icon

Voľný pokec pre Jún 06 z MS 2

lara1znk
26. jún 2008

Poslusne plnim radu/prikaz admina a tu je nova tema. 🙂

csikike
2. dec 2008

liu, tu v nedalekej dedine (zastcenej), ja som marcipanovy maniak, a jedla som uz neskutocne vela typov, ale tento je najlepsi...

lia
2. dec 2008

zistis mi presnu adresu??a cislo??to je cukraren??
aj ja milujem marcipan 😉

pierra
2. dec 2008

lius nie obchodak je uz davno ale cez vikend tam otvorili HM a CA.. 🙂
baby ja marcipan moc nemusim ale cesticko co sa robi zo suseneho mlieka to je maskrtaaa 😝

pierra
2. dec 2008

inak segra brigaduje v pekarnicke-cukrarnicke a minule sa jej stalo,ze jedna kosicka pipina si objednala ruzovu tortu v tvare syra s cyklamenovymi myskami a cukrarka upiekla presne opacne - cyklamenovu tortu s ruzovymi myskami.. tak tam urobila nenormalny cirkus a tu tortu neprevzala lebo ze co ona povie svojmu 2 rocnemu krstniatku 🙄 🙄 no uznajte uz toto..
nastastie,jeden pan co stal v rade videl cely tento "vystup" a kupil tu tortu kolegom do roboty.. a ta pipina si dala zavolat sefa a cukrarka musela do rana upiect novu tortu 😅

lia
2. dec 2008

to bola pekna krava pierri,lebo to deco 2 rocne by sa urcite o zem hadzalo,ze chce ruzovu tortu s bielymi myskami,nie?? 😀 😀

lia
2. dec 2008

a co je s tatianou?? 😕

monika1
2. dec 2008

Ahojte 🙂
my sme sa vybrali v nedelu do Kiky ale nebola sanca,hotove sialenstvo 😅 tak sme sa otocili a sli prec ale ja som tam vybehla vcera po robote a kupila som malemu vetrovku a rukavice v CA a nasi boli v sobotu a pekne som im nakazala kupit bodycka v HM a CA a fakt su super,vcera ich uz ani nemali 😅

pierri no s tou zenskou fakt sila,niektori ludia nevedia sa fakt spravat 😠
csiki a ta torta no vyzera uzasne 😝

inak my mame noci ako kedy ake ale posledny tyzden sa nam stava ze sa maly zobudi okolo 4 a sadne si v postielke a sedi a place a nechce si ani lahnut ani z nej nechce ist von a ked ho vezmem nasilu tak spusti rev ako pavian 😅 takze mame o zabavu postarane a potom sa tvari ako vyspaty a ma problem este zaspat 🙄 no a ja som potom cez den riadne unavena 🙄

pierra
2. dec 2008

moni a ake su ceny v tych obchodoch?

monika1
2. dec 2008

pierri tak vetrovka stala 799 sk v CA,maju aj dobry vyber overalov okolo 600 sk,odtial mam 2 bodycka cena 98 sk a potom mam 2 body z HM a jedno tigrikove stalo 298sk a druhe 178sk ale super kvalita,uzasne su 🙂

inac pierri drzim palce v piatok aby vam to dobre dopadlo 😉

csikike
2. dec 2008

liu, zistim ti... ja mam na neho iba maila a drahy vie kde byva 😀 , ale zajtra ti poslem do IP, skoda, ze si nevravela skor, by som ti poslala jednu vcielku 😉

lia
3. dec 2008

dobre csiki,za mesiac budem potrebovat torticku 🙂
on robi sam??doma??a cena??ci nevies??ked to bol darcek od babky??
moni,ako to vsetko stihas??nie si unavena??

csikike
3. dec 2008

liu, cislo budem mat az vecer, tato torta vysla na 1100.- hodim este jednu do albumu, co mal na krstenie od babky, robi to sam vo volnom case

lia
3. dec 2008

kolko mala kg??pre kolko osob bola??svetova je 🙂
ked to nebude daleko,tak by som si tam dala spravit.
najprv som chcela z pezinku,tam kde nam robili svadobnu...
ok,dakujem 😵

csikike
3. dec 2008

liu, neviem kolko mala kg, ale bolo nas 12 dospelych a kazdemu som kusok balila, neviem kolko sa zjedlo ale este vcera bral drahy do roboty, je to dedina Toplnica (za Galantou smerom na Salu)

penelope10
3. dec 2008

AHOJTE 🙂
Este k vcerajsku... my sme boli tiez kuknut H&M aj C&A su Super ceny OK, C&A je lacnejsie, ale to aj vonku je tak... Takze spoko 🙂

Ale vela obchodov je zatvorenych a cele to posobi tak mierne nedokoncene. A to mali sklz s otvaranim aj tak 2 tt. 😕

Pieri som sa dobre pobavila na tej story o fialovej torte s mysami 😀 😀 Niektori ludia uz fakt nevedia co od dobroty..

Baby musim ist Maly ma tu bije po rukach !!! 😲 😲 😲 😕

pierra
3. dec 2008

ahojte..
tak uz viem preco boli v nedelu pri optime zapchy.. sak tam bol pozriet asi kazdy kosican 😀 😀
my mame s jurkom vianocnu atmosku, pijeme cajik a svietime si vianocnymi svetielkami 😵 😵

penelope10
3. dec 2008

my sme boli v pond. 😉
a bolo to vcelku OK.
Inak aku romantiku mate dvojka ... vas Tato vam moze asi len zavidiet, co? 🙂

csikike
3. dec 2008

no jo pierri, romantika.. u nas vianoce este nie su ani vo vzduchu, ale 1 viem, tomik ziadnu hracku od nas nedostane, uz teraz ich nemame kam davat 😲

monika1
4. dec 2008

Ahojte 🙂
hlasim sa z roboty 🙂
pierri aj u nas uz panuje romantika,vecer musime stale zapalit sviecku na adventnom venci a Adamko ju musi hned aj sfuknut ale uz mu len vravim ze je na urovni tej druhej najvyssej sviecky tak musi pockat do nedele ale neda si povedat a vkuse otravuje s tym 😀

csiki u nas mi len mama vkuse vravi nech malemu nic uz nekupujeme lebo dostane kopec hraciek no ale nekup mu,vsak je to moj syn tak musi dostat aj nieco od nas a zatial nema ziadnu taku hracku...ale dokupime 🙂

lari a kde si?

monika1
4. dec 2008

lius som priserne unavena to ti poviem,odkedy chodim do roboty tak mam pocit ze nic nestiham,zachvilu budem uz aj ja zavisla na kave 😅

pierri my sme v utorok vytiahli kocik asi po mesiaci,mali sme problem dostat Adamka donho ale museli sme rychlo do obchodu a pesky by nam to trvalo dlhsie...takze my uz s kocikom len obcas 🙂

pierra
4. dec 2008

ahojtee..
moni no ja si na to musim zvyknut, on mi uz v kociku obsedi tak 10 minut ale tu poblizku nemam obchody,takze bez kocika sa to neda absolvovat.. minule co som to skusila,tak v potravinach uz vyberal aj flase z regalov a pri pokladni som sa najviac zapotila ked ho trebalo ustrazit aby neutiekol, zaplatit aj nalozit tovar do tasky 😝

csiki ja si tiez myslim,ze jurko ma dost hraciek ale presne ako pise moni, mne to neda aby nemal nic pod stromcekom, pamatam si z detstva ako mna oblecenie vobec neohurovalo,tak nechcem aby aj on zazival take sklamanie 😅 ale fakt tento rok nedostane ziadnu giganticku hracku, len take mensie - gumene zvieratka, tu upratovaciu sadu, kladivko co vydava zvuky, knizku.. xylofon..

pierra
4. dec 2008

este som chcela napisat, ze u nas teraz letia take hracky ako - hroznovy cukor - kazdy cukrik zvlast zabaleny, potom miesat lyzickou v misticke, prazdne krabice od vselicoho, navliekanie snurok do topanok, otvrat a zatvarat moje labello - tak naco davat zarabat dracikovi 😀 😀 😀

monika1
4. dec 2008

pierri podobne,mna ked sa niekto opyta aka je Adamkova oblubena hracka tak neviem,lebo jeho bavia blbosti,deka,varecha a pod...

a to by si mala zazit Adamka v obchode,to je total katastrofa,stale povieme ze uz ho nikdy nevezmeme do obchodu ale stale ho berieme vsakze a potom sme uplne na nervy 😀 a to som vam ani nepisala ako sa nam na chvilu stratil v obuve,no stres strasny a on vyrehotany za regalom skryty a ja uz skoro na prasky 😅 nehovoriac ako vsetko zhadzuje z regalov kade bezi a ma z toho strasnu srandu 😀

lius mne sa s tebou dnes snivalo ze si zrazu pisala a sup pozeram ze 20tt a ty si nam to tajila tak ako netajis nam nic? 😉

penelope10
5. dec 2008

Ahojte
Vidim, ze vsetky deticky maju svojske hracky 🙂 ... u nas je to najnovie velky kotuc lepiacej pasky, predtym fičal nivea krem v takej plechovej doze, paradne sa po tom bubnovalo 😀
Boli sme vcera v draciku... maly si "vybral" auticko, kedze ziadne nema a mala som pocit, ze je dost velky na to aby mal ... 😅 Moj muz to nazval mojou divnou potrebou mu neustale nieco kupovat.

Ako sa mate ? Čo planujete na vikend?
Čižmičky už detičky (teda chalani) vyčistili ???

pierra
5. dec 2008

ahojte..
tak my uz mame za sebou prvu mikulassku nadielku - ortezy 😔 v pondelok ich ideme dat vyrobit, tak sa tesim 😢

inak pocasie fuj otras, uz neviem aku zabavu mam jurkovi vymysliet 😲 navsteva ortopedie jurkovi ukradla obednajsi spanok a teraz uz nie a nie zaspat,tak sa ideme hrajkat 🙂

monika1
5. dec 2008

ahojte,
pierri tak to mi je luto ☹ verila som ze to bude v poriadku 😢
a vlastne co Jurka teraz caka?

pierra
5. dec 2008

no v pondelok mu budu vyrabat tie ortezy z plastu, to sa vraj robi taky sadrovy odliatok noh..
no a potom to bude nosit /aj v noci/ a kazdy mesiac na kontrolu ci sa to zlepsuje..
ja sa najviac bojim tych noci, horsie ako mame teraz si uz neviem predstavit ☹

penelope10
5. dec 2008

pieri to mi je luto ... tie ortezy 😢 😔
to bude mat az po stehno hore ?... si to vobec neviem predstavit 😕

pierra
6. dec 2008

dobre ranko..
tak ako baby? bol u vas mikulas? 😅
my sme sa vecer napchavali s cokoladami, este teraz mi je tazko na zaludku.. asi si dam iba kavu 😔
nas tato je v praci,tak ideme s jurkom sami upratovat, poobede cakam kamosku..
vcera som stihla aj pernicky ozdobit 😵 a naschval som ich nechala rozlozene na stole, teraz nam nadherne vonia v celom byte 😵

pene ani ja neviem presne ako to vyzera ale urcite to bude minimalne po stehno lebo to ma kolienka tlacit k sebe,takze niekde to musi byt upevnene.. 😒

penelope10
6. dec 2008

ahojte u nás sa mikulás nasiel az ráno...
najväčší úspech mali lentilky, keďže hrkali a banán, čokoládového mikuláša rozbalil a aj podžabal v rukách 😀
ale Huginko sa tešil tomu všetkému tak veeeľmi 😵 🙂