V decembri 2010 budem maminou
Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉
veru soni 😀 ale to by asi nespravil, ved by mu možno aj o život išlo 😉
ahoj babeny, vidim ze tu sa vo velkom chatuje, nestiham citat ani 😉 . Mne uz nevolnosti akosi ustupili, akurat ma bolia len prsia a som teda pekne nafuknuta, drahy si robi srandu ze uz v kolkom mesiaci som vlastne 😀 , ale espumisan to trocha riesi, bolesti v podbrusku tiez nie su take intenzivne, teda skoro ziadne tak dufam ze je vsetko ok., vo stvrtok ideme na utz tak som zvedava a neviem sa dockat.... prajem vsetkym pekny kludny dnik ...
penelopa: no neviem, ci by ti to vyslo, ona sa uz par razy netrafila a to pri babach, ktore nie dobre poznala. A ako hovorim, uz par mesiacov sa neobjavuje. Naposledy niekedy vo februari. Ma velke problemy so synom a tym myslim naozaj VELKE. Tak ju radsej nezatazujeme, ma svoje trapenia. 😔
son1cka tie pravidlá som si chcela preštudovať preto aby som predišla ďalšiemu prípadnému porušeniu a nechcem do nich rýpať.. ako si to ty pochopila
linduska: 😉
https://www.modrykonik.sk/podmienky/#albums
Ahoooojte... ja som tak nervózna. Neviem sa dočkať zajtrajšku na sono a prvé vyšetrenie. Veľmi sa teším, no aj bojím, aby to bolo v poriadku.
Bolesti mávam ako kedy, už nie tak moc, no na vracanie pocit stále a často. A som unavená stále.
marcelkatt držím palec 🙂 ja si ešte počkám do 13teho 🙂
Lindus, napr. ja som rypala...lebo mi tie pravidla nedavali zmysel - a nie len mne... 😒
Baby, idem do obchodu, a nieco uvarit...fuuu, nezmestia sa mi prsia do podprdy 😝 😝
ahojte, rano sme absolvovali UTZ na potvrdenie tehu, a su tam. dva gestacne vacky 10 mm a 11 mm. Takze buduci tyzden znova ultrazvuk a snad uz budeme vidiet aj srdiecka 🙂 Niekto sa pytal, ci sa daju dvojicky zistit z vysky HCG, ja som mala v piatom tyzdni viac ako 2700.
Ďakujem Linduska. Ty 13teho až? Uf nezávidím veru. No tiež držím palečky moc.
ja som ich čítala po prvý krát a neviem pohodka nechcu mať zahltený portál vecami, ktoré sem nepatria no ale keď porodím tak odfotím ich spolu a potom ho uvidíte 😝
marcelka, neboj, bude to v poho a už bude aj srdiečko ako zvon 😀
soni 😀 😀
christie: jeeeeje! dvojicky 😵 😵 😵
Christie blahoželááááááám 🙂
christie no to ja som sa pýtala lebo ja som mala v 4tom 1841 🙂 ale už dvojvaječné vylúčil...
tak co sa tyka tych objemnych brusiek,pripajam sa i ja...vyzeram ako v 5.mesiaci,jako fakt dost vypuknute 🙂 vsetci si ma doberaju ze urcite dvojicky to budu,nakolko jedni uz doma mame 🙂 ,tak uvdime na utz 19.5.,lebo na prvom nebolo dost zretelne vidiet kolko ich tam je schovanych 😉
..a tie pomarance a mandarinky to aj ja sa idem za nimi zadrhnut,normalne mi spravia dobre ak mam slabsiu nevolnost 🙂
Jejda, zeby sme mali v tejto teme tolko dvojiciek? 😵 To by bolo krasne!!! 😅
christie blahozelaaaaam 🙂 ,to je super
zas nechcem byt pazrava,aj jedno by stacilo,ale ked budu dve tak sa samozrejme zasa budem tesit 🙂 ,inak vzdy som chcela mat 5 deti, takze aj tak by mi jedno stale chybalo 😉 🙂 😉 🙂 🙂 🙂
christie, supeeeeeer, gratulujeeeeeeeem 😀
a vám sa podarili prirodzene?
mariro, že by zasa 2? 😀
mariro si trúfa ja som asi ešte neni celkom vyspelá neviem ci predstaviť ako by sme to zvladli s dvojičkami.. ale určite rukami nohami nejako ano
ahojte, dik moc, prirodzene nie, isli sme cez IVF, a prve vyslo.
linduska neboj sa zvladnes to ani nebudes vediet ako,ja som mala 20 rokov ked som mala prve dvojcata a nestazujem sa a ani cela rodina okolo mna neskakala,mala som system, ktory som nedovolila nikomu narusit a vsetko potom fungovalo 🙂 ,a chlapci boli aj poslusni ,nemala som problem 🙂
No budeme vidiet co sa nam tam ukaze,ale manzel by sa potesil,on by chcel dvojcata,kedze tie prve nie su jeho 🙂 ,a ja mam tak rada deticky 🙂
mario, tak teraz 2 a o rok 1 a je to 😀 alebo trojičky 🙂 ako včera v bojniciach, videli ste ich? bli úžasnííííííí 😀
mariro, prepáááč, stále mi pri tebe utekaju písmenká a skomolila som Ti meno ☹ 😨
anooo videla som to,nadherneeee boli a este sa aj za rucicky drzali 🙂
no robim si srandu z toho ze kolko budem mat deticiek v brusku,nejako to neriesim,co pride to bude...budem vdacna a beriem vsetko co mi zivot ponuka,lebo uz sa mam konecne dobre a som veelmi stastnaaaaa
jeeeeeej, christieeee, az mi zimomriavky presli po tele, ze dvojickyyyyy, super!! gratulujem 😵
brucho mam velkeeeee, uz budem musiet ist kupit daco pohodlne, co netlaci 😒
balambi-v pohode,vsak take nicky vselijake mame povymyslane ze sa to neda kolko krat napisat 🙂
Inak dnes ide Tehulka k dr, tak jej budeme držať moooc palečky. 😉 😉

o akej vestici je rec? aj ja chcem 🙂 dajte nejaky kontakt kde ju najdem .. tiez ma zaujima zopar veci 🙂