icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

nanuska12
autor
30. apr 2010

Ahojte 😉

mirkita
30. apr 2010

baby
aj vy mate niekedy silnejsie, bodave bolesti vo vajcniku?

nanuska12
autor
30. apr 2010

mikita no mna obcas picha v podbrusku ale zevraj je to v poriadku 😉

leishmania
30. apr 2010

caute 🙂 ja bolesti nemavam v podbrusku, jedine krize, a posledne vetry 😅 novy priznak...

k tej nervozite a tak, tak som cistlivejsia, ale take periody mavam aj netehu 😀

ja mam teraz gyndosa noveho, ja ho poznam z nemocnice, velmi dobry dr, aj prijemny, a ordinuje len poobede az do vecra, on to ma az po robote ako druhy job...neplati sa za kontorly ani pausalne za rok, len 8 eur za sono. stara gynek. mi dnes vydala kartu, tak som happy ze dkonecne mam tie behacky za sebou!

mirkita
30. apr 2010

vdaka nanuska
ja to mam teraz asi 30min
lavy vajecnik...nie je to neznesitelne, len taka ostrejsia bolest...dufam ze to prejde
trochu sa to podoba na priznaky co som citala o cystach a mimomaternicovom...
ale zatial myslim pozitivne 🙂

poppy1
30. apr 2010

baby mozem sa na nieco opytat? tyka sa to vasho poprsia. Mate naliate prsia odkedy ste tehotne? ak ano, kedy to zacalo? lebo ja mam prsia stale rovnakej "malej" velkosti...akurat ich citim, najma ked si na ne chcem lahnut, alebo ked bezim...inak ma velmi nebolia... jediny priznak co mam je unava pocas celeho dna a ze mi je tazko od zaludka... ale tie prsia ma znepokojuju...lebo som pocula,ze to patri medzi prve priznaky, stmavnutie bradaviek a zvacsenie prsnikov...tak neviem

poppy1
30. apr 2010

inak mna v podbrusku vobec ale vobec nic neboli... to ma tiez trochu znepokojuje...nemala by sa roztahovat maternica??

nanuska12
autor
30. apr 2010

poppy1 no maaam naliate prsia,aj ma bolia no a musela som si dat tu najvacsiu podprsenku aku doma mam 😉

nanuska12
autor
30. apr 2010

mirkita neni zac 😉

leishmania
30. apr 2010

ja mamnaliate prsia asi 2 dni poppy predtym nic, ale zato dnes som ani na autobus poroiadne pobehnut nemohla

son1cka
30. apr 2010

Cauko, ja som bola dnes u dokiho po 2 tyzdnoch a …nic…vobec mi nerobil sono, len zobral krv, tak som sa pytala, ci aj na HCG – a ze nie, ze len KO, biochemia+ urobil mi stery z krcka, z coho som mala pichanie v podbrusku od rana az do teraz… ze mam dojst az o 2 tyzdne spravia SONO a potom mi daju aj tehu knizku…
Tak som sa tesila, ze uvidim bublinku aj so srdieckom… a nic z toho ☹ ☹ ☹

son1cka
30. apr 2010

Inak, preco mi konik dava do profilu 9tt, ked som len 8tt? 😕

poppy1
30. apr 2010

je tu niekto, kto nema naliate prsia?? ci to len ja?? 😲 a som v 6 tt.

poppy1
30. apr 2010

leishmania a ty si v ktorom presne tyzdni?

leishmania
30. apr 2010

poppy ved neboj to rpide, ja mam termin jak ty, a zacalo mi to poriadne az dnes 😉

sonicka vraj to pocita tento konikovsky pocitac tak, ze ked si uz 8tt+1 den uz ti to pise 9tt

leishmania
30. apr 2010

ako ty, 6 mozno 7tt....uvidim po kontrole...mala som posunutu ovu, takze myslim, ze 6tt ale poslednu mrchu som mala 13.3, takze mas este cas, neboj

poppy1
30. apr 2010

leishmania a toto mi presne nie je jasne, ze ked som napr. v 5 tt a 4 dni, mam povedat,ze som v 6 tt, alebo v 5 tt ? 🙂

poppy1
30. apr 2010

ja som mala posledny menzes 21.marca 🙂

leishmania
30. apr 2010

poppy to je jedno co povies, ale myslim, ze sa pouziva ked uz si v 5 tt a 4 dni, ze povies 6tt

ja to mam posunute, ten termin porodu jak som si to vypocitala podla ovulky, lebo k oplodneniu mohlo dojst najskor 22 den cyklu, dovtedy sme si davali pozor

leishmania
30. apr 2010

jedine ze by nam predtym daco uslo, ale pochybujem...uvidime ved na sone jak na tom budeme 🙂

lauri
30. apr 2010

ahojte tehulky 🙂
poppy, nemusis mat nutne naliate prsia.. kazda reaguje na hormony inak. Podla mna to suvisi napr. aj s tym, ci ti pocas brania HAK prsia narastli alebo nie? Mne totiz pocas HAK vobec a teraz v tehu tiez nie. Kamoska to ma zase naopak - pocas brania tabletiek jej prsia narastli o 2 cisla a na zaciatku tehu tiez 😀

neviete, ci mozem zavinace? uz som sa na to raz pytala, ale nikto mi neporadil... stale tu na mna smutno kuka z chladnicky, ale zatial odolavam 😉

vas bolia vajecniky??? ja ani neviem, kde ich mam...resp. som ich nikdy necitila (iba videla na uzv)

christie, to je teda situace 😅 mne by to asi trosku luto bolo, predsa len je fajn, ak sa mamicka moze vratit po materskej do povodnej prace 😉
ako dlho chcete ostat doma vy??? ja kvoli tunajsej materskej asi iba rok.

son1cka
30. apr 2010

Hm...ja som dnes 8+0 a uz mi pise ze 9tt...
Poppy, 5tt+4 -asi si teda uz 6tt...

leishmania
30. apr 2010

lauri ja si myslim, ze vsetko s mierou, neviem o tom, ze by sa zavinac nemohol...

poppy1
30. apr 2010

mne sa pocas brania HAK praveze zvacsili, ale nie nejako extra, mozno o pol cisla, o cislo... no uvidime, ci to pride.

leishmania a kedy ides na 1. utz? Ja v utorok, tak som zvedava a zaroven mam strach aby bolo vsetko oki 🙂

son1cka
30. apr 2010

Lauri, tiez som nepocula, ze by sa zavinace nemali jest... 😕

lauri
30. apr 2010

sonicka, ty mas den hned po mne... ja som bola vcera 8tt +0 a preto mi naskocil 9.ty tyzden. Tebe to pribuda den po mne, teda v piatok 😉 skoda toho sona, tak snad nabuduce....

ja si idem spravit sparglu, mnaaam 🙂

poppy1
30. apr 2010

ja ostanem na materskej asi tie dva roky, mozno dva a pol... 🙂 a k zavinacom ti neviem poradit 😕

leishmania
30. apr 2010

poppy ja idem 1x k dr buducu stredu, tak uvidim ci mi spravi aj sono, tajne dufam, ze hej 🙂

lauri
30. apr 2010

jej, vy ste nejake rychle 😕
no mne lekar zakazal surove maso a surove ryby... a zavinac predsa nie je tepelne upravovany, nie?? takze surovy 😨

na tie tyzdne... vzdy sa pocita ten "zacaty" tyzden, takze o jeden viac 😵

fattamorgana
30. apr 2010

Ahojte. Tak, ja som si dnes uvedomila, že mi narástli prsia, je mi dobrá len najväčšia podprsenka, tuším budem musieť ísť na nákupy. Aj celkovo sú také citlivé na dotyk. Ale čo ma znepokojuje - natiahla som sa za bicyklom, taký prudký pohyb, lebo mi skoro spadol a tak neuveriteľne ma zabolelo v bruchu, až som sa musela zohnúť. Júúj. Odvtedy ma tam občas pichne. Dúfam, že sa nič nemohlo stať 😲