icon

Veľké stretnutie mamičiek a detičiek. Marec 2010

alusha
6. jan 2011

Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀

lucinka13
20. jan 2011

@petraw
Peta ceny maš v tej tabulke... len si otvor nový list v liste dolu 😉

alusha
autor
20. jan 2011

a my budeme potrebovat tu pristelku 🙂

petraw
20. jan 2011

@streserka
@lucinka13 díky babule 😉
ak som dobre pozrela tak cenovo je to skoro rovnako 🙂

fukylove
20. jan 2011

babulky, skuste tie ziadosti o postielku a pristelku pisat do tbl 🙂 ked sa bude objednavat, nech vieme predbezne zajednat 🙂

asshanti
20. jan 2011

zahlasovane, snad sa uz niekam pohneme... 😉 a vyzera to tak, ze pride na "moje" Tatry. 😀

jamar
20. jan 2011

inac @pukica ty by si isla do jasnej cez Zvolen? Ak ano, tak ta mozme zo ZV do Jasnej zobrat autom. Pozicala by som sedacku od rodicov a hadam by sme sa vsetci zmestili. Este vyskusam dovtedy. No a potom by muz skocil len pre Janku.

streserka
20. jan 2011

@alusha pristelka pre druhe dietatko by mala byt polovicna cena z ceny dospelych - teda predpokladam, ze v takej cene je aj strava @fukylove Evka, ak tam budes volat, tak over aj tu cenu jedla pre druhe dietatko. Jedlo pre jedno dieta by malo byt zadarmo.

pukica
20. jan 2011

takze @janula.h dakuje za odovzdanie vyjadrenia 🙂 nejak sme to zbuchli,sice cesta nam potrva dlho,no uz fakt nevymyslajme bo sa nikam nedostaneme,dalsie stretko dohodneme dakde na juhu a bude 😀

@jamar dakujem za ponuku,si zlata no do jasnej pojdeme cez bratislavu do mikulasa a my ideme traja takze aj kebyze ideme cez zvolen tak sa nepomestime do auta,ale vdaka este raz 😉

alusha
autor
20. jan 2011

@streserka ved len pre jedneho budeme potrebovat stravu, filipko si zobne nieco z nasho,co bude moct a jedlo mu budeme brat z domu, predpokladam, ze aj ostatne kocky nie?

scully7
20. jan 2011

@jamar Jani a vy máte kolko miestne auto? Lebo vy traja a Pukica traja je u mňa 4 dospelí a dve deti a vasi psíci necestujú s nami?

jamar
20. jan 2011

@pukica aha, ja som si myslela ze muz s tebou nejde. som to asi prehliadla. inac potom z LM bude potrebny asi dalsi clovek co po vas s @janula.h pride, lebo sa vsetci naraz nezmestite do auta. A ak nie, tak to muz otoci 2x.

jamar
20. jan 2011

@scully7 mame 5 miestne. len ako som pisala, som myslela ze @pukica ide sama...psi s nami nejdu 😀

fukylove
20. jan 2011

@alusha ja Sebkovi beriem "konzervy" 😀 flastickovu stravu + kasu + mliecko + vyzivky 🙂 keby som mu chcela dat chlebik alebo tak, tak to si moze dat aj z nasho jedla 🙂

fukylove
20. jan 2011

@jamar - neboj, aj my sme v zalohe ako soferi s autom a sedackou 🙂

a este mame k dispozicii jednu cestovnu postielku navyse, ak by niekto chcel 😉

alusha
autor
20. jan 2011

@fukylove ja mu tiez zoberiem taketo veci plus ovocie, jogurty, to by sa tam mohlo dat aj kupit, su tam nejake potraviny nablizku? inak ja normalne rozmyslam, zeby sme isli na tri noci, ze si jednu este priplatime🙂

alusha
autor
20. jan 2011

baby a potom musime dat zraz v tej velkej miestnosti, ked sa vsetci ubytujeme a vybalime, tak by sme si mali dohodnut nejaku hodinu a o kolkej sa stretneme, aby sme sa neoslovovali len tak na chodbach, ze ja som ta a ta 🙂

jamar
20. jan 2011

@alusha takisto sme nad tym rozmyslali ale ked bol v ponuke hotel Boboty. V Jasnej neviem co by sme popozerali. terchova sa mi viac paci na vylety.

alusha
autor
20. jan 2011

@jamar je tam co obzerat neboj, je tam krasne... my sa zastavime asi minimalne v besenovej okupat...

pukica
20. jan 2011

@jamar pohoda,nic sa nedeje,sak sa nejak dohodneme kto po nas pride,dakujeme vopred vsetkym ženuškám 😉

@alusha jou jou,dohodneme sa a zgrupime sa v jednej miestnosti,to ale bude včelín xi,tolko ludi,deti bzukot 😀

lucinka13
20. jan 2011

@jamar
Jani akurát mi mm hovorí že ide brat šteniatko od tej pani Myslivcovej 🙂

tintiniacik
20. jan 2011

@alusha ja som z Besenovej 😀

jamar
20. jan 2011

@lucinka13 to vazne. No super. Takze budete chovat aj stafbulov... a Evka ma krasnu sucinku, takisto otec steniatok je nadherny psik. Jeho majitelka je moja kamoska. joj, normalne sa tesim s vami.,

lucinka13
20. jan 2011

@jamar 😉

streserka
20. jan 2011

@fukylove Evi, este som zabudla jednu vec. Opytaj sa na cenu izby ked v nej bude len sama mamicka. Myslim na Matku a Jojku. @alusha potraviny v blizkosti niesu, ale po ceste do Demanovskej doliny je Kaufland aj Tesco, tak sa mozete zastavit. Ohladom vyletikov. Blizko je chata Koliesko a od nej ide lanovka na Lukovu, potom je uz len easy vyletik na Chopok, ak by chcel ist niekto, ale to nepredpokladam. Pozrite si tuto satelitnu mapku http://www.jasna-koliesko.sk/kontakt/ nastavte si satelitne a potiahnite obrazok smerom dole. Taka obrovska cierna strecha, tak to je Juniorhotel.

scully7
20. jan 2011

@streserka Evi? Tie prvé info o cenách izieb si zisťovala ty? Od čoho závisí to rozpätie od do? Či to boli len ceny odhadom? Ći orientačné?

streserka
20. jan 2011

@scully7 tie mi poslal emailom. Treba dohodnut presnu sumu. Cena jedla podla mna zavisi od bufetu alebo od menu. Cena za ubytko podla mna zohladnuje apartman alebo obycajnu izbu. @karinb napadlo ma, ze tam asi nie su balkony. Myslim v celom hoteli. Su tam take okna s vyklenkom. @fukylove sa moze opytat.

jamar
21. jan 2011

tak aj ked je to uz asi bezpredmetne poslali mi info z Bobiho rancu.

ďaskujem za Váš prejavený záujem. Čo sa týka ubytovacej kapacity, máme len 24 izierb,
z toho sú tri apartmány. Možno by to aj postačovalo, ak by na apartmáne mohli byť dve rodiny.
V prílohe Vám posielam štruktútu izieb, ktorá Vám určite pomôže určiť, či by Vám naša ubytovacia kapacita postačovala. Izby nemajú žiadne kuchynky, v prípade potreby ohriatia
nejakého jedla pre malé dedičky, bežne to robíme v našej kuchyni. Bezlepkové jedlá nie je
problém pripraviť, dosť často ich robievame napr. na svadby.
Pre mamičky s dedičkami by sme Vám vedeli vyčleniť jednu reštauráciu, v tom by som až taký
problém nevidela.
Ceny za ubytovanie máte v priloženej štruktúre izieb, čo sa týka polpenzie, je 15,00 EUR na dospelú osobu. Detská polpenzia sa prepočítavas podľa ceku dieťaťa.Ceny za ubytovanie nemáme vysoké, takže nejaké zľavy neposkytujeme, ale vieme Vám ako bonus poskytnúť bezplatné využitie všetkých vonkajších športovísk /tenisový kurt,kolkárska dvojdráha, plážový volejbal-nohejbal, detské ihrisko, stolný tenis, stolný futbal,biliard, multimediálne hry/.
Víkend 29.4. - 1.5. už máme obsadený, ten skorší je možný, je tam zatiaľ voľná celá ubytovacia kapacita. Ak by Vám kapacita ubytovania vyhovovala, bolo by dobré termín čo najskôr rezervovať, aby sa nejaké izby medzičasom neobsadili.

no a cena za dvojpostelovu izbu je 28 eur, takze je to dost drahe ked k tomu este 15 eur polpenzia...

alusha
autor
21. jan 2011

no kocky, tak snad sme sa uz zhodli na tej jasnej, tak to mozeme rezervovat, nech nam to niekto nevyfukne, nie?? a potom uz sa budeme len tesit a odpocitavat 🙂

katrinb
21. jan 2011

@streserka oki v poho, nevadi...mm bude chodit fajcit vonku 😉

brusko6
21. jan 2011

Mohli by sme to uz rezervovat,lebo ja kvoli mm debilnej robote potrebujem vediet na isto termin,aby si tam nahlasil dovcu.. Dakujeme za pochopenie..

A ak by bol ten balkon,tak by sme sa velmi potesili.. Ja si nejak neviem predstavit hotel.izbu bez balkona..hm..