Veľké stretnutie mamičiek a detičiek. Marec 2010
Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀
v najhorsom pripade pojdeme do bazena v zimnych bundach 😀 ja si zimnu bundu neberiem... mam ale hruby sveter - taky s neprefukovou membranou a hrubu mikcu, tak dufam, ze bude stacit 😀
my tu na madaroch uz mesiac ficime na letnych gumach 🙂
@alusha - Alenka - si prezuvat uz nebudete a s retazami - ak by bol problem, tak by ste po snehu mali aj v letnych zvladnut... horsi by bol lad... to neviem presne ako funguje... (dufam, ze ma tvoj mm teraz nevysmeje... ale mne sa zda, ze do snehu su retaze OK, do ladu netusim... ale ak by bol lad, tak je to jedno, lebo ani my na zimnych by sme neskakali do radosti 🙂 )
@fukylove aj to uz mam vonku krasne tulipany a narcisy a davidko mi vcera hovori, maminka, vonku mame krasne zlte kvetiny, odtrhol som ti na narodeniny a odtrhol mi asi 5 hlaviciek z tulipanov🙂)) no pokazim dietatu radost?? akoze som sa potesila🙂)) aj ked narodeniny mam v juni🙂
my mame este zimne gumy, tiez sme kvoli Jasnej este neprezuli. 😉 akurat manzo dava do poriadku auto, vysava, tankuje... 😀 my musime bazen definitivne ozeliet, vcera som dostala kramy a maly ma stale sople, takze nic z nas... 😠 😝 😀 malemu beriem tiez zimnu bundu, ale sebe asi nie, sak ked bude velka kosa, budeme dnu a inak mam teplu mikinu a dobru jarnu bundu, aj vodevzdornu do 5 mm, ci ako sa tomu nadava... 😀 inac baby, ja nic nestiham, dala som este poprat, zajtra pozehlit a pobalit... 😝 a ja do sukromne temy prispievam az od porodu, ale dost intenzivne... 😀 @brusko6 - sak ma nedas vyhodit, Lucka, prosim..... 😀 😀 😀
Babuľky krásny čas na stretku vám prajem 🙂 🙂 🙂 . Užite si to 😵 😵
@zuziatko - dakujeme Zuzi, skoda, ze nepridete... 😒
tak zmena, manzo aj prezul, ale ze mame dobre letne gumy, tak to nejak zvladneme. 😀 drobcovi beriem nejake vyzivky, jogurtiky, ovocie, ranajkovat bude s nami pecivko a obedovat bude z nasho, ved uz su fakt velki a v restikach aj tak roba take bezchutove veci, ze my si to potom dokorenime, ked drobec spapa. 😉 a drahy mi vravi, ze jeden vecer bude s malym na izbe a ja mozem ist kecat a druhy vecer, ze budu mat chlapi stretko... 😀 😀 😀
len ci a napraceme...moja lebo kufor a postielka autosedacka a aj,to zvladneme vlacikom,len potom v Lm nas trebe zobrat a ako evka pise,sa potom dohodneme
tak uz sme spat, kazdy by z cloveka len kozu zodral ci ako sa to povie, dokelu, treba od novembra doplatit opatrovatelke vyse 300 eur, som zvedava, kde ukradnem 😢 😢 😢 ach jo, to su take svi...ske pravidla, vsetko v prospech zamestnanca a zamestnavatel plat ! haha, to vyznelo asi hrozne kapitalisticky
. abi zase vracala, chcela som jej dat ten rehydratacny napoj, ale nechce a ani sa jej necudujem, som to ochutnala, fuj. bodaj by doslo na tvoje slova peti @petraw a rychlo to preslo.
viete, co? ja ani neviem, ci mam nejake teplaky a zimnu bundu, kedze tu sa vsade prepravujem autom 😅 normalne mam viac oblecenia - teda pouzitelneho pri mojom vahovom prirastku - do roboty, uniformy ... tam mam aj zimnu bundu, donesiem? 😀
ste mi nahnali mierne strach, ze sneh 😖 a vsetci pochorieme a budeme pit horuci caj s rumom namiesto sampanskeho, jupiiiiiiiiiiiiiiiii

@goga03 dobre ze nas informujes, nech vieme ako sa obliect, nebudeme tam mrznut, a chceme si vyjst aspon na nejaku prechadzku...