icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

peneloppa
27. apr 2010

o akej vestici je rec? aj ja chcem 🙂 dajte nejaky kontakt kde ju najdem .. tiez ma zaujima zopar veci 🙂

balambi
27. apr 2010

veru soni 😀 ale to by asi nespravil, ved by mu možno aj o život išlo 😉

algi
27. apr 2010

ahoj babeny, vidim ze tu sa vo velkom chatuje, nestiham citat ani 😉 . Mne uz nevolnosti akosi ustupili, akurat ma bolia len prsia a som teda pekne nafuknuta, drahy si robi srandu ze uz v kolkom mesiaci som vlastne 😀 , ale espumisan to trocha riesi, bolesti v podbrusku tiez nie su take intenzivne, teda skoro ziadne tak dufam ze je vsetko ok., vo stvrtok ideme na utz tak som zvedava a neviem sa dockat.... prajem vsetkym pekny kludny dnik ...

albao
27. apr 2010

penelopa: no neviem, ci by ti to vyslo, ona sa uz par razy netrafila a to pri babach, ktore nie dobre poznala. A ako hovorim, uz par mesiacov sa neobjavuje. Naposledy niekedy vo februari. Ma velke problemy so synom a tym myslim naozaj VELKE. Tak ju radsej nezatazujeme, ma svoje trapenia. 😔

linduska27
27. apr 2010

son1cka tie pravidlá som si chcela preštudovať preto aby som predišla ďalšiemu prípadnému porušeniu a nechcem do nich rýpať.. ako si to ty pochopila

marcelkatt
27. apr 2010

Ahoooojte... ja som tak nervózna. Neviem sa dočkať zajtrajšku na sono a prvé vyšetrenie. Veľmi sa teším, no aj bojím, aby to bolo v poriadku.
Bolesti mávam ako kedy, už nie tak moc, no na vracanie pocit stále a často. A som unavená stále.

linduska27
27. apr 2010

marcelkatt držím palec 🙂 ja si ešte počkám do 13teho 🙂

son1cka
27. apr 2010

Lindus, napr. ja som rypala...lebo mi tie pravidla nedavali zmysel - a nie len mne... 😒
Baby, idem do obchodu, a nieco uvarit...fuuu, nezmestia sa mi prsia do podprdy 😝 😝

christie
27. apr 2010

ahojte, rano sme absolvovali UTZ na potvrdenie tehu, a su tam. dva gestacne vacky 10 mm a 11 mm. Takze buduci tyzden znova ultrazvuk a snad uz budeme vidiet aj srdiecka 🙂 Niekto sa pytal, ci sa daju dvojicky zistit z vysky HCG, ja som mala v piatom tyzdni viac ako 2700.

marcelkatt
27. apr 2010

Ďakujem Linduska. Ty 13teho až? Uf nezávidím veru. No tiež držím palečky moc.

linduska27
27. apr 2010

ja som ich čítala po prvý krát a neviem pohodka nechcu mať zahltený portál vecami, ktoré sem nepatria no ale keď porodím tak odfotím ich spolu a potom ho uvidíte 😝

balambi
27. apr 2010

marcelka, neboj, bude to v poho a už bude aj srdiečko ako zvon 😀

soni 😀 😀

albao
27. apr 2010

christie: jeeeeje! dvojicky 😵 😵 😵

marcelkatt
27. apr 2010

Christie blahoželááááááám 🙂

linduska27
27. apr 2010

christie no to ja som sa pýtala lebo ja som mala v 4tom 1841 🙂 ale už dvojvaječné vylúčil...

mariro
27. apr 2010

tak co sa tyka tych objemnych brusiek,pripajam sa i ja...vyzeram ako v 5.mesiaci,jako fakt dost vypuknute 🙂 vsetci si ma doberaju ze urcite dvojicky to budu,nakolko jedni uz doma mame 🙂 ,tak uvdime na utz 19.5.,lebo na prvom nebolo dost zretelne vidiet kolko ich tam je schovanych 😉
..a tie pomarance a mandarinky to aj ja sa idem za nimi zadrhnut,normalne mi spravia dobre ak mam slabsiu nevolnost 🙂

albao
27. apr 2010

Jejda, zeby sme mali v tejto teme tolko dvojiciek? 😵 To by bolo krasne!!! 😅

mariro
27. apr 2010

christie blahozelaaaaam 🙂 ,to je super

mariro
27. apr 2010

zas nechcem byt pazrava,aj jedno by stacilo,ale ked budu dve tak sa samozrejme zasa budem tesit 🙂 ,inak vzdy som chcela mat 5 deti, takze aj tak by mi jedno stale chybalo 😉 🙂 😉 🙂 🙂 🙂

balambi
27. apr 2010

christie, supeeeeeer, gratulujeeeeeeeem 😀
a vám sa podarili prirodzene?

mariro, že by zasa 2? 😀

linduska27
27. apr 2010

mariro si trúfa ja som asi ešte neni celkom vyspelá neviem ci predstaviť ako by sme to zvladli s dvojičkami.. ale určite rukami nohami nejako ano

christie
27. apr 2010

ahojte, dik moc, prirodzene nie, isli sme cez IVF, a prve vyslo.

mariro
27. apr 2010

linduska neboj sa zvladnes to ani nebudes vediet ako,ja som mala 20 rokov ked som mala prve dvojcata a nestazujem sa a ani cela rodina okolo mna neskakala,mala som system, ktory som nedovolila nikomu narusit a vsetko potom fungovalo 🙂 ,a chlapci boli aj poslusni ,nemala som problem 🙂
No budeme vidiet co sa nam tam ukaze,ale manzel by sa potesil,on by chcel dvojcata,kedze tie prve nie su jeho 🙂 ,a ja mam tak rada deticky 🙂

balambi
27. apr 2010

mario, tak teraz 2 a o rok 1 a je to 😀 alebo trojičky 🙂 ako včera v bojniciach, videli ste ich? bli úžasnííííííí 😀

balambi
27. apr 2010

mariro, prepáááč, stále mi pri tebe utekaju písmenká a skomolila som Ti meno ☹ 😨

mariro
27. apr 2010

anooo videla som to,nadherneeee boli a este sa aj za rucicky drzali 🙂
no robim si srandu z toho ze kolko budem mat deticiek v brusku,nejako to neriesim,co pride to bude...budem vdacna a beriem vsetko co mi zivot ponuka,lebo uz sa mam konecne dobre a som veelmi stastnaaaaa

sasettka
27. apr 2010

jeeeeeej, christieeee, az mi zimomriavky presli po tele, ze dvojickyyyyy, super!! gratulujem 😵

brucho mam velkeeeee, uz budem musiet ist kupit daco pohodlne, co netlaci 😒

mariro
27. apr 2010

balambi-v pohode,vsak take nicky vselijake mame povymyslane ze sa to neda kolko krat napisat 🙂

marcelkatt
27. apr 2010

Inak dnes ide Tehulka k dr, tak jej budeme držať moooc palečky. 😉 😉