icon

Veľké stretnutie mamičiek a detičiek. Marec 2010

alusha
6. jan 2011

Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀

alusha
autor
13. apr 2011

@goga03 dobre ze nas informujes, nech vieme ako sa obliect, nebudeme tam mrznut, a chceme si vyjst aspon na nejaku prechadzku...

petraw
13. apr 2011

baby my máme už letné gumy 😀 tak hádam sa tam nejako vyšplháme 😀 😀 😀

@brusko6 môžem zobrať lopatu na sneh, stačí 😀 sane sú moc veľké 😉
@gabrielka aj vám skoré uzdravenie, nech ste rýchlo FIT 😉

babeny a koľko stupňov má voda v bazéne, neviete???

fukylove
13. apr 2011

@alusha - ale odporucam v kazdom pripade pre istotu retaze do auta... ak by bol velky pruser, tak s retazami predsa len sa da... no na letnych by som ja veru neriskovala... 😉 my sme prave kvoli Jasnej este neprezuvali 🙂

aka je voda v bazene neviem... prideme a uvidime 😀

fukylove
13. apr 2011

v najhorsom pripade pojdeme do bazena v zimnych bundach 😀 ja si zimnu bundu neberiem... mam ale hruby sveter - taky s neprefukovou membranou a hrubu mikcu, tak dufam, ze bude stacit 😀

alusha
autor
13. apr 2011

@fukylove ok tak musim povedat manzelovi, nech pribali aj retaze...

alusha
autor
13. apr 2011

my tu na madaroch uz mesiac ficime na letnych gumach 🙂

fukylove
13. apr 2011

@alusha - Alenka - si prezuvat uz nebudete a s retazami - ak by bol problem, tak by ste po snehu mali aj v letnych zvladnut... horsi by bol lad... to neviem presne ako funguje... (dufam, ze ma tvoj mm teraz nevysmeje... ale mne sa zda, ze do snehu su retaze OK, do ladu netusim... ale ak by bol lad, tak je to jedno, lebo ani my na zimnych by sme neskakali do radosti 🙂 )

fukylove
13. apr 2011

@alusha keby len letne gumy... aj kvitnuce stromy a jar 😀

ikula2
13. apr 2011

@goga03 aj u nas je total aprilove pocasie chvilku padali vlocky potom prsalo a teraz svieti slnko

alusha
autor
13. apr 2011

@fukylove aj to uz mam vonku krasne tulipany a narcisy a davidko mi vcera hovori, maminka, vonku mame krasne zlte kvetiny, odtrhol som ti na narodeniny a odtrhol mi asi 5 hlaviciek z tulipanov🙂)) no pokazim dietatu radost?? akoze som sa potesila🙂)) aj ked narodeniny mam v juni🙂

asshanti
13. apr 2011

my mame este zimne gumy, tiez sme kvoli Jasnej este neprezuli. 😉 akurat manzo dava do poriadku auto, vysava, tankuje... 😀 my musime bazen definitivne ozeliet, vcera som dostala kramy a maly ma stale sople, takze nic z nas... 😠 😝 😀 malemu beriem tiez zimnu bundu, ale sebe asi nie, sak ked bude velka kosa, budeme dnu a inak mam teplu mikinu a dobru jarnu bundu, aj vodevzdornu do 5 mm, ci ako sa tomu nadava... 😀 inac baby, ja nic nestiham, dala som este poprat, zajtra pozehlit a pobalit... 😝 a ja do sukromne temy prispievam az od porodu, ale dost intenzivne... 😀 @brusko6 - sak ma nedas vyhodit, Lucka, prosim..... 😀 😀 😀

zuziatko
13. apr 2011

Babuľky krásny čas na stretku vám prajem 🙂 🙂 🙂 . Užite si to 😵 😵

asshanti
13. apr 2011

@zuziatko - dakujeme Zuzi, skoda, ze nepridete... 😒

tak zmena, manzo aj prezul, ale ze mame dobre letne gumy, tak to nejak zvladneme. 😀 drobcovi beriem nejake vyzivky, jogurtiky, ovocie, ranajkovat bude s nami pecivko a obedovat bude z nasho, ved uz su fakt velki a v restikach aj tak roba take bezchutove veci, ze my si to potom dokorenime, ked drobec spapa. 😉 a drahy mi vravi, ze jeden vecer bude s malym na izbe a ja mozem ist kecat a druhy vecer, ze budu mat chlapi stretko... 😀 😀 😀

streserka
13. apr 2011

@annie13 aj my sme mali nejaku virozu, ale livia vracala len jednu noc, inak boli sme chyteni vsetci traja. Ale uz je to OK. No snad nabuduce to vyjde a pojdete s nami!

streserka
13. apr 2011

@esmemia este si dame vediet, opytam sa mm kedy pojdeme, prip. by sme ta zobrali aj z MT ved to mame po ceste.

esmemia
13. apr 2011

len ci a napraceme...moja lebo kufor a postielka autosedacka a aj,to zvladneme vlacikom,len potom v Lm nas trebe zobrat a ako evka pise,sa potom dohodneme

fukylove
13. apr 2011

@esmemia Joji, ja Vam zajtra batozinu vezmem isto... a uz ako sa dohodnete s Evkou... tak bude... aspon tu batozinu preveziem uz zajtra a ak, tak ta mozu zviest 🙂 ak sa dajako popracete 🙂

esmemia
13. apr 2011

@fukylove Evka ale kufor este neviem ci budem mat zbaleny..

gabrielka
13. apr 2011

tak uz sme spat, kazdy by z cloveka len kozu zodral ci ako sa to povie, dokelu, treba od novembra doplatit opatrovatelke vyse 300 eur, som zvedava, kde ukradnem 😢 😢 😢 ach jo, to su take svi...ske pravidla, vsetko v prospech zamestnanca a zamestnavatel plat ! haha, to vyznelo asi hrozne kapitalisticky

. abi zase vracala, chcela som jej dat ten rehydratacny napoj, ale nechce a ani sa jej necudujem, som to ochutnala, fuj. bodaj by doslo na tvoje slova peti @petraw a rychlo to preslo.

viete, co? ja ani neviem, ci mam nejake teplaky a zimnu bundu, kedze tu sa vsade prepravujem autom 😅 normalne mam viac oblecenia - teda pouzitelneho pri mojom vahovom prirastku - do roboty, uniformy ... tam mam aj zimnu bundu, donesiem? 😀

gabrielka
13. apr 2011

ste mi nahnali mierne strach, ze sneh 😖 a vsetci pochorieme a budeme pit horuci caj s rumom namiesto sampanskeho, jupiiiiiiiiiiiiiiiii

asshanti
13. apr 2011

@gabrielka - Gabi, nech je Abi rychlo fit, uz sa na vas tesime! 😵 ja tiez kycham a soplim, tak si ten cajik asi dam... 😀 boze, az sa desim zajtrajsieho balenia, ako to ja vsetko postiham, ked este mi len nejake veci co chcem brat schnu a este zehlit... 😀 😀 😀

gabrielka
13. apr 2011

@asshanti dakujeme za prianie zuzanka, tiez sa tesim, ale zaroven aj obavam, prave som pustila stvrtu pracku ... mm zagebzi tolko oblecenia, co emma s abi spolu. a ty sa tiez liec 😉 citronovy caj, med, vypotit a bude dobre

fukylove
13. apr 2011

@esmemia Joji - my budeme v MT asi najskor okolo desiatej... tak si zbal co najviac vies a ak chces, donesiem ti taku mensiu cestovku - do tej si potom mozes dat zvysok, ak by si nieco zabudla 🙂

pukica
13. apr 2011

taaaaaak baby pizzove rozky sa uz pecuuu,tot foto naplnajucej sa misky 🙂

brusko6
13. apr 2011

@pukica ty kokoso,nechajte naaaaaam😉
@ikula2 jj ideme aj my,ale len od soboty,lebo zial Dusko pride v piatok vecer domoooov:-/ tak cakame..😉
@asshanti a ty co si myslis mojaaa,ze som Jezisko,sak to neni v mojich rukach a teba vidim casto,tak teba si nechame...😉 no ak niekomu ovsem nevadis😉))))))))))

pukica
13. apr 2011

@brusko6 fuuuu brusino,neviem ci z nich zostane,u nas sa po nich vzdy zaprasi a neviem ake budu v sobotu,ale pokusim sa necht zopar kuskov aspon na ochutnanie 😉

brusko6
13. apr 2011

@pukica schovaj moja schovaj..lebO taka @janula.h ked pride,tak nis neostane😉))))))))))(vtip)

fukylove
13. apr 2011

@brusko6 Luci, ked budeme zajtra v hoteli, tak sa opytam, ci im dat dopredu Vase iniciale alebo staci az v sobotu, OK? 🙂 by som ti dala vediet 🙂

fukylove
13. apr 2011

@brusko6 janula dojde uz zajtra 😀 😀

asshanti
13. apr 2011

@brusko6 - DAKUJEEEEEEM!!!! ze si ma tu nechas... 😀 😀 😀 snad vam ostatnym nevadim, hmmmmm....???? 😀