icon

Veľké stretnutie mamičiek a detičiek. Marec 2010

alusha
6. jan 2011

Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀

lucinka13
17. jan 2011

@jamar
ved možete ostat aj dlhšie, isto neolutujete. ale my nie, lebo nebudeme so starším synom a to by sa mi neratalo 😵 teraz idem len kvoli VAM 😉

lucinka13
17. jan 2011

@asshanti
tuším som to napisala s hrubkou. takže oprava ::::: obrím 🙂 🙂

jamar
17. jan 2011

@lucinka13 tak nakoniec budeme len vikend. a niekedy v lete si urobime dlhsiu ,,dovolenku,,. Inac nejde tvoj muz vystavovat do BB? Lebo vystava je 1.5.
ja len dufam, ze nikto nebude chciet aby som mu isla vystavit psa...

asshanti
17. jan 2011

@lucinka13 - tak aspon nebudem sama... 😀

lucinka13
17. jan 2011

@jamar
no neviem ale teraz v nedelu idú tuším do Nitry vystavovat. ale je možne že aj toho 1.5 lebo teraz chodí na každú výstavu.

lucinka13
17. jan 2011

@jamar
do kelu ved teraz mi to zaplo že 1.5 je aj naše stretko 😕 😕 😕 no to sa musím s ním dohodnut, lebo ja chcem ist s vami!!!!!

fukylove
17. jan 2011

@lucinka13 - hlavne aby si prisla, ked bude velky "pruser", tak ta tam necha s nami a my ta dajako dovezieme domov 🙂

lucinka13
17. jan 2011

@fukylove
to by ma už aj segra alebo otec doviezol a zaviezol. lebo ja cez kompu sama.... niiieeeee 😅

scully7
17. jan 2011

@asshanti neboj sa, nie si v tom sama. Je nás tu viac s týmto problémom. O konfekčnom oblečení ani nehovorím. nohavice 36-38 (momentálne po pôrode) a sako cez prsia 42 ☹ Kúp si kostým alebo šaty.... O podprsenkách nehovoriac, súpravu spodného prádla môžem snívať, plavky detto...

asshanti
17. jan 2011

@scully7 - ja mam aspon konfekcnejsiu postavu, ja aj na nohavice potrebujem vacsie cislo... 😀 😀 😀 no a o takej peknej cipkovanej suprave spodnej bielizne a krasnych bikinach mozem tak snivat, tam su kosiky A, B a mne treba tak E... 😝

scully7
17. jan 2011

dievčatá, zle je....
teraz mi volali z hotela Boboty, že ten termín je problém - majú 30.4. svadbu a to by pre ročné deti nebolo vhodné.... Lebo to bude hluk do rána.... ja som tak sklamaná.... že to mali predbežne rezervované a bla bla bla.....

Jedine, ak by sme teda ten hotel chceli, vieme sa dohodnúť na víkend pred veľkou nocou, to tu už Gabi bude, 15-16-17 apríl.

Čo teda? Trváme na termíne alebo na hoteli?

scully7
17. jan 2011

@asshanti presne.

lucinka13
17. jan 2011

@scully7
ja by som posunula termín ale nech sa vyjadria aj ostatné kočky

asshanti
17. jan 2011

@scully7 - ok je aj ten termin od 15.4., s tou svadbou by to fakt nebolo pre nas... a ja som aj zabudla, u nas je 1.5. odpustova slavnost, ale nevadilo by mi keby sme neboli, ale takto by som stihla vsetko... 😀

jamar
17. jan 2011

kludne sa moze posunut termin.. aj vystavu by som stihla 🙂)

fukylove
17. jan 2011

@scully7 aj u nas termin v pohode moze "plavat" 🙂 sa prisposobime 😉

brusko6
17. jan 2011

No co mam na to napisat..???

😢

janula.h
17. jan 2011

baby ja asi vtedy budem krstnáá 😖 😖 😖 pomoc ☹

katrinb
17. jan 2011

@scully7 kludne sa moze termin posunut - teda z nasej strany.....

pukica
17. jan 2011

@asshanti
@scully7 dnes sa tu ale riesia veci... 😀 ja sa hlasim do skupiny malych lentilkacok 😀

a terminus technikus naaaaam je taky tak jedno kedy,hlavne aby sme sli 😉

alusha
autor
17. jan 2011

baby ja nestiham vas citat, sme u nasich a na net sa dostanem len na chvilu.... tak to dostudujem uz doma v stredu, ale idem kuknut tie hotely, len mi prosim, hodte link na tu tabulku, lebo uz ani ten neviem najst

alusha
autor
17. jan 2011

@lucinka13 dakujem 🙂

scully7
17. jan 2011

@brusko6 no Brusik, veď názor, nie?

alusha
autor
17. jan 2011

a termin nam je jedno aky, okrem velkej noci, prisposobime si to... a radi dame aj mensiu turu, ale ani ten bazen s @brusko6 si nenechame ujst 🙂

alusha
autor
17. jan 2011

@scully7 a uz vies ceny, napisali ti? len som zbezne preletela, tak ak si to uz pisala, tak sa ospravedlnujem 🙂

janula.h
17. jan 2011

Preposielam mail čo mi došiel z Fatraparku 😉 😉 😉

Pekny den pani Janka po telefonickom rozhovore Vam zasielam cenovu ponuku ubytovania aj polpenzie pre cca 50 osob.Ako ubytovatelia Vam mozeme poskytnut 5% zlavu z ubytovania
Cena pobytu:25 eur noc/2 osoby/ zlava na den 5 %...1,25 eur takze noc 23,75 eur + kupelny poplatok 0,35 centov osoba /1 den/.Poplatok budem ratat dve osoby na apartmane.
tri noci....... 71,25 +kupelny poplatok 2,10 eur.....za pobyt aj s poplatkom 73,35
Co sa tyka polpenzie je mozna zlava z 11 na 9 eur ,len po dohode s veducim restauracie nebudu ranajky formou svedskych stolov ,ale budu jednotne a to sa tyka aj vecere.
V nasom zariadeni je spolocenska miestnost,kde sa nachadza biliard a stolovy futbal.Vsetko je za poplatok
Biliard...2,7 eur /hod/
Futbal...0,40 centov zeton
Sauna a bazeny sa v nasom zariadeni nenachadza ,ale je moznost objednania v apartmanoch Harabovo ,ktore sa nachadzaju asi 200m od Fatraparku 2
A este tie dve mamicky,snazili sme sa najst nejake riesenie ,ale bohuzial je mi luto s cenou dole ako 5% nemozeme ist.A nemohli by spolu byt na jednom byte?Tymto mamickam by sme mohli poskytnut postielku teda len jednu ,pretoze dve by sa tam nezmestili.
Ak sa rozhodnete pre nase zariadenie poprosime potvrdit rezervaciu a zaslat presny meny zoznam.AK mate ste nejake otazky tak nam napiste a na vsetky Vam odpovieme.

S pozdravom recepcna Hanka
FATRAPARK 2
recepcia
tel: +421 44 4300096

brusko6
17. jan 2011

@janula.h Fuuuu,recepcna Hanka ma dostala tpu cenou pre dve osoby!!😉
@scully7 mne je jedno ten termin,ale je mi luto..@gabrielka ..uz asi potom nebude moznost sa s nou stretnut..ona je nieco ako Justin Timberlake! Vsak ma chapes?!😉))?)

fukylove
17. jan 2011

@janula.h - a preco ratane na 3 noci? 😀 vsak budeme iba do nedele... ci? 😀

janula.h
17. jan 2011

@fukylove a vieš že neviem??
@brusko6 veď Gabi tu už budeeeeeeeeeeeee tak dojdeeeeeeeeeeeeeeee mojaaaaaaaaaaaaaa cmukyyyyyyyyyyyyyyyyyyy zlatááááá 🙂 🙂