V decembri 2010 budem maminou
Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉
@zuzkaznr šikovný-besný, od neho ani na krok... my sme z flašky nepili takže to nedávam, nevie to, mám náustok avent 6+ ale to je len ako hryzátko, ten nám nevyhovuje. ale čo vie celkom, tak z pohára nuk, ten má taký dobrý mäkký náustok s väčšou dierkou (v tescu ho mali, v ružovom aj modrom vydaní) tak z toho vie trošku piť. ale moj okrem mm piť nechce/nepotrebuje, ked je moc teplo dávam častejšie cicať. pohárik len tak skúšame, aby sa naučil a celkom dobre.
@vera1132 ze ktora to je ta z tej farmy lebo ja len postrehnem sem tam v uputavku zatial len daku blondinu som videla a este jednu hnedovlasku ta mala dako vela deti ale mena si nevsimnem 😅
@slniecko_z
@shira_ jaj 🙂 ano segra Len ka C abanová. ona ma dve deti, a žije v Londýne.
@vera1132 jaj tu som este nepostrehla
tiez by som sa s tym jogurtom moc neponahlala. s pribinakom duplom ten az od roka lebo je tam tvaroh a ten zatazuje brusko
@mata_murkova nasa papa pribinaka a nic jej nie je ani brusko neboli ani sa nevyhadzala nic aj puding mala ona spapa vsetko aj cibiky mi pocuca na zubky jej to velmi dobre robi
@chrumen tak super ze jej chutila nasa tiez lubi mliecne vyrobky
@slniecko_z lenze tie alergie sa mozu prejavit neskor. hlavne na laktozu. uz som tu pisala mojej sestre sa alergia prejavila jednej v 20 a druhej 25 rokov.. nikdy tolko alergikov nebyvalo a teraz je ich zrazu kopu a to len tym ze v detstve sa jedia kadejake voloviny lebo mamicky su nedockave. co je skoda
@slniecko_z jáááááááj to bude šibal - tie iskričky v očiach sa neschovajú 😀 mama teš sa
@mata_murkova no to je tvoj nazor ako som uz napisala pri Miskovi som bola aj ja takata posrata a vsetko som davala podla dr a hovadskych kniziek a mliecne vyrobky mal az po roku a alergiu na mlieko dostal tak ci tak az to ma mat tak to mat bude viem ze niektore by ste tu najradsej kojili do 18.tich ale pojde do skolky a tam urcite nedavaju az taky pozor co tie deti jedia. a moja mala je prikrmovana od 3,5 mes takze to nemozes porovnat ked ty si zacala asi len nedavno
@chrumen ano ano uz teraz je 😀 a ked zacne chodit uz len potom co to bude 😀
@slniecko_z posrata nie som ale na nieco to asi je ked vsetky knizky a lekari tvrdia to iste. potom si neskor budete len hlavu trieskat..to ze robite na svojich detoch pokusy je smutne..viac uz nebudem na tuto temu reagovat nema to vyznam
@mata_murkova ked budes mat viac deti pochopis neskor.
@slniecko_z mojko o com hovoris? ze pochopim? akoze co teraz lebo mam jedno dieta som naivna bloncka ktora nevie co ma dat svojmu dietatu jest? to ci budem mat jedno dieta alebo 10 neovplyvni moj rozum natolko aby som mu dala jedlo ked ma 3,5 mesiaca alebo sosovicovu polievku s klobasou. na to mam este dost rozumu. moje deti budu jest zdravo a nebudem s nimi experimentovat. jedine co sa moze zmenit poctom deti je sposob vychovy a podobne a urcite nie stravovacie navyky. lebo pri prvom by to asi vyzeralo takto, pri druhom dam tu sosovicu, pri tretom hranolky a neviem co by som vymyslela dalsim asi pizzu alebo nejaku dobru udeninku
@mata_murkova a pousy na svojom decku nerobim akurat ze uz jedno som vychovala a teraz som mudrejsia a viem co je dobre a co nie
@mata_murkova kasli na to prosim ta
@slniecko_z
@mata_murkova ako sa vraví - ľahšie sa vychovajú 4 deti ako jedno 😉

@slniecko_z sorry, čo mysliš ktorá?? 🙂