V decembri 2010 budem maminou
Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉
ahojte kočeny, vás dočítať je umenie 😲
Marcelkatt aj Ilaria dúfam, že ste v poriadku 🙂
Aspinka pozerala som tvoje bruško, no tebe veru už fajn vykúka 😲
a vidím, že ste rozoberali strie, no ja mám hádam všade, kde sa dá, po Viťke - 1. dcérke mi ostali na prsiach, bokoch aj stehnách a len málinko na bruchu a po Paťke - 2. dcérke mi strašne pribudlo na bruchu, mám ho potrhané kus nad pupok, dokonca jednu striu som mala až krvavú, ale som mala brucho ako svet 😀 ja som sa veru aj natierala ale raz keď nie je dobrá elasticita kože, tak sa môžete aj na hlavu postaviť, ale je pravda, že už mi hádam teraz nemá čo popraskať 🙂
inak ja si z nich hlavu nerobím, pretože ja sa v lete hodne opaľujem a ony pekne blednú a tým že pravidelne cvičím, sa mi brucho upravilo, že som sa veru zaň nemusela príliš hanbiť, je síce pravda, že cez užšie nohavice, trošku visí koža, ale to sa narovnám a je v pohode, no ale isto nie tričká - brucho holé, tak to si netrúfnem 🙂
a k tomu tehu oblečku, ja som tiež včera pozerala na mmb a tiež sa mi tie ceny zdajú dosť veľké za staršie oblečenie a hlavne tričko sa nebojím kúpiť z katalógu, alebo netu, ale nohavice, sukne, to si isto chcem vyskúšať 😉
ahojte.
vitaj nika, aj ja mam termin 31.12.
biela, ako pisali baby, dobre a celkom cenovo pristupne veci maju v h&m (ale v BA tusim len v eurovei) a v c&a. ja na leto neplanujem ziadne nakupy tehu veci, hodim nejake volnejsie tricko a sportove gate alebo teplaky. ale zas ja nechodim do prace, som doma na md. no a n ajesen uvidime, ako narastie brusko. ja sice mam veci z predchadzajuceho tehu, ale to som rodila v juni, takze tie volne veci su vsetky letne.
ozaj nika vitaj, ste toľko toho popísali, že som zabudla privítať 🙂
Ahojte, tak aj sa tesne zmestim do tejto temy. Termin by som mala mat 30.12.2010 🙂 To bude Silvester. Tesime sa s manzelom veeelmi.
Babule som po obede muzik navaril vyborne kuracie pecienky. Dnes som strasne podrazdena a precitlivela take zmeny nalad neskutocne aj sa smejem aj placem aj na vsetkych kricim chuda mala a muz mali by ma zastrelit ☹
ideme von trocha lebo uz mi naozaj hrabe tak snad to rozchodim 😠
linduska, ja som nebola celkovo spokojna s gpn-kom. nechcem im robit negativnu reklamu, lebo sa k pacientkam vzdy spravaju pekne, ale v prvom rade mi na nich strasne vadi, ze su zamerani velmi na prachy. ledva nabehnes na recepciu, uz sa pytaju, ci mas zaplateny poplatok. je sice pravda, ze je tam rocny poplatok 100€, ale ako tehotna uz platis 120€. no a ked si nahodou zaplatis poplatok a este nie si tehotna, tak ked otehotnies si musis tych 20 € priplatit, aj keby si odtehotnela posledny mesiac z toho predplateneho roku. po kontrole v 600nedeli som rok u nich nebola a musela som zaplatit poplatok aj za ten rok, lebo to je vraj klubove clenske ktore treba platit kazdy rok. no a musela som si doplacat za morfologicky ultrazvuk dietatka v 20tt, hoci je to standardny vykon ktory sa bezne robi a preplaca ho poistvovna. a oni za neho chceli 1000 skk. a najviac som sa vytocila, ked sme tam boli na 3D utz, a chceli platbu dopredu, 1200 skk, a dcerka bola otocena tak, ze jej vobec nebolo vidiet tvaricku, dali nam cd-cko asi s piatimi niekolkosekundovymi klipmi kde je vidiet len nohy a dve fotky kde je vidiet ruku a nechceli nam vratit poplatok, pridom sme poriadne nevideli dcerkinu tvaricku. a aj ine veci ma stvali, to tu uz nejdem rozpisovat. ale zas ako som uz pisala, maju super utz, mna tam poslala moja gyn., ktorej sa nieco nezdalo pri mojom tehu, mi povedala, ze oni su v ba najlepsi a maju najmodernejsie utz. to bolo pred 3 rokmi, mozno odvtedy su aj lepsie vybavene pracoviska, ale teraz sa mi nechce uz menit.
ahojte, aj ja sa k vam nesmolo pridavam...tp zatial 29.12.2010
vidim ,ze nas je tu strasne vela...
ahoj yaninna, ake je to zariadenie? Ja uz chcem ist na sono - nech aspon vidim ,ci to nie je mimomaternicove a keby uz bilo aj srdiecko , tak by som bola kludna ;) Baby, vy co mate termin 29-31.12. ste uz boli na sono? Sa bojim, ze tam este nic nebude vidiet.
zvedavec1 - ja som este nebola...objednali ma na 9.5....no som zvedava.....nejako sa do toho neponahlam...
babetko sme neplanovali......takze som trosku v soku.....ale hadam si zvyknem.....
ja menim svoju doktorku a idem do gynaexu k dr.divekymu....tak som zvedava na pristup....ide mi o tom mat vsetko na jednom mieste.....a objednat sa aj v ine hodiny ako doobeda 🙂
ahojte. Tak ja mam s GPN uplne opacnu skusenost 🙂 Nikdy ma nenahanali s platbou a to tam chodim uz tri roky... Vzdy to bolo o tom,ze ked sa mi zdalo, ze uz som nejako dlho neplatila, tak som sa bola opytat na recepcii a povedali mi,ze kedy by som mala zaplatit... Takze s tymto je to ok. Ako studentka platim 50 eur, tak som teraz zvedava kedy mi daju zaplatit za tehotenstvo... Inak ja som pripad, ze som do GPN chodila ako na hodiny klaviru, kazdy druhy den kvoli folikulometrii... nikdy to nebol problem, nebola som ani objednana, doktorka ma vzdy "pichla" medzi niektore pacientky, resp. castejsie ma volala vzdy okolo 12tej, ked ona mala obednu pauzu, aby tam nikto nebol a mohla mi spravit utz. Cize velka ochota z jej strany!
zvedavec1: ja som este na utz nebola, prvykrat idem v utorok. som zvedav, ci bude nieco vidiet 😉
Ahojte 🙂 aspinka tiež som nechcela v decembri mať termín, ale napriek tomu sa to podarilo 🙂
ja mám z prvého tehu oblečko skor športovejšie, je to pre mňa pohodlné a väčšinou mám veci z Litexu a potom C&A 🙂 a nosila som tie veci aj ako netehu, dá sa to http://www.alfa-studio.sk/litexba/tehotenske.htm
zvedavec ja idem az 20.5....uplne prvykrat
a vitajte dalsie prirastky...vidim ze koniec decembra bude fakt riadny natresk 🙂
aspinka
ja mam pecen velmi rada, ale vraj v tehu by sa nemala....:(
no veru pečienka v tehu by sa nemala jesť...
ja idem na utz v pondelok, bola som aj tento týždeň v pondelok, ale nebolo ešte vobec nič vidieť. v pondelok by som mala začať 7tt 🙂
Sante - ja mam ist v pondelok, takze 6tt. To asi nebude nic vidiet, co? Sestricka ma ale tak objednala, tak uvidime. 😒
zvedavec, to zasa aj závisí od toho, kedy bola ovulka. ja mám dosť neskoro, aj ked tento mesiac neviem, lebo mikroskop ovulačný mi ukázal prd, čiže akože ovulku som nemala, o čom pochybujem 😀
čaute babenky🙂
ale sa činíte, ja mám net len v práci a akosi nestíham....
čítať ani písať🙂
som rada, že nás je tu viac, ktoré čakajú tretie, a aj majú trošku viac rôčkov ( zdravím evapavla🙂
napriek veku, bohatým skúsenostiam sa neustále sledujem a bojím, prvé dve tehotenstvá som krvácala a skoro stále bola v nemocnici, tretie skončilo v decembri v 12tt MA, dúfam, že teraz to už vyjde...
a tak strašne by som si raz chcela užiť super tehotenstvo🙂
marcelka, dúfam, že si ok, všetko bude dobré...
tehu oblečko pokukávam už aj ja, holt v mojom veku naberám hned aj z vody🙂
už nič neoblečiem, zdá sa mi, že ma všetko tlačí
na prvé vyšetrenie sa mám len objednať po 10. máji, tak tiež budem asi v 10tt, to mi hned spravia aj ultrazvuk dúfam, nech už viem, čo mi to tam rastie🙂
Dievčence, ja nestiham čitať, momentalne mam ine starosti od stredy a preto nepisem, dik, ze ste sa zaujimali 🙂
V stredu som sa dozvedela, ze moje pracovne miesto sa po 8 rokoch rusi a mala som dostat vypoved. Preto som oznamila ze som tehotna, jedina moznost, ako neodist... Takze teraz to riesia, a s pravnikmi, sme anglicka firma, tak sa to natahuje.
Na druhej strane, co lepsie sa mi mohlo stat. Chcu mi platit az do materskej a nemam chodit do prace, malo by mi zostat auto, mobil a ostatne benefity, ktore mame. a potom dostanem este k materskej odstupne... no super.. Len nech tie male potvorky sa vyvijaju 🙂 a vo stvrok uvidime aj srdiecko. Som v siedmom tyzdni, tak dufam, na kontrolu idem prvy den osmeho tyzdna, tak snad cosi bude vidiet, uz sa na drobcov tesim.
Fuha Chrietie, tak to mas stastie v nestasti. Ale tak si aspon uzijes tehotenstvo. Len sa nestresuj kvoli tomu malemu. 😅
a este k tehu oblecku, pozerala som na www.esprit.eu kde je cast maternity, alebo skocim do Viedne, ked budem mat to volno 🙂 Ja som dost na Esprit, takze uz aj kocik som nasla pre dvojcata espritovy, tak sa tesim.
Videla som dobre oblecko aj na Vajnorskej, BabyMarket sa to vola (Vajnorska 136/A)
christie, super že to takto dopadlo s tvojou prácou 🙂
no este cakam na navrh, ale podla zakona mi nemozu zobrat naroky... a ked nechcu, aby som chodila do prace, to je ich rozhodnutie 🙂 tak fajn, budem sa trochu nudit, ale zacnem cvicit, pravidelne varit a jest.. moc nemam na nic chut, aj ked mi zle nebyva. teraz som jahodky pojedla a este jablcko, ale inak moc sa mi nechce jest...
užívaj si tehotenstvo 🙂
som na tom podobne, zle mi nebýva, ale nemam chuť jesť a dúfam že to takto ostane dokonca tehu, lebo pri prvom som nabrala 20kg a 5 mi doteraz ostalo, zhadzuje sa to zle...
zvedavec1 ahoj ja mam foto sona 8 tyžden ale ked som bola so synom prvy krat na sone bolo to podobne foto ak 8 tyžden len nevidelo srdiečko ale myslim že aj ten flak/ako vravi moj doktor/ ta velmi poteši 🙂
aspinka - tak som sa aj čudovala že tu žiadna nepiše o zmene nalad a nervozite 😖
christie, aspoň budeš doma pekne oddychovať, cvičiť, papkať a hladkať si bábätká v brušku. 🙂
sante, tie šaty sú krásne, ja som sa vydávala tehotná, no mala som obyčajné šaty, bola som v 4 mesiaci a ani to nebolo ešte vidno...
christie
no parada 🙂 sice ja neviem co by som s tolkym casom robila
ale ked je to zaplatene, mozes sa venovat sebe, rodinke, bytu...
pripadne si daj nejaky jazykovy kurz 🙂
christie potom tuzi kazda tehulka aj ja chcem vypoved a vsetky benefity k tomu 😀 ale mne to ako ucke nehrozi 😅
S tou pecenou viem ze by sa nemala ale pri tom nechutenstve som rada ze som si na niecom pochutnala. Prechadzka mi urobila dobre ale som strasne unavena verim ze to po 10tt prejde lebo ta unava a lenivost ma ubija. Od vcera mam rozlozenu zehliacu dosku a i ked mi tu nesmierne zavadcia este som nic neozehlila ale neodlozim ju ani keby co bolo! A dnes ma dost potahuje podbrusko tak sa v kutiku duse tesim ze babo je ok a robi si miestecko 😀

🙂 imarikai
dakujem!!!
radsej by som tomu nemala verit...lebo tam bolo vselico a tych psov bolo viac
ale mne sa snivalo aj predtym a rozne desive aj ine veci
dost casto sa mi sniva o hadoch - podla snara je to ohovarenie...len si neviem predstavit kto by ma tolko ohovaral 🙂