V decembri 2010 budem maminou
Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉
ja som mala v 3 týždni to číselko priam magické 1841 🙂 dr povedal že dvojvaječné môže vylúčiť a na ďalšom vyšetrení by mal vedieť či budu jednovaječné 🙂 najlepšie je že priateľ má v rodine dvojičky a ešte nikto iný od nich nemal 🙂
linduska: dvojicky sa mzoeu vyskytnut hocikedy ale obzvlast ak ich ma v rodine zena, tam je vysoka pravdepodobnost 😉
mamama: jej, tak ze by k dvom dievcatam pribudol rozmaznavany chlapcek? 😵 Ja som chcela najprv chlapceka, ale teraz mi je to uuuuplne jedno. Som stastna, ze sa nam zadarilo po tom urputnom boji 😵
už vidím mm ako mi povie "ja som Ti to vravel" 😀 on chce strašne chlapčeka 😀 no nevadí, hlavne, že bude zdravé. a máme s mm dohodu, že druhé bude dievčatko 😀
Bublinka, aj mne momentalne padaju rifle, mozno som trochu tou zdravou stravou zhodila, tiez planujem kupit potom uz rovno tehu nohavice - ak bude vsetko v poriadku, na tie sa tesim, ze ma nikde nic nebude tlacit 😀 😀
Albao, mne salutka nepovedala pohlavie, len ze v aprili budem tehu...a nechcem jej teraz pisat, az ked zacne sama zas chodit na net.
albao no tak dúfam, že motyka nevystrelí nazačiatok mi stačí aj jedno 🙂
lindusk,a, na 3tt je to naozaj dos, tam niekedy vyskakuje ešte 0 😀 tak si ďalšou horúcou adeptkou na dvojičky? a máš už trošku bruško?
babenky a chcela by som sa vas opytat...sportujete, resp. pokracujete v sporte tie, co ste sportovali pred tehotenstvom? lebo ja som pravidelne behavala od 5 do 10 km, aj kazdy druhy den...odkedy som tehu, som nebola, bojim sa ☹ dnes idem akurat skusit rychlu chodzu... poradte mi prosim ake sporty su vhodne a dobre pre tehotne 🙂 Inak co sa tyka tych chuti, ja nemam ziadne... mala som vzdy rada sladkosti a to mi aj ostalo. inak nic si nevsimam, ze by bolo ine, tak uvidime neskor 😉
a ešte taká otázka tu v tomto albume nemôžte mať čokoľvek? lebo som si tam uložila psíka a mi to zmazali.. :( však to je moje prvé dieťa 🙂
balambi že trošku :D vyzerám ako v 4 mesiaci :DDDD ale to som len sfúknutá podľa mňa dám poobede fotky ..
poppy1 ja som prestala chodila som na zumbu a neviem si predstaviť že by som sa tam tak natriasala s tymi mojimi bolavymi prsiami .. ta rychla chodza je ok podla mna
sonicka: mne kedysi davno povedala, ze v 2010 budem mat dievcatko. A nedavno mi povedala, ze brezen/duben mam veeelmi plodny. Takze som v dubni otehotnela a teraz do toho Silvestra este porodit 😀
Salutka ma starosti, ale ked som jej pisala na emimino, ako jej to pekne vyslo, tak mi odpovedala 😉
poppy: tiez obcas behavam a tyzdenne by si nemala presiahnut 20 km a mala by si ist veeeelmi zvolnenym tempom. Ja osobne si davam uz len prechadzky 😉
linduska, dobre, lebo aj ja mám taký hrbček, som myslela, že som len nafúknutá, ale je tam aj ráno a to som mávala ploché brusko, tak neviem.... 😀 ale na 4 mesiac to nie je, to je fakt 😀 teším sa na foto
s tou fotkou neviem, tuším už nemažú profilové, tak že by sa teaz vrhli do albumov?a nič Ti nenapísali?
poppy, ja myslím, že ak nemáš problémy a bola si zvyknutá, tak tá ráchla chôdza by nemala uškodiť
nenapísali mi nič ale môjho krásneho chlpáča zmazali :(
😠 a akého máš psíka?
linduska: na konikovi mozes mat len veci okolo tehu a deti.
však to je moje dieťa 🙂 yorkshira nechcem sa chváliť ale najkrajšieho akého som videla :D 😀 😀 😀 stále je čierny ako uhoľ a no jedinečný 🙂
lindus 🙂
Albao, zabudla si spomenut, ze k veciam akolo tehu a deti nepatri ani manzel.... 😝 Toho by ti tiez zmazali, lebo to s tehu nema nic spolocne... 😝 😝
jak že nie to by ti manžel teraz povedal.. "však ja som ho splodil" :D :D
sonicka: 😀 😀 😀
linduska: no my tu uz mame skusenosti trochu s tym. Konik ma jednoducho veeelmi prisne pravidlna a ziadnu diskusiu nepripusta, radsej to hod za hlavu 😉
Albao, vsak prave preto nechcem Salutku otravovat, nech sa jej radsej baby povypytuju, kedy budu tehu, mne je to vlastne uplne jedno, ci chlapcek alebo dievcatko, len aby vsetko bolo o.k. a aby bolo zdravucke...
ahojte kocky pozeram ze niesom jedina s tym nafuknutym pupkom...len ja ho mam ako v 7 mesiaci a to neprehanam pretoze som trochu pri sebe cize si viete predstavit ako vyzeram 😢
sonicka: ano ano, aby bolo zdravucke 😵 To je aj moja najvacsia starost 😉
nieže by mi to žily trhalo 🙂 ja len že haluz kde mi zmizli foto 🙂 a kde sa tu nachádzajú tie veľmi prísne pravidlá?
a kto je tá Salutka?
linduska: kamaratka zo snaziliek. 😉 Ale uz chodi malo na internet, ma velke starosti.
Linduska, neries to...proste sa tak rozhodli a basta....proste manzel, psici, macky a ostatne domace zvierata k tehotenstvu nepatria...
Inak, Linduska, manzelovi to vraviet nebudem - ze nepatri k tehotenstvu, lebo sa bojim, ze by mi zjedol vsetky pomarance, co som si nasyslila... 😀 😀 😀

albao tak aj mne vyšiel chlapček, no to by bol mm strašne šťastný 😵 no uvidíme 😵
ja ešte oblečiem všetky nohavice, čo som doteraz nosila, ale mi to vadí, keď tlačia na bruško, tak musím pozrieť po niečom pohodlnejšom a hlavne trošku dlhšie tričká, lebo bedrové rifle sú mi zatiaľ v pohode, ale z tričiek mi potom vykúka bruško 😉