Veľké stretnutie mamičiek a detičiek. Marec 2010
Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀
boboty preverené, majú volné, tak už len pokukajte a pouvažujte. je tam bazén, majú tam kongresky, vedia nám pripraviť priestor pre deti, je tam okolie krása, jedna báseň, Jánošík a tak, pri rezervácii cez net 10% zľava hneď, skupine tiež poskytnú niečo. 🙂 Zajtra mi dajú vedieť mailom, Fuky, hneď Ti to pošlem.
@scully7 myslim ze pri mojom priezvisku nemam nad cm uvazovat,mala by som sa ist pozriet za Jánošíkom,sak Rajnoha bol jeho prava ruka 😀
a vdaka vam za ochotu nas zviezt,vrelo prijmeme ponuku,potom poratame prratame a vyplatime taxi 😉
idem si popisat co by nas to vyslo jedno aj druhe a vynadtim sa 🙂
no jasne zienky, tak vy budete merat cestu "neviempresneodkial" a ja Vas potom este za zvezenie aj skasnem 😀 no jaka parada.... vsak? 😀 na to ani nemyslite....
apropo - ak by tie Boboty nakoniec, ono to zase tak daleko aftickom nie je... takze aspon ja, co by zo ZA by som ponukla odvoz aj priamo zo ZA - nemuseli by ste sa trepat do Terchovej 😉
babulkyyyyyyyyyyyyy - takze kolo c. 2 - rozhodovanie medzi Fatraparkom a Bobotami? 😀
@fukylove thumbs up dvakrát. velmi som spokojná. ja som bola zhýčkaná, renaultom, a škoda sa mi zdala "krok späť", ale táto voľba bola skvelá. 🙂 Inak - mám taký návh - v nedelu by sme mohli dať nejký výlet - ja by som aj ostala o deň dlhšie prípadne... nejaká túra alebo tak... samozrejme taká s deťmi na chrbte asi.
ahojte,
ja som tiez octavia pozitiv 🙂 jednu sme mali 9 rokov a teraz mame dalsiu.
ja som s nasou skodovkou velice spokojna.
baby a co tak zhrnutie info o fatraparku a boboty? ake su tam ceny? to co uvadzaju na stranke? lebo ak ano, tak je tam dost velky rozdiel
a este sme verejni??
😖
no dnes s vami je rec, vam poviiim .. 😢 idem jaa teda .. 😠
@scully7 - s detmi na chrbte by sa dalo asi do Janosikovych, ak by bolo pekne 😉 je to taky light teren 😉 a je tam pekne, ked je pekne...
a ak by si ostala o den dlhsie (pripadne aj dva, tri) - nechcela by si potom trebars tu jednu noc (alebo viac) spat u nas? vedeli by sme ti vypratat detsku izbu - je tam postielka a poste 😉 Sebiho by som zobrala do cestovnej do spalne... 😉
apropo - zistim u sestry, ci ma stale pouzitelnu cestovnu postielku... ja mam doma jednu a od nej by som vedela potom pripaden zobrat druhu a niekomu pozicat... a este skusim prezistit u nejakych kamaratok 😉
a premenovala som tabulku na stretko a nie skuska. ja som to totiz len vytvorila na skusku, som nevedela, ze sa to hned ujme.
a nechapem ako tam mohol robit niekto sarapatu, lebo uz pedtym som to nastavavila tak, aby tam zmeny mohli robit len ludia, co maju link na tuto tabulku
ok, tak s hlasovanim pockam do zajtra, ked budu aj ceny a tak, ale viac sa mi pacia boboty.
@scully7 tak ja teda taky tak pockam do zajtra a potom si to poratam pre a proti co a ako...
tururu by som si dala aj ja,no my "nemobilni juzania" budeme masliet ako sa dostat domov xi
@fukylove aby sa ti lentilke noroztopili ked budes @brusko6 vlacit 😀 dufam ze som sa ta nedotkla,to mi len ako prve napadlo ako som si precitala vasu debatu 🙂

@pukica aaaa....teraz to píšem. 🙂 myslím aj na detaily. neboj. zo stanice, na stanicu by vás niekto prišiel zobrať. napríklad ja sa hlásim.