Veľké stretnutie mamičiek a detičiek. Marec 2010
Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀
@alusha ano, bolo to tam ciste, aj izby aj vecka, vsetko. akurat v tej nasej izbe stare, ale ciste
a tie pokrovce v spolocenskych miestnostiach tiez uz pamatali svoje, boli take tie klasicke chodbove ale ciste ... skusim najst nejaku foto ak najdem kde to vidiet a hodim do marcovej temy
@streserka neviem preco nas dali na -1, vedeli ze mame male dieta, lebo sme ziadali detsku postielku. Ale to ze to bolo stare, nevadilo, skor ta tma a zima. Dali nam tam navyse aj ohrievac, ale izba sa vyhriala akurat ked sme po 3dnoch odchadzali.
Ano ta miestnost chopok je velika, tam sa nas zmestilo aj s tortami az-az 😀 keby nam ju trochu pripravili, bola by urcite ok. Ale aj ta akoze pizzeria pred jedalnou z opacnej strany by nam vyhovovala. Je blizko kutika a su tam aj tie nizke stoliky a kresla. Je sice mensia, ale asi by stacila. Neviem ci ju bezne prevadzkuju, ale vtedy bola mimo prevadzky a pripravili nam ju podla nasich poziadaviek.
A tie izby - videla som jednu prerobenu na poschodi a ta bola pekna, ale co sme byvali dole, tak tam boli vsetky taketo stare. Aj ked to asi nikomu nevadi, hovorim, problemom bolo, ze to bolo v zime a nebolo to vykurene.... ked tam budeme my, bude uz teplo, takze by aj tento problem mal odpadnut.
ahojte maminky, na ktorej strane najdem link toho hotela kde ste sa rohodli ist? Ja som na to prisla az teraz, ze tu chystate nejake stretnutie. Ja popri praci a malych nestiham vas poriadne citat 🙂
@ellit www.hotel-remata.sk, www.juniorjasna.sk a fukylove ma v albume popisane jednotlive hotely
ta remata je super a kedy sa chystate? ja sa pokusim nejako spracovat manzela, ale snad ho dostanem na fitko co tam je a saunu. Inak by som prisla aj sama, ale ja a cestovanie o samote nemusim, nikdy som tak nesla a netusim, ci by som aj trafila 🙂
ahojte babenky,taj aj my sme marcovi,to tiez mozeme ist????
ak ano,kedy by to bolo??? 🙂
@alusha ale cena 30e je v pripade obsadenia 30tich izieb, inak je cena vyssia. No rozhodnite sa, ja som uz na juniorke bola, a v tej remate sa mi paci, ze mozeme ist kuk do zoo 🙂 @scully7 ako to vychadza s benzinom keby si sla do juniora a ako do rematy? Mozno vyssia cena rematy by vykompenzovala benzin do juniora.
Juniorhotel patri medzi posledne hotely v jasnej - t.j. cca 15-20km od LM.
Babulky to s tym zajkom bola iba otazka na zaklade toho,ze par z nas je este v kontakte a spomenula som si na nu,tak sa na mna nehnevkajte 🙂))
@tintiniacik aj ja som za,kludne sa pridaj,nemam nic proti
@streserka hmmm ten vyzera fakt super a je tam aj bazenik 🙂 🙂
btw, dala som si robotu trochu s kočkami, čo z Marcoviek sem tam prispievajú, alebo stále, a nie všetky reagovali, a niektoré tam ani nie sú, lebo neboli v tabulke.
@alusha @andy22 @annie13 @avuka @domka28 @eejka @ellit @esmemia @fukylove @gituserik @goga03 @henrike @cherryblossomgirl @ikula2 @jamar @janka2110 @jonas17 @karaa @katrinb @kpn @lindauciatko @lucinka13 @luly13 @majka212 @mata1212 @millienka @natty53 @palinkovamaminka @petraw @pukica @rejoice @stani08 @suzi81 @tulipanike @zuziatko
A ešte mimo tabulky @kozorozec27 @tintiniacik @streserka a ja. To je dokopy 39 maminiek, ktoré ako tak prispievajú a komunikujú s nami. 🙂 Tak šup prihlasovať.
Baby ja som sa dnes dozvedela že mm začína škola cez víkendy tak neviem 😖 ale šak nemusí byť taký poctivý tak pôjde poza školu lebo ja idem s ním alebo bez neho 😀 😀 😀 😀
@kozorozec27 kludne sa pripojte aj vy, a malo by to byt koniec aprila alebo v priebehu maja
@janula.h aaaale jedno uliatie mu neuskodiii,nech nevymysla mangel :o)
@scully7 ja som uz zahlasovala a zacinam sa cim dalej priklanat k tej remate,nas to cenovo tiez vyjde asi rovnako ked si zoberiem vzdialenost a cestovne za vlak no a ubytko jasne
a @brusko6 neviem kde sataaaara,zeby mala doma Duska?
@kozorozec27 sak sa pridajte,dalsia nova mamina super,bude nas habakolko huraaaaaaaa :o)
@esmemia nikto sa na teba nehneva moja to vobec,ja/my mse si len nazor napisali ako sme s nou na tom 🙂
ale zato na teba sa o to viac tesime 😉
mne sa paci aj jasna, ale priklanam sa k remate kvoli tomu bazenu, my sme take vodne zivly vsetci styria a v tej remate je vodicka teplucka, takze by sa vykupali dosyta 🙂
@scully7 este mi napadla @heni79 a @mizulienka ...?
A vy ma vidite,ked ja vas nevidim...???😉

@scully7 v Jasnej to vyjde s vecerou okolo 22-23eur a tu 30, ak sa este nazbieraju niekolki, takze to nie je take hrozne... ale je na kazdom, co sa mu viac paci 🙂 zvysok sa musi prisposobit, no nie??