Veľké stretnutie mamičiek a detičiek. Marec 2010
Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀
baby, tento tyzden by sme to mali vybrat, lebo buduci tyzden idem prec a budem malo na nete, dovtedy by som to rezervovala
@scully7, @alusha - prosim mohla by si zistit, ze ak by Matka a Esmemia mali same izbu, ci by im vedeli dat polovicu z tej ceny? lebo fakt je ten, ze ak budu same na izbe a nie s niekym, tak ich to vyjde v tom pripade draho - tj ja by som skor tu Jasnu... ak by im ale vedeli vyjst v ustrety v pripade neobsadenej izby uplne ale len jednym clovekom, tak by to bolo fajn.. 🙂 ked uz budes davat otazky... a ja som tiez za, aby sme sa dohodli tento tyzden 😀
Babky ta Remata sa mi paci veru veru,ale co zienky z vychodu..ako sa dostane @janula.h? Zase aby na to nedoplatili vzdialeniiii..! Inac som sa do toho zamilovala na prvy pohlad..hlavne ta fotka s tym maserom,hned som si predstavila,ako vegetim..jeeziiis,to bolo snad pred tristo rokmi..
A k tomu pokecu..Dudko moj je tichy,on rad pocuva,tak on bude asi najlepsi spolocnik..ci to bolo v nasej teme? Ehm..
Jeeeeeeeeeeeeej baby ja vam tu len tak nakuknem. Ja som si s Vami pisala tiez ked som bola tehu a teraz pozeram ze nejake zname mena a vy si tu stretko takto organizujete. Tesim sa ze sa takto vsetky stretnete 🙂
ahojte,
k tej Sojke (aj ked je to asi pase) suhlasim so streserkou,je to sice pekne ale nikam odtial sa neda ist max. do dediny.
Ta Jasna a Remata su asi naj favority.
A mam este jeden napad, co tak vytvorit online excel a tam by sa hlasovalo aj pisal pocet osob a tak?
proste by to bola online prehladna tabulka a hlavne stale aktualna.
google ma takyto typ dokumentu
na skusku som jeden vytvorila, aby ste videli o com pisem
@scully7 Matik ja s tym nemam ziadny problem,len sa bojim aby Stellka nebudila Danielka,lebo to by ma nesmierne trapilo a mala by som vycitky ,ze budim krasneho chlapceka....inak aspon by mi bolo veselsie 🙂
No mne sa tiez paci remata a jasna a kedze si na cely vylet budem musiet nasporit sama,tak moj naj favorit je Jasna.
tak navrhujem prihlasit sa do toho online 🙂 a tam zahlasovat, aj ked su nejake terminy, co sa nedaju (napr oslava 40tky), tak tam poznacit 😀
idem sa skusit napisat, co to spravi 😀
som sa tam prepisala a vyzera, ze to zobralo 🙂 akruat preferenciu som zatial nedala ziadnu, lebo sa budem rozhodovat na zaklade toho ake pride vyjadrenie z Rematy 🙂 ak pozitivne, tak by som bola skor za Rematu. ak nie, tak potom asi za Jasnu 🙂
Babulky ja sa to opytam na rovinu ideme volat aj Zajka?
ahojte zienky, sme spat z lyzovacky, necitala som celu temu, len som zaregistrovala otvorenie tejto novej... mala poznamka z mojej strany, v Junior Jasna sme mali pred 2mesiacmi mega stretko tortarok s rodinami a detmi a moja skusenost - super cena, super jedlo, ale priestor nic moc, sedy, stary, tazko z neho nieco vytazit, kutik pre deti malicky a izby.... par prerobenych ok, ale vacsina ... asi by ste boli sklamane... my sme teda mali daleko lepsiu cenu ale bolo nas viac a ubytovali nas do -1 a taka zima a tma ...brrrr
ale isla by som tam, len som chcela upozornit na fakty
mne by max vyhovovali tie vyhne ale to ste uz asi zrusili
idem vas precitat, aj ked tych takmer 50stran asi nezvladnem
ja tu zase strasim pekne neskoro 😠
online tabulka vyplnena 🙂 šikovne ste dievence,šikovne
taaakze Jasna je jasna,aj ked @karaa tu ted moz pozitivnu vec nenapisala 😖 no a remata je pre nas lepsia z hladiska dialky,o 200kilakov menej,ale zas cenovo...a v remate nechapem tu cenu za veceru a trojchodove menu,no sa mi to zda pritiahnute za vlasy vecerat tri chody a za taku sumu...,ked tak obed poriadny a vecera uz len nieco lahsie,tot moj nazor
a @esmemia ked si sa pytala na rovinu,tak ja na rovinu odpoviem,dufam ze ma nezahrabete pod ciernu zem a nepoohovarate az sa budem zelenat,no ked mam byt uprimna mne tam zajaciq chybat nebude... takze ja by som ju nevolala
@pukica praveze mne sa tam pacilo a velmi, len ak je niekto narocnejsi, asi by spokojny nebol.... a prostredie okolo hotela je tam supis, pristup akoukolvek dopravou tiez, super bar denny a tiez nocny 😀 😀 😀 , takze ja som za jasnu az-az.... len som realitu z pred par tyzdnov napisala 😉 proste je to tam priestormi par rokov pozadu ale my tam nejdeme riesit prostredie ale splocnost, takze nie je o com, ze? 😉

Takisto som za Jasnu alebo Rematu. Je jedno, ktory sa vyberie. Obidva vyzeraju skvele.
A este vybrat termin aby nam ho niekto nevyfukol