icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

marcelkatt
14. apr 2010

Ahojte, mne vychádza termín 13.12.
Biela ja idem až koncom apríla k dr, som odcestovaná...

Dobrú pokojnú noc a zajtra sa teším na tehulky od dr... myslím na vás. 🙂

lauri
14. apr 2010

sassetka, taky zazracny kalendarik si prosim aj ja 😅
ja sa pytam len kvoli tomu, ze neviem, ako sa to vlastne ma riesit, kedy potvrdenie, kedy uzv, kedy krv 😅 nepoznam ten spravny recept.. vidim ze to vacsina lekarov riesi rozne 🙂

biela, soferovanie je vec cviku.. ak bude treba, tak sa do toho urcite zase dostanes 😉 uzite si norsko, to bude urcite skvela dovolenka 😵 aj ja chceeem! (ja vacsinu mojej dovolenky vyvalim na to, aby som sa aspon obcas ukazala dooma 😅 )

dobru noc vsetkym 🙂

vlocka33
15. apr 2010

Ahojte tehulky, vcera sme boli u pani doktorky ( bola uuuuuuzasna 🙂 ) potvrdila 7 tyzden, videli sme bambulku na ultrazvuku aj mini srdiecko, veselo si bilo 🙂 na dalsi tyzden dostaneme tehotensku knizku...tesime sa. Nevolnosti mi nejako ustupili, citim sa uz dobre aj unava nejak odchadza...tak vsetkym tehulkam drzim palce aby im bolo tak dobre ako mne a bublinkam tak dobre ako mojej bublinke... 🙂

tehulka4
15. apr 2010

breee ranecko kocendy..🙂 fuuha, vy toho ale poposete za jeden den..normalen nestiham.. 😝 my sme boli vcera cely den s amlym u segri, ma o 3 mesiace mladsieho synatora ako je moj, tak nech sa deti zahraju, ked je uz taketo nafigu pocasie..vcera som volala k dr, ze najskorsi termin volakedy v polke maja...naaaa co im sisi, tak som jej zahlasila, ze chcem skorsi, kvoli tym mojim 3 potratom a tak dokazala najsta aj nieco blizsie, ze 27.4...noo tak este sa ja nacakam, kedy uvidim to nase mrnusatko v brusku..no co uz...vydrzime..zatial my zle nebyva, tak verim, ze ani nebude..🙂)akurat ma dost pobolieva chrbat a zasa mi azcina tiect z nosa krv. 😠 no ale tak prezijem aj toto...tesim sa s vami co mate mrnuskov v poriadku a srdiecka vam biju o 106...a dnesnym tehulkam, ktore idete k dokimu drzim palceky aby vsetko dobre dopadlo.. 😉

bocjanka
15. apr 2010

Ahojte kočky, ja som stále v nemocnici. Hádam ma zajtra alebo pozajtra pustia. Bolí ma hádam všetko, spomalilo sa trávenie, nechutí mi jesť, inak je malé zatiaľ v pohode. To ma teší a ostatné budem musieť vydržať. Opatrujte sa.

illaria1
15. apr 2010

Dobré ráno , baby nebláznite s dvojičkami , včera som nad tým rozmýšlala a neviem si to predstaviť 🙂 , 2 kusy naraz 😀 , no neviem neviem , to by bol asi šok , ale čo hlavne nech je aj jedno a bude zdravučkééé .

Inak všimli ste si ako rýchle ubieha týždeň, za chvílu budeme ozaj v tom 14 tt. (jabadabadúúúú) 😀
Bocjanka držím palce, nech ideš čím skôr domov, a to že ťa všetko bolí bude aj tým hnusným počasním, a v nemocnici nikdy nie je dobre, ešte chviluvydrž a potom budeš odychovať domka .

Ahojte a pekný deň Vám prajem. Idem niečo robiť lebo sa budem gulať za chvilu .

vlocka33
15. apr 2010

bocjanka, nejako som necitala vsetko co ste popisali kym som tu nebola ani som nevedela ze si v nemocke 😒 tak ti posielam vela dobrej energie a trpezlivosti....drzkajte sa a hlavne babmbulka nech sa drzka teba silno silno 😵

bublinka11
15. apr 2010

Ahojte kocky, tak aj ja uz som od pana doktora spat...mame gestacny vacok, ale zatial nic viac...tak neviem...kontrola o 2 tyzdne...a vacok ma velkost 12mm...

denika
15. apr 2010

Ahojte,bublinka,neboj,o 2 týždne bude aj srdiečko 🙂 A povedal ti aj niečo k termínu? Ja som zvedavá,čo mne povie dr v pondelok...

tehulka4
15. apr 2010

no bubli, tak to vyzera, ez sa ti termin posunie, pretoze v 7tt uz by malo bit aj srdiecko..no tak uvidis, co ti povie o 2 tyzdne...mozno nakoniec budes az niekde v polke decembra rodit..🙂)

bublinka11
15. apr 2010

Ahoj Denika, nepovedal mi absolutne nic...viac menej ma vystresoval. Lebo jedinu vetu, co mi venoval, bola, uvidime, co bude dalej. Ci sa to bude vyvijat, ci nie.
Tehulka...ale ja som po IUI, cize ja viem presne, kedy bola ovu...nema sa mi to preco posunut. Jedine, ze by sa neskor uhniezdilo. A velkost zodpoveda 6tt.
Deni uvidime, co ty uvidis v pondelok?

denika
15. apr 2010

Bubli,vieš,že ja som minulý týždeň v stredu bola na utz a nevidel tam nič.A to povedal,že už by tam malo niečo byť.Potom mi kázal prísť v piatok.Našťastie,vtedy tam už bublinka bola.Potom mi povedal,že mám prísť o 10 až 14 dní na ďalší utz,že uvidí,či sa to správne vyvíja a že by už malo byť vidieť srdiečko.Samozrejme,že som sa objednala na hneď desiaty deň - to je v pondelok.Tak preto som hrozne nedočkavá,či to bude všetko v poriadku. Keby malo byť vidno to srdiečko teraz,asi by mi povedal aby som prišla.Tak neboj,o 2 týždne tam určite bude. 🙂 Ale každopádne,v pondelok budem informovať. 😉

tehulka4
15. apr 2010

bubli, no tak to sa nestresuj, ked zodpoveda 6tt to teda fakt tam nemalo byt az tak co vidiet.. 😉

denika
15. apr 2010

A bubli,platila si za utz?

denika
15. apr 2010

Bubli,ešte ma napadlo,čo mi dr povedal,vraj po IUI sa trošku neskôr všetko ukazuje 😕

sasettka
15. apr 2010

lauri, tu je ten kalendarik, zadas PDP a ono ti to vyhodi, ze kedy co treba 🙂))

bubli, no ved mas estelen ukonceny 6tt, to je normalne, ze este nebolo nic vidiet, ako aj denika vravi, ze po IUI sa vsetko neskor ukazuje, tak hlavne - no stress 😉

avanka
15. apr 2010

Bubli, ani mne nebolo vidno srdiecko, bola som 6+6tt a dr. povedal, ze to je v poriadku a ze to je skoro a ze to zavisi aj od ultrazvukovych vln (aky ma kto UTZ)
tak idem znova o 2 tyzdne, teda uz o 10 dni, to budem 8+6 a to uz bude srdiecko vidno, teda dufam......

balambi
15. apr 2010

ahojte tehulky 😉
bubli, neboj, bude to v poriadku a aj Tebe bude srdiečko biť o 106 😉 a kedy si mala PM? lebo ja mám ísť zajtra, mala by som byť 5+2, tak to tam asi nič nebude ☹ ale nevadí, nech ma pozrie a uvidíme 🙂

sasettka a kam mám dať to PDP?

ináč ja zatiaľ tiež bez príznakov, len bruško a trošku nervíky....ale nie tak strašne, tak dúfam, že mi to vydrží do večera 😅

marcelkatt
15. apr 2010

Ahojte bambuľky, ja sa neviem dočkať kedy pôjdem k dr, aj mám strach, aby bolo všetko v poriadku aj sa mmoc teším. To budem asi v 7tt podľa PM.
Všetkým mooooc držím palečky, aby bolo všetko v poriadku srdiečka bili a aby sme si tu mohli písať hlavne pekné správy 🙂

sasettka
15. apr 2010

kukaaaaam, ze som zabudla na link 😅
http://baby-web.topky.sk/Tehotensky-kalendar.aspx
sorry, tomuto vravim tehotenska demencia 😀

monko
15. apr 2010

ahoj tehulky 🙂

tak naša prvá návšteva dopadla v podstate dobre, podla poslednej ms som 7tt+3d ale podľa veľkosti ,,červíčka" menej, pretože má len 2,9mm takže som musela mať neskoršiu ovulku, nevadí, ale srdiečko už pekne bilo, takže o 2 týždne, resp. 30.4. idem na odbery a ďalší ultrazvuk 😀

aspinka
15. apr 2010

Jaaaaj baby super tesim sa ja idem o 4 hodiny tak uz mam hrdlo stiahnute od rana. A ako mi bolo vcera dobre tak dnes mi je od rana blbo 😠
A fotky z utz vam nedali???

avanka
15. apr 2010

Aspi, tam v podstate nie je ani nic vidno, len bodka, takze moj lekar dava najskor az v 12tt, vtedy uz tam je krasne vidno babo...

monko super 😉
mna dnes bolia strasne krize, asi z toho blbeho pocasia, len prsi 😠 a akosi mi nechuti jest

biela
15. apr 2010

ahojte,

bublinka, nabudúce uvidíš aj srdiečko, neboj 😉
bocjanka, držkaj sa. neboj - prídeš domov a zase ti bude chutiť jesť, nemocnica veľmi zle vplýva na psychiku, keď budeš doma, bude lepšie 🙂

biela
15. apr 2010

aspinka, drž sa aj ty u doktora,
ozaj a gratulujem kočkám ktoré už boli a videli srdiečko ... a ktoré ešte nevideli, tak uvidia o 2 týždne 🙂

linduska27
15. apr 2010

ahojte tiež mi vychádza termín na december asi na na 25 podľa mojich výpočtov len pán dr ešte nič nevidel sme len 3tt 🙂 dnes by mali byť výsledky z krvi tak som zvedavá ale nezostáva mu nič iné len to potvrdiť lebo mi je tak veselo že už v treťom týždni mám skoro všetky príznaky 🙂

biela
15. apr 2010

linduska vitaj medzi nami, dúfam, že výsledky z krvi budú pozitívne. vychádza vám krásny termín na vianoce 😉

linduska27
15. apr 2010

ďakujem pekne veľmi pozitívne že existujú takéto fóra kde sa môžeš takto podeliť 🙂 tak 2 testy boli pozitívne tak to jedine že by mi dr vymenil krv 🙂

biela
15. apr 2010

lindus, tak blahoželám k pozitívnym testíkom 🙂 dlho ste sa snažili?

marcelka, pozerala som tvoje albumy, malý Erik je zlatý... na niektorých fotkách mi tým svojim pohľadom pripomína môjho Oliverka, tiež taký šibal 🙂 budeme mať skoro rovnaký rozdiel medzi detičkami.

biela
15. apr 2010

marcelka - vekový rozdiel som zabudla napísať. 🙂 sasetka tu už písala o tej tehotenskej demencii 😀