V decembri 2010 budem maminou
Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉
Soni vidis, mne nie je absolutne nic...a jedine, co sa tyka jedla, ze som strasne vyberava, co som nebola...dnes mam chut na sladky obed a to mi predtym nikdy nechutilo sladke jedlo...ako na truc nikde nic sladke dnes nemaju!
ahojte,
son1cka, sa tu smejem, lebo včera som bola v obchode a hned ako prvé som nakupovala pomaranče 🙂 tiež sa ich neviem dojesť.
mne prestalo chutiť kuracie masko ☹ má akúsi divnú záchuť či čo ☹
Balambi...jaj, prevcerom som zblajzla naraz 4 obrie mandarinky a vcera mnam mnam 3 obrovske pomarance, s takym strachom som nukala mm, ze ci nechce, ale chvalabohu NECHCEL, tak som zdlabla vsetky sama a naraz...inak, zda sa mi, ze straaaasne vela pijem...aspon 3 l denne. Aj teraz sa obliekam a idem do obchodu na pomarance...
sonicka: jej, to sa mas 😉 Aspon si to tehu mozes pekne uzit!!!! A uz sa ti oduva brusko?
bubli: pisem si na zoznam 😝 Ale uz pojdem do inej lekarne, rano som si v tej pri nas kupovala este jeden tehotensky test, potrebovala som sa uistit, ze tmavne a HCG stupa 😅
ja magne B6 beriem odjakživa na podporu srdca a imunity a aj teraz keď som bola u dr a sťažovala som sa kvôli kŕčom tak mi povedal že si mám dávať dvakrát denne ..
Ahojte kočky!!!Pomoooooooc,som v 5t a začala som špinit.Je toho malinko je to take bledohnede,beriem utrogestan,v piatok som bola na utz všetko bolo o.k.Myslite že to prejde alebo mam ist k dr.?
sonicka: 😀 😀 😀 chudak MM, k pomarancom sa nedostane do vianoc 😀
ahojte kočky, tak máme ďalší krásny deň pred nami 🙂
fecova to mi je ľúto, čo ti vyviedli v robote ☹
jago teším sa s tebou, že si už niečo videla, ja idem budúci týždeň 5.5., tak dúfam, že už bude aj srdiečko vidieť, minule ešte nebolo 😉
dnes sa mi snívalo, že som potratila, hrozný sen 😖
albao ja som mala bolesti v podbrušku presne ako pri ms, ale len asi 2 dni pred ms a potom to prestalo, jediné čo mi je , že mi je zlééééééééé, idem si ľahnúť 😉
prajem všetkým krásny dník 😵 😵 😵
Yoyo no radsej chod! Nemas to len silnejsi ten tehu vytok? On niekedy, ked vyschne, ma taky nadych do zlta...mna to uz vylakalo.
Kocky ja som tak mala vcera chut na jablkovy dzus, tak som sprasila jablko, hoci jablka nemam vobec rada! 😎
yayo123 ja by som sa na tvojom mieste telefonicky informovala u dr že ako máš postupovať.. hlavne kľud
Albao, brusko sa neoduva, ja mam slaninu nonstop, takze tazko povedat, ci je to slanina, alebo uz brusko... 😀 😀 Pomarance nedam, nedam....Ja som testila kazdy den az do 20DPO...a priznam sa bez mucenia, aj minuly tyzden som este jeden dala, len aby som videla, ako to krasne rychlo nabehne...
Yoyo, asi by som isla radsej doktorovi... 😕
son1cka, aj na mna sa tu ešte 2 usmievajú 😀 a už a na ne teším...
yoyo, nemusí to nič znamenať, bublinka sa može zahniezdovať, ale ja by som šla.možno Ti daju niejaké lieky, ale hlavne budeš kludnejšia.ja som si tak povedala, že keby niečo, tak hned letím, lebo radšej 5x zbytočne ako raz neskoro...
yoyo, ak je moc tmavý a máš sa stresovať,, tak radšej choď k dr., držím palčeky 🙂
no k tým chutiam, ja som doteraz milovala sladkosti a teraz mi vôbec nechutia, maximálne nejaký taký jednoduchý domáci koláč, ale žiadne plnky, šľahačka, to nie a zjedla by som horu zeleninového šalátu, takého fajn kyslého a kyslé jablká, presne ako pri prvých dvoch 😵 😵
sonicka: no prave je zaujimave, ze tentoraz nemam odute brucho ako casto mavam. Dokonca by sa dalo povedat, ze je vynimocne pomerne ploche. Tak sa celkom tesim ked raz vykukne na mna 🙂
Yoyo: ja by som volala lekarovi, ze co mam robit. Inak mne raz na krvacanie odporucili velku davku vitaminu C, tak skus mozno to, ale urcite este aspon zavolaj lekarovi 😉
Bublinka, aj ja som sa cudovala, tolko ovocia za par dni som pojedla, co kedysi ani za 3mesiace, vysosala som mm 8 krabic jablkoveho dzusu, ktory miluje...ale jednu krabicku som mu nechala...aby nefrflal...
juj mamama, šatáty, to aj ja teraz môžem, alebo celkovo zeleninku a ovocie. a sladké tiež veľmi nemusím, tak sa zmierujem s tým, že bude chlapec 😀
babule a mne sa už veru bruško začína ukazovať, hoci na váhe mi ukazuje +0,5 kg, už ma v páse tlačia nohavice, no asi pozriem po niečom novom 😵 😵 😵
balambi ja mám 2 dievčatá a tieto isté chute som mala aj pri nich 😵 tak môžeš mať aj dievčatko 😵
A uz ste skusali toto? Vraj to sedi na takych 80-90% 😉
http://www.jasanek.webpark.cz/plzak.html
mamama, aj ja nedam do pusy sladke a pritom som fakt vyslovene na sladkosti, vcera som si dala kusok cokolady, ale len tak zo zvedavosti a nic, ziadna "chut" zdlabnut ju postupne celu, ako kedysi... maximum vecer rozok s lekvarom, ale aj ten musi byt extra kysly...
mamama11 ani mi nehovor ja oblečiem bez ujmy len troje zo vsetkých nohavíc 🙂 ale ja to pripusujem len nafúknutiu lebo ešte je skoro aby bolo dačo vidieť.. aké sú príznaky keď sú dvojičky dá sa to nejak zistiť z toho čísla HCG?
mamama aj mna veru niektoré nohavice tlačia a to mi boli pred otehu voľné 😉 a si ma potešila, ja by som moooc chcela dievčatko 😀
albao, tak mne vyšiel zasa chlapček 😀 všetky tie tabuľky, čo tu boli mi ukázali chlapca 😉
son1cka ja som donedávna ani varené obedy cez týždeň nejedávala, len cez víkend, aby som nepribrala, tak som na obed mávala jogurt a Milu, alebo Linu a bonboniéru orechovú som dokázala zjesť pomaličky celú a teraz vôbec, asi si telo pýta to, čo som mu doteraz nedávala a mu to chýba 😉
linduska: niekde osm videla tabulky HCG pri dvojickach a normalnom tehotenstve, len to neviem najst teraz. Ale su vyssie pri dvoch 😉
Albao, ten datum poceti myslia ako ovulku? Mne vychadza dievcatko 😵 😵 😵
Ja som mala nafucane brusko, nemohla som ani opasok nosit, ale splaslo...boli to asi tie prvotne opuchy a presuny vnutri 🙂 Dokonca som schudla, i ked som buchta, nie je to vidiet...Ale obleciem stale svoje rifle...uz si kupim rovno tehotenske, nebudem spekulovat s dalsimi normalnymi.
A mne prestala chutit zelenina...dam si, ale nutim sa!
balambi: jeeej, tak si pripravuj chlapcenske meno 😵 Ja tam mam ako na potvoru "?", cize sa neda urcit. Ale salute mi vyvestila aj tehotenstvo, aj dievcatko, takze sa pripravim na dievcatko 😵
sonicka: ano, ovulku 😉

leishmania mne sa veľmi páči dávid ale rozmýšľam aj tak aby sa mu nedajbože deti nevysmievali že je žid a tak a druhá vec dávida je 30. 12. a keď áhodou budeme mať chlapca tak to by mal všetko v decembri to tiež asi nechcem urobiť.. len keď mne sa chlapčenské mená nejak nepáčia 🙂