icon

Veľké stretnutie mamičiek a detičiek. Marec 2010

alusha
6. jan 2011

Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀

fukylove
23. mar 2011

taaaaaaak a ked si tu uz dnes pisem 😀

tak len pre info - snazim sa odpovedat na vsetky mailiky, minimalne rychle potvrdenie, ze ste uz zaevidovane... ak by nahodou niekto nedostal moju odpoved a poslal mi mailik, nech ma kontaktuje 🙂 🙂 🙂

gabrielka
25. mar 2011

este 22 dni, prosim nezabudni, cas sa krati ... tralala ... meky zbirka 😀 fakt 22? jupi jupi, ja sa tak tesim !

janula.h
25. mar 2011

@gabrielka BIeeeeeely kvet darujem Ti bieeeeely kvet 😀 😀 😀 😀

asshanti
25. mar 2011

@gabrielka - suuuuuuuuuuuuuuuuper! aj my sa uz velmi tesime! 😵 😵 😵

fukylove
27. mar 2011

krasny den zienocky 🙂 uspesne mame polovicu udajov zosumarizovanu 😀 este prosim o vyjadrenie sa k vyletiku a zaslanie podkladov pre ubytovanie u tychto krasnych dam 🙂
@streserka
@lucinka13
@brusko6
@goga03
@tintiniacik
@ikula2
@gabrielka
@lindauciatko
@asshanti
@karaa
@janka2110
@kitulka79

janula.h
28. mar 2011

Krásne víly tie ktoré idete vo štvrtok kedy tam budete??aby sme sa vedeli zariadiť??a došiel by niekto po nás do Lipťáku???teda aj po @pukica 😉 prepravné hradíme 😀 dikyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

goga03
28. mar 2011

@fukylove myslim nato, ale chyba mi cislo manzelovho obcianskeho a kedze je v zahranici na sluzobke, tak mu nechcem vyvolavat.
pisala si ze je cas to 6.4, tak som to nejak nesurila 🙂

fukylove
28. mar 2011

@janula.h Janulka - s tym ratam, ze bude asi potrebne dobehnut do LM pre tych, co pridu vlacikom/autobusom...
vo stvrtok tam ideme zatial 4 ci 5 rodiniek, takze isto dobehneme...

@tiecobudupotrebovatodvozlm - prosim napiste mi do IP alebo mail, ked uz budete vediet ktorym spojom idete a kedy by ste mali byt v LM... a my sa uz na mieste dohodneme, kto urobit taxi 🙂
Janula - akurat mi napadlo - vy mate este pre emku autosedacku? lebo my mame iba jednu - tam by mohol ist Misi... ale pre Emku asi nemam... 😒

fukylove
28. mar 2011

@goga03 - jj, staci do toho 6.4., ja len som sa chcela pripomenut 😉 😉 😉

a KITULKA79 mi pisala IP, ze nemozu prist, lebo sa im na ten termin dala nejaka rodinna oslava o ktorej nevedeli skor...

janula.h
28. mar 2011

@fukylove no my ideme vo štvrtok 🙂 nejak vybavíme 🙂 tešííííííííííííím sa 😀

janula.h
28. mar 2011

@fukylove fuha neviem ako to bude ale my sedák brať nebudeme nemáme kam 🙂 nejak zariadime dačo vymyslíme 🙂

fukylove
28. mar 2011

jupiiiiiiiiiii - uz mame doma turisticky nosic pre Sebika, takze sme pripraveny na velke stretko v jasnej 😀 😀 😀

fukylove
28. mar 2011

@janula.h - takze aj vy pridete uz vo stvrtok? lebo v tabulke je, ze skusite vybavit a do mailku si nenapisala... tj mam aj Vas poznacit s ubytkom do stvrtku? 🙂

katrinb
28. mar 2011

@fukylove a kolko teda sa bude plait? Ja som na to nejako pozabudla...aby som nas vedela pripravit na vyletik.....dikes krasne za info

janula.h
28. mar 2011

@fukylove áno poznač nás už sa teším veď vieš načo 🙂 😉 😉 😉

ikula2
28. mar 2011

@fukylove Evka a uz mame najaky predbezny pocet? Koko nas teda ide?

alusha
autor
28. mar 2011

@ikula2 nejako sa ten pocet znizuje a znizuje ☹

cucovia
28. mar 2011

@janula.h my chceme prist vo svtrtok nejako najneskor okolo obeda asi, nech stihneme nejaky vyletik este 😉

alusha
autor
28. mar 2011

my tiez tak nejako vo stvrtok okola obeda🙂)

janula.h
28. mar 2011

jaj tak nám ide vlak o 13.30 tak sme tam okolo 4 tej 🙂

fukylove
28. mar 2011

aj my planujeme okolo obeda...

som volala akurat s Janulkou, vo stvrtok pridu aj s pukica - rataju okolo stvrtej v LM 🙂 takze ako tak pozeram, tak nebude problem poriesit aj dve auticka...

babulky, co idete este vo stvrtok autom, nemoze niekto zobrat podsedak pre Janulkinu Emmku? lebo my doma veru nemame 😒

ikula2
28. mar 2011

@gabrielka gabi a ty prides na cely vikend iba koli stretku ci na dlhsie, lebo to mas riadny kus cesty 🙂

ikula2
28. mar 2011

@alusha jejda dufam ze nas bude aspon 20 mamiciek 🙂

alusha
autor
28. mar 2011

@fukylove my mame v aute dve sedacky, tak my by sme ich vedeli zviezt, teda manzel by pre nich zbehol

fukylove
28. mar 2011

@katrinb - predbezna cena je 22 - 23 eur/ osoba dospela s polpenziou na noc... presnu cenu podla definitivneho poctu...

zatial nas je 13 rodiniek definitivne... ratam iba tie, co mi poslali udaje... tj este viem, ze bude pisat goga, streserka a snad aj dalsie sa este vyjadria 🙂

ikula2
28. mar 2011

@katrinb cena zavysi od poctu rataj stale tak 22/23e osoba, noc

fukylove
28. mar 2011

@alusha - super, tak to by ste zobrali Hanudelovcov a my by sme mohli zbehnut pre Pukicovcov 😀 teda ja alebo mm 🙂

ikula2
28. mar 2011

@fukylove 13 😕 ked sme zacali o tom diskutovat tak bolo okolo 25-30 😀

cucovia
28. mar 2011

samozrejme neni problem ani pre nas pre niekoho prist, ak bude treba 😉 tie co pridete vo svtrtok, naplanujeme si uz teraz nejaky vylet? teda ak bude pocasie v pohode a budete mat chut 😉

janula.h
28. mar 2011

Baby mám slzy v očiach aké ste superné a ochotné to ani rodina nieje taká ochotná ako vy 🙂tešíím sa 😀