icon

Veľké stretnutie mamičiek a detičiek. Marec 2010

alusha
6. jan 2011

Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀

fukylove
16. jan 2011

@scully7 - srdiecko moje, ja rada, ja rada, ja rada 😀 vsetkymi desiatimi... len aby vyslo pocko... inak - my mame roky uz tradiciu s kamaratmi na prvy maj - turistiku... tento rok som ale Mirkovi povedala, ze smola, ze davam prednost babenkam... ale ak by bolo pekne, tak by som bola rada, keby sme sa trosku poprechadzali 😀
a ak budes mat zaujem, aj ubytko u nas mozes mat 🙂 nech si nemusis platit dalsiu nocku v hoteli 🙂

fukylove
16. jan 2011

@pukica ja sa tu kosim za pocitacom a mm nechape 😀 😀 😀 ze aky postreh... @brusko6 - Lucinka, prepaaaaaac, vramci zachovania lentilok aspon v takom stave v akom su ta budem moct vlacit maximalne na chrbte 😀

scully7
16. jan 2011

jejda baby, ja som sa preklepla, nie 18 ale 28 s polpenziou tam malo byť... pomooooc, takto som vás "oklamala". A ak nám dajú skupinovú zlavu tak menej. prepááááčte moc, prosím. Počkajme s číslami radšej dozajtra, do konečných info, dobre?

brusko6
16. jan 2011

@pukica Macka,jeden den so mnou a budes sa aj ty topit..som jak taka mikrovlnka nastavena na 800😉

brusko6
16. jan 2011

@scully7 No moja..sak ty si nas odrbkala..😉 ale nevadiii..aj my ta raz odrbkame..😉

brusko6
16. jan 2011

@fukylove Ale nie...co si..ja som teraz pribrala..vlasy mi zhustli..😉 ja som radsej za tu terasu..predsa lennie som typicka sedlacka😉

scully7
16. jan 2011

@brusko6 neviem, neviem, ale tie ovisnuté by nikto ani zadarmo nechcel.....

a je mi jasné, že som Ťa odhadla správne. 😉

esmemia
16. jan 2011

@scully7
@fukylove ja sa taky hlasim na turu 🙂))

scully7
16. jan 2011

@fukylove vidíš, zabijeme dve muchy jednou ranou. prvomájová turistika zaručená. Objednám pekné počasie. 🙂

brusko6
16. jan 2011

@scully7 No tak to mi musiiis vysvetlit😉
a moja sesternica ta ani lentilky nema,ale sniva o nich..🙂

janula.h
16. jan 2011

chvíľu ma tu mm nepustí a ahaho čo preberajú lentilky 😀 😀 😀 tak ja sa hlásim na tú terasku aj so šampáňom ok?

esmemia
16. jan 2011

@janula.h + jahody 🙂

janula.h
16. jan 2011

@esmemia hmmm 😝

scully7
16. jan 2011

@brusko6 no normálne, ty si taký skôr mestský typ. Evka je taký viac "vysokohorský" typ.

lucinka13
16. jan 2011

dievčatá ja som už bola v tom hotely Boboty 🙂

lucinka13
16. jan 2011

tie janošikove diery je dobrý nápad, je tam ozaj krásne, bola som tam niekolkokrát. @fukylove Evi ty si isto bola aj na velkom rozutci, ja len na malom ale aj tak krása 😉 my to mame tiež relativne blizko lebo chodime cez kompu v strečne

lucinka13
16. jan 2011

inak čo sa toho hotela týka, je krásny ale na izbach sme neboli. boli sme na školskom výlete pred 1,5 rokom na chate vratna, ale na bobotach sme sa boli kupat v bazene. hned pri hoteli je taká ohrada a su tam divé svine 😅 😅 a malé svinky tam behali pre deti pekne. ale ihrisko som tam nevidela

esmemia
16. jan 2011

@lucinka13 My sme uz tiez boli aj na malom a velkom Rozsutci,je to naj a Velky Rozsutec je mojim najkrajsim kopcom v Malej Fatre-pre mna a na Janosikovych sme boli uz viackrat a naozaj je to pekne

scully7
16. jan 2011

@lucinka13 tešíme sa. 🙂 že sa pridáte.

lucinka13
16. jan 2011

@scully7 isto iste, ked muž počul že pojdeme možno do terchovej, tak mu srdce zaplesalo 😵 😵
@esmemia tak ty si taká turistka? to sa mi pači 😉

brusko6
17. jan 2011

@lucinka13 aj ja sa ti chcem pacit ako mestsky typ😉

Kraasne raanko..

lucinka13
17. jan 2011

@brusko6
však ja viem , že ty máš zase iné prednosti... 😉 😵

fukylove
17. jan 2011

@lucinka13 - jasne, ja mam Vratnu schodenu uplne vsetko 🙂 asi 5 rokov dozadu... odvtedy uz chodim iba do Janosikovych dier, tie milujem 🙂 🙂 🙂 a tie su skutocne nenarocnou turou 😉 to sa da miestami aj s chodiacimi detmi, miestami v nosici... 😉

tesujem sa na Vas, tesujem 😀 aj na bazenikovu Lucinku 😀 @brusko6 ako pise nasa druha Lucinka @lucinka13, ty mas ine kvality 😉 😉 😉

pukica
17. jan 2011

bre dopoludnie,
provokujete s dierami? 😀 juj ci by som na taku fajnu vychadzku v prirode isla aj ja,ach jo

gabrielka
17. jan 2011

komu dobre, komu este lepsie ! 😀 zienky, teda vy ste .... akoby som to nazvala, riadny zvrat ci obratky ci co to nase stretko nabralo 😅 takze do prirody sa vam zachcelo? ta podme ! vo vratnej som sa svadbila, v hoteli diery, v tej ich carovnej kolibe, joj, dobreeeeeeeee bolo. takze idem hlasovat !!!!

inac co vy tu lentilkujete? 😀 😀 😀 ja som tiez mala, teraz skor nejake tie zelatinove, ale co, sak nikto nevidi 😅 a asi som teraz po precitani vasej diskusie pochopila, preco sa vravi orava orava, cela si bolava .... na rozsutcoch som bola aj ja, joj, svalnate spomienky to su 😉 ale da sa aj po hrebeni chleba (joj, dufam, ze som netresla) ist, to je vychadzocka pre deti, bracho chodi so synovcom. takze pre prilezitostne turistky ako ja by to bolo oukej

hlavne nech daju zlavu, na vsetko !!!!! v tych bobotach

fukylove
17. jan 2011

@gabrielka - ak sa nemylim, tak sa da na tu hrebenovku z Chata Vratna vyviezt lanovkou.. a po hrebeni je to potom fakt iba taka mila prechadzka 😉
mne osobne sa ale viac pacia tie diery... tam je aj v zime krasna romantika, najma ked je vsetko pomrznute 😉 a na jar... to je ako v rozpravke 🙂

jamar
17. jan 2011

baby, ten hotel boboty je krasny. Len ma stve, ze ked uz by sme isli na taky vikend tak je to strasne kratky cas na pozretie vsetkeho, pripadne turistiku. Nechceme si predlzit vikendove stretko aspon do stredy? 😀 😀 Lebo normalne uvazujem nad tym, ze by sme s muzom isli domov o par dni neskor.

asshanti
17. jan 2011

baby, ja vas normalne od soboty vecera nestiham... 😀 tie hotely si snad kuknem zajtra, dnes nemam chut ani energiu, mne je to v podstate aj suma-fuk kde, hlavne aby sme sa stretli. 😉 a potom tym "lentilkovym" v pohode dam velky kus z mojich velkych nadier... 😀 sak ja mam aj problem si kupit plavky na moje kozy... 😀 😝

lucinka13
17. jan 2011

@gabrielka
ty si sa svadbila v hotely diery??? my tam vždy zakončujeme turu cesnačkou a haluškami 😉 mnam 😵

@fukylove
Evi od ten chaty vratna sme išli aj my lanovkou na snilovské sedlo a odtial je kusok na velký krivan ak sa nemýlim, ale skoro nás odfuklo. boli to šiestaci a neboli všetci fyzicky zdatný preto sme nešli pešo až hore. ale myslím že pre takýchto drobcekov to ešte nie. ale diery rozhodne ANO!!!

lucinka13
17. jan 2011

@asshanti
ja sa pridávam k tým vačším až obrým... 😀 😀