icon

Vráble 2

dadadulka
6. júl 2009

Hurááá... máme tu novú témičku 🙂
Prajem nám veľa úspechov, dobré a zdravé detičky, tehuľkám bezproblémové tehuľkovanie
a nech sa pekne rozrastáme... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

dadadulka
autor
10. aug 2009

aj ja ceeem kuki fotkečky 😀 😀 😀

dadadulka
autor
10. aug 2009

dominka no vitáááj in Slovakia 😎

dadadulka
autor
10. aug 2009

o chvíľu ideme s drobcom het, obehneme mesto-mestečko a potom si to namierime k našim 🙂

imis
10. aug 2009

Dada a kde byvaju vasi? Maju aj zahradku? Lebo vcera mi nasi nalozili papriky a rajcinky,ale reku nebudem ti ich natiskavat,co ked aj vasi maju zahradku.Este si pomyslis,ze sa ti vtiram 😀 😀 😀 😀 😀 Ale ked nemaju,rada ti dam zopar kuskov zeleniny na cerstve leco,na chlebik,do polievocky,alebo len tak,na take to domace jedenie 😉

dadadulka
autor
10. aug 2009

imis papriky aj rajčín máme až dosť 😝 svokrovci zásobujú 😀 ale dík 😉

dadadulka
autor
10. aug 2009

a naši bývajú na Lúkach, oproti škole 😉

imis
10. aug 2009

No dik dada,takze leco mozem varit teraz ja,ze? 😀 😀 😀 😀 😀 😀

dadadulka
autor
10. aug 2009

imis 😀 😀 😀 tiež som mala minule pocit, že mi tie papričky aj z uší pomaly vylezú 😀 😀 😀

dadadulka
autor
10. aug 2009

no ´super´v bani Handlová vybuchol metán 😲 a 19 nezvestných baníkov 😕

dadadulka
autor
10. aug 2009

dominika a kdeže si? ako bolo? počko, more, pláž... 😎 poď, vyprávaj a preháňaj a samozrejme
hoď aj pekné fotos 😎 😉 hlavne, že ste šťastlivo a Dobro došli 😀

dominka11
10. aug 2009

ahojte dadu a imis 🙂
tu som, bolo dobre, aj počasie sa vydarilo, cesta tiež ušla, ale už som rada, že som doma 😉 zážitkov mam až až, to vám poviem, ked tu nebude krpec po mne skakat 😀 aj foto pridám pár, ale až zajtra asi.

akurat som aj ja citala o tej handlovej, hruza 😒

eliska1986
10. aug 2009

Ahojte mamičky!je tu nejaka z Vrabel?

dominka11
10. aug 2009

večer sa vás pokusim prečítat, teraz vybalujeme z karavanu všetko, tak mam o zábavu postarane. ale už sa nad tým nejako nepozastavujem, nad tým bordelom, za 3 týždne sa stahujeme, takže žiadne velke uklizení teraz nehrozí. 😝

dominka11
10. aug 2009

a ahoj aj zuzka, teba som si tu nevšimla 😉 😔

dominka11
10. aug 2009

tak som vás prečítala, vela ste toho nepopísali, tak to bola rýchlovka 😉
aj foto som popozerala, zabi, krasna príroda tam je. a klaudi, fešačika mate 🙂 aj ja som tam bola takto pred rokom a teraz mi napadlo, že ja som sa presne na meniny dozvedela, že budeme mat chlapca.

malinký mi už buva, čakam na MM a ideme sa hodit do vane 😎 tak sa zatial majte a dobru 🙂

zabga88
10. aug 2009

ahojte babulky 🙂 ako ste sa mali cez den???

dominika vitaj doma 🙂

eliska ako je malinkej???

achjaj ja zajtra budem robit leco asi sa mi bude aj snivat z paprikami a paradajkami. 😝

viktorka dnes nespinkala a ešte je hore 🙂 ma ale vydrz, co??

dadadulka
autor
11. aug 2009

dobré ránko žienky snežienky 🙂 🙂 🙂

ZUZANKY naše, k meninám vám želám fšiiicko NAJ, nech sa vám darí podľa vašich predstáv 😉
a ako darček vám posielam piesenku od very, very origoš feši uja 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 😉

https://www.youtube.com/watch?v=RcI_BP836zA
klauduska
11. aug 2009

Breee ranecko kocandy!!!

domi...no vitaj domka.....citam,ze bolo fajne,ved ako inak na dovolenke je vzdy dobre..... 😉 Tak sup sem s foteckami... 😉

zuzu80 tusim uz tiez dovolenkuje....

a tak Zuzankam prajem vsecko najsamlepsie vela zdravicka,statsicka,lasocky,uspechov,radosti a spokojnosti a nech Vas deturence posluchaju a robia samu radost....!!! 😉 😉 😉

imis
11. aug 2009

Ranecko! Zuzanky,vsetko najlepsie k meninam a dadul,teda,aky origos darcek si im ty poslala! Veru,ty si riadna ucitelnica s napadmi.S tebou sa deticky asi nenudili nikdy 😀
Ale babule,viete,kto ma meninky zajtra?????????????????
Tobinko plakal od siestej a o pol osmej zaspal,tak teraz ma noc,ale ja som uz kompletka prebrata,tak tu sedim a pozeram na troch spiacich muzov 😉

klauduska
11. aug 2009

imis...vieme..... 😉 😉 😉

a na troch chlapov?A stvrteho mas kde???Nerobi na poobede?

imis
11. aug 2009

Nie Klaudi,cely august tahaju len na rano,lebo nejaki chlapi museli zostat doma na 60% a tito "vyvoleni" makaju o sto tristo kazdy den do druhej. Ale ja som radsej,ked je doma poobede,sa mi zda,ze vtedy je dlhsie s nami,aj ked ide na futbal,brigadu,k mamicke.................... 😀

klauduska
11. aug 2009

aha...veru,je to lepsie,aj ja mam taky pocit a u nas je to este aj o to horsie,ze aj ja robim a ked robi na poobede tak sa vidime len rano,ze si dame pusku a vecer ked pride on a ja uz drichmem.... 😒 A veru,ked je doobeda sam doma tak poriadne nic nespravi... 😒 Ale dnes.....to je pocasie na spanie.... ☹ tak sa mi vstavat nechcelo..... 😠

A co maly,rastie?Uz mu pojdu aj zubky?

imis
11. aug 2009

Rastie-strasne rychle sa mi zda. Zubaky este nevidno,ale ved ma cas,aspon sa mu nepokazia 😀
No,ved ja ja ked som robila a macino bol doobeda sam doma,nic nespravil a ked som sa ho spytala,sto takoj problem,tak mi povedal,ze nemal cas!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sam doma cele doobedie a on nemal cas!

klauduska
11. aug 2009

Ved to,to su ti chlapi!!!!!My za ten cas stihneme milion veci.....Ale tak co uz s nimi narobime,ked ich lubime??? 😀

anjelikbambulka
11. aug 2009

dobré ránko, babuľky... 🙂

veľmi pekne ďakujem za blahoželanie a aj ja želám ostatným Zuzkám všetučko naj,naj, naj, najlepšie 🙂 🙂 🙂

dadu, že "feši" ujo 😀 čakalo som, čo to na mňa vybehne, nejaký svalovec s holou hruďou a tu hľa František 😀 😀 😀

klaudi, dnes idem na úrad, zaniesť nejaký papier... ale vooooobec sa mi nechce... a ešte to počasie!!! 😠

zabinka
11. aug 2009

pekny dnik sa praje! Aj my sa pripajame ku gratulaciam vsetkym Zuzankam, Zuzkam, Zuzickam a prajeme vsetko len to naj.

Domi vitaj doma a napis zazitky 😉

imis, klaudi, no to mate tazke s tymi polovickami. Ja mam to stastie, ze my naraz odchadzame z domu a v poslednej dobe aj naraz ideme domov. Takze taketo problemy riesit nemusim (fu...)

klauduska
11. aug 2009

zabi...tak to mate super...a to uz ten moj chvalabohu nerobi nocne,lebo to bolo strasne-rozhadzany cely den a to nehovorim ake problemy so spanim mal po ukonceni nocnej cez vikend....chudacik,vacsinou aj do 4,00 rana pozeral telku alebo do stropu co zaspat nemohol..... 😒

anjelik...ides aj s malou Emmkou?tak nakukni k nam,nech omrknem ako vyrastla....... 😉

anjelikbambulka
11. aug 2009

klaudi, áno aj s malou... teraz ešte spinká, keď vstane a napapá sa, pôjdem... len neviem, či sa tam dostanem s kočíkom...

klauduska
11. aug 2009

No,moja,kocik budes musiet nechat dole pri tetach na podatelni..... 😒 Ak bude mala spinakt,tak Ti ju aj postrazi....su tam zlate..... 😉 ale zbehnem ja dolu a postrazim..... 😉 len mi zdola zavolaj na cislo kl. 42 😉

anjelikbambulka
11. aug 2009

oki, klaudi, ozvem sa...