icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

zahrika
13. apr 2010

bre ranko kocky..
Bocjanka, myslim na teba, drz sa 🙂
Baby, tak vcera som musela lahnut o 18tej a vstavala som dnes 6.30.. total zle, malatnost, na odpadnutie.. mate to aj vy??? nebola som chopna riady doumyvat, uplna ciernota pred ocami ☹
dnes sa len modlim nech je to lepsie, lebo to v praci nezvladnem 😝

bublinka11
13. apr 2010

Ahoj Lucylulu...tak ja mam po krutej noci...vecer ma zacalo boliet strasne silno podbrusko, uz som nevedela, ci su to vajecniky, ci co...predpokladam, ze to boli plyny...lebo citila som to ako nadmernu plynatost, ale teda bolestivu. Teraz rano je trosku lepsie, ale este stale je to take ubolene...rano som sla hned na WC, cize asi fakt sa to tam nejako hybalo. Ale bol to des. Myslite, ze si na to nieco mozem dat? Skusala som medovkovy caj, ale teda viditelne nezabral 😕
Biela idem pozriet stranku a dam ju sem.

bublinka11
13. apr 2010

www.mojamoda.sk tak tu su celkom pekne ceny za tehu oblecenie

zahrika
13. apr 2010

mna teda podbrusko neboli vobec..iba ak by som sa chcela stiahnut, napnem svaly, tak pichne.. ale ten zaluuudok, ako kamen 🙄 😝

iljanka
13. apr 2010

dobre ranko 🙂 bublinka mna tiez dost naduva... a k tomu este aj grgam 😝 normalne nahlas, mi to je niekedy smiesne, lebo predtym som to nikdy nerobila. Dnesna noc bola ovela lepsia ako vcera, mala som uz len take mensie bolesti. Vecer som si dala tu zazvorovu tabletku, ale ked som zacitila ten zazvorovy smrad, tak mi nebolo vsetko jedno... Baby aj vy ste si to tak predstavovali, ze vam len brusko narastie a budete behat s usmevom na tvari a tesit sa na babatko ? Ja som taketo stavy teda vobec necakala a nechapala som ako moze byt niekomu zle, ked otvori chladnicku. Ale uz chapem 🙂

bublinka11
13. apr 2010

No ja som si sice predstavovala, ze mi moze byt zle, ale netusila som, ze to bude sprevadzane vselicim inym.
Uz ma stihlo 2x prehnat...len ja sa vzdy zlaknem, bojim, ci je vsetko O.K. Mozno je to proste u mna len tak, ze miesto vracania ma prehana a mam tu plynatost, neviem. Strasne si prajem, nech mi je lepsie

denika
13. apr 2010

Dobré ránko babulky 🙂 Mňa tiež bolelo dnes ráno bruško,takže tie bolesti ešte asi budú chvílu trvať. A na tú plynatosť reklamujú Espumisan a je vhodný aj pre tehotné.Tak skúste...

bublinka11
13. apr 2010

Deni pojdem do lekarne, nech mi nieco daju, podbrusko mam strasne ubolene teraz...

fatmira
13. apr 2010

dobre ranko prajem 🙂)

iljanka, pekne som sa zasmiala ako si pisala o tom grgani... u mna to je tiez, hned rano, ako sa postavim z postele a len pozeram, ze to co je 😕

a inak....dneska bolo prve tehu vracanie..... 😢 vazne som necakala, ze to bude moje telo tak zle prijimat..tu malu fazulku...
a k tomu ma dnes este caka cesta dlha 1400 km...... pomooooooooooooooc 😨

bocjanka
13. apr 2010

Ahojte dievčatá, tak som sa rozhodla, že idem do nemocnice rovno. Môj doktor dnes nerobí. Inak bolí ma všetko snáď všetko podbruško, kríže, žalúdok ako skala. Som zvedavá, či tam vôbec to embryo bude. Dnes som 6+3 tak by mala byť už aj akcia. Ďakujem všetkým za podporu.

iljanka
13. apr 2010

neboj fatmira, nejako to zvladnes 🙂 my ideme o mesiac na dovolenku autom 2000 km, takze to bude tiez parada 😒 (akoze svadobna cesta) 🙂
Ja som zatial nevracala, aj by som sa cudovala, lebo ani velmi nemam z coho. Ale tazko mi je ako keby som zjedla kilo mastnej slaniny a pol kila surovej papriky za tym... 😝

iljanka
13. apr 2010

bocjanka drzim ti velmi prsty, aby bolo vsetko v poriadku 😉

fatmira
13. apr 2010

bocjanka aj ja drzim prsty, aby si tam uz mala fazulku a to spinenie aby bolo len spinenim.... 🙂

fatmira
13. apr 2010

iljanka...ja tiez neviem z coho to bolo, ked nic nemozem do seba dostat..teraz doslova na silu do seba tlacim pecivo s maslom a teplym cajom...to nie je mozne, ze sa ani najest nemozem..ved tehotne mavaju take tie vselijake chutky, nie? a ja toto 🤐

avanka
13. apr 2010

Bocjanka, aj ja na teba myslim 😉 potom sa cim skor ozvi....

ja teda bolesti brucha nemam, bolia ma iba krize, ale s tymi mam problemy, takze to je normalne....

mne dnes zase o 5 rano, ked som isla malemu urobit mlieko, bolo zle, ale nakoniec sme spali do 8, tak ma to preslo....ale v podstate po kazdom jedle mi je tak akosi divne.....

bublinka11
13. apr 2010

Ja som dnes tiez len na bananoch, ale to z tej plynatosti...pise sa to ako priznak tehu, ale nepise sa, co s tym treba robit 🙄

avanka
13. apr 2010

Bubli, Espumizan ozaj zabera 😉

Fatmira, neboj, po 1 trimestri vraj zacinaju aj chute

bublinka11
13. apr 2010

Avanka no idem ho vyskusat, uz som si ho kupila. Len ja som taka ubolena strasne, ze ja by som skor potrebovala cosi na upokojenie a proti bolesti...

sasettka
13. apr 2010

zahri, tusim mas nizky krvny tlak, pozor na to, aby si sa dakde na ulici nerozprestrela 😀 kavicku nepijes vobec? mozno by ti taka slabulilinka rano spravila dobre....
ja som dnes skoro ani nevstala....take uprsane pocasie, tiez mam nizky tlak, mm mi spravil chlebicok rovno do postielky, spapala som a hned sa mi lepsie vstavalo 🙂

avanka
13. apr 2010

aj ja mam nizky tlak a sem tam sa mi zatmieva pred ocami, ale to je u mna normalne.....uz som zvyknuta

a musim povedat, ze hned ako som otehotnela, pijem namiesto kavy Caro a nechuti mi 😝 od vcera sa akosi nemozem donutit ho pit.....no nic, asi si ho prestanem varit na cas, vymenim za caj

bubli, tak aby pomohol....

bublinka11
13. apr 2010

Niekto tu spominal ake bylinky mozeme, ze? Resp. ake caje...ja sa snazim ovocne, tie viem, ze mozem...a teraz medovkovy na upokojenie toho bruska mojho.

fatmira
13. apr 2010

baby, kazda tu pisete, ze vas boli brusko.....mna uz take to bolenie ako pri mrche preslo.uz ma neboli, len ta nevolnost ma trapi... som v poriadku??? 😲

avanka
13. apr 2010

Fat, ani mna neboli 😉 neboj, urcite je to v poriadku 🙂

bublinka11
13. apr 2010

Fatmira si v poriadku, mna prave uz vobec nebolievalo, ani neboli ako na zaciatku, toto mam nejaku crevnu koliku alebo neviem, co sa deje s mojimi crevami...

balambi
13. apr 2010

ahojte babulky 🙂

bocjanka, moc držím palčeky nech je všetko v poriadku a fazuľka sa len silno zakusla 😉

bubli, tie silné bolesti Ti mohla spôsobiť plynatosť, ked sú zastavené vetry, tak to strašne bolí, celé brucho od spodu až po lopatky, tak snáď sa to ukľudní

ja zatiaľ nemám žiadne nové príznaky, tak to dúfam aj vydrží, len dnes sa mi zdalo, že viac vnímam pachy, ale nenapína ma z nich...tak som si spravila ešte jeden test, čo som mala doma a koľajničky krásne hrubé 😀

balambi
13. apr 2010

ozaj, teda len včera ma prehnalo 😝 z ničoho nič a otom bolo zase dobre 😅

bublinka11
13. apr 2010

Balambi verim, ze to bola plynatosť a ze som teraz proste iba ubolena, lebo som mala krce celu noc. Espumisan som si dala, tak snad to bude lepsie...uvidime.
Moje priznaky su zatial: prsia (bolia a su trochu zvacsene), naladovost, placlivost a teda teraz ta plynatost. Inak ma bolievaju krize, ale dnes mam pokoj.

balambi
13. apr 2010

bubli, tak tá náladovosť, tú by som zabudla... 🙂 😠 ja idem niekedy z ničoho nič do nepríčenosti...ufff, aj ma to hnevá, ale dúfam to rýchlo prejde a bude kľud.v sobotu som tak vyletela na mm, chúďa moje, ale on sa len usmieval a potom mi vraví, že som jasná tehula 😀

avanka
13. apr 2010

Balambi, aj ja som si opakovala test v piatok a tehu ciarka vyskocila este prv ako testovacia, aj bola o hodne hrubsia 😀

bublinka11
13. apr 2010

Ja radsej netestujem, uz sa aj tak stresujem dost... 😒
Ale nervicky mavam tiez riadne a placky...ajajaj 🙂