Veľké stretnutie mamičiek a detičiek. Marec 2010
Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀
jejda baby, ja som sa preklepla, nie 18 ale 28 s polpenziou tam malo byť... pomooooc, takto som vás "oklamala". A ak nám dajú skupinovú zlavu tak menej. prepááááčte moc, prosím. Počkajme s číslami radšej dozajtra, do konečných info, dobre?
chvíľu ma tu mm nepustí a ahaho čo preberajú lentilky 😀 😀 😀 tak ja sa hlásim na tú terasku aj so šampáňom ok?
dievčatá ja som už bola v tom hotely Boboty 🙂
inak čo sa toho hotela týka, je krásny ale na izbach sme neboli. boli sme na školskom výlete pred 1,5 rokom na chate vratna, ale na bobotach sme sa boli kupat v bazene. hned pri hoteli je taká ohrada a su tam divé svine 😅 😅 a malé svinky tam behali pre deti pekne. ale ihrisko som tam nevidela
@lucinka13 - jasne, ja mam Vratnu schodenu uplne vsetko 🙂 asi 5 rokov dozadu... odvtedy uz chodim iba do Janosikovych dier, tie milujem 🙂 🙂 🙂 a tie su skutocne nenarocnou turou 😉 to sa da miestami aj s chodiacimi detmi, miestami v nosici... 😉
tesujem sa na Vas, tesujem 😀 aj na bazenikovu Lucinku 😀 @brusko6 ako pise nasa druha Lucinka @lucinka13, ty mas ine kvality 😉 😉 😉
bre dopoludnie,
provokujete s dierami? 😀 juj ci by som na taku fajnu vychadzku v prirode isla aj ja,ach jo
komu dobre, komu este lepsie ! 😀 zienky, teda vy ste .... akoby som to nazvala, riadny zvrat ci obratky ci co to nase stretko nabralo 😅 takze do prirody sa vam zachcelo? ta podme ! vo vratnej som sa svadbila, v hoteli diery, v tej ich carovnej kolibe, joj, dobreeeeeeeee bolo. takze idem hlasovat !!!!
inac co vy tu lentilkujete? 😀 😀 😀 ja som tiez mala, teraz skor nejake tie zelatinove, ale co, sak nikto nevidi 😅 a asi som teraz po precitani vasej diskusie pochopila, preco sa vravi orava orava, cela si bolava .... na rozsutcoch som bola aj ja, joj, svalnate spomienky to su 😉 ale da sa aj po hrebeni chleba (joj, dufam, ze som netresla) ist, to je vychadzocka pre deti, bracho chodi so synovcom. takze pre prilezitostne turistky ako ja by to bolo oukej
hlavne nech daju zlavu, na vsetko !!!!! v tych bobotach
@gabrielka - ak sa nemylim, tak sa da na tu hrebenovku z Chata Vratna vyviezt lanovkou.. a po hrebeni je to potom fakt iba taka mila prechadzka 😉
mne osobne sa ale viac pacia tie diery... tam je aj v zime krasna romantika, najma ked je vsetko pomrznute 😉 a na jar... to je ako v rozpravke 🙂
baby, ten hotel boboty je krasny. Len ma stve, ze ked uz by sme isli na taky vikend tak je to strasne kratky cas na pozretie vsetkeho, pripadne turistiku. Nechceme si predlzit vikendove stretko aspon do stredy? 😀 😀 Lebo normalne uvazujem nad tym, ze by sme s muzom isli domov o par dni neskor.
baby, ja vas normalne od soboty vecera nestiham... 😀 tie hotely si snad kuknem zajtra, dnes nemam chut ani energiu, mne je to v podstate aj suma-fuk kde, hlavne aby sme sa stretli. 😉 a potom tym "lentilkovym" v pohode dam velky kus z mojich velkych nadier... 😀 sak ja mam aj problem si kupit plavky na moje kozy... 😀 😝
@gabrielka
ty si sa svadbila v hotely diery??? my tam vždy zakončujeme turu cesnačkou a haluškami 😉 mnam 😵
@fukylove
Evi od ten chaty vratna sme išli aj my lanovkou na snilovské sedlo a odtial je kusok na velký krivan ak sa nemýlim, ale skoro nás odfuklo. boli to šiestaci a neboli všetci fyzicky zdatný preto sme nešli pešo až hore. ale myslím že pre takýchto drobcekov to ešte nie. ale diery rozhodne ANO!!!

@scully7 - srdiecko moje, ja rada, ja rada, ja rada 😀 vsetkymi desiatimi... len aby vyslo pocko... inak - my mame roky uz tradiciu s kamaratmi na prvy maj - turistiku... tento rok som ale Mirkovi povedala, ze smola, ze davam prednost babenkam... ale ak by bolo pekne, tak by som bola rada, keby sme sa trosku poprechadzali 😀
a ak budes mat zaujem, aj ubytko u nas mozes mat 🙂 nech si nemusis platit dalsiu nocku v hoteli 🙂