Veľké stretnutie mamičiek a detičiek. Marec 2010
Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀
@gabrielka - ty budes prilietat do BA? 🙂 ak by bol velky problem, daj vediet... Sebika viem "uskladnit" u mojich rodicov, mame jednu autosedacku do 18kg a Abi by som vedela poskytnut vajko do 13kg... a este - ak je Emka vacsia, tak sestra ma do 36kg 😉
mne osobne sa tiez viac pozdava Terchova, najma kvoli prirode... a Terchova je "velka dedinka", je tam dost velky cestovny ruch, tak je tam skutocne vsetko, co pise Gabi... 😉
RK- no - mame tam rodinu, co som nepozvala na svadbu (a vsetci sa brutalne urazili), tak tam uz nechodievame 😀 ale... kedysi tam bol priserny smrad 😀
hehe este som tu, abi hodila 40 minutovy spanok
@scully7smrad je teda podla mna uz celkom prijatelny, oproti minulosti ... to mate ako camembert a olomoucke syrecky 😅
@fukylove evi si zlata, ale nase slavne air france maju priamy let akurat tak do viedne alebo prahy ... alebo krakova 😀 prinajhorsom pojdeme s babami cez prahu a odtial s czech airlines do ziliny (dufam, ze to existuje) bez batoziny a mangel pride autom. drzte palce, nech sa do aprila nic nestane !!!!!
@gabrielka - to vies, ja sa rada vozim 🙂 keby Vieden, tak to by bolo OK, tam to poznam... 🙂 Prahu veru moc nie, ale keby to bolo velmi zufale, daj vediet 🙂 poriesime 🙂
a z Prahy by sa malo dat letiet aj do ZA, moj mm tak lieta, ked chodia do Nemecka, do materskej firmy na sluzobky 😉
@scully7 - Martinka, este pls ked budes v kontakte s tou pani, mohla by si mi zistit ako s bezlepkovou dietou? ako som pisala, nevadi, ak by sa nedalo... len ci by mi uskladnili a prihriali moje jedlo... a ak by sa dalo, bolo by to zuuuuzo 🙂
ja som sice dost nerozhodna, nooooo... Boboty najma kvoli turistike sa mi pacia viac 🙂
a co sa tyka ceny - podla toho co si pisala... tak to vychadza 18eur/noc + 10eur polpenzia bez zlavy? to zase zatial nie je az taky velky rozdiel medzi Bobotami a Fatrou 🙂
@janula.h - tak odkedy mam celiakiu s takymto pristupom a s tym, ze URCITE nepodavaju som sa stretla prvykrat 😎 😎 😎 😎 zatial vsade, kde sme riesili nejaku akciu a pod. vysli v ustrety... 😎
tak uz len cakam, co povedia v Bobotach 😀 lebo ja uz som za ne zahlasovala 😀 sa mi lubi viac priroda a okolie 🙂
Baby toto stretnutie co organizujete je jedine vec na ktoru sa najblizsiu dobu tesim. Dnes som sa dozvedela ze mm ide na misiu o mesiac takze aspon vy ma niecim poteste a vyberte uz nieco ☹
@tintiniacik . este cakame na cenu Boboty, ale podla hlasovania to vyzera na tie Boboty... 🙂 a nesmut, ved sa vrati... a na ako dlho ide prec? manzel je vojak?
@fukylove na 6mesiacov ano vojak ☹
@tintiniacik Tak ideš sama? Bez neho?
@scully7 hej bez neho to asi tazko pride o 2mesiace na dovolenku ale zoberiem segru aby sa mi vecer mal kto postaraz o maleho
kto sa nám vymazal z pozície 16? hm?
no baby, konecne som popozerala tie hotely, krasne su oba, tie apartmany sa mi veeeelmi pacia, no ale prostredie v Terchovej este viac, tak som zahlasovala za boboty... a naozaj, kto sa vymazal ☹
mam pocit, ze to bola @zuziatko.... ☹
@fukylove Teraz som dorazila domov.
volala som s nimi, vedia dať 10% zľavu z pultovej ceny ubytovania (ale to je aj na internete uvedené, že ak sa objedná cez net, tak je 10 %). Ale to už som do tabulky zarátala. Tak som jej povedala, že nech na tom popracujú ešte, tak išla za prevádzkarom, že sa mi za chvíľu ozve.
bezlepkové v reštaurácii ešte nevarili, ale vedia Ti uskladniť a ohriať stravu.
Tak dievčatá, veľmi ma sklamali ponukou, ktorú zaslali z hotela Boboty.
Sľúbili cenu so zľavou 10 % z pultových cien ubytovania, polpenzia 10 €.
Izby k dispozícii sú jednolôžkové a dvoj lôžkové bez balkóna a s balkónom. (tie s balkónom sú drahšie)
Dnes mi však zaslali PRIEMERNÚ cenu, ktorá je vyššia ako cena tej drahšej izby s balkónom po zlave 10%.... Akože normálne som sa rozčúlila, že čo nás chcú oklamať????
Tak som zaslala požiadavku na počet izieb, nech ma informujú, kolko ich je volných bez balkóna a v cene ako je na internete. Inak ich ponuku nebudem akceptovať.
v číslach je to :
1 - postel izba 18€
2 - postel izba 36 € (osoba 18 )
2 - postel izba s balkónom 49,50 € (osoba 24,75)
ponúkli nám cenu 25 € /osoba / deň bez polpenzie a nazvali ju PRIEMERNA

bre ranko bylinkarky ! (ale nie, vedla na stranke je reklama, ze bylinkaren pre mamicky 😀 ). dnes nebudem stihat predpokladam, emmu nechceli v skolke, lebo ma zapal spojiviek, tak mi asistuje a abi upratuje ... @brusko6 aky justin timberlake ? 😎 termin vyhovuje, ja mam vlastne dovcu uz 14.4. ale emma ma este skolku, ale prileteli by sme v piatok alebo stvrtok a rovno na stretko. dufam, ze bracho nebude vtedy niekde na sluzobke v kazachstane, lebo potom neviem neviem ....
@lucinka13 mnam cesnacka, pred piatimi rokmi tam bol perfektny personal, same fajnotky nam pripravili, halusky v chlebe, pecene prasiatko ....
@lindauciatko v terchovej su potraviny, aj lidl otvorili, bankomat, busy do ziliny ... a ved my budeme autom, tak ta niekam "hodime", uz necuvam @scully7 😉 inac matka ja mam normalne depku pri cuvani od toho incidentu, mala by som sa liecit 😕
idem, abi ide chrnakovat