Veľké stretnutie mamičiek a detičiek. Marec 2010
Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀
baby veď pozerajte na to,že sú to 3 rovnako staré detičky,ktoré niesú zvyknuté na pobyt s inými detičkami na izbe,každé sa ináč budí,každé ináč zaspáva to by bol trest nie oddychový víkend veď uznajte baby 😒
dala som do tabulky ďalšie dva listy - na jednom je popis Boboty, na ďalšom Fatrapark, Boboty sú len pultové ceny, lebo kvôli posunu termínu som ponuku pre nás ešte nedostala.
@janula.h - aaaaaaaaaaaa - zase moje zakerne otazky 😀
zlatko - mohla by si este zistit, kedy je moznost sa ubytovat v piatok a kedy sa treba odubytovat v nedelu?
a ako je to s bezlepkovou dietou? (ak by bol problem, donesiem si vlastne jedlo na vikend, len ci by mi to uskladnili u nich v chladnicke - ak nie je v izbe a ci by mi prihriali 🙂 )
a davam sumar do albumu s tym, ze povodne mazem... a asi aj tbl zucastnenych...
ozaj kocky, zase sa mi na tej fatre vatre paci to, ze si mozeme v kuchynke ohriat pre malych jedlo .. hm... 😎
kto nám tak krásne vyfarbil tabulku? 🙂
nooo aj ja som sa prekvapila 😀 fuky??
ahojte,
tak som zahlasovala, mne sa pacia boboty, sice cenovo je to okolo 10 eur viac, ale hadam daju zlavu.
ja ruzomberok moc nemusim ☹ , ale kebyze sa ide tam, tak prideme
idem si este vygooglit tie janosikove diery, ak by tamarka sa chcela nosit na chrbte tak ideme na turu aj my
doivtedy natrenujeme.
a mozeme tam doniest sculytunel a spravit hromadnu foto a sculy si to moze dat ako referenciu 🙂
velmi pekneeee
tak ideme tamarku trenovat do satky na chrbat, lebo to by som velmi rada videla
Ahojte,
ja som este nezahlasovala bo manzel este nestihol kuknut ...
Inak obe sa mi zdaju tak dost od ruky ze ked bude treba odbehnut aspon do potrain alebo tak, hm? nie je to daleko?
a ceny parkovania neviete niekto? Ale priklanam sa k tej fatre ze by sme aspon kuchynku mali takto si to neviem prestavit s malym bez kuchynky...

@janula.h tAk teraz som uz asi dilino na plnej ciare,sak sa bavime o inom termine..
Ale inac,ak by toto bola cena pre dve osoby,tak menim rozhodnutie..zda sa mi to ooobela lacnejsie,teda je to ooobela lacnejsie..ci zase mi nieco uslo?! Nie som na pc,tak mooze byt..a dnes ani nebudem..som vystavena od 6-ej..