V decembri 2010 budem maminou
Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉
ilaria mna zase napadlo ze ci ti dr neodmeral celu bublinku nie len mimi niktory to tak robia kym je este fazulka mala v 10tt uz meraju od hlavicky po kostrc
Ahojte kocky, aj ja idem zajtra k Dr., tak prosim myslite aj na mna, nech pridem s takymt dobrymi spravami, ako prisli kocky dnes 🙂
ja až 28.4 😒
iiiiha, vidim, ze zajtra je den u dr. 🙂 drzim palce vsetkym zucastnenym 😉
ja by som sa ku gyn. rada dostala nabud. tyzden 🙂)) ja papam cim dalej tym viac, o chvilku sa asi budem guuulat 😀
Sasett mne tiez zacalo chutit, ale je to ako kedy...dnes mi chuti, vcera nic moc...akurat vecer ten vlci hlad 🙂
Bublinka jasné aj na Teba moja, držkaj sa
nooo, aj mne sa strieda nechutenstvo s "chutenstvom" 😀 ale cim dalej, tym viac ta druha moznost 😅
juuuu tehulky, také dobré správy 😀 moc sa teším s vami 😀 a zajtra držím moc palčeky a netrpezlivo budem čakať na dobré správy 😉
aj ja beriam acidofolan a zatiaľ premýšľam, či ešte niečo pridať, alebo sa stačí len zdravo stravovať.... 😨 a dnes som si kúpila čajíky, tak sa vytešujem 🙂
Baby a načo omáha magnezium B6 na začiatku tehu? Pomôže to aj na mierne pobolievanie podbruška?
Ahojte , balambi aké čajíky si si kúpila?, ja pôjdem zajtra po nákupoch , na víkend pôjdem zásobiť zatiaľ 2 člennú domácnosť 😉 , tak by som si nejaký kúpila , dneska ma napadlo či je čaj Roibos škodliný ? lebo ja ho pijem dosť často 🙂
aspinka budem si musieť ešte počkať na úplné vysvetlenie , lebo ešte jeden týžden musím počakť, ale ja som to pochopila tak že citujem doktora, Táááák a teraz si toho červíka zmeriame 1,5 cm ...boli v rodine nejaké dvojičky? a ja že boli môžem mať aj ja ,...a on že je to v poriadku všetku o 2 týždne prídete znovu a porozprávame sa . Tak som z toho jeleň.
Ten spodok brucha ma pobolieva niekedy riadne , a nohy mám hrozne studené a to mám doma ponožky a ešte ja papuče, a drahý kúri riadne, niedy šomre že je hrozne teplo vnútri . 😀 , ale to som aj niekde čítal aže tehotné ženy sú citlivejšie na chlad .
No už som sa rozpísa , idem pozerať modré z neba , zase sa dobre vyrevem 😀
Pekný večer Vám prajem a pokojnú noc
júj prepáčte , za popreskakované písmenká v texte 🙂 ,
taaaaaak ahojte tehulky....
cestu z holand na slovensko som nejako prezila..az na to polsko, kedy mi bolo neuveritelne zle 😖 a nehovoriac o tom, ze som mala neuveritelne krce v brusku 😒 inak som si fajne pospinkala..pred hodinkou sa zobudila..och neviem co budem robit v noci...
k doktorovi sa chystam az v piatok, kedze zajtra nerobi....som plna ocakavania, ze co a ako.... 🙂
bocjanka andelik tesim sa s vami, ze vam vsetko dobre dopadlo 🙂
illaria, kúpila som len také už porcované v lekárni, priamo pre tehotné, ale v piatok si kúpim sypané, sú lepšie, len také u nás nemali ☹ a rooibos je pre tehotné dobrý. 😉
waw, to znamená, že teoreticky máš v brušku dve, či ako? a zimomrivá som aj ja, z ničoho nič mi ostane zrazu taaaaaaaaaaaaaaaaaka zima, že až. aj teraz tu sedím v 2 mikinách 😅
ahojte tehulky,
tesim sa z dobrych sprav, len tak dalej 😉 a zajtra bude dalsia runda pozitivnych sprav 😵
ja idem k mojmu dr. v pondelok, uz sa neviem dockat...
moje priznaky furt nic moc, prsia a sem-tam trochu plavajuci zaludok, ale dnes som mala zhon v praci a skoro som zabudla ze som tehula 😅 uz sa tesim ked to poviem sefovi, aspon mu potom kludne poviem "dost" a pojdem domov po regulernej pracovnej dobe a nie p o12.h ako dnes 😔
ilaria, ze by si mala ty jednovajecne dvojicky? uz sa delia, ale este su tesne vedla seba (?) 😀 😀
ja beriem femibion 😉 (predtym len taku obyc. kyselinu listovu z dm)
my ostaneme tu v nemecku, aj na porod a aj potom... navrat na sk momentalne neriesime... a so zdravotnictvom som spokojna, takze 🙂
jeeej, zajtra mi preskoci pocitadlo na 7tt??? 😵 😵 kto je vlastne so mnou na 9.12.?
illaria, hmmmm....tak ked mate 1,5cm v takomto tt....to uz je podozriveeeeeeee.... 😉 no som nedockava, ale nejak mi k tebe idu tie dvojicky...ved mas aj dve "l" v nicku 😀 😝
illaria, po tvojom príspevku mám úsmev od ucha k uchu. hádam ti o dva týždne povie dvojnásobne pozitívnu infošku 😉
čo sa týka papania, mám skôr nechutenstvo, myslím že jem oveľa menej ako doteraz. minulé tehotenstvo som sa prepchávala od začiatku, teraz to sa budem trošku krotiť, budem jesť len keď budem hladná a žiadne maškrty večer pri telke. to je moja veľká slabosť 😒
vidím, že ste už všetky boli u doktora, ja idem až o dva týždne. to budem asi v 7tt, hádam už bude vidieť srdiečko. nech to rýchlo prejde.
ale budúci týždeň ideme na tú dovolenku, tak tam aspoň nebudem na to tak myslieť a rýchle mu ujde čas.
biela, a ako ste to vyriesili s dovolenkou, pojdete namiesto letecky autom? mate to daleko?
biela, ja som este nebola....
lauri, kuk mi do albumu na tabulku, tam su datumceky 🙂)) inak mozno aj mne sa to posunie na 9.12...uvidim, co povie dr...
sasettka tam my dve sme asi posledné mohykánky. 😉
lauri, ideme autom, letenky oželiem, neboli drahé, mali sme ísť cez ryanair, kúpili sme ich za dobrú cenu, tak ma to nemrzí.
drahý už plánuje cestu, ideme aj so sesternicou, tak sa budú striedať pri šoférovaní, nakoľko ja síce mám VP ale nešoférujem, bo sa bojím 🙂 je to dosť ďaleko, ale aspoň uvidíme aj pol európy, ideme do nórska.
sassetka, takze ti este ani nevzal krv, vobec nic? 😅 ja pojdem v pondelok uz po 2 x na uzv.. 😅
sasettka a biela, ani ja som ešte nebola, mám ísť teraz v piatok, tak uvidím, čo povie... 😅
biela, aj ja by som sa teda bala soferovat, mne staci tak tuna po meste a mam dost 😀
nebola som este ani na krvicke...no...flakam to 😅 mam toho teraz kapanek viac .... a na utz nechcem casto chodit, dokym to nie je naozaj potrebne 😅
balambi, ešte sa dva x vyspíš... 😉 neboj, dobre to dopadne.
sasi, ja mám vodičák už 10 rokov, zo začiatku som aj šoférovala, potom niekoľko rokov a pauza a potom som sa už bála, na cestách nie je bezpečno a ja som stratila také tie rýchle reflexy, viem, ono by to zase prišlo... ale aj tak sa bojím.
my bývame skoro v centre žiliny, čiže tu chodí veľa áut. a keď chodíme s Olim vonku ,tak mám fest nervy. na prechode čakáme aj 5 minút, potom zastaví nejaké auto, spravidla nie žilinské, ale za ním čo ide ho obehne a len-len že nás nezrazí. alebo si tu robia grázli preteky... no hrozné. najradšej by som chodila všade vlakom, to je podľa mňa najlepšie cestovanie.
alebo kúpiť nejakého hammera a už budem relatívne v bezpečí. 😀
ja sa sama nechapem, ze sa tam neponahlam....v momente, ako som si nasla //, chcela som ist hned a zaraz, nech mi to aj dr. potvrdi.... ale baby tu na mk ma ukludnili, ze mam este cas, dali mi kalendarik, ze kedy je najlepsie co riesit, ci uz utz, alebo odber krvi....tak vidim, ze mi staci ist po ukoncenom 7tt...dokial teda nie su ziadne tazkosti..... tak sa toho drzim 🙂
pol 9...najvyssi cas ist spat 😀 dobru noc babulky 😵
jasneeeee, opancierovane autisko, od ktoreho sa ostatne auta odrazaju....to by som soferovala aj ja 😀
papaaa
sasi, len by s ním bol problém parkovať. 🙂
dobrú noc všetkým!!! 😎

ďakujem baby, potom hneď napíšem!!!!! Inak k tým vitamínom, ja zatiaľ beriem Acidofolan ( kys.listová, železo, B12) po 1.trimestri prejdem asi na maternu, tam sú potom aj iné vitamíny
inak illaria, aj ja som pozerala, že tvoje mimi je na 7tt dosť veľké 🙂 , samozrejme nič v zlom, asi je mu veľmi dobre a tak rastie a rastie 😀