icon

Veľké stretnutie mamičiek a detičiek. Marec 2010

alusha
6. jan 2011

Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀

brusko6
17. jan 2011

@janula.h tAk teraz som uz asi dilino na plnej ciare,sak sa bavime o inom termine..
Ale inac,ak by toto bola cena pre dve osoby,tak menim rozhodnutie..zda sa mi to ooobela lacnejsie,teda je to ooobela lacnejsie..ci zase mi nieco uslo?! Nie som na pc,tak mooze byt..a dnes ani nebudem..som vystavena od 6-ej..

janula.h
17. jan 2011

@brusko6 bavíme moja ale Gabi tu bude od polky apríla tak preto ten termín ten alebo ten 😉

scully7
17. jan 2011

@brusko6 ano, je to tak, je to lacnejšie čo sa týka bytu - apartmánu. Problém mám len ja a esme - lebo by nás to stálo 2 krát tolko, nakolko sme samé a cena je za apartmán, nie na osobu.

a Gabi priletí 14.4 tuším, takže 15-17 už bude na Slovensku.

brusko6
17. jan 2011

@janula.h No janik to som nevedela..som aka nevedomaaa..este,ze vas mam..😉
pampusik krasny najkrajsi na svete, to s tou cenou dobre chapem..prepacte,opat sa vo mne prejavuju blondave geeny..

brusko6
17. jan 2011

@scully7 A tqm tq moznost byt obidve v jednom?! To by sa nedalo poriesit? Sice nieco tam pisala,ze sa nezmesti druha postielka..ale nedalo
by sa tam nieco vymysliet? ..bo fakt ta cena je asi najlepsia co sme mali zatial..a to by smee dost usetrili..uz pisem jak moj mangel..😉

scully7
17. jan 2011

@brusko6 dalo, mali by sme manželskú postel, 1 dieťa v postielke a 1 medzi nami na posteli. ☹ čo mne vôbec nevadí, ale nechcem vidieť, ako nebude nikto spať kvôli tomu ako sa budeme rušiť.

toť celý problém.

scully7
17. jan 2011

@brusko6 ale ešte som vymyslela možnosť 3. Sama je aj @kpn ake teda pôjde, lebo sa nevyjadrovala k našim zmenám... Tak by sme si všetky 3 zobrali ten väčší apartmán a rozdelili si cenu. To by bolo riešitelné. 🙂

brusko6
17. jan 2011

@scully7 noooooooooooooooooooooooo.... 😀
tak komu sa paci nizka cena?? ruku hore !!! 😉 😀 😎

esmemia
17. jan 2011

Mne sa to celkom pozdava a aj @scully7 riesenie ak by to ovsem @kpn nevadilo 🙂

janula.h
17. jan 2011

baby veď pozerajte na to,že sú to 3 rovnako staré detičky,ktoré niesú zvyknuté na pobyt s inými detičkami na izbe,každé sa ináč budí,každé ináč zaspáva to by bol trest nie oddychový víkend veď uznajte baby 😒

scully7
17. jan 2011

dala som do tabulky ďalšie dva listy - na jednom je popis Boboty, na ďalšom Fatrapark, Boboty sú len pultové ceny, lebo kvôli posunu termínu som ponuku pre nás ešte nedostala.

fukylove
17. jan 2011

@janula.h - aaaaaaaaaaaa - zase moje zakerne otazky 😀

zlatko - mohla by si este zistit, kedy je moznost sa ubytovat v piatok a kedy sa treba odubytovat v nedelu?
a ako je to s bezlepkovou dietou? (ak by bol problem, donesiem si vlastne jedlo na vikend, len ci by mi to uskladnili u nich v chladnicke - ak nie je v izbe a ci by mi prihriali 🙂 )

a davam sumar do albumu s tym, ze povodne mazem... a asi aj tbl zucastnenych...

fukylove
17. jan 2011

ja si dnes sedim na hlave asi 😀
@scully7 jasne ze v tbl je to ovela lepsie 😀 tralalala... tak rusim album 🙂

janula.h
17. jan 2011

@fukylove jasne moja opýtam sa 😉 mne nejak k srdcu prirástla tá Terchovááá

brusko6
17. jan 2011

ozaj kocky, zase sa mi na tej fatre vatre paci to, ze si mozeme v kuchynke ohriat pre malych jedlo .. hm... 😎

scully7
17. jan 2011

kto nám tak krásne vyfarbil tabulku? 🙂

brusko6
17. jan 2011

@scully7 ja 😵

janula.h
17. jan 2011

nooo aj ja som sa prekvapila 😀 fuky??

esmemia
17. jan 2011

@brusko6 sikulka

janula.h
17. jan 2011

@brusko6 prepáčte pani 😀 šikovnáá 😵

brusko6
17. jan 2011

@janula.h co uz.. este vela toho o mne neviete.... 😎

goga03
17. jan 2011

ahojte,

tak som zahlasovala, mne sa pacia boboty, sice cenovo je to okolo 10 eur viac, ale hadam daju zlavu.
ja ruzomberok moc nemusim ☹ , ale kebyze sa ide tam, tak prideme

janula.h
17. jan 2011

@brusko6 daj čo ešte nevieme 😀 ale asi nie tu 😉

jamar
17. jan 2011

mna takisto laka ta nizka cena vo fatraparku, ale ako pisala @goga03 takisto ruzomberok nemusim a ta priroda okolo terchovej je nadherna.... takze rada si priplatim, ved nechodime po hoteloch kazdy mesiac. 😀

goga03
17. jan 2011

@jamar 🙂 presne tak,nechodime do hotela kazdy mesiac

goga03
17. jan 2011

idem si este vygooglit tie janosikove diery, ak by tamarka sa chcela nosit na chrbte tak ideme na turu aj my
doivtedy natrenujeme.
a mozeme tam doniest sculytunel a spravit hromadnu foto a sculy si to moze dat ako referenciu 🙂

goga03
17. jan 2011

velmi pekneeee
tak ideme tamarku trenovat do satky na chrbat, lebo to by som velmi rada videla

kpn
17. jan 2011

@brusko6
@scully7
@esmemia to ze vziat apartman velky a rozdelit si ho mi vobec nevadi zienky ... takze s kym som na izbe ... dufam, ze aspon matka ma podrzi ...tu uz poznam osobne 🙂))

lindauciatko
17. jan 2011

Ahojte,
ja som este nezahlasovala bo manzel este nestihol kuknut ...
Inak obe sa mi zdaju tak dost od ruky ze ked bude treba odbehnut aspon do potrain alebo tak, hm? nie je to daleko?
a ceny parkovania neviete niekto? Ale priklanam sa k tej fatre ze by sme aspon kuchynku mali takto si to neviem prestavit s malym bez kuchynky...

scully7
18. jan 2011

@kpn Kati, esme a moja maličkosť, 3 izbový apartmán majú . 🙂