icon

Veľké stretnutie mamičiek a detičiek. Marec 2010

alusha
6. jan 2011

Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀

jamar
10. jan 2011

Takisto som za Jasnu alebo Rematu. Je jedno, ktory sa vyberie. Obidva vyzeraju skvele.
A este vybrat termin aby nam ho niekto nevyfukol

alusha
autor
10. jan 2011

baby, tento tyzden by sme to mali vybrat, lebo buduci tyzden idem prec a budem malo na nete, dovtedy by som to rezervovala

scully7
10. jan 2011

@fukylove
@alusha noooo pre jednotlivcov je 55/noc oooooovela viac ako 16/noc v jasnej. :-/

janula.h
10. jan 2011

súhlaím so @scully7 má pravdu nieje to veľmi fér voči tým čo idú sami 😖

fukylove
10. jan 2011

@scully7, @alusha - prosim mohla by si zistit, ze ak by Matka a Esmemia mali same izbu, ci by im vedeli dat polovicu z tej ceny? lebo fakt je ten, ze ak budu same na izbe a nie s niekym, tak ich to vyjde v tom pripade draho - tj ja by som skor tu Jasnu... ak by im ale vedeli vyjst v ustrety v pripade neobsadenej izby uplne ale len jednym clovekom, tak by to bolo fajn.. 🙂 ked uz budes davat otazky... a ja som tiez za, aby sme sa dohodli tento tyzden 😀

fukylove
10. jan 2011

@janula.h 🙂 tak, tak - preto davam dalsiu otazku pre alushku 🙂 ked sa uz bude pytat 😀

alusha
autor
10. jan 2011

@scully7 zistim to, musim si zacat pisat otazky, este niekto nieco?

alusha
autor
10. jan 2011

@janula.h a do tych Bojnic by sa dostali aj nemobilni, hotel ma k dispozicii 20-miestny autobus a robia rozne vylety, maju to na stranke

katrinb
10. jan 2011

@alusha mne je jedno kde sa pojde.....prisposobime sa

janula.h
10. jan 2011

@alusha super 😉

fukylove
10. jan 2011

@janula.h - a podla mapy je to cca 15km do Bojnic.. tak ak by sme nakoniec isli do Rematy, tak sa to da bez problemov otocit aj autom za chvilocku 😉 teda myslim tak, ze na 2x bez problemov 😀

brusko6
10. jan 2011

Babky ta Remata sa mi paci veru veru,ale co zienky z vychodu..ako sa dostane @janula.h? Zase aby na to nedoplatili vzdialeniiii..! Inac som sa do toho zamilovala na prvy pohlad..hlavne ta fotka s tym maserom,hned som si predstavila,ako vegetim..jeeziiis,to bolo snad pred tristo rokmi..
A k tomu pokecu..Dudko moj je tichy,on rad pocuva,tak on bude asi najlepsi spolocnik..ci to bolo v nasej teme? Ehm..

scully7
10. jan 2011

@alusha dakujeme, ešte ma napadla taká možnosť - že tam majú štúdio (pre rodiny s deťmi, predpokladám dve izby) tak by sme mohli byť prípadne s Jojkou spolu, ak by bolo rozhodnutie Remata, či? @esmemia čo na to hovoríš?

janula.h
10. jan 2011

@brusko6 šak dajak dojdeme 😀 😀 😀 a taká @ashanti je ešte ďalej

tintiniacik
10. jan 2011

Jeeeeeeeeeeeeej baby ja vam tu len tak nakuknem. Ja som si s Vami pisala tiez ked som bola tehu a teraz pozeram ze nejake zname mena a vy si tu stretko takto organizujete. Tesim sa ze sa takto vsetky stretnete 🙂

goga03
10. jan 2011

ahojte,

k tej Sojke (aj ked je to asi pase) suhlasim so streserkou,je to sice pekne ale nikam odtial sa neda ist max. do dediny.
Ta Jasna a Remata su asi naj favority.

A mam este jeden napad, co tak vytvorit online excel a tam by sa hlasovalo aj pisal pocet osob a tak?
proste by to bola online prehladna tabulka a hlavne stale aktualna.

google ma takyto typ dokumentu

goga03
10. jan 2011

na skusku som jeden vytvorila, aby ste videli o com pisem

https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0Ag2MRo...

esmemia
10. jan 2011

@scully7 Matik ja s tym nemam ziadny problem,len sa bojim aby Stellka nebudila Danielka,lebo to by ma nesmierne trapilo a mala by som vycitky ,ze budim krasneho chlapceka....inak aspon by mi bolo veselsie 🙂

No mne sa tiez paci remata a jasna a kedze si na cely vylet budem musiet nasporit sama,tak moj naj favorit je Jasna.

tinockaaa
10. jan 2011

@goga03 supeeeeer to sa musím naučiť 🙂

goga03
10. jan 2011

@tinockaaa ja s tym robim prvy raz, som len vedela ze nieco take existuje.tak som len trosku skusila nieco urobit, nech viem ako to funguje.
akurat pozeram, ze uz to traja ludia otvorili 🙂

asshanti
10. jan 2011

@janula.h - Jani, neboj, asshanti dojde urcite... 😀 😀 😀 len aby to nebolo na konci maja, to ma drahy oslavu 40-ky... 😉

fukylove
10. jan 2011

tak navrhujem prihlasit sa do toho online 🙂 a tam zahlasovat, aj ked su nejake terminy, co sa nedaju (napr oslava 40tky), tak tam poznacit 😀

idem sa skusit napisat, co to spravi 😀

fukylove
10. jan 2011

som sa tam prepisala a vyzera, ze to zobralo 🙂 akruat preferenciu som zatial nedala ziadnu, lebo sa budem rozhodovat na zaklade toho ake pride vyjadrenie z Rematy 🙂 ak pozitivne, tak by som bola skor za Rematu. ak nie, tak potom asi za Jasnu 🙂

fukylove
10. jan 2011

@janula.h som ta videla ako pises online 😀 😀 😀 do toho dokumentu 😀 😀

esmemia
10. jan 2011

Babulky ja sa to opytam na rovinu ideme volat aj Zajka?

karaa
10. jan 2011

ahojte zienky, sme spat z lyzovacky, necitala som celu temu, len som zaregistrovala otvorenie tejto novej... mala poznamka z mojej strany, v Junior Jasna sme mali pred 2mesiacmi mega stretko tortarok s rodinami a detmi a moja skusenost - super cena, super jedlo, ale priestor nic moc, sedy, stary, tazko z neho nieco vytazit, kutik pre deti malicky a izby.... par prerobenych ok, ale vacsina ... asi by ste boli sklamane... my sme teda mali daleko lepsiu cenu ale bolo nas viac a ubytovali nas do -1 a taka zima a tma ...brrrr
ale isla by som tam, len som chcela upozornit na fakty
mne by max vyhovovali tie vyhne ale to ste uz asi zrusili
idem vas precitat, aj ked tych takmer 50stran asi nezvladnem

janula.h
10. jan 2011

@fukylove hej??si videla??čo už narobím ja som taká 😅 😅 😅

pukica
10. jan 2011

ja tu zase strasim pekne neskoro 😠
online tabulka vyplnena 🙂 šikovne ste dievence,šikovne

taaakze Jasna je jasna,aj ked @karaa tu ted moz pozitivnu vec nenapisala 😖 no a remata je pre nas lepsia z hladiska dialky,o 200kilakov menej,ale zas cenovo...a v remate nechapem tu cenu za veceru a trojchodove menu,no sa mi to zda pritiahnute za vlasy vecerat tri chody a za taku sumu...,ked tak obed poriadny a vecera uz len nieco lahsie,tot moj nazor

a @esmemia ked si sa pytala na rovinu,tak ja na rovinu odpoviem,dufam ze ma nezahrabete pod ciernu zem a nepoohovarate az sa budem zelenat,no ked mam byt uprimna mne tam zajaciq chybat nebude... takze ja by som ju nevolala

karaa
10. jan 2011

@pukica praveze mne sa tam pacilo a velmi, len ak je niekto narocnejsi, asi by spokojny nebol.... a prostredie okolo hotela je tam supis, pristup akoukolvek dopravou tiez, super bar denny a tiez nocny 😀 😀 😀 , takze ja som za jasnu az-az.... len som realitu z pred par tyzdnov napisala 😉 proste je to tam priestormi par rokov pozadu ale my tam nejdeme riesit prostredie ale splocnost, takze nie je o com, ze? 😉

alusha
autor
11. jan 2011

@karaa a co sa tyka cistoty izieb, sprchy, wc, ako to vyzera v tej jasnej??? lebo to je dost dolezite, ked nam tam drobci budu lozit po izbe, urcite este aj po styroch, mozno este nebudu vsetci chodit 😒 a nejaka vacsia miestnost na stretko tam je?