V decembri 2010 budem maminou
Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉
a ako sa dostanem do tej tabulky?aj ja chcem
katakata dik za info , pojdem kuk to dvd do nejakej predajne, zavodsky a pod.
Peknu nedelu prajem.....
jeeeeeeeeeeeej 🙂 ale sa nam to tu krasne rozrastlo....takze vitam nove tehulky 🙂 a prajem pokojne, bezproblemove tehulkovanie...
co sa tyka nevolnosti, tak ja ich mam cely den...vcera som dokonca mala 2x strcenu hlavu v zachode 😖 nic prijmne.... ani nic papat sa mi neda...niekedy vazne na silu.... pachut v ustach...a to uz ani nemozem mentolove zuvacky (niekedy moje velmi oblubene), takze uz mam zasobu sladkych 🙂
juj ale ma nejako taha na spanie....
koceny idem mimo pc. tak prajem prijemny zbytok vikendu 🙂
ALGI - so mnou si fazulka tiez zazila vinko a nie malo a cigariet tiez celkom dost:((( teraz sa bojim .keby som to len trochu tusila tak sa toho ani nedotknem a na prve vysetrenie idem az v stredu ☹
Ahojte dievčence, aj ja vítam nové tehotné tu, želám si, aby sme si takto písali všetky po celú dobu a postupne potom každá písala miery miminka. Juj, to je ešte kus cesty pred nami. Mne je dnes celkom dobre 🙂
Ani mne nie je dnes zle, tak mam strach 😝
Avanka, aj ja mám strach. K dr idem až 28, som v obavávch, aby bolo všetko v poriadku,
inak nezda sa vam ze to pocita vyssi tyzden tehotenstva ako je je skutocnost?
avanka, ani mne dnes nie je zle, asi je dobry tlak alebo co 🙂
No myslím, že to dáva viac to počítadlo, lebo ja by som mala byť teraz 5+6 a až od zajtra 6tt. A tu mi zajtra nabehne asi už 7tt.
juj baby..uprimne vam zavidim, ze vam nie je zle......ale tak aspon vam nie je..nemozeme tu kazda bedakat nad tym, ze jej je zle 😉
no ale ja som podla mojho vypoctu, kedze viem asi kedy doslo k oplodneniu, len v 3tt a ukazuje mi to uz 5tt...divne...
fatmira tak hadam tie nevolnosti rychlo odozneju 🙂
vitezova, ja si myslim, ze si tym babatku neuskodila..ved len kolko je zien, ktore fajcia a piju pocas celeho tehotenstva? a narodi sa im zdrave dieta.... nesmies to tak brat a stresovat sa kvoli tomu......teraz ked uz vies, ze cakas mimi, tak obmedzis vsetko zle, a bude dobre 🙂 ja som naopak tiez nevedela ze som tehotna a cely tyzden som tak tazko robila, cele dni dvihala a prekladala prepravky s kvetmi, co ma snad asi kazda cast tela bolela...a fazulka sa udrzala.... 🙂
ja som zas stale v nemocnici, kde sa da chytit kadeco...a prve 2 tt som brala antihistaminika, co by sa nemalo...mala som z toho vycitky svedomia, ale dufam, ze bude vsetko ok....ked uz clovek vie ze je tehu, tak si da pozor, a tie prve 2 tt nie su take rizikove ako neskor ten prvy trimester...
leishmania.....tieto tyzdne sa pocitaju od poslednej mrchy.... teda napr. si tehotna uz dva tyzdne, ale vobec nie si tehotna... 🙂 teda ja som sa tak docitala na nete 🙂
Fatmiria má pravdu. Niektoré ženy netušia aj dlhšie, že čakajú mimi a pohoda. Alebo aj vedia a škodia celé tehu a nič sa nestane. Nemalo by sa to, Ty si už zistila, že čakáš, tak sa teraz netráp, mysli pozitívne, lebo stresy, trápenie škodí miminku. Vitezova,nebojkaj všetko bude v poriadku.
Mhm, sranda to konikove počítadlo. Prečo to tak divne ukazuje?
no ono to tusim ukazuje len o tyzden viac....ked som bola v piatok u dr. tak mi povedal podla velkosti fazulky, a podla poslednej mrchy, ze som 6 tt 5 den.... takze teraz som 7 tt a tu mi ukazuje 8 tt...
No aj mne o týždeň. Len neviem prečo, asi to tu majú zle nastavené.
nevadi ......my vieme v kolkom tt sme 🙂
🙂 🙂
ved hej, len sa mi to nepozdavalo...
inak by som bola zvedava jak to vypada na vianoce na porodnici...ci je tam dost persoalu...lebo vypada to na pozehnany mesiac zatial...
fatmira to ze ti lekar povedal 6/5 tak to je 7 tyzden takze je to uplne v poriadku ze si teraz v 8 ;)
Ja plánujem rodiť v HANDLOVEJ. Tak uvidíme....
Ahojte babule...prajem peknu nedelu...nasa bola pracovna ako kazda ina a konecne sme doma 😀
Vitam nove tehulky...ale nas tu rychlo pribuda...asi jar urobila svoje 😀
Mne je dnes trosku divne od zaludka a bradavky mam strasne citlive...v noci som sa budila, ze mi treba cikat, alebo ze ma bolia prsia...odkedy som tehotna asi ani jednu noc som nespala v kuse a asi uz taka ani nehrozi na dost dlhu dobu...tak by som si asi na to mala zacat zvykat 😉
Vynimocne nam tu v Uk svieti slniecko, tak hned je svet krajsi...zajtra uz ma zase prsat 😠
handlovu mas najblizsie? ved ja si to zistim jak sa na vianoce sluzi 😀 ale iste chce byt kazdy doma...
ja si este musim zmenit gynekologicku najprv, uz som sa k tomu odhodlavala dlho, ale bud tyzden si pojdem pre kartu...
ahojte, peknu nedelku vsetkym 😉
kto by sa chcel pridat do tabulky, napiste mi IP 😉 vek, mesto...PTP....a taaaaaaak 🙂))
inak...mamicky vianocnych babatiek, dufam, ze im potom nedate meno Adam alebo Eva....to by chudatka oslavovali ale uplne vsetko naraz 😀 😀
no ja planujem meno Adam pre chlapceka 🙂 Ale to sme mali vymyslene uz davno, nevedeli sme kedy sa mi podari otehotniet...no neva, tak budeme mat toho v decembri viac no...teda ak bude chlapcek 🙂 Ja mam meniny, tatino narodeniny a maly by mal aj aj 🙂
Nemám najbližšie Handlovú, bývam v Trnave, som z Prievidze, takže to je 20 min cca autom do nemocnice v Handlovej. Aj prvé som rodila tam a bola som max spokojná, nemala som nič vybavené a venovali sa mi fakt s ochotou poradiť, pomôcť. Mala som komlikovaný pôrod, no našťastie to lekári zvládli a malý je zdravý. Takže cca mesiac pred pôrodom budem u ocina v Prievidzi už, keďže posledné poradne sú v nemocnici kde idem rodiť. Tak uvidímne, máme času dosť, len aby sme všetky mali kľudné bezpronblémové tehotenstvo a zdravé detičky. To je sen každej z nás.

Katakata, Ninka je nadhernaaa 😉 😉 😉
mne teda sladke vobec neberie, na nic nemam akosi chut, ale jem.....pri Lukym som maso nemohla ani citit do 4 mesiaca....