icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

bublinka11
12. apr 2010

Kuriatko ja idem ale prvy krat na sono...ja som este nebola. Mozno aj mne povie, ze staci, pridite az v 12...

kuriatko27
12. apr 2010

Aha,tak som sa trochu ukludnila bublinka.uz som sa bala ze moj gynekolog je nejaky cudak 😀 .Daj potom vediet ako si dopadla.

bublinka11
12. apr 2010

Jasne, ze to sem hned napisem. Strasne si zelam, aby to bolo len a len dobre... 🙂 Ale to si zelami vsetky...

biela
12. apr 2010

avanka, tie rifle sú super. ty ich máš? sú také tenšie, alebo je to hrubá riflovina?

fatmira
12. apr 2010

ahojte cerstve tehulky 🙂
rada by som sa pridala k vam...teda ak mozem 😉
vcera, (11.4) som si nasla kolajnicky, krasne syto ruzove na tehu teste 🙂 dnesnym dnom som 43 DC, a kedze som v zahranici, tak zajtra smer slovensko a v piatok navsteva u lekara...dufam, ze len potvrdi a budeme mat aj my najkrajsi vianocny darcek 🙂

biela
12. apr 2010

ahoj Fatmira, blahoželám ti a prajem príjemné tehulkovanie 😉

balambi
12. apr 2010

ahoj fatmira, kľudne sa pridaj a blahoželám a želám bezproblémové tehuľkovanie 😉

ja som práve po obede a taký strašný útlm na mňa padol, že si asi spravim uplne slabulinkú kávu, takú s mliečkom. myslíte, že môžem?

fatmira
12. apr 2010

dakujem za privitanie 🙂
inak uprimne zavidim tym, co sa mozu s chutou napapat.... mne je poriadne zle uz cely tyzden a to den aj noc :(
a co sa tyka dalsich priznakov, tak mam naliate a velmi velmi bolave prsia..... a pichnutie v podbrusku, ked zakaslem....co sa vzdy zlaknem ☹

iljanka
12. apr 2010

ahoj fatmira 🙂 no tie priznaky su fakt hrozne... mne zase zacina byt divno. Na obed sme mali ako na potvoru polievku s udenym masom a z toho pachu sa mi dviha zaludok. Zjedla som tri buchty, ale zase zacinam citit nevolnost, dojem este aj poslednu a dnes idem autobusom z prace, tak hadam to prezijem 😝

aspinka
12. apr 2010

Ahojte.
Aj mne dnes bolo vselijako a tie smrady okolo mna bleeee. Ja pijem kavicku slabu s mliekom ale teraz nemam na nu ani chut tak je to zajedno 😠

fatmira
12. apr 2010

no a to som zabudla napisat, ze aj mne vsetko smrdi...vypary pri vareni, ked otvorim chladnicku, tak len rychlo utekam.... no nic moc pocit jest na silu :(

matilde
12. apr 2010

vitajte nove tehulienky 🙂

chudatka, take strasne nevolnosti vas uz trapia, drzim palce, nech trvaju co najkratsie,
ja mam este v zivej pamati 3 mesiace strasnych stavov, tak cakam, ci budu aj pri druhom babatenku

bocjanka
12. apr 2010

Tak u mňa sa vyskytli problémy, začala som špiniť a bolí ma podbruško. V piatok na sone to vyzeralo vraj dobre 😒 . Tie bolesti sú presne také isté ako pri minulom potrate. V stredu nabehnem do nemocnice, nech vyrieknu ortieľ. Mám pocit, že to skončí zase missed ab. 😢

zahrika
12. apr 2010

bocjanka preco v stredu? but tebou, bezim teraz hned.. 😒
nic nie je stratene, musis verit, ale aj riesit..

aspinka
12. apr 2010

bocjanka radsej zbehni k Dr zajtra hned ta pozrie ci su nejake zmeny a nasadi lieky. Ja som spinila jeden den ale to presne som mala pri malej aj pri druhom tehotenstve brala som to ako tvorba hlienovej zatky ked spinis vela a dlho chce to vysetrenie. Popripade niektore zeny vraj spinia vzdy v case kedy mali mat mrchu.
Baby ja lezim boli ma zaludok mam ho ako kamen to je pre mna typicke ja ani nemam nevolnosti len ten moj zaludok a nechutenstvo 😒

zahrika
12. apr 2010

baby mne je hrozne zle.. horsie ako rano 😒
nieco zjest musim, ale co? grc na cokolvek pozret a ten smrad... boze 🙄
musim si ist lahnut ☹

fatmira
12. apr 2010

bocjanka, utekaj co najskor k doktorovi...necakaj do stredy...

zahirka mna presne trapi to, co aj teba ☹

bocjanka
12. apr 2010

Dík za útechu, duphaston beriem od začiatku tehotenstva. Polehávám a čakám čo bude. Všetko záleží na tele a na Bohu, ako rozhodne. Zostáva len dúfať. Minule som tiež ležala v nemocnici, robili mi sona asi 3 za týždeň. Brala som duphaston a ascorutin. Kedže embryo nebolo vidieť, iba váčok, tak potom rozhodli a šla som na kyret. A v nemocnici sa človek ešte viac vystraší, je tam veľa žien a osudov. Jedna pani už bola asi 7x tehotná, vždy to skončilo potratom a raz porodila mŕtve dieťa, udusilo sa pupočnou šnúrou. Pri porode jej sestrička zlomila rebro, ked jej pomáhala pri tlačení. Takže preto ja moc nemocničné prostredie nemusím, každý tam rozpráva svoje trápenia ☹ . Preto ak bude všetko ok pojdem domov, ak nie, tak nech to je rýchlo za mnou. Takéto nepodarené tehotenstvo sa musí ukončiť, aby nenastali komplikácie pri ďalšom. Tak asi takto. Vy všetky sa držkajte, prajem pohodové bezproblémové tehotenstvá a šťastné porody. Potom sa ozvem, ako som dopadla.

sasettka
12. apr 2010

bocjanka, velmi ti drzim palce 😔 nech fazulka vydrzi

biela
12. apr 2010

bocjanka, moc ti držím palce. držkaj sa...

avanka
12. apr 2010

Bocjanka, drzim palceky, aby to dobre dopadlo......ale kazdopadne by som isla k lekarovi uz zajtra....ja mam za sebou tiez 2 potraty, takze ta chapem a viem, co prezivas 😒
treba dufat, ze to nebude nic vazne

Biela, ja mam take rifle, ale niez tejto stranky, normalne z obchodu a je to normalna riflovina, ani hruba ani tenka.....

Kuriatko, ja som bola na sone uz 3 krat, ale to preto, lebo som 2 krat bola na pohotovosti, tam mi ho urobit museli.dnes som bola na poradni, tiez mi ho robili a o 2 tyzdne znova.....ale ja som rizikovka, aj kvoli predchadzajucim potratom aj kvoli tomu, ze som 21 mesiacov po cisarskom reze....takze mne budu UTZ robit castejsie ako len 3 krat za cele tehotenstvo.

mne je uz relativne dobre, prave som ulozila maleho, manzel je v praci, tak si idem sadnut k Panelaku s dobrou knihou a cokoladou 😀

matilde
12. apr 2010

bocjanka aj ja drzim velmi palceky, aby sa ta babatenko poriadne chnaplo a vydrzalo!!!!

andelik
12. apr 2010

Bocjanka...az mi beha mraz po chrbte z toho co asi prezivas...drzim palce, aby to dobre dopadlo 😀 😀 😀

Ja sa dnes mam lepsie ako vcera...dnes ma az tak nenapinalo ako vcera, tak dufam, ze to neznamena nic zle...uz sa neviem dockat tej stredy, aby som videla ako sa drobcekovi dari a ci uz mame srdiecko...snad to bude v poriadku...ta nevedomost co sa tam deje je strasna, nikdy som si nemyslela, ze budem takto stresovat... 😀 😀 😀

Drzim vsetkym babam palce, aby to bolo podla nasich predstav a aby sme sa dockali stastneho konca 😀 😀 😀

bublinka11
12. apr 2010

Ahojte kocky...tak ja som dnes definitivne skoncila s takymi vypasovanejsimi riflami. Dost som trpela a ked som prisla domov...az vecer, tak mam total krce. Nastastie nie v podbrusku, ale su to opat creva...mam ich asi nejake pomotane z toho, aka som bola stiahnuta...
Bocianka drz sa silno...
A sem tam ma pichne vo vajecniku, vcera som sa prevalila tak nabok razne a som myslela, ze mi tam cosi prasklo, co to tak bolelo...

biela
12. apr 2010

avanka,
ja zajtra nabehnem do obchodov pozrieť či ich majú. v jednom som bola minulý týždeň a také škaredé neforemné rifle stáli okolo 60 eur, čo je dooosť veľa.
mňa tiež všetky gate tlačia, nepribrala som, no som taká nafučaná akási... 😒

bublinka11
12. apr 2010

Biela ja som prave schudla, sice len kilo alebo dve, ale teda nafucana som riadne. A potom trpim bolestami, ked konecne po celom dni pridem domov ☹
Na nete som nasla stranku, kde tie rifle stoja cca 20 Eur, ale ja neviem, ci by som si odhadla velkost.

lauri
12. apr 2010

dobry vecer tehulky 🙂
bocjanka, drzim palce... spinenie niektore tehulky mavaju, ale silne bolesti urcite nemaju byt ☹ snad to bude ok...

bublinka, biela, mna dnes tiez cely den tlacil gombik na nohaviciach ☹ aj ked si vazne nemyslim, ze by som pribrala... hm 😅

dnes mi bolo po prvy krat divne od zaludku, ale neviem, ci z tehu alebo z prace.. 😝

biela
12. apr 2010

bublinka, šup sem s tou stránkou 🙂

ja sa v rifľoch nemôžem ani posadiť k malému na pieskovisko, lebo ma to strašne tlačí, neviem si predstaviť byť teraz v práci a sedieť v tesných rifľoch...

matilde
12. apr 2010

aj tento vynalez je celkom fajn : http://vip-pregnancy.com/images/products/full/b... 😀

lucylulu
13. apr 2010

ahojte bocjanka drzim palce nemysli na to najhorsie . Ja som prelezala cely vikend a naordinovala som si magnezium na tie bolesti v podbrusku silna bolest ustupila ale stale pretrvavva ale uz len jemna bolest 😒 tak uvidime k dr pojdem na tyzden aby ma neposlal prec 😠 Mavate aj vy este bolesti v podbrusku alebo to ustupilo vraj to moze trvat az do 12 -13 tyzdna .Ale ak sa drobec urdzi tak ta bolest stoji za 🙂 .....