V decembri 2010 budem maminou
Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉
U nas bude tanecny az zajtra, ked to bude v archive, lebo tu v UK slovensku telku nemame...takze uz sa tesim na zajtra 😀
Nanu, dakujem....nabytok som vymyslela sama, nas stolar realizoval
mne sa krtko strasne paci, na Mackovi mi vadi, ze je to strasne komercna zalezitost,,,,,,moj favorit bol aj Macko usko, ale s tymto motivom sa nedalo zohnat absolutne nic.....
ale ono to je aj tak len do tych 4-5 rokov, potom budeme malovat nieco ine, co si deturence vyberu, preto som ani nezhanala moc veci s tym motivom, lebo vsak co to potom vyhodim?a take ako postelna bielizen a kos na hracky sa tam strati
baby co vas pobolieva podbrusko, je to ako bolest pri mrche? dneska ma cely den pobolieva, mam z toho uz trochu aj strach...lebosu to take mrchove krce, ale slabe
leishmania: no doteraz ma bolelo brusko ako pri mrche, posledne dva dni ma tak slabucko obcas pichne, trochu inak ako pri mrche.
tehulky drzkajte sa s babatkami 😵 vsetkym vam prajemaby bolo vsetko oki Bocjanka, Nanuska , Barborka ..a nebojkajte isto bude vsetko oki 😵
Mirkita aj ja ked chodim tak nemozem rozpravat lebo dychcim 😀 a teda manzelik trenuje 😉 moj muz je taky isty na maleho 😀 😉
my sme dnes boli pochodit v Ikee a Mobelixe tak som total KO a idem k Petkovi hajuskat 😵 pohladkajte bruska a dobruuuuuuuuu 😵
albao ja som z toho cela mimo 😉
avanka ale kraasna izbicka hotovy bytovy dizajner
andelik jaaaj ja som trdielko 😀
Albao , Leishmania aj mna tak pobolieva podbrusko + este aj krize a tiez som z toho dost nervozna 😅
bejca rovnaky termin mame 😀
Baby dotiahneme stovku dneska????? 😀
dakujem albao, bejca, som trochu kludnejsia 😅
doplnila som zbierku macko pooh ale to nekupujeme iba zbirame zapisujeme a az potom objedname teraz musime setrit peniazky 😉
leishmania taktiez mame rovnaky termin 😉
nanuska: 😀 😀 ja sa dnes vzdavam velkeho vykecavania, musim lezat, MM mi nakazal 😅 😀 Tatinko ... 😵
nanus vsimla som si aj ja...budu krasne vianoce pre vsetky dufam 😵
nanus ty si dobre zatazena na toho macka pooh 😀
albao jaaaj tak odpocivaj ja tak mierne tancujem s muzikom 😀 Ale nie som pri stole s PC a pritom kukam Lets Dance 😉 A pozeram vecicky na nete ja v noci odpocivam 😀
leishmania ale nie to len kukam a niektore objedname ja by som najradsej vsetko ale musime sporit na kocik,postielku nabytok a inac dnes v novom byvani boli na navsteve u reportera a mali tam ten Safari nabytok tu postielku a komodu kraasne ale ta postielka vyse 90€ tak to asi nie musime aj ine vecicky kupit 😉 😀
ahojte,
avanka, aj náš Oli zbožňuje krtka, najviac má rád "krtko a orol" to keď pozerá, ani nedýcha.
u nás by izbička dekorované do jednej rozprávky moc nemala úspech, každú chvíľu sa mu páči niečo iné, najprv to bol vláčik thomas, kúpili sme mu nočný stolík s motívom tomáša, potom to bol krtko, teraz pat a mat, tak mi to príde zbytočné ladiť izbičku do jednej rozprávky. 🙂
biela uvidime 😉
Baby idem hajkat 😉 A este chvilu trsat
😉
baby tak ja stale nic co sa tyka bolesti v podbrusku, ziadne pichanie, tahanie...proste absolutne nic. neviem, co si o tom mysliet. inak ja cele dni polihujem, mala by som sa ucit na statnice, ale som strasne unavena, okrem toho mi nie je dobre, najma ked chvilu nejem, cize stale sa snazim do seba nieco tlacit v malych davkach 🙂 v utorok idem na prvy utz, tak mi prosim drzte palceky!! 😉 dakujeem
poppyt man az dneska zacalo to brucho, a vcera len mozno jeden krat, len dnes pocas ce;eho dna...ja tiez sa ucim na tu statnicu pomaly jak keby sa nechumelilo...musim pridat 😒 a idem v stredu tiez na prve vysetrenie, tak hadam nam to dobre dopadne 😉
leishmania, takze ty tiez koncis skolu? 🙂 inak ja sa toho dost obavam, ked mi zacne byvat tak riadne zle, ako sa ja budem ucit?? 😀 uz teraz je to des! 🙂 kedy mas statnice? ja prvy junovy tyzden...
Ahojte 🙂 dakujem pekne za pochvalu torty 🙂
Bejca, krásne torty, šikulka si 😉 ja rada pečiem, ale skor koláče, torty mi nejdu, neviem to a taktiež si ani netrúfam to skúsiť 😉
Leish, ja v pondelok začínam 7tt. bola som sice už u lekára, potvrdil tehu, ale ešte nebolo nič vidieť a zajtra idem na sono a vraj už by malo byť 🙂 som zvedavá a mocc sa teším 🙂 no a podla kalkulačky tehotenskej by mal byť termín 27.12. 🙂 a stále ma pobolieva ako pri mrche a už to tak moc neberiem vážne, lebo aj pri prvom ma bolelo dosť dlho, tak dúfam že to bude ok. ale jasne že aj ja mámm obavy...
Bocjanka, moc držím palce aby všetko dobre dopadlo...
nanuska, neboj, isto bude dobre, držím aj tebe palce 🙂
Avanka, Lukáško má peknú izbičku 🙂
poppy a ty vobec nestresuj, zatože nemáš žiadne bolesti a iné majú. každe tehotenstvo je iné 😉
poppy ja mam statnicu 2.juna a tiez si hovrim ze musim pridat, ze co ak mi zacne byt zle, dnes som sa ucila ale len do takej 1-2pm....a cele poobedeie som prelezala 😅
sante to mame skoro narovnako termin, dufam, ze zajtra uvidis fazulku a ja v stredu 🙂
no vlastne hej, termín blízko, len ja pojdem sekciou, takže o pár dní asi skor 🙂 a dúfam že fazulka bude, respektíve 6tt by to malo byť jadierko z jablka, alebo už hrozienko v 7tt 😀
krasne rano prajem 🙂
dakujem za pochvaly izby....Biela, nas Luky este rozpravky moc nepozera, len krtka sem tam a teraz vedie vecernicek s Mackom Uskom, takze on ani nevie, ze nieco take ako pat a Mat alebo Cars existuje 😉 chvalabohu
ako tak citam, viac nas pojde na planovany cisarsky 🙂 Sante, ja idem tiez a u nas ho robia hned po ukoncenom 38tt, cize 2 tyzdne pred terminom....mne to vychadza na 22.11, 2 dni pred narodkami Rastikovej maminy, bude mat aspon pekny darcek 😀
ja dnes zacinam 10tt a uz mi nebyva ani tak zle, resp. je mi tazko, ale nevraciam...a ja tiez nemam ziadne bolesti, iba krize....ale to je u mna normal, kedze mam dost vazne problemy s chrbticou
Ahojte baby,krasne ranko prajem 🙂))
ja som mala vcera strasne zly tlak...nic som poriadne nevedela robit.....nastastie to dnes vyzera byt lepsie...
ale zacina sa na mna lepit nejaka choroba,zacinam strasne kaslat,ako keby som mala chytene priedusky 😢
no nic moc a to sa musim kazdy den ucit,tak hadam cajiky zaberu.......
avanka krasna izbicka 🙂))
ja idem na uzv v nedelu...uz sa neviem dockat.......aby bolo vsetko OK....ja by som aj rada prenasala, paci sa mi datum 1.1.2011 🙂))))
a co je uplne najhorsie....chyta ma hrozna kyselina 😝 idem sa toho zblaznit ☹ ☹
ahojte! mne je rano nenormalne zle... sice nevraciam, ale neviem vyjst z postele. Manzel mi vzdy urobi kusok chlebika s maslom alebo tak a to mi potom trosku pomoze...kym sa normalne nenaranajkujem. ja si len neviem predstavit,ako to zvladate tie, co chodite do prace! ☹ ved to je strasne... zajtra sa desim toho, ako pojdem rano doktorke... a uplne najviac sa bojim toho, ze mi povie, aby som prisla nejaky den nalacno kvoli odberom! tak to si ale naozaj neviem predstavit!! ja sa rano proste musim najest,inak by som asi odpadla... baby vy tieto ranne nevolnosti ako zvladate? nemate nejake triky, ako ich zmiernit? 🙂
ahojte...tak aky ste mali vikend?
ja som uz trosku kludnejsia lebo ziadnu bolest bruska som uz nemala tak snad je vsetko ok...v stredu idem na utz na srdiecko tak dufam, ze bude vsetko v poriadku...

nanuska: a to je zle, ked je mimi dole? Vsak pokial je v maternici pekne uchytene, tak nevadi nie? Len viem, ze pokial je placenta prichytena okolo krcku maternice, tak sa robi sekcia, ale podla mna by to nemalo vadit, ci nie?
Ja som dnes malicko spinila, tak som vyhlasila poplach a lezim v postielke. Ziadne krvacanie ani krce v bruchu, iba klasicke malicke pobolievanie. Vyzera, ze to bola len nejaka miniaturna krvna zrazeninka, nic vazne. Ale ak sa to este raz objavi, tak panikarim a bezim do nemocnice 😀