po termíne. tak neviem..ale j tak na to zabúdam sem-tam, tak aspoň tie 2 kvapky pokryjú moju zábudlivosť. v lete sa nedáva a mne hovorola dr. že po novom už do 2 rokov.
my už máme aj druhý zub 😕

shira_
17. máj 2011

@kvojtanikova fíha ako si dobre navarila na oslavu..ja čím dalej tým menej.. už chodím do roboty, ale v pohode. výhoda je, že tam máme obedy, aj muž ked príde tak si dá. chvalabohu.. inak boruška ti riadne pribrala, už sa to vyrovnáva, tomáš vobec už skoro nepriberá, skoro 2 mes. len vyše pol kila, som zvedavá čo povie dr. ale papá dobre, aj spí aj je spokojný len on sa moc hýbe, možno preto nepriberá. na dĺžku ho vytiahlo už má 70cm.

aleola
17. máj 2011

@shira_ no my sme plne dojceni a ziadny kanavit nam nebol predpisany.. ejha.. musim sa spytat lekarky..

kvojtanikova
17. máj 2011

@shira_ no vidis, Tomasko je aspon dlhy, aspon mozes zase kupovat nove veci. My sme stale na velkosti 68, obcas 74. Dnes som zase robila najazd na sekac - fascinuje ma ze za minimum penazi nakupim pekne vecicky a zabijem tam aj polhodinu cas. Dnes som napriklad minula 0,70E a kupila som malej dve bodycka - jedno s kratkym s napisom Daddy's princess (teda niezeby tomu moj stary rozumel, ale aspon ja viem o co ide🙂 a druhe dlhe bodkovane, a jeden overalik na spanie taky akoby dierkovany, ked bude teplucko. No a oslava - veru posmakli sme si. Mna bavi piect aj varit, akurat s upratovanim je to horsie, a co neznasam je utieranie prachu (co je dost blbe kedze sme alergici 😠 Ale milujem zehlenie, tak hadam som aspon na nieco suca🙂

ivona2010
17. máj 2011

kanavit nám kvapli raz v poradni a vigantol denne 2kv. ale sem tam pozabudnem 🙂
malý má 68cm a 7700g
kardio v poriadku a kožná napísala nejaké robené mastičky na premasťovanie a do kúpela Balnea hermal plus
zajtra idem na alergologiu, dúfam, že už končíme s doktormi 🙂 konečne ide jar a leto!!!

chrumen
17. máj 2011

@slniecko_z podarena je na tom videu 😉 nasa je na pretacanie trochu leniva, da sa akurat tak iba na bok a kuka ze co sa to stalo 😀

zahrika
17. máj 2011

ahojte.. ja vas obdivujem babule ako sem stihate chodit, ja vacsinou len nakuknem, precitam rychlo a utekam zas... a to este nie som ani v praci, co ma uz za chvilku caka ☹
@shira_ ja som fakt zvedava kolko bude vazit moj valibuk.. akoze dnes som bola v meste a zas mi kazdy druhy clovek ze jeeej aky valibuk,alebo jeej aky je uz veliky..chapes uz to ide inac aj na nervy. Ale co uz, ano je velky a co teraz.. chapes isla som mu kupit polodupky, akoze pohodlie musi byt a predavacka nanho ze a na co su mu uz take..kukam na nu, chcela som jej odpovedat na ho... sak co to riesi, ja kupujem a ona ma vykladat tovar..aaaach jaj, to bol dnes krasny den 😀 Alebo - Chcem mu kupit ciapocku bavlnenu a ponukaju mi klobuky a silty..paneboze, sak on este ani nesedi..to ze je velky neznamena ze ho od 2 mesiacov budem mat len v rifloch a botaskach. Hruuuza 😠

zahrika
17. máj 2011

@aleola Simonko je 2 tyzdne po termine, davame 2 kvapky vigantolu a K je obsiahnute v kazdom UM, cize davas ak kojis.. juuj ale tto tu uz asi odznelo 😝

zmajerikova
17. máj 2011

@aleola jeeeej bambulky male...a ake ste uz velke?

zmajerikova
17. máj 2011

@shira_ fiiiha druhy zub? a kedy ste sa narodili...my o zube este ani chyru ani slichu

zahrika
18. máj 2011

@zmajerikova my mame 2 zuby od 3.mesiaca 😀

aleola
18. máj 2011

chcem sa spytat ci ste dostali na babo scitaci formular? my sme na malu nedostali zvlast tlacivo..

aleola
18. máj 2011

@zmajerikova no celkom dost 🙂 posledne mala 6,7kg.. a zuba ziadneho..ale ja som len rada.. maju cas..

chrumen
18. máj 2011

dnešná poradňa - 6630gramov, 60 cm a konečne nás zaočkovali 🙂 malá ani neplakala - moja bojovníčka, som to ja viac prežívala ako ona hehe nuž najbližšia poradňa až v júli

mata_murkova
18. máj 2011

@aleola ahoj my sme tiez nedostali ale skor si myslim ze preto ze nevedli kde ho maju odovzdat lebo mala ma trvaly pobyt u mojich rodicov a vola sa po polovicke a na schranke meno nema:D ale nech si ho len pekne nechaju

@chrumen no pekne my tiez este nie sme ockovani..mala je statocna ked ani nezaplakala

citam ze tu mate niektori uz zubky, ja myslim ze tiez sa nam zacinaju tlacit lebo mala je casto nepokojna. doteraz sme poriadne ani nevedeli ze ju mame

slniecko_z
18. máj 2011

@mata_murkova aj my uz mame dva zubky 😀 od stvrteho mesiaca

slniecko_z
18. máj 2011

@chrumen ved ma este cas takze len ju nechaj nasa je az moc aktivna neviem pookom to ma ona sa pretocila v tretom mesiaci a na to ze je nedonosena tak akoze sa az sama cudujem aka je sikovna

mata_murkova
18. máj 2011

@slniecko_z jej no to ste sa pekne poponahlali🙂 aj to bolo nejak velmi bolestive?

slniecko_z
18. máj 2011

@mata_murkova ani nie len zle spavala a grckala hrozne aj pri prvom zube aj pri druhom teraz jej idu horne jednotky a spodne dvojky a zas grciava spi mi tak po 20 min 2 krat za den dufam, ze sa coskoro prerezu lebo takto nic neurobim 😒