Veľké stretnutie mamičiek a detičiek. Marec 2010
Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀
a my budeme potrebovat tu pristelku 🙂
babulky, skuste tie ziadosti o postielku a pristelku pisat do tbl 🙂 ked sa bude objednavat, nech vieme predbezne zajednat 🙂
zahlasovane, snad sa uz niekam pohneme... 😉 a vyzera to tak, ze pride na "moje" Tatry. 😀
takze @janula.h dakuje za odovzdanie vyjadrenia 🙂 nejak sme to zbuchli,sice cesta nam potrva dlho,no uz fakt nevymyslajme bo sa nikam nedostaneme,dalsie stretko dohodneme dakde na juhu a bude 😀
@jamar dakujem za ponuku,si zlata no do jasnej pojdeme cez bratislavu do mikulasa a my ideme traja takze aj kebyze ideme cez zvolen tak sa nepomestime do auta,ale vdaka este raz 😉
baby a potom musime dat zraz v tej velkej miestnosti, ked sa vsetci ubytujeme a vybalime, tak by sme si mali dohodnut nejaku hodinu a o kolkej sa stretneme, aby sme sa neoslovovali len tak na chodbach, ze ja som ta a ta 🙂
@alusha ja som z Besenovej 😀
@fukylove Evi, este som zabudla jednu vec. Opytaj sa na cenu izby ked v nej bude len sama mamicka. Myslim na Matku a Jojku. @alusha potraviny v blizkosti niesu, ale po ceste do Demanovskej doliny je Kaufland aj Tesco, tak sa mozete zastavit. Ohladom vyletikov. Blizko je chata Koliesko a od nej ide lanovka na Lukovu, potom je uz len easy vyletik na Chopok, ak by chcel ist niekto, ale to nepredpokladam. Pozrite si tuto satelitnu mapku http://www.jasna-koliesko.sk/kontakt/ nastavte si satelitne a potiahnite obrazok smerom dole. Taka obrovska cierna strecha, tak to je Juniorhotel.
@scully7 tie mi poslal emailom. Treba dohodnut presnu sumu. Cena jedla podla mna zavisi od bufetu alebo od menu. Cena za ubytko podla mna zohladnuje apartman alebo obycajnu izbu. @karinb napadlo ma, ze tam asi nie su balkony. Myslim v celom hoteli. Su tam take okna s vyklenkom. @fukylove sa moze opytat.
tak aj ked je to uz asi bezpredmetne poslali mi info z Bobiho rancu.
ďaskujem za Váš prejavený záujem. Čo sa týka ubytovacej kapacity, máme len 24 izierb,
z toho sú tri apartmány. Možno by to aj postačovalo, ak by na apartmáne mohli byť dve rodiny.
V prílohe Vám posielam štruktútu izieb, ktorá Vám určite pomôže určiť, či by Vám naša ubytovacia kapacita postačovala. Izby nemajú žiadne kuchynky, v prípade potreby ohriatia
nejakého jedla pre malé dedičky, bežne to robíme v našej kuchyni. Bezlepkové jedlá nie je
problém pripraviť, dosť často ich robievame napr. na svadby.
Pre mamičky s dedičkami by sme Vám vedeli vyčleniť jednu reštauráciu, v tom by som až taký
problém nevidela.
Ceny za ubytovanie máte v priloženej štruktúre izieb, čo sa týka polpenzie, je 15,00 EUR na dospelú osobu. Detská polpenzia sa prepočítavas podľa ceku dieťaťa.Ceny za ubytovanie nemáme vysoké, takže nejaké zľavy neposkytujeme, ale vieme Vám ako bonus poskytnúť bezplatné využitie všetkých vonkajších športovísk /tenisový kurt,kolkárska dvojdráha, plážový volejbal-nohejbal, detské ihrisko, stolný tenis, stolný futbal,biliard, multimediálne hry/.
Víkend 29.4. - 1.5. už máme obsadený, ten skorší je možný, je tam zatiaľ voľná celá ubytovacia kapacita. Ak by Vám kapacita ubytovania vyhovovala, bolo by dobré termín čo najskôr rezervovať, aby sa nejaké izby medzičasom neobsadili.
no a cena za dvojpostelovu izbu je 28 eur, takze je to dost drahe ked k tomu este 15 eur polpenzia...
no kocky, tak snad sme sa uz zhodli na tej jasnej, tak to mozeme rezervovat, nech nam to niekto nevyfukne, nie?? a potom uz sa budeme len tesit a odpocitavat 🙂
Mohli by sme to uz rezervovat,lebo ja kvoli mm debilnej robote potrebujem vediet na isto termin,aby si tam nahlasil dovcu.. Dakujeme za pochopenie..
A ak by bol ten balkon,tak by sme sa velmi potesili.. Ja si nejak neviem predstavit hotel.izbu bez balkona..hm..

@petraw
Peta ceny maš v tej tabulke... len si otvor nový list v liste dolu 😉