Veľké stretnutie mamičiek a detičiek. Marec 2010
Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀
dievčatá, zle je....
teraz mi volali z hotela Boboty, že ten termín je problém - majú 30.4. svadbu a to by pre ročné deti nebolo vhodné.... Lebo to bude hluk do rána.... ja som tak sklamaná.... že to mali predbežne rezervované a bla bla bla.....
Jedine, ak by sme teda ten hotel chceli, vieme sa dohodnúť na víkend pred veľkou nocou, to tu už Gabi bude, 15-16-17 apríl.
Čo teda? Trváme na termíne alebo na hoteli?
kludne sa moze posunut termin.. aj vystavu by som stihla 🙂)
No co mam na to napisat..???
😢
baby ja asi vtedy budem krstnáá 😖 😖 😖 pomoc ☹
baby ja nestiham vas citat, sme u nasich a na net sa dostanem len na chvilu.... tak to dostudujem uz doma v stredu, ale idem kuknut tie hotely, len mi prosim, hodte link na tu tabulku, lebo uz ani ten neviem najst
Preposielam mail čo mi došiel z Fatraparku 😉 😉 😉
Pekny den pani Janka po telefonickom rozhovore Vam zasielam cenovu ponuku ubytovania aj polpenzie pre cca 50 osob.Ako ubytovatelia Vam mozeme poskytnut 5% zlavu z ubytovania
Cena pobytu:25 eur noc/2 osoby/ zlava na den 5 %...1,25 eur takze noc 23,75 eur + kupelny poplatok 0,35 centov osoba /1 den/.Poplatok budem ratat dve osoby na apartmane.
tri noci....... 71,25 +kupelny poplatok 2,10 eur.....za pobyt aj s poplatkom 73,35
Co sa tyka polpenzie je mozna zlava z 11 na 9 eur ,len po dohode s veducim restauracie nebudu ranajky formou svedskych stolov ,ale budu jednotne a to sa tyka aj vecere.
V nasom zariadeni je spolocenska miestnost,kde sa nachadza biliard a stolovy futbal.Vsetko je za poplatok
Biliard...2,7 eur /hod/
Futbal...0,40 centov zeton
Sauna a bazeny sa v nasom zariadeni nenachadza ,ale je moznost objednania v apartmanoch Harabovo ,ktore sa nachadzaju asi 200m od Fatraparku 2
A este tie dve mamicky,snazili sme sa najst nejake riesenie ,ale bohuzial je mi luto s cenou dole ako 5% nemozeme ist.A nemohli by spolu byt na jednom byte?Tymto mamickam by sme mohli poskytnut postielku teda len jednu ,pretoze dve by sa tam nezmestili.
Ak sa rozhodnete pre nase zariadenie poprosime potvrdit rezervaciu a zaslat presny meny zoznam.AK mate ste nejake otazky tak nam napiste a na vsetky Vam odpovieme.
S pozdravom recepcna Hanka
FATRAPARK 2
recepcia
tel: +421 44 4300096

@jamar
ved možete ostat aj dlhšie, isto neolutujete. ale my nie, lebo nebudeme so starším synom a to by sa mi neratalo 😵 teraz idem len kvoli VAM 😉