icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

sasettka
5. apr 2010
son1cka
5. apr 2010

Sasett, ja ma 28r. 😉
Peach, budem drzat palce, aby si bola v tabulecke...testujes az v piatok? Ci ides k doktorovi?

sasettka
5. apr 2010

oki sonicka 🙂 ale nepovedala by som na teba 🙂)) dala by som ti taaaak...24 😝
pockam si este na nejake dalsie opravy/upravy a potom to cele refreshnem 😉

avanka
5. apr 2010

ahojte, Sasi, ja sa teda pridam do tabulky az po 12 tt, dobre? este to nechcem zakriknut.....lebo z marcovej tabulky ma tiez potom mazali 😅

ja mam teraz chvilku klud, obaja moji chlapi spia...pojem asi nieco navarit

sasettka
5. apr 2010

avanka, oki, aj som si myslela 😉
aspon ta dnes ti tvoji chlapi poriadne vysibali, ked su taki unaveni? 🙂)

aspinka
5. apr 2010

sasettka krasna tabulka 😉 ja mam 31 okres Senec
inak babule to pockajte ked nam zacnu vadit pachy 😠

nanuska12
autor
5. apr 2010

sasettka sikulka 😀 😉 🙂 😎 😵
Jaaaj baby chcem uz byt v 12tt lebo vtedy mozes ist na geneton ci ako sa to vola 😉 Uz chcem vediet co to bude 😉
Sice to stoji 70 eur ale co uz 😉

peach
5. apr 2010

Sonicka dakujem, len doma test si spravim, uz som si dnes jeden robila, ale bolo asi skoro 11DPO, tak pocakam do planovaneho dna menst. cize do piatku. Budem si len meriat teplotu dovtedy.

avanka
5. apr 2010

Sasi, u nas chvalabohu taketo zvyky nie su, takze mam klud 😀 maly zalahol uz o pol 11 a Rastik s nim...on je ako kojenec 😀

Nan, aj ja som rozmyslala nad tym zistenim pohlavia, ale 72 euro je za to strasna suma 😠 takze sme sa rozhodli, ze si pockame na UTZ a radsej za tie peniaze kupim nieco Lukaskovi...
Peach, aj mne vychadzala teplota 37,3 st, ale test mi // ukazal az 33 den cyklu

nanuska12
autor
5. apr 2010

avanka no veru uvidime 🙂

aspinka
5. apr 2010

teraz su uz baby take vymakane pristroje co robia utz ze 90% zistia pohlavie do 15tt takze by som zbytocne za to peniaze nevyhadzovala to uz skor na 3D utz na pamiatku ked som cakala malu robili to len v cechach ;)

nanuska12
autor
5. apr 2010

aspinka uwidime 😉 ale za to mám pre babatko napr. prebalovaciu podložku 😉

aspinka
5. apr 2010

nanuska ja teraz nemam pre babatko vobec nic a to som si vsetko pekne odlozila ale v januari porodila svagrina tak ma vsetko ona 😉 ale postupne co uz nebude potrebovat beriem naspat i ked do decembra casu habadej 😀 ved som este ani u lekara nebola

sasettka
5. apr 2010

no baby, ja mozno ani pohlavie nebudem chciet vediet 😕 😅 😵
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/sasettka/alb...

son1cka
5. apr 2010

Ja by som pohlavie chcela vediet...zatial mam len silny pocit, ze to bude chlapcek...ale fakt je to len pocit...a v podstate je mi uplne jedno, ci chlapcek, alebo mala princeznicka...len nech bude vsetko v poriadku a nech je babatko zdrave... 😀

sasettka
5. apr 2010

heh, som si spomenula na jeden diel panelaku, kde bajza vysetruje tehulu a sa jej pyta, ci chce vediet pohlavie, ona ze nie a vojde ten jeho kolega a hovori, jej, vyzera to na zdraveho chlapca 🙂
skor mm chce, aby sme sa nechali prekvapit, ja som strasne zvedava, takze nezarucujem 😅 chcela by som babu, uz len kvoli tomu, ze sa nam tu v okoli rodia sami chalani, uz je toho moc 😀

aspinka
5. apr 2010

ja som vzdy chcela urcite dievca a tym ze uz mam druhe mi je uplne jedno 😉 sasettka nasi znamy boli tak ako vy tak sa dohodli ze ona bude vediet co to bude ale nikomu nepovie ani mm a tak to aj bolo ona vedela a muzik mal prekvapko 😎

sasettka
5. apr 2010

ooooooooo....no vidis to, aj tak by sa dalo.... 😉

avanka
5. apr 2010

ja by som asi nevydrzala nevediet co to je 😅 😅 keby sa male nechcelo ukazat, to je ina vec ale takto 😉
obdivujem

andelik
5. apr 2010

ahojte babenky....dnes ste ale velmi aktivne...ja sa mam skoro rovnako ako vcera akurat brusko pomalicky ustupuje, prsia na dotyk bolia ale nic hrozne, spinim stale trosicka...takze tolko moj update

Ta tabulka je uplne super a som rada, ze ste nezabudli aj na mna aj ked som tu uplne nova.

My s manzelom sa asi nechame prekvapit...cakali sme na to 3 roky, takze nam je to jedno co to bude, len sa to narodi zdrave.

vlocka33
5. apr 2010

sasettka ja som tiez priamo z Košic, ja viem ze v pase mam okr.Košice

vlocka33
5. apr 2010

uz som si opravila pas 😉

andelik
5. apr 2010

jeeej aj ja som Košičanka, ale teraz žijem v UK 😀

drakvak
5. apr 2010

Ahojte tehuľky, len vás chcem pozdraviť a popriať zdravé bábätká v decembri - mne sa prvé bábo narodilo 25.decembra 2008, taký vianočný darček - prekvapenie, lebo termín som mala 3.januára. Vy všetky čo som zatiaľ pozerala termíny už na Vianoce budete s bábom doma, ja som si odsviatkovala v pôrodnici, ale boli to naozaj nezabudnuteľné Vianoce. S druhým dieťatkom sme to už vymysleli tak, že sme zamiesili na Vianoce, aby sma na ďalšie Vianoce boli celá rodina doma 😀 Držte sa, vychutnávajte si krásne chvíle s bruškami...

lucylulu
5. apr 2010

peach ano zijem v californii a to zemetrasenie bol dost neprijemne ale jedno z tych slabych ale vraj ste mali jedno aj na slovensku 2,4 ? .Prave som vstala celu noc ma bolela hlava aj teraz neviete co si mozem dat musim si to niekde najst. pozeram ze nas tu je uz pekne ja sa asi necham prekvapit aj manzel povedal ze vraj je to potom vzruso 🙂 len nech je zdrave 🙂 moje bradavky stale citim a ranna nevolnost je tu ale na zachod nemusim letiet ☹ andelik a kde v uk ja som tam zila skoro 5 rokov bolo tam super ale prisiel cas na zmenu a dostali sme sa az sem 😉 pekny vecer vsetkym ja mma pred sebou cely den 🙂

andelik
5. apr 2010

lucylulu...mi zijeme v malom mestecku Bicester, ktore je nedaleko Oxfordu...ty tam aspon nemas problem s pocasim ako my tu v UK...slniecko sa nechce a nechce ukazat 😀

nanuska12
autor
5. apr 2010

ani ja neponahlam az v 2. trimesti sa pomaly budeme pripravovat 🙂
vidim ze niektore zijete za morom 😀 Aj ja som isty cas zila v Irsku a Barcelonne 🙂

peach
5. apr 2010

Lucylulu, aj ja som byvala 4 roky v LA, kde ty ? Uz tam mate jedno velke na rovasi- zemetrasko, dlho nebolo. My sme sa s manzelom prestahovali na HI, on je odtialto. Pred troma rokmi z LA. Uz mi tu zase stacilo, som pripravena prist na cas domou do BA. V maji dufam uspesne promujem a potom see you later USA. 😝

denika
5. apr 2010

Sasettka,hlásim sa do decembrovčatiek,mám 34 r.,som z Novej Dubnice a dátum ti dám vedieť asi v stredu. Teším sa s vami... 🙂

nanuska12
autor
5. apr 2010

denika ahojcek 😉 peach no teda ty potris do HOLYWOODU 😉