icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

peach
5. apr 2010

Nanuska , preco? ja nie som herecka 😀

denika
5. apr 2010

prečo nanuška ?

denika
5. apr 2010

čawko nanuš,len som si to zle prečítala.... 😲

bublinka11
5. apr 2010

Ahoj Denika, vitame ta...ja som kusok od Novej Dubnice 🙂

sasettka
5. apr 2010

denika achoj 🙂
v pase mas datum 10.12....ten akoze neplati, ci ako? 🙂

denika
5. apr 2010

bublinka11,ďakujem za privítanie,ty si z TN? Sassetka,ten dátum som vyrátala len na tehotenskej kalkulačke tu na internete,inak bez presného dátumu mi nechcelo zobrať to prihlásenie.V stredu idem na gyndu.Ja som otehotnela /po ôsmich rokoch / po umelej inseminácii,takže myslím,že mi budú vedieť povedať správny dátum.

sasettka
5. apr 2010

fuuha, denika, tak o to srdecnejsie gratulujem k tehu, 8 rokov....to uz je doba 😅
oki, tak teda v stredu som zvedava, ci sa tehotenskakalkulacka trafila do toho datumu 🙂

bublinka11
5. apr 2010

Ahoj Denika, ano som z TN, kde si bola na IUI?

matilde
5. apr 2010

ahojte 🙂 uz sa nam to tu pekne rozrasta .....dnes som si spravila druhy test na potvrdenie, bol silnejsi, tesime sa s manzelikom

sasettka, ja mam ptp 15.12. podla kalkulacky, ale podla gyn. budem vediet, az ked tam pojdem a mam 28 rokov

inak baby, co by ste povedali na sukromnu skupinu? aspon by nas nikto neocumoval a pisali a citali by sme si len tie, ktorych sa to naozaj tyka 😕 😕 😕

mne sa zacali nalievat prsia, ako pri dcerke, a unava pretrvava, nachladnutie tiez,
dufam, ze vas choroby obchadzaju

sasettka
5. apr 2010

matilde, tesim sa aj ja, hned idem refreshnut tabulku 😉 aj mne ostal posledny test, asi ho zajtra ocikam 😀

hmm, sukromnu asi az neskor, ked sa tu objavia ptp ako 31.12..... tak to sa vtedy uz nazbierame asi vsetky a mozme sa odizolovat 😅 ja viem, ze sa mozu pridavat do sukromnych tem aj nove tehulky, len sa bojim, aby im to nebolo blbe chodit sem.... teda mne uz to je take divne pytat sa niekoho, ci sa mozem pridat do ich temy 😅 😔 😨

matilde
5. apr 2010

sasettka, to je dobry napad, pockat, kym sme komplet a potom sa uzavrieme,
tehulky aj vy sa vyjadrite, ci s tym budete suhlasit

zajtra zavolam mojej gyn a dohodnem si s nou navstevu, este ma asi ani nebude chciet vidiet, ked je to tak skoro, no uvidime

vy ste uz vsetky boli na gynde a mate potvrdene, ci zatial len pozitivne testiky?

sasettka
5. apr 2010

mati, ja som este nebola... ty si normal na Slovensku? 😅
aj ja zajtra planujem zavolat 😉

denika
5. apr 2010

Bublinka11,ja som bola na IUI v sanatóriu Helios v Martine a myslím, že majú veĺkú úspešnosť.Inak ja pracujem v TN.
..a ja by som tiež počkala s tou súkromnou spoločnosťou až keď sa uzavrú decembrové termíny..

denika
5. apr 2010

sasettka - ďakujem.. 😉

matilde
5. apr 2010

sasettka, ano som normal SR -Ba 😉

denika vitaj medzi nami, aj ostatne cerstve tehulienky 🙂

lucylulu
6. apr 2010

peach zijem v orange county Huntington Beach tiez tu nechceme ostat navzdy teraz ked sa nam to podarila asi ostane dalsie 2 -3 years a ideme domov 🙂 dnes ma bolela hlava cely den ale nic nove .Ja som tiez za aby sme pockali na vsetky decembrove mamicky 🙂

bublinka11
6. apr 2010

Dobre ranko 🙂 tiez suhlasim s tym, aby sme pockali na vsetky a potom zalozili sukromnu temu.
Ja som po tazkej noci, som sa zobudila na to, ze sa mi neda dychat a pobolieva ma hrdlo, uz som skoro vobec nezaspala...len ked som sa bola minuly tyzden v lekarni pytat na kvapky do nosa a povedala som, ze som tehotna, tak mi pani povedala, ze tak to radsej nech vydrzim, alebo si striekam Vincentku...tak teraz neviem, cim sa mam liecit...

zahrika
6. apr 2010

Caute baby, pridavam sa k vam... potvrdene tehu mam od utorka min tyzdna, ale nemam knizku, bolo vidno len vacok 5mm, cca 5tt tehu, cize dalsia navsteva buduci utorok.. bude vianocne baaaabo 🙂

son1cka
6. apr 2010

Dobre ranko, ahoj Zahrika...
zas som sa zobudila s pocitom na mrchu...ale tusim si zacinam nam zvykat...ako ste sa vcera rozrecnili... 😀 My sme sa boli s mm vecer prejst - akoze romantika... 😀

avanka
6. apr 2010

Zahri, tak super.........no ja som dnes zacala podla tehukalkulacky 7 tt, ale bude to menej...mne dr. v 5+3 tt este nic v maternici nevidela, len zvacsenu sliznicu na 11 mm😅 no strasne som zvedava toho 12-teho.....
Bubli, kvapky do nosa mozes aj v tehu, ale az po 1 trimestri....ja som bola dokonca na nich zavisla....stale som mala upchaty nos.
v lekarni ti na vsetko povedia, ze v tehu nemozes, ale ja mam brata aj svagrinu lekarov, tak sa radim s nimi 😉
pri Lukaskovi som dokonca 3 krat brala ATB proti hnisavej angine

na nadchu skus slanu vodu, zabera...

vitam nove tehulky 🙂

bublinka11
6. apr 2010

Avanka pytala som sa v lekarni, okrem tych slanych mi nic neodporucaju...budem to musiet nejako vydrzat, snad sa to nebude zhorsovat...zacala som citit krize, to ma trapi asi viac...aj by som sa nadopovala vitaminmi, ale to tiez neviem, ci mozem 😕

balambi
6. apr 2010

ahojte tehulky, môžem sa pridať? včera som našla // 😀 😀 😀 tak sa vytešujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem 😀

bublinka11
6. apr 2010

Ahoj balambi...vitaj u nas 🙂 A napis nieco blizsie, termin, vek...mame taku tabulecku, nech si ta zaradime...a gratulujem 🙂

balambi
6. apr 2010

ďakujem bublinka, termín ešte neviem, ale vychádza to tak okolo 15.12 😀 som z okr.dunajska streda a mám 32 rokov. snažili sme sa 18 mesiacov a konečne sa zadarilo 😀 až sa mi to zdá neuveriteľné...toľko som o tom snívala a konečne je to tu 😀 😀

bublinka11
6. apr 2010

Balambi krasne, ako sa tesis 🙂 ja som zistila, ze som tehu pred tyzdnom v pondelok a bola som cely den v euforii...az potom som si zacala vsetko okolo toho uvedomovat 🙂 A hlavne zacala som sa sledovat, co nie je dobre... 😖

aspinka
6. apr 2010

Ahojte.
Bubli do nosa sa moze v tehu pinosol a na hrdlo septisan aj ja som si tyzden dozadu davala a hrdlo ma preslo. Ked je zena v tehu uz dost prechladnuta popripade ma chytene priedusky moze sa striekat bioparox je to lokalne antibiotikum bud sa strieka do nosa alebo do ust.

matilde
6. apr 2010

bublinka, tak uz sme dve, co nas trapi choroba, ja si davam Physiomer(cista morska sol) a celkom zabera, vyskusaj, ma to taky silny prud

zahrinka, balambi vitajte, no super, kolko nas uz je, tak vsetkym drzim palce, nech je vsetko ok

mne dala dnes gyn. termin az o dva tyzdne, skor nemaju , tak musim cakat....

pekny slnecny dnik vsetkym 😀

sasettka
6. apr 2010

ahojteeee,
vitam nove tehulky 😉
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/sasettka/alb...
no som zvedava, kolko tych tabuliek bude na konci...tipujem 3 😀

bubli, mati skoro sa uzdravte 😉

bocjanka
6. apr 2010

Ahojte nové tehulky, pekne vás pribudlo, želám všetkým bezproblémové tehotenstvá. Ja som v práci skončila a nudím sa. Ešteže bude leto. 🙂

nanuska12
autor
6. apr 2010

nove tehulky vitajte a gratulujem! 😀
mati,bublinka a skoro sa uzdravte 🙂